Szerezzen be egy teljes képernyős alkalmazásváltót az iOS 7 rendszerben teljes képernyős előnézetekkel

Míg a Cydia olyan finomításai, mint a ClassicSwitcher és a ControlTask, lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy visszahozzák a régi alkalmazásváltót az iOS 7-re, ennek a funkciónak az újabb verziója máris hatalmas rajongótábort gyűjtött össze. Az új alkalmazásváltóban kínált kártyák szebben néznek ki, és természetesen az összes megnyitott alkalmazás előnézetét is biztosítják. A FullscreenPreviews egy új finomítás, amely kibővíti ezt az ötletet, és kiterjeszti az alkalmazásváltó kártyákat, hogy az lefedje a teljes képernyőt. Lehet, hogy ennek elsőre nincs értelme, de csak egyszer kell használni a csípéset, hogy megértsd a gondolatot, amely a keletkezésébe került.

  Fájlok letöltése iOS rendszeren a Firefox segítségével

A FullscreenPreviews az a fajta finomítás, amelyhez meg kell szokni, mert az egész alkalmazásváltót megújítja. A módosítást a Beállítások alkalmazáshoz hozzáadott menüben kapcsolhatja át. Alapértelmezés szerint a telepítés után azonnal engedélyezve van, így nincs más dolga, mint duplán megérinteni a kezdőlap gombot, hogy belépjen az alkalmazásváltóba.

Az új felhasználók eleinte kissé elveszettnek érezhetik magukat, mivel a kártyák nem különböznek az általuk képviselt alkalmazástól, vagyis semmi sem utal arra, hogy az alkalmazásváltóban vagy, vagy alkalmazást használsz. A folyamat ugyanaz marad: balra és jobbra csúsztatja a képernyőt az alkalmazás-előnézetek közötti váltáshoz, az előnézetre egyszer koppintva válthat az alkalmazásra, vagy felfelé csúsztatva elvetheti. A több alkalmazás egyidejű megölésének lehetősége azonban elvész.

  A 10 legjobb offline játék iOS-re

Időnként késéssel találkozhat az alkalmazásra váltáskor, különösen akkor, ha a kérdéses alkalmazás már jó ideje inaktív. A fejlesztő azt javasolja, hogy kétszer koppintson az előnézetre, ami nagy valószínűséggel felgyorsítja a dolgokat ilyen esetekben. A csípés többi része gond nélkül megy; Az előnézetek közötti görgetés és elvetés ugyanolyan sima, mint az alapértelmezett alkalmazásváltóban. Előfordulhat, hogy a módosítás engedélyezése/letiltása után egyszer meg kell ismételnie az eszközt.

A FullscreenPreviews egy tisztességes csípés, de úgy gondolom, hogy a jailbreak közösségnek csak egy meghatározott része fog tetszeni. Inkább egy kozmetikai finomítás, nem pedig olyan, amely a kényelmet növeli. Praktikusabb lehet, ha valamilyen jelzőt adnak hozzá az alkalmazás előnézetéhez vagy körül.

  Az értesítési előnézetek elrejtése csak akkor, ha az iPhone le van zárva az iOS 10 rendszerben

A szerkesztő megjegyzése: Jó ötlet lehet, ha egy sor ikon jelenik meg alul, mint az alapértelmezett alkalmazásváltóban.

A FullscreenPreviews ingyenesen letölthető a Cydia áruház BigBoss repójából.