Töltse fel kalandjait, és spóroljon sokat a BLUETTI-vel

A tavasz melegének közeledtével a kültéri szerelmesek szíve megdobbantani kezd. Itt az ideje, hogy minden kalandor felpörgesse lakóautó-motorjait, és felkészüljön a vidéki menekülésre.

Akár egy hosszú, szárazföldi autópályás kalandra indul, akár ebben az évben igazán bátortalanná válik, ha valami off-grid izgalmat keres, a BLUETTI Erőmű bölcs befektetés. A hordozható generátorok sorával, a kis kompakt modellektől a nagy kapacitású erőművekig a BLUETTI minden szabadtéri kalandhoz megfelelő megoldást kínál.

Az erőművek ilyen skálájával a Nagy Szabadtér felfedezése most kényelmesebb és élvezetesebb, mint valaha. Elmúltak azok az idők, amikor „nagyon durvultak”, és lemondtak az olyan luxusokról, mint a hideg sör vagy az esti film. Nem csak ez, hanem a kommunikáció és a biztonság sem számít többé.

Biztosíthatja, hogy a laptopok, táblagépek és okostelefonok, valamint a kézi GPS-eszközök és a vészhelyzeti műholdas kommunikátorok soha ne fogyjanak ki az életmentő energiából.

Bemutatjuk a BLUETTI Napenergia-megtakarítási eseményét

A BLUETTI örömmel jelenti be „Spring Into Solar” akcióját, amely kivételes ajánlatokat kínál a szezon beköszöntére. A program 2024. március 7-től március 24-ig tart, így van bőven ideje, hogy beszerezzen egy játékot megváltoztató erőművet, amely biztonságot, kényelmet és folyamatos hozzáférést biztosít a lények kényelméhez.

A bőkezű, akár 1900 dolláros megtakarítással egy luxuskészülék, például a BLUETTI napelem generátor olcsóbb lehet, mint gondolná.

A BLUETTI SwapSolar ökoszisztémájának ereje és nyugalma

A SwapSolar ökoszisztéma jó példa a BLUETTI által kínált kiváló ajánlatra. Magába foglalja:

  • Egy BLUETTI AC180T napelem generátor
  • Egy BLUETTI MultiCooler
  • Két üzem közben cserélhető B70 moduláris akkumulátor

Verhetetlen áron kapható, a MultiCooler pedig egy 3 az 1-ben hordozható hűtőszekrény, fagyasztó és jégkészítő, amely biztosítja, hogy soha ne maradjon hideg ital nélkül, és ételei mindig frissek legyenek. A Spring Into Solar akció során a SwapSolar ökoszisztéma 1328 dollárról 899 dollárra csökken, bőséges 32%-os kedvezménnyel.

  Egyszerű adatátvitel Androidról iPhone-ra

Ez az első LFP akkumulátorral működő MultiCooler, amely egyszerre biztosítja a hűtést és a jégkészítést. Ez sem nyavalyás; nagy hatásfokú kompresszora percek alatt képes szállítani a hideg kőzeteket. Ez a kényelem biztosítja a hűtött limonádét szinte azonnal, amint befejezi a délutáni tevékenységet.

Ezenkívül az 1800 W-os folyamatos teljesítménnyel bármikor élvezheti a forró kávét reggel, egy hordozható, váltóáramú hűtésű lakóautót esténként, és bármikor élvezheti a képernyőn töltött időt laptopján, táblagépén vagy okostelefonján, amikor csak szüksége van rá.

Ezenkívül a MultiCooler egy tágas, 40 literes rekesszel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az indulás előtt feltöltse a nélkülözhetetlen dolgokat. Az egyszerűen használható alkalmazással és a független, kétciklusú hűtési technológiával pedig -4°F és 68°F (-20°C és +20℃) közötti hőmérsékletet állíthat be közvetlenül az okostelefonjáról.

Akár fagylaltot vagy steakeket fagyaszt, akár a tejet vagy a sört a tökéletes hőmérsékletre szeretné hűteni, a hordozható MultiCooler gondoskodik róla.

A töltés is gyerekjáték. Egyszerűen csatlakoztassa az egységet az autójához vagy a hálózati aljzathoz, vagy használja a két B70 akkumulátor egyikét. Mindegyik akkumulátor akár hat napos élettartammal rendelkezik, és az egyiket használhatja a másik töltése közben. Így a készülékekhez és készülékekhez való hozzáférés folyamatos, és nincs szükség nehézkes hosszabbítókra sem.

Mighty Minis: A BLUETTI kompakt erőművei

A BLUETTI AC2A hordozható erőmű

Bármennyire is jó üzlet a SwapSolar Ecosystem, rengeteg más lehetőség is létezik. Ha kisebb BLUETTI erőműre van szüksége, szerencséje van. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a BLUETTI AC2A hordozható erőművet.

Az AC2A 300 W AC kimenettel és 204,8 Wh akkumulátorkapacitással rendelkezik. Sőt, 270 W-os turbófeltöltéssel mindössze 45 perc alatt 80%-ra tölt fel, és 45 dB-nél kisebb zajszinten működik. Mindössze 7,9 fontjával pedig kiváló választás rövid kempingezéshez vagy a szabadtéri szerelmeseinek, akik valami könnyen hordozható terméket keresnek.

Ez is elérhető a AC2A+PV120 és AC2A+PV200 napelem készletek, amelyek 120 W-os, illetve 200 W-os napelemeket tartalmaznak. Ezek a készletek még több megtakarítást, kényelmet és energiahatékonyságot kínálnak az energiatudatos utazók számára.

  OSI modellrétegek: Bevezető útmutató

A BLUETTI AC70 hordozható erőmű

De az AC2A csak a legkompaktabb modell. A BLUETTI termékcsalád többi modellje nagyobb teljesítményt kínál, miközben megtartja a hordozhatóságot és a könnyű súlyt.

A BLUETTI AC70 például 1000 W teljesítményre van méretezve 768 Wh akkumulátorkapacitással. Ugyanazt a kiváló turbófeltöltési teljesítményt kapja, mint az AC2A, az 500 W-os gyors napkollektorral kiegészítve, amely mindössze két óra alatt teljes feltöltést biztosít.

Az AC70 jelentős, 36%-os kedvezménnyel kapható. Ami 699 dollár volt, az most sokkal megfizethetőbb 449 dollár. És 22,5 fontjával továbbra is hordozható lehetőség a szabadtéri szerelmesek számára, miközben megbízható otthoni biztonsági mentésként is használható. A napelemes készletek további kedvezményeket kínálnak, és tartalmazzák 120W, 200Wés 350W panelek.

A BLUETTI AC180 hordozható erőmű

A BLUETTI AC180 ideális kis erőművet kereső kempingező családok számára. Az 1800 W-os váltóáramú kimenettel (és a nagy teljesítményigényekhez 2700 W-os erőemelő móddal) és a 11 porttal több eszköz gyümölcsprításához a szülők reggel kávézhatnak, a gyerekek játszhatnak a játékkonzoljukon, és mindenki élvezheti a ventilátort. – vagy AC-hűtéses lakóautó és este mini kivetítős film.

Az 1152 Wh-s akkumulátorkapacitás hosszú élettartamot biztosít, sokoldalú töltési lehetőségei pedig napelemes, váltóáramú konnektorból, autóból vagy generátorból állnak. Az 1440 W-os váltóáramú bemenettel mindössze 45 perc alatt 80%-os kapacitásra is képes.

Az AC180 megvásárolható önálló egységként vagy a 120W, 200 W (hatalmas 500 dolláros kedvezménnyel)vagy 350W napelemes készlet. Alternatív megoldásként a AC180P nagyobb akkumulátorkapacitással rendelkezik, hogy még több energiát tároljon minden eszközéhez és készülékéhez.

A BLUETTI nehézsúlyú bajnokai off-grid és lakóautó kalandokhoz

A BLUETTI azonban nem csak kompakt erőműveket kínál. Ha nagyobb kapacitásra van szüksége, a cég néhány kiemelkedő zászlóshajó generátorral rendelkezik a kültéri szerelmesek számára, akiknek extrém teljesítményre van szükségük. A szükséges többletsúly ellenére azonban ezek az erőművek továbbra is hordozhatóak, és tökéletesek a lakóautó-rajongók számára, akik egy kicsit mélyebbre szeretnének menni a hátországba.

A BLUETTI AC200L hordozható erőmű

A BLUETTI AC200L például óriási 2400 AC kimenettel és 3600 W-os erőemelési móddal rendelkezik. Bővíthető, 2048 Wh-s akkumulátorkapacitásával és még több töltési lehetőségével, amely még sokoldalúbbá teszi, kiváló választás a hálózaton kívüli kalandokhoz vagy vészhelyzeti mentésekhez.

  A Tinder Matches javítása eltűnt Androidon

A BLUETTI D40 tartozékkal párosítva az AC200L nagy hatásfokú egyenáramú áramforrássá válik. 12 V-os zökkenőmentes töltést kínál lakóautó-akkumulátorokhoz, térfigyelő kamerákhoz, útválasztókhoz, hangszórókhoz és rádiókhoz otthon vagy útközben.

Sokat spórolhat az AC200L-en, ha az egyetlen erőművet 1999 dollárról 1399 dollárra csökkentik, és 600 dollár értékű megtakarítást érhet el. Vagy választhat a AC200L+PV200 napelem készlet amely 200 W-os panelt tartalmaz, és élvezze az ínycsiklandó 32%-os kedvezményt, ami 799 dollárnak felel meg a zsebében.

Számos egyéb ajánlat és csomag is található, amelyek az AC200L-t is tartalmazzák, így a BLUETTI még könnyebbé teszi a hosszú utakat és a pályán kívüli kalandokat.

A BLUETTI AC200MAX hordozható erőmű

Az AC200MAX egy másik nagy kapacitású erőmű a lakóautó-rajongók számára, akik szeretnek egy kicsit messzebbre menni. Ez a hordozható erőmű 2200 W AC kimenetű tiszta szinuszos inverterrel rendelkezik, 4800 W túlfeszültség-kapacitással. Sima és stabil áramellátást biztosít minden érzékeny elektronikus eszközéhez.

Ez 400 dollárral csökkent a március 7. és 24. közötti Spring Into Solar akció során, de vannak más kiváló készletek és ajánlatok is, amelyeket figyelembe kell venni egy sokoldalú, nagy kapacitású erőműhöz.

A legjobb ajánlatok közé tartozik a AC200MAX+3*PV120 napelem készlet, amely három 120 W-os panelt tartalmaz 260 dollár megtakarítással. Aztán ott van az AC200P hordozható erőmű, amely 2000 W-os AC kimeneti tiszta szinuszos invertert kínál 300 dollár megtakarítással az eredeti 1499 dolláros ár mellett.

Ne hagyja ki a BLUETTI tavaszi akcióját

A 2024. március 7. és 24. között akár 1900 dollár megtakarítással a lakóautó- és kempingrajongók ne hagyják ki a lehetőséget, hogy felfedezzék a BLUETTI Spring Into Solar akciója során kínált kedvezményes árakat.

A BLUETTI rendelkezik több éves innováció és díjak már mögötte áll, és gyorsan növekvő vezető szerepet tölt be az erőműiparban.

Vágjon bele még ma, és élvezze a hatalmas kedvezményeket a prémium erőművekre, amelyek ideálisak kempingezéshez, lakóautózáshoz vagy bármilyen természeti kalandhoz, amelyet élvezhet.

Ez egy szponzorált bejegyzés. Az ebben a cikkben kifejtett termékválasztások és vélemények a szponzortól származnak, és nem tükrözik a MakeUseOf vagy munkatársai szerkesztői irányát.