Szabja testre az iOS 7 értesítési központját ízlése szerint a BetterNC7 segítségével

Az iOS értesítési központja volt az egyik első lépés a jobb általános értesítéskezelési rendszer felé, és azóta a cupertinói vállalat okostelefonokhoz és táblagépekhez készült operációs rendszere folyamatosan javult. Az iOS legutóbbi két fő iterációja során az értesítési központ jelentősen javult, különösen, ha az iOS 7 által hozott tervezési átalakításról van szó. A vizuális fejlesztések ellenére azonban ott van az a mindenütt jelenlévő kihívás, hogy az iOS nem teszi lehetővé egyetlen interfész elem részletes szintű vezérlését, és talán ez az oka annak, hogy megjelent a BetterNC7 – a Cydia finomítása a jailbreakelt iPhone-okhoz, amelynek célja különösen az iOS fejlesztése (vagy megváltoztatása). 7 Értesítési központ tapasztalat.

  A SwiftKey az iOS-re egy Notes alkalmazásban érkezik, amely szinkronizálódik az Evernote-tal

A BigBoss adattáron keresztül ingyenesen elérhető csípés lehetővé teszi az értesítési központ különböző aspektusainak megváltoztatását. Előfordulhat például, hogy nem mindenki szeretné, hogy a Today nézet köszöntse az NC-ben. Semmi gond, lehet ezen változtatni? A Yahoo! logó a végén nem tetszik? Ezt elrejtheted. A kihagyott értesítések olyan tartalmat jelenítenek meg, ami nem igazán érdekli? Jobb lesz, ha ezt eltitkolod. Ezt, és még sok mást, a BetterNC7 ígér és teljesít.

A BetterNC7 által kínált szolgáltatások teljes skálája meglehetősen kiterjedt, néhány figyelemre méltó, hogy elrejtheti a fejlécfülek és maguk az értesítések közötti elválasztókat, az értesítések törlésére szolgáló „x”-et megváltoztatva valójában „Törlés”, elrejtve az értesítéseket. opció a teljes törlésre, a három lap bármelyikének elrejtése az Értesítési központból átlátszó/elmosódott háttér használatával, a szalaghirdetések NC-ben való ragasztása, a markolók elrejtése stb., valamint annak eldöntése, hogy hány soros előnézetet kínáljon értesítésenként. Ha ez még nem minden, a BetterNC7 segítségével akár a teljes értesítési központot is letilthatja. Az összes konfiguráció azon a soron keresztül történik, amelyet ez a módosítás hozzáad az iOS natív Beállítások alkalmazásához.

  Webhelyspecifikus adatok törlése a Safariból iOS rendszeren

Az alábbi képernyőképek az általam alkalmazott változtatások enyhe összehasonlítását kínálják, a jobb oldali pedig az „utána” nézetet mutatja.

Az olyan csípések, mint a BetterNC7, továbbra is az egyik elsődleges tényező (vagy motiváló tényező) a jailbreak megoldásokat választó emberek mögött. Őszintén szólva, nem arról van szó, hogy nem veszítesz le valamiről azzal, hogy „képtelenség” bármilyen ilyen módosítást végrehajtani, hanem csak az a szabadságom, hogy eldöntsem, mit akarok látni a készülékemen, és hol és hogyan, az az, ami engem motivál. jobban érzi magát és kontrollálja magát. Aztán az Apple is utalt a Cydia múltbeli módosításaira arra vonatkozóan, hogy mit akarnak az emberek, és lehet, hogy ahogy egyre több iterációt és az iOS ökoszisztéma fejlődését látjuk, az Apple elkezdi önállóan bevezetni ezeket a vezérlőket. Addig is a BetterNC7 egy hasznos finomítás a feltört iPhone-on, iPod touchon vagy iPaden, különösen azért, mert nem kerül semmibe, ha kipróbálod.

  A Bluetooth és a WiFi kikapcsolása a Siri parancsikon segítségével az iOS 12 rendszeren