Stackek létrehozása és használata az Apple Fitness+ alkalmazásban

Kulcs elvitelek

 • Az Apple Fitness+ halmozásai lehetővé teszik több edzés sorba állítását egymás után a zökkenőmentes átmenet érdekében anélkül, hogy minden tevékenység után böngészni kellene a katalógust.
 • A halmok olyanok, mint a Fitness+ katalógusod lejátszási listái. Létrehozhat és menthet köteget a könyvtárában.
 • A kívánt tevékenységeket hozzáadhatja egy veremhez, átrendezheti őket a rutinja szerint, vagy szükség szerint törölheti őket.

Az egyik innovatív funkció, amelyet az Apple az Apple Fitness+-ban az iOS 17 mellett bevezetett, a Stacks, amely lehetővé teszi az edzések sorba helyezését, így zökkenőmentesen folytathatja a következő edzést.

Itt röviden áttekintjük ezt az Apple Fitness+ funkciót, és megtanítjuk Önnek, hogyan kell létrehozni és használni az első veremét.

  Távolítsa el a rendszer-, a rejtett és a keretalkalmazásokat

Mik azok a halmok az Apple Fitness+-ban?

Egy halom több edzésből, meditációból és tudatos lehűlésből áll, amelyeket egymás után végezhet el. A Stacks használatának az az előnye, hogy zökkenőmentesen válthat egyik edzésről a másikra anélkül, hogy az edzés közepén megállna és böngészhetné a hatalmas Apple Fitness+ katalógust.

Gondoljon a Stacks-re Fitness+ katalógusa lejátszási listáinak. Létrehozhatja és mentheti őket az Apple Fitness+ könyvtárába, ahogyan az Apple Music alkalmazásban is létrehozhat és menthet lejátszási listákat.

Hogyan hozzunk létre halmot az Apple Fitness+ alkalmazásban

Verem létrehozása előtt át kell böngésznie az Apple Fitness+ katalógust, hogy elegendő tevékenységet találjon a rutinjához. Tehát válassza ki a Fitness+ oldal tetején megjelenő 12 edzéstípus bármelyikét. Ezután válasszon egy sor tevékenységtípust, hogy biztosítsa edzéskészletének kiegyensúlyozottságát.

Ha elegendő tartalommal rendelkezik a veremhez, kövesse az alábbi lépéseket az iPhone Fitness alkalmazásában:

 • Válassza a Fitness+ lapot a képernyő alján.
 • Válasszon ki egy tevékenységet, majd koppintson a képernyő jobb felső sarkában található ellipszis (…) ikonra.
 • A megjelenő lehetőségek között érintse meg a Hozzáadás a veremhez elemet.
 •   A 10 legjobb DVR biztonsági rendszer, amellyel egy lépéssel a behatolók előtt maradhat

  Azt is megérintheti és lenyomva tarthatja egy tevékenységet, amíg meg nem jelenik egy előugró menü, majd koppintson a Hozzáadás a veremhez elemre. A halom színes négyzetként jelenik meg a menü tetején, mellette egy számmal, amely jelzi, hogy hány tevékenység van a halomban.

  Bármit is választasz a verembe, mindig ne felejtsd el a végére beletenni az egyik fantasztikus Mindful Cooldownt az Apple Fitness+-ba.

  Stackek elrendezése és használata az Apple Fitness+ alkalmazásban

  Ha végzett a tevékenységek létrehozásával és hozzáadásával a veremhez, megtekintheti azt úgy, hogy megérinti a színes négyzetet a képernyő jobb felső sarkában, és kiválaszt a megjelenő lehetőségek közül. Egyszerűen érintse meg az Induljunk gombot a verem elindításához.

  Ha most nem áll készen az edzésre, koppintson a jobb felső sarokban lévő ellipszis (…) gombra, hogy megjelenjen a Verem hozzáadása a könyvtárhoz gomb. Ezzel elmenti az edzéskészletet az edzés idejéig.

    Hogyan működnek iPhone-ján az új COVID-19-kitettségi értesítések

  A verem szerkesztése és módosítása is egyszerű. Ha át szeretné rendezni a gyakorlatok sorrendjét a halomban, használja az egyes tevékenységek jobb szélén található három vízszintes vonalat, hogy felfelé vagy lefelé húzza, és tetszés szerint helyezze el.

  Ha törölni szeretne egy tevékenységet a veremben, csúsztassa az ujját balra rajta, és koppintson a Törlés elemre. Végül pedig a teljes verem törléséhez és az újrakezdéshez koppintson a jobb felső sarokban lévő ellipszis (…) ikonra, és válassza a Verem törlése lehetőséget.

  Tegye személyre edzési rutinját az Apple Fitness+ halmokkal

  Most, hogy edzéseit halomba rendezheti az Apple Fitness+ alkalmazásban, minden eddiginél jobban irányíthatja az értékes edzésidő megszervezését és felhasználását.

  Böngésszen az Apple Fitness+ katalógusában, és tetszőleges számú tevékenységtípust tartalmazhat. Aztán, amikor elérkezik az Activity Rings bezárásának ideje, a Fitness+ alkalmazás személyi edzőként működhet, és zökkenőmentesen végigvezeti Önt az összes kiválasztott tevékenységen az Ön által választott sorrendben.