Szoftver futtatása számítógépre történő telepítés nélkül – 2023

A számítógép használatának növekedésével az egyes területekhez kapcsolódó különféle új szoftverek fejlesztése és használata nap mint nap a felhasználói igényeknek megfelelően történik. Ezt a szoftvert mindig a laptopjainkon és számítógépeinken tartjuk.

De néha más helyen kell dolgoznunk egy másik számítógépen. Ezért a követelményeinkhez kapcsolódó összes szoftvert telepítenünk kell erre a számítógépre. És ez egy időigényes folyamat. Néha nincs internet-hozzáférésünk a szoftver letöltéséhez.

Ha Ön is szembesült már ilyen helyzettel és szenvedett tőle, akkor ezt a cikket kötelező elolvasni. A probléma alternatív megoldása a munkával kapcsolatos szoftverek telepítése USB flash meghajtóra vagy külső merevlemezre, valamint a szoftver futtatása számítógépre történő telepítés nélkül.

  Hogyan kényszeríthetjük az Apple Watch-ot az iPhone-jával való szinkronizálásra

Így amikor szüksége van a professzionális szoftverre, csatlakoztassa és játssza le a flash meghajtót, és kezdje el a munkát. Ebben a cikkben megvitattuk, majd leírtuk a szoftver USB flash meghajtóra történő telepítésének egyszerű lépéseit, valamint a szoftver futtatását a számítógépre történő telepítés nélkül.

A szoftver futtatásának módja számítógépre történő telepítés nélkül.

Ha a szoftvert számítógépre történő telepítés nélkül szeretné futtatni, akkor hordozható flash tárolón vagy külső lemezen kell javítania. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés Helyezze be az USB-meghajtót vagy a külső merevlemezt a számítógépbe. Győződjön meg arról, hogy látható a rendszerében.

2. lépés. Most válassza ki a meghajtóra telepíteni kívánt szoftvert. Kattintson duplán a beállítására.

  A csevegés letiltása a zoomban

3. lépés Ebben a cikkben telepítjük a Foxit olvasót. Ezt követően megjelenik a szoftvertelepítő varázsló. Kattintson a Tovább gombra, és fogadja el annak feltételeit.

4. lépés Ezt követően megjelenik a következő varázsló, amelyben ki kell választania a szoftver telepítési helyét. Ebben a varázslóban ki kell választania az USB-meghajtót, és kattintson a Tovább gombra.

5. lépés Ezt követően a szoftvertelepítési folyamatjelző sáv látható, és a szoftver sikeresen települt a külső meghajtóra.

6. lépés Ezután nyissa meg a meghajtót, és látni fogja a mappa nevű szoftvert. Ebben a mappában kattintson az ikonjára a szoftver futtatásához.

Megjegyzés: Egyes szoftverek lehetővé teszik a telepítési helyük böngészését. Csak ezek telepíthetők csak USB-re. Ezenkívül egyes szoftveralkalmazások adatfájljait a Saját dokumentum mappában tárolja, amely tartalmazhatja az Ön alapvető beállításait és felhasználói adatait.

  Feliratok szerkesztése filmekben Linuxon az Aegisub segítségével

Összefoglalva, reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót arról, hogyan használhat szoftvereket anélkül, hogy azokat számítógépre telepítené. Ossza meg ötleteit vagy gondolatait az alábbi megjegyzés részben. Oszd meg ezt a cikket barátaiddal is.