Szalagos felhasználói felület, több lap, osztott szerkesztés és egyebek

A Windows szövegszerkesztői különféle formájú és méretűek. Itt, a wdzwdz-nél áttekintettük a sorozat legjobbjait, mint például a NeechPad, a ModernNote (amely alapvetően egy Modern UI jegyzettömb Windows 8 és RT rendszerhez), TinyNotepad, valamint a szövegszerkesztő erőmű, a Notepad++ és különféle bővítményei. Láttam, hogy a legtöbb haladó felhasználó előnyben részesíti a Notepad++-t más alternatívákkal szemben annak kiterjedt funkciókészlete miatt, de azok, akik egyensúlyt keresnek a jó dizájn, az egyszerűség és a funkciók között, kipróbálhatják a Syncplify.me Notepad-et. Ez egy Windows-alkalmazás, amely amellett, hogy elegáns, minimális dizájnt hordoz, tisztességes számú speciális beállítást kínál programozók, webfejlesztők és kódolók számára.

  A Microsoft egyesíti az UWP és a Win32 alkalmazásokat a Project Reunion programmal

A szövegszerkesztőket nem csupán általános célú jegyzetek feljegyzésére, feladatok és teendők felsorolására használják. Az olyan fejlett eszközök, mint a Notepad++ szintaktikai kiemeléssel és többlapos felülettel szállítják, hogy a fejlesztők és a programozók kevesebb idő alatt többet érjenek el. A Syncplify.me Jegyzettömb szerencsére ezt a két funkciót is hordozza. Ezenkívül lehetővé teszi a 4 GB-nál nagyobb méretű szövegfájlok szerkesztését, a fájlok közötti keresést a hibák gyors kijavítása érdekében, és praktikus osztott szerkesztési lehetőséggel rendelkezik két szövegfájl egymás melletti megtekintéséhez és szerkesztéséhez.

A Syncplify.me másik érdekessége a Ribbon UI-szerű kialakítás, amely egyszerre intuitív és könnyű a szemnek. Érintésalapú kijelzőkre és eszközökre is optimalizálva, így az alkalmazás kiváló Notepad++ alternatíva a Windows táblagép-felhasználók számára. A szalag tetején három, Fájl, Szerkesztés és Speciális fül található, ahol a Szerkesztés szakasz az összes szokásos szövegszerkesztő segédprogramot tartalmazza.

  A Google és az Amazon megöli a Smarthome Hubot, és ez nagyszerű

A Fájl fülre kattintva az alkalmazás egy csupasz, modern UI-stílusú felületre vált, amely csak lehetővé teszi bármely szöveges vagy a programban nemrégiben szerkesztett fájl megnyitását, mentését és kinyomtatását – valószínűleg a figyelemelvonásmentes olvasásra.

Mint korábban említettük, a szövegszerkesztő haladó felhasználók, programozók és kódolók számára is ideális. A Speciális lapon az ilyen felhasználók olyan funkciókhoz férhetnek hozzá, mint a dokumentumtérkép, a felosztott szerkesztő, a Keresés a fájlokban és a kivonatkód. Így van, gyorsan ellenőrizheti a dokumentumok sértetlenségét egy beépített hash kód kalkulátorral, amely támogatja a CRC32, MD5, RIPE-MD160, SHA1, SHA256 és SH512 algoritmusokat.

Az ‘Üres sorok eltávolítása’ opció ebben a szakaszban törli az összes üres sort a fájlból, míg a ‘Sorok kivágása’ eltávolítja a felesleges szóközöket. További lehetőségek közé tartozik a dokumentumok exportálása HTML és RTF formátumba.

  A „Nyomtatói figyelem szükséges” hiba elhárítása (teljes útmutató)

A Syncplify.me Jegyzettömb személyes és kereskedelmi használatra egyaránt ingyenes. Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 rendszeren működik.

Töltse le a Syncplify.me Jegyzettömböt