Testreszabhatja az ikonok elrendezését az iOS 7 mappáiban a FolderEnhancer segítségével

Nem sokkal az iOS 7 megjelenése után bemutattunk egy módszert, amely a frissített firmware-ben talált hibát kihasználva lehetővé tette a felhasználók számára, hogy mappákat hozzanak létre iPhone-juk mappáiban. Ez a funkció nagyon emlékeztet a FolderEnhancer nevű híres jailbreak-re, amely életre keltette a beágyazott mappák koncepcióját az iOS régebbi verzióiban. Míg az iOS 7 a mappák számos aspektusát javította, mégsem hozta a beágyazott mappákat és az ikonelrendezés testreszabásának lehetőségét a keverékhez. Ez az oka annak, hogy a FolderEnhancer for iOS 7 továbbra is releváns kiadás, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többszintű mappákat hozzanak létre iOS-eszközeiken, és az egyes sorokban és oszlopokban megjelenő ikonok számának módosítására is használható. Az iOS 7 mappákkal kapcsolatos animációinak különböző aspektusai szintén vezérelhetők a csípés segítségével, sőt, az alkalmazás elindítása után a mappák viselkedését is módosíthatja.

  Hogyan kereshet a Google-on a billentyűzetről [iOS]

Beágyazott mappák létrehozásához egyszerűen indítson el egy mappát az eszközön, és húzzon egy alkalmazásikont a másikra, ugyanúgy, ahogyan a mappák létrejönnek a Kezdőképernyőn. Az almappák tetszőleges neveket kaphatnak, a Kezdőképernyő pedig miniatűr nézetben jeleníti meg az összes beágyazott mappát.

A FolderEnhancert a Beállítások menüben kell konfigurálni. A felkínált lehetőségek nem túl bonyolultak, és meglehetősen könnyen érthetők. Az „Effekt” részben átkapcsolhatja az alapértelmezett mappaanimációt. A szakasz második opciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a háttérképet statikusan tartsák egy mappa hátterében, miután megnyitották.

A FolderEnhancer beállításainak második része a mappa bezárásával foglalkozik. Mivel a módosítás által kínált legnagyobb funkció a beágyazott mappák, a dolgok kissé hektikussá válhatnak, ha gyorsan vissza szeretne térni a Springboardhoz, és ki szeretne lépni az összes mappából. Ezt a lehetséges problémát a FolderEnhancer úgy kezeli, hogy automatikusan bezárja a mappákat, amikor egy alkalmazás elindul, vagy amikor a felhasználó megnyomja a Kezdőlap gombot.

  Hogyan lehet letiltani a képeket a Firefoxban iOS rendszeren

A mappákon belüli ikonelrendezés módosításához válassza ki a sorok és oszlopok számát, amelyeket el szeretne helyezni. A választás után az eszköznek át kell mennie egy respringen, mielőtt a változások láthatóvá válnak. A FolderEnhancer minden változtatás után megjeleníti az automatikus újraindítás lehetőségét.

A FolderEnhancer for iOS 7 ára 0,99 dollár, és elérhető a Cydia áruház BigBoss repójában. Korlátozott ideig, ha megvásárolja a csípés klasszikus verzióját (régebbi iOS-verziókhoz), az iOS 7 változat ingyenesen elérhetővé válik. Tehát siessen, és azonnal megragadja a FolderEnhancer legújabb iterációját, különösen, ha Ön már meglévő felhasználó.