Távolítson el minden nem kívánt elemet az iOS 7 felületről a HideMe7 segítségével

Biztosan találsz Cydia-beállításokat az iOS legapróbb részeihez is, különösen akkor, ha vizuális módosításokat szeretne végezni egy adott felhasználói felület elemen. Még ha egy módosítás nem is csak az iOS egyetlen aspektusára specializálódott, gyakran a firmware egyetlen területére, például a lezárási képernyőre vagy az ikonokra összpontosít. A CustomLS és a Transparency csak két példa az ilyen konkrét Cydia-beállításokra, annak ellenére, hogy mindkettő számos testreszabási lehetőséget kínál. A HideMe7 egy hasonló csípés, de legnagyobb előnye abban rejlik, hogy lehetővé teszi az iOS összes fontos részének módosítását. Ennek a csomagnak köszönhetően elrejtheti a felhasználói felület elemeit a lezárási képernyőn, a Springboardon, a mappákban, az értesítési központban és a vezérlőközpontban.

  A QR-kód leolvasó letiltása a kameraalkalmazásban az iOS 11 rendszerben

A HideMe7 egy saját, kiterjedt menüt ad a készletbeállítások alkalmazáshoz. Az iOS 7 különböző területeihez külön szakaszok tartoznak, és az opciók konfigurálása egyáltalán nem bonyolult. A felhasználók egy sor kapcsolót kapnak, és ezen kapcsolók állapota határozza meg az egyes felhasználói felület elemeinek láthatóságát. A lezárási képernyőn lehetőség van a kamerafogó, CC grabber, NC grabber, a teljes NC, az aktuális dátum és a töltési állapot elrejtésére. Mivel a HideMe7 csak elemeket rejt el, az általa végrehajtott változtatások egyike sem teszi teljesen idegenné az iPhone-t. A Springboard változások egy kicsit hangsúlyosabbak, de még mindig nem túlságosan. Kikapcsolhatja az ikoncímkéket, a jelvényeket, a mappa hátterét és az oldalpontokat. Egy másik érdekes lehetőség ebben a szakaszban a képernyőkép vaku elrejtésének képessége.

  A lejátszás minőségének kezelése a mobil- és WiFi-hálózatokon keresztül a TV-alkalmazáshoz iOS 10 rendszerben

A HideMe7 menü legnépesebb része az állapotsort kezeli. Alapvetően minden ikon elrejthető, amely megjelenhet az állapotsorban. Az akkumulátor százalékos arányát a HideMe7 állapotsorában is átkapcsolhatja. Az SMS-küldés olyannyira szerves része mindenki mindennapi életének, hogy a HideMe7 saját, dedikált Üzenetek szekcióval rendelkezik. Az ott található lehetőségeknek köszönhetően módosíthatja az SMS-buborékokat, az időbélyegeket és az iOS 7-ben elérhető Üzenetek alkalmazás egyéb vizuális jellemzőit.

Azok számára, akik utálják véletlenül megnyomni a Store gombot, miközben zenét hallgatnak iPhone-on, a HideMe7 lehetőséget kínál ennek a gombnak a teljes elrejtésére is.

A HideMe7 egy hasznos finomítás, de csak egy apró változtatásra van égetően szüksége. A HideMe7-tel végrehajtott változtatások többsége csak akkor valósul meg, ha újraindítja az eszközt, de a csípés nem történik meg automatikusan, és nem is jár hozzá a respring gomb! Tehát a HideMe7 frissítéséig manuálisan kell újratöltenie eszközét más módon (a WinterBoardot használtuk erre a célra). Összességében azonban a csípés teljesen megéri. Saját kezűvé teheti, ha megnézi a BigBoss repót, és kifizet 0,99 dollárt.

  iOS-eszköz sugárzása a TeamViewer segítségével