Számítsa ki szívbetegségének kockázatát a KnowYour4 segítségével

A szívelégtelenség az egyik legnagyobb halálok, és bármilyen egészségügyi kockázat mellett soha nem túl korai elkezdeni jobban élni és étkezni. Sok ember számára az egészségi állapotuk javításának megkezdése csak akkor jön be, ha egy igazi ijedtség megtörténik. Ennek ellenére, ha tudni szeretné, mennyire van kitéve a tűzhely meghibásodásának, a KnowYour4 egy kis webalkalmazás, amely pontosan ezt mondja el. Két üzemmódban működik; az egyik a teljes vérképből vett bizonyos számadatokra támaszkodik, és pontosabb, a másik olyan adatokra támaszkodik, mint a testsúly és a vérnyomás a kockázat felméréséhez, és lényegesen kevésbé pontos, mint az első. A jelenlegi kockázatot az átlagos kockázati rátával méri, és megmondja, mi a helyzet.

  Hogyan adjunk jelszót egy meglévő archívumhoz

A KnowYour4 név négy számon alapul, amelyek segítségével felmérheti a szívroham kockázatát. Ez a négy szám a koleszterinszinted, a HDL-koleszterinszinted, a vérnyomásod és az egy héten elszívott cigaretták száma. A négy számból származó eredmények pontosabbak, mint a súly, magasság stb. alapján generált eredmények.

Ha nem rendelkezik vérvizsgálattal, kattintson a „Mi van, ha nem ismerem ezt a négy számot” lehetőségre az alternatív módszer használatához, és ismét kijelentjük, ez a második módszer sokkal kevésbé pontos. Szüksége van a magasságára, súlyára, vérnyomására és a naponta elszívott cigaretták számára.

Mindkét módszerrel megkérdezik a nemét, az etnikai hovatartozását, hogy szed-e vérnyomáscsökkentőt vagy sem, valamint azt, hogy cukorbeteg-e vagy sem. Miután elkészült, a bevitt adatok alapján jelentés készül.

  A Manuskript segítségével rendszerezheti írási projektjeit Linuxon

Az eredmények megmutatják, hogy az Ön jelenlegi kockázati aránya az ideális kockázati arányhoz képest. Azt is azonosítja, hogy mely tényezőkre kell figyelnie, hogy javítsa a szívbetegségek elkerülésének esélyeit. Egy grafikont használunk az aktuális kockázat ábrázolására a benchmark kockázati rátával.

A KnowYour4 egy egyszerű módja a vérvizsgálati eredmények leolvasásának. Sok laboratóriumi jelentés általában jelzi, hogy a normál szintek mennyi ellentétesek a véreredményekkel, de ez nem sokat jelent abban, hogy ez mit jelent az egészségre nézve. Ha egy ideje nem járt orvoshoz, vagy a normálisnál nagyobb a szívbetegség kockázata, fontolja meg néhány drasztikus változást az életében. Magától értetődik, hogy ez nem öndiagnosztikai eszköz, hanem kockázatértékelési eszköz. Mindig orvoshoz kell fordulni.

  Cookie-k megtekintése és törlése a Firefox fejlesztői kiadásában

Látogassa meg a KnowYour4 oldalt