Szerezze be a Google Asszisztens Hotword Detection funkciót az Apex, Nova, TouchWiz és Sense készülékekben

Az Android 4.4 KitKat Nexus 5-ön való kiadásakor a Google úgy döntött, hogy lemond az AOSP indítóról a vadonatúj Google Asszisztens Indítója helyett, amely szorosan integrálódik a Google Asszisztenssel, kiegészítve az „OK Google” hotword-felismeréssel a Google Asszisztens hangalapú keresésének elindításához. a kezdőképernyőről anélkül, hogy hozzá kellene érnie a telefonjához. Bármennyire is fantasztikus ez a funkció, kifejezetten a Google Asszisztens Indítóra korlátozódik, és nem működik semmilyen más indítóval (beleértve az AOSP-indítót), még a KitKaten sem. Ha azonban Apex, Nova, Samsung TouchWiz vagy HTC Sense indítókat használ, most már a kezdőképernyőjén is beszerezhet hasonló hanggal aktiválható Google Asszisztens hangalapú keresési funkciót az XDA-Developers Senior Member sam_0829 aktív keresésével.

  Hogyan lehet elrejteni a rossz tweeteket a Twitter speciális szűrőivel

Az alkalmazás telepítése után meg kell adnia az indítót a hotword-észlelési funkció engedélyezéséhez. Ehhez indítsa el az Aktív keresést, és lépjen a Beállítások menübe.

Ha ott van, válassza ki a kívánt indítót az Apex, a Nova, a TouchWiz és a Sense közül. Kiválaszthatja az aktiválási hotwordot a rendelkezésre álló lehetőségek közül is, amelyek magukban foglalják a „Wake Up” (alapértelmezett), a „Hey Buddy” és a „Hello Friend” (sajnos itt egyelőre nincs „OK Google”, talán szerzői jogi korlátozások miatt). Végül az offline hangfelismerés alkalmazások indításához, hívások kezdeményezéséhez stb. is átkapcsolható a beállításokból.

Miután mindent ízlése szerint konfigurált, térjen vissza az alkalmazás főképernyőjére, és koppintson a nagy kék gombra a szolgáltatás elindításához. Az alkalmazásnak van egy állandó értesítése, amely megakadályozza, hogy megölje vagy szüneteltesse a háttérben, bár az akkumulátor kímélése érdekében aktívan csak akkor figyel a hotwordra, amikor Ön a kezdőképernyőn van. Menjen előre, és mondja ki a kiválasztott hotword-ot; meg kell jelennie a Google Asszisztens hangalapú keresési felületének. Ha pedig Wi-Fi vagy adatkapcsolat nélkül mondja ki, az offline hangfelismerés a várt módon működik.

  Rétegek egyesítése a Photoshopban

Jelenleg az Aktív keresés csak az XDA-Developersnél érhető el APK-ként, amelyet a többi APK-hoz hasonlóan oldalra tölthet eszközére. A jelenleg elérhető ingyenes verzióban az alkalmazást csak az Apex Launcherrel használhatod, az offline motor pedig nem érhető el. Bár a fejlesztő azt tervezi, hogy az ingyenes verziót, valamint a teljes értékű adományozott verziót egy héten belül elhozza a Play Áruházba. Addig is játsszon az ingyenes verzióval az alábbi linken keresztül az XDA szálra lépve.

Töltse le az Active Searching APK-t az XDA-Developers-től