Szabadítsa fel szerkesztési lehetőségeit a megfelelő szoftverrel

A képszerkesztés mindig is nagy fellépés volt a piacon.

Legyen szó professzionális tervezőről, vállalkozóról, fotósról vagy személyes fotószerkesztési igényekkel rendelkező magánszemélyről, szüksége van egy kivételes szerkesztőeszközre, amely biztosítja, hogy a végső fénykép a „wow” faktorral rendelkezzen.

A megfelelő eszköz kiválasztása a legfontosabb, ha javítani szeretné fotói megjelenését, érzetét és minőségét. Az iparágban jelenleg uralkodó két képszerkesztő szoftver az InPixio és az Adobe Photoshop. De melyik szoftver a tökéletes az Ön igényeinek?

Az iPixio és az Adobe Photoshop használata után a kettőt több tényező alapján hasonlítottam össze, beleértve a funkciókat, az ár-érték arányt és a könnyű használhatóságot. Ez a bejegyzés segít kiválasztani a személyes és szakmai igényeinek megfelelő fotószerkesztő eszközt. Merüljünk el benne.

Az Adobe Photoshop áttekintése

Az Adobe Photoshop olyan a képszerkesztő ipar számára, mint Leonardo DiCaprio Hollywoodnak – a kép arca.

Ez a legjobb eszköz a képszerkesztéshez és a grafikai tervezéshez. Úgy gondolom, hogy alig van olyan cég, amely ne használja ezt az eszközt házon belüli tervezési vagy szerkesztési igényekhez. Nem csoda, hogy a világ legerősebb képszerkesztő szoftverének tartják.

Akár egy foltot szeretne javítani, akár lenyűgöző grafikát szeretne készíteni, a Photoshop az Ön háta mögött áll. ✨ Rengeteg klassz és egyedi dolgot csinálhatsz vele, hogy tetszés szerint átalakíthassa vagy javíthassa fotóit.

Életre keltheti fantáziáját az olyan alapvető beállításoktól, mint a fényerő és a kontraszt beállítása, egészen a fejlettebb funkciókig, mint például a hátterek eltávolítása vagy több kép kombinálása. Ezenkívül, ha egy időre elhagyni szeretné az Illustratort, a Photoshop segíthet vonzó poszterek, logók, közösségi médiás grafikák és egyéb tervek készítésében.

Arról nem is beszélve, hogy elképesztő szűrők és effektusok segítségével egy közönséges fényképet vintage remekművé vagy futurisztikus csodaországgá varázsolhat, mindössze néhány kattintással a felületen. Ráadásul az ecsetek és eszközök egész világa várja a játékot, így kreativitásod szabadon áradhat.

Összességében az Adobe Photoshop a legjobb barátod minden vizuális területen. Nem számít, hogy kezdő vagy, aki még soha nem használt ehhez hasonló eszközt, vagy profi, aki naponta foglalkozik vele, ezzel az eszközzel képszerkesztő zseni lesz.

Az Adobe Photoshop előnyei

Legyen szó digitális művészetről vagy grafikáról, amelyet fényképek készítéséhez vagy retusálásához keres, a Photoshop minden eszközzel rendelkezik a képek szerkesztéséhez vagy valaminek a semmiből történő létrehozásához.

Íme néhány előnye a sok közül:

 • Sokoldalú szerkesztési és tervezési lehetőségek
 • Gyors képszerkesztés a beépített eszközök segítségével
 • Photoshop tanfolyamok elérhetősége
 • Professzionális tervezés a költségek töredékéért
 • Számos sablon elérhető az interneten
 • Különféle fájltípusok támogatása
 • Segítőkész lelkes közösség
 • AI integráció
  Hogyan indítsuk el a Safarit mindig privát böngészési módban Mac számítógépen

Ez az Adobe Photoshop összegzése, de higgyen nekem, ha azt mondom, hogy még csak meg sem karcoltam a képességeit.

Bemutatkozik az InPixio

Az Adobe Photoshopnak számos alternatívája van a képszerkesztéshez, ezek közül az egyik InPixio.

Az InPixio egy könnyen megfogható és használható képszerkesztő szoftver, amely lehetővé teszi képzeletének és kreativitásának, hogy egy közönséges fényképet szerkeszthessen és műalkotássá alakítson. 🎨

Először is, ez egy kiváló eszköz a nem kívánt tárgyak vagy emberek eltávolítására, akik fotóbombázzák a legutóbbi utazása során készült kedvenc felvételeit. Ezután egy csomó eszközt tartalmaz a színek, az élesség és a fényerő javítására, amelyekkel pillanatok alatt Instagram-méltóvá varázsolják fotóit.

Sőt, kreatív szűrőkkel, vagány keretekkel és klassz effektusokkal játszhatsz, hogy a fotóidat felvillantsák.

Emellett testreszabási lehetőségeket is kínál, beleértve a kivágást, a beállításokat, az előre beállított értékeket, a korrekciót, a stílusokat, a textúrákat, a kereteket, a szelektív retusálást, a szöveget stb. A szerkesztési műveletek teljes skálája teljes önállóságot biztosít a kép javításában.

Az ok, amiért szerettem az InPixio használatát, az a kivételes felhasználói élmény. Még ha kezdő is vagy, nem kell küzdenie, hogy szilárd lábat találjon. Némi kísérletezéssel és tanulmányozással profiként használhatja az InPixio-t, és idővel jobbá válhat.

Összességében az InPixio az Ön kedvenc barátja, aki feldobja fotói megjelenését, és segít kibontakozni kreativitásában.

Az InPixio előnyei

Egy olyan eszköz, mint az InPixio, előnyeiből nem hiányzik. Íme néhány a sok jó előny közül, amelyet akkor kap, ha szerkesztőszoftverként választja:

 • Kevés tanulási görbe
 • Számos beépített eszköz
 • Készítsen eredeti terveket
 • A képek gyors javítása
 • AI integráció

Noha az InPixio önmagában is fantasztikus, számos téren, főként a funkcionalitás terén, elmaradhat az Adobe Photoshoptól. A Photoshop sokkal fejlettebb, talán a legjobban felszerelt szerkesztő szoftver az egész világon.

Ez a személyes és szakmai célokra szánt szoftver, de ez nem árnyékolja be az InPixio előnyeit. Olyat tud nyújtani, amit a Photoshop nem. Nézzünk egy részletes szembenézést a két szerkesztőóriás között.

InPixio vs. Adobe Photoshop

Kíváncsi vagy, hogy ki nyerné az InPixio és az Adobe Photoshop közötti személyes versenyt? Miután mindkét eszközt hosszú ideig használtam, bizonyos szabványos paraméterek alapján tettem néhány megfigyelést. Itt van a kettő részletes összehasonlítása.

#1. Könnyű használat és felhasználói felület

Mind az InPixio, mind a Photoshop lenyűgöző felülettel rendelkezik, ami a játék élére helyezi őket. Az InPixio különösen a korábbi verzióihoz képest jobb kezelőfelületet és teljesítményt tapasztalt, ami megkönnyíti a navigálást az általa kínált eszközök között.

  A Kép a képben funkció használata iPhone-on

Szűk funkcionalitási köre (fotók szerkesztése) miatt az InPixio többnyire alapvető szerkesztőeszközöket kínál, így a kezdőknek sem kell kapkodniuk a bonyolult funkciók értelmezését.

Ezzel szemben a Photoshop egy professzionális tervezőszoftver, amelyet grafikusok, webdizájnerek és digitális művészek használnak fényképek szerkesztésére és a semmiből kézzel történő új létrehozására. Számos fejlett tervezőeszközt kínál, amelyek használatához elég sok időbe telhet.

A kezdőknek segítségre lehet szükségük a Photoshop értelmezéséhez, de az InPixio gyorsan megtanulható és használható kellő gyakorlással és türelemmel.

Nyertes: InPixio

#2. Elérhetőség több platformon

Az InPixio és az Adobe Photoshop több platformon is működik. Az eszközöket használhatja a weben, a Macen, a Windowson, az Androidon, az iPhone-on és az iPaden. Bár a felhasználói élmény ezeken a platformokon eltérő lesz, az eszközt remekül használhatja, így mindkettő rendkívül sokoldalú. A több platformon való elérhetőség tekintetében nincs megkülönböztető tényező, ezért ezt a fordulót döntetlennek nevezem.

Nyertes: döntetlen

#3. Jellemzők, funkcionalitás és eszközök

Ami a funkciókat és a funkcionalitást illeti, az Adobe Photoshop simán megnyeri ezt a kört. A Photoshop olyan fejlett szerkesztési funkciókkal és eszközökkel rendelkezik, amelyeket egyetlen más szerkesztő szoftver sem kínál, például:

 • Rétegek
 • Vektor támogatás
 • Intelligens objektumok
 • Maszkolás
 • Kiválasztó eszközök
 • Keverési módok

Megvan az oka annak, hogy a házon belüli tervezőcsapattal rendelkező vezető cégek a Photoshop segítségével professzionális terveket készítenek. Számos élvonalbeli eszközt kínál a képek szerkesztéséhez és a minőség javításához a jobb eredmények érdekében.

Ezzel szemben az InPixio egy fotószerkesztő eszköz korlátozott funkciókkal, mint például a képek kivágása és átméretezése, színkorrekció, az égbolt szerkesztése, a fénykép elmosása, a háttér vagy a nem kívánt elemek eltávolítása a fényképről stb. Az InPixioban alapvető feladatokat is elvégezhet, de a Photoshopban végtelenek a lehetőségek.

Nyertes: Adobe Photoshop

Olvassa el még: A legjobb Photoshop-bővítmények, amelyek a következő szintre emelhetik tervezési készségeit

#4. Vevőszolgálat

A szerkesztőszoftver által kínált ügyfélszolgálati szint kulcsfontosságú abban az esetben, ha szakértői véleményre van szüksége egy projekten végzett munka során.

Míg az InPixio csodálatos ügyfélszolgálati csapata a hét minden napján, 24 órában elérhető, az Adobe Photoshop ismét megnyeri ezt a kört.

Miért? Az élő támogatáson, telefonszámon és e-mail címen kívül a Photoshop professzionális képzést és oktatóanyagokat is kínál további költségek nélkül. Ez azt jelenti, hogy az újoncok úgy navigálhatnak a szoftverben, hogy megnézik az oktatóanyagokat, és ha segítségre van szükségük, kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal.

Az InPixio nem kínál ingyenes ilyen képzést. Ha elkezdi használni a fotószerkesztő eszközt, a saját eszközeire maradhat, de szükség esetén bármikor fizethet érte. A blogjukon azonban számos oktatóanyag található, amelyek hasznosak lehetnek.

Nyertes: Adobe Photoshop

#5. Próbahasználat, tervek és árak

Talán a legfontosabb döntési tényező minden vásárló számára az ár. Az alábbiakban mindkét eszköz terveit és árait találja, valamint az egyes csomagokhoz tartozó funkciókat. Kezdjük az InPixio terveivel:

  Javítsa ki a Fate Grand Order 43-as hibát Androidon

FotóstúdióFotóstúdió ProPhoto Studio Ultimate 49,99$/év 59,99$/év 99,99$/év Törölje a szövegeket, tárgyakat, embereket, árnyékokat, vízjeleket és egyebeket. Fényképek akár 1000%-os nagyítása az ultraerős zoom funkcióval A Photo Studio Pro funkciói és még sok más a fotófókusz javításához és a fotók maximalizálásához a nagyítással és a zoom-teljesítmény növelésével. m funkció Törölje a hajtásokat, a foltokat és a karcolásokat a régi képekről Háttér eltávolítása mesterséges intelligencia és beállító eszközökkel Tegye élessé, élessé és tisztává az elmosódott képeket.

A Photo Studio Ultimate több ütős a funkciók és a funkcionalitás terén, de természetesen sokkal többe kerül, mint a Photo Studio. Minden azon múlik, hogy mit tervez a szerkesztőeszközzel. Valóban szüksége van az ultraerős zoom funkcióra, amikor a projektje nem követeli meg ugyanezt? Talán az Ön igényei elegendőek az alapcsomaggal. Vásárlás előtt gondolja át igényeit.

Most pedig beszéljünk az Adobe Photoshop árairól. Az InPixio-val ellentétben a Photoshop tervei ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy ugyanazt a szoftvert kapja, függetlenül a választott tervtől. Az egyetlen különbség a terv időtartama és az ár.

Az Adobe Creative Cloudból előfizethet a havi, éves, fotózási csomagra vagy az összes Adobe-alkalmazásra. Íme a bontás:

PhotoshopPhotographyMinden Adobe Apps havi 31,49 USD/hó – 82,49 USD/hó Évente számlázott havi 20,99 USD/hó 19,99 USD/hó 54,99 USD/hó Évente előre 19,99 USD/hó 19,99 USD/hó 19,99 USD/hó

A fényképezési terv hozzáférést biztosít a Lightroomhoz és a Lightroom Classichoz további képszerkesztéshez. Másrészt az All Adobe Apps csomag több mint 20 Adobe-alkalmazáshoz biztosít hozzáférést a Photoshop és sok egyéb előnnyel együtt.

A fenti táblázatokból egyértelműen kitűnik, hogy a Photoshop megvásárlása többe kerülne, mint az InPixio, de az előbbi teljesen megéri a pénzét. Ha professzionálisabb, fejlett funkciókkal rendelkező eszközt keres, az Adobe Photoshop a megfelelő, még a borsos ár mellett is.

Ha nem biztos abban, hogy a Photoshop megfelelő-e, kipróbálhatja a szoftvert, ha előfizet a 7 napos ingyenes próbaverziójára, ahol az eszköz összes funkcióját használhatja.

Az InPixio ingyenesen használható az első 5 napban, és tesztelheti annak összes funkcióját, hogy megalapozott döntést hozhasson.

Az ítélet – Ki nyer?

Az InPixio és az Adobe Photoshop a két legjobb képszerkesztő eszköz, amely a szerkesztési lehetőségek világát nyitja meg. A fenti összehasonlításból egyértelmű, hogy bár az InPixio önmagában is lenyűgöző, a funkciók, az eszközök és az ügyfélszolgálat tekintetében elmarad a Photoshoptól. Bár a könnyű használat és az ár tekintetében kiemelkedik.

Mielőtt eldönti, melyik eszközt választja, meg kell határoznia, hogy MIÉRT van szüksége az eszközre.

Válassza az InPixio-t, ha:

 • Félig haladó képszerkesztést kell végezni
 • Kezdő szerkesztő vagy
 • Csökkenteni szeretné a szerkesztő szoftver költségeit

Válassza az Adobe Photoshop programot, ha:

 • Speciális szerkesztést szeretne végezni
 • Ismerje meg a szerkesztés és tervezés csínját-bínját
 • Speciális funkciókra és funkciókra van szüksége projektjeihez

Miután rájött, mire van szüksége a képszerkesztő eszközre, könnyebbé válik az „egy” kiválasztása.

Ezután tekintse meg a legjobb ingyenes Adobe szoftvert, amelyet ingyenesen használhat.