Tapasztalja meg a gravírozás következő szintjét a világ első intelligens lézergravírjával: AlgoLaser Delta 22W

A lézergravírozás rajongójaként tudja, milyen kellemes és kielégítő műalkotásokat készíteni szerettei vagy ügyfelei számára.

Most emelje szenvedélyét a következő szintre az új AlgoLaser Delta 22W-tal, a világ első intelligens lézergravírjával. A fejlett technológiát a játékot megváltoztató funkciókkal és az egyszerű használattal kombinálva az AlgoLaser Delta feljogosítja Önt arra, hogy minden gravírozási projektben maximalizálja kreativitását.

Fedezzük fel tehát az öt szuper funkciót AlgoLaser Delta a legjobb választás az Ön számára.

1. A világ első intelligens lézergravírozója intelligens képernyővezérléssel

Néhány érintés elegendő ahhoz, hogy gravírozhassa, amit akar AlgoLaser Delta 22W. A 3,5 hüvelykes intelligens érintőképernyővel, valamint az 5G-t és a Wi-Fi-t támogató innovatív géppel könnyedén megtekintheti és vezérelheti az összes funkciót, például a gravírozást, a vágást és a légszivattyú használatát. Az AlgoLaser Deltát pedig az intelligens képernyőn keresztül is frissítheti.

  Fényképek törlése a Shutterfly alkalmazásból

Az azonnali gravírozáshoz nem kell külső eszközökhöz vagy harmadik féltől származó alkalmazásokhoz csatlakoznia. Töltsön fel képeket USB-meghajtóra vagy a gép beépített SD-kártyájára. Ezután gravírozza őket közvetlenül a képernyőről.

Ráadásul az RGB világítás nem csak jól néz ki. Segít ellenőrizni a gép állapotát, a munka előrehaladását és a rendszerriasztásokat.

Az offline kötegelt kivágással tömeges megrendelést is gyorsan elvégezhet. Csak készítsen több metszetet, és vágja ki őket egy menetben – praktikus kiegészítők, például alátétek készítéséhez otthona vagy ügyfelei számára. A gép támogatja a G-kód és az NC fájlok előtárolását a hatékonyabb működés érdekében.

Az AlgoLaser Delta intelligens mobilalkalmazása az Ön partnere. Így könnyedén irányíthat, vághat és gravírozhat telefonjáról.

2. A legerősebb 22 W-os gravírozógép 2. generációs COS technológiával

Biztosítson pontosabb gravírozást és vágást az AlgoLaser Delta fejlett, második generációs COS technológiájával. 40%-kal javítja a lézersugár teljesítményét, és téglalapból négyzetté tömöríti a lézerfoltokat, közel 1:1 arányú alacsony 3%-os és nagy 100%-os teljesítmény mellett is.

Ezenkívül lenyűgöző mintákat készíthet több mint 500 élénk és tartós színnel, amelyeket a rozsdamentes acél oxidációja hoz létre gravírozás közben.

  Miért térítette vissza az Amazon az ajándékkártyát hitelkártya helyett?

Ezenkívül az AlgoLaser Delta nagy teljesítményű 22 W-os lézermodulja a 33 W-os gépekhez hasonló vágási képességekkel rendelkezik. Egy menetben 30mm-es fenyőfát és 15 menetben 45mm-es fekete akrilt tud vágni!

3. Minden eddiginél gyorsabb, akár 500 mm/s sebesség

A AlgoLaser Delta az iparági korlátokat meghaladó sebességet kínál, így gyorsabban fejezheti be projektjeit. Akár 500 mm/s gravírozási sebességével ez a szupergyors gép 12-szer gyorsabb gravírozást tesz lehetővé!

4. Sokkal erősebb 4 magos alaplap

Az AlgoLaser Delta többre is képes a 4 magos kétmagos CPU-jával, amely 8 MB RAM-ot, 16 MB memóriát és 32 GB SD-kártyákat támogat. Más hasonló gépekhez képest sokkal gyorsabban tud dolgozni, mivel a fájlfeltöltési sebesség közel 200%-kal nőtt.

5. Beállítás 5 perc alatt előre összeszerelt szerkezettel

Az AlgoLaser Delta gépek nagy része előre összeszerelve érkezik. Ráadásul az egyszerű telepítési lépések könnyen követhetők.

A plug-and-play Smart Air Pump automatikus légáramlás-szabályozást kínál sebesség és teljesítmény alapján. Az AlgoLaser alkalmazáson, a LightBurn és a LaserGRBL szoftveren keresztül vezérelheti.

Frissítsen intelligens gravírozásra AlgoLaser Delta 22W segítségével

Kétségtelen, hogy az AlgoLaser Delta 22W minden megfelelő négyzetet bejelöl, ha egy erős, gyors, felhasználóbarát, rugalmas és intelligens eszközt keres gravírozási szenvedélyének táplálására és üzleti célok megvalósítására. Emellett biztonsági funkciói, mint például a lángészlelés és -védelem, valamint a légnyomás-felügyelet gondoskodnak arról, hogy védve maradjon.

  A 9 legjobb partijáték-alkalmazás, amellyel leköti a vendégeket [2023]

Elkapni a AlgoLaser Delta most mindössze 949 USD-ért egész novemberben a Gearberrynél, és takarítson meg 550 USD-t! Az első 100 vásárló egy 400 x 400 mm-es Honeycomb Panelt is ingyenesen kap. Szerezze be, és kezdje el intelligens gravírozási útját még ma.

Szerezzen fantasztikus ajánlatokat és ingyenes ajándékokat a Gearberry 11.11 szuperkiárusításában

A A Gearberry 11.11-es szuper akciója most élőben 2023. november 7-től november 13-ig! Próbáljon szerencsét a Szerencsekerék sorsoláson a garantáltan ingyenes ajándékokért, és takarítson meg akár 399 dollárt. Szerezzen be csodálatos termékeket féláron az 50%-os akciós gyorskiárusításban. Szerezzen még többet a 11.11-es szuperkiárusításban akár 50% kedvezménnyel és 40 USD extra kedvezménnyel egy kuponnal. Vagy használja a Vásároljon többet, takarítson meg többet ajánlatot, hogy akár 20% kedvezményt kapjon a tartozékokra.

Ez a legjobb alkalom egy Fafrees E-bike vásárlására is, hiszen ingyen kapsz egy lánczárat és e-bike táskát! Vedd meg ezeket a csodálatos ajánlatokat most itt Gearbery 11.11. Szuper eladó mielőtt elmennek!

Ez egy szponzorált bejegyzés. Az ebben a cikkben kifejtett termékválasztások és vélemények a szponzortól származnak, és nem tükrözik a MakeUseOf vagy munkatársai szerkesztői irányvonalát.