Social Catfish Reverse Username Search: Keressen információkat bárkiről

Miközben a digitális korszakban hihetetlen technológiai fejlődés ment végbe, ezzel párhuzamosan a kiberbűnözés terjedése is megfigyelhető.

Ezek a ragadozók szétszóródtak a digitális birodalomban, és minden nap új áldozatokra várnak. Ilyen szörnyű cselekedet például a harcsa.

A harcsázás az, amikor az ember úgy mutatja be magát, mint aki nem azért, hogy becsapjon másokat, és profitáljon a nyomorúságából. Meglepően sok netező esik efféle harcsázás áldozatává tipikus online interakcióik során.

Azonban szerencsére, Social Catfish’s Reverse Username Search szolgáltatás lehet a megmentőjük, ha lehetővé teszi számukra, hogy igazolják valakinek az online személyazonosságát a felhasználónevükön keresztül. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit kínál a Social Catfish, és hogyan segíthet a csalás elkerülésében.

Social Catfish Reverse Username Search egy praktikus funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy információkat szerezzenek egy személyről a felhasználónevükből. Ez magában foglalja a teljes nevüket, telefonszámukat, címüket és közösségi médiaprofiljaikat.

A fordított felhasználónév-keresés futtatása számos nagyszerű előnyt kínál. Itt van néhány közülük:

  • Ellenőrizheti valakinek a felhasználónevét használó online személyazonosságát, és megnézheti, hogy az megegyezik-e azzal, amit állítanak. Ez segíthet a felhasználóknak távol tartani a csalókat és a csalókat.
  • Ha elvesztette a kapcsolatot valakivel, de emlékszik a felhasználónevére évek óta, végezhet fordított felhasználónév-keresést. Sokan szeretik ugyanazt a felhasználónevet megtartani a különböző platformokon, hogy könnyen megjegyezzék. Valószínű, hogy régi haverod is csinált valami hasonlót, és amikor felfedezed a közösségi média profiljaikat, újra feléledhet a kapcsolatod.
  • Ha van egy cége, és valaki felvételén gondolkodik, a Reverse Username Search háttérellenőrzésként szolgálhat az adott potenciális alkalmazott számára. Pusztán a felhasználónevükkel fontos információkat kaphat róluk, és megnézheti, hogy egyezik-e az, amit ők és amit ábrázolnak.
  12 Digitális jogkezelő (DRM) szoftver 2022-ben

Olvassa el még: Social Catfish Reverse Phone Lookup segít ellenőrizni az embereket

Hogyan működik a Social Catfish Reverse Username Search?

A Social Catfish Reverse Username Search eszköze felhasználónevet vesz fel. Több mint 200 milliárd rekordot tartalmazó hatalmas adatbázisban keres, beleértve az oktatási webhelyeket, hírcikkeket, közösségi hálózatokat, nyilvános feljegyzéseket és egyebeket.

A Social Catfish által nyújtott eredmények meglehetősen pontosak és részletesek a kiterjedt adatbázisának köszönhetően. Ezenkívül használhatja a fordított e-mail- és telefonos keresési funkcióit is a potenciális ügyfelek további ellenőrzésére.

Amint információt talál az adott felhasználónév tulajdonosára vonatkozóan, mindent elmond, amit tudni szeretne róla. Ezek tartalmazzák a nevüket, címüket, elérhetőségüket, közösségi média profiljaikat stb.

Még akkor is, ha valakinek nincs jelentős technikai tudása, futtathat egy fordított felhasználónév-keresést a Social Catfish webhelyen.

Nem kell mást tenniük, mint a megadott mezőbe megadni annak a felhasználónevét, akiről információt szeretnének, majd a zöld színű „Keresés” gombra kattintani.

Ez az! Lazítson egy kicsit, és nézze meg, ahogy a Social Catfish fejlett algoritmusa megkeresi az adott felhasználónevet egy hatalmas rekordhalomban. Rövid időn belül pedig részletes jelentést ad az adott személy online személyazonosságáról.

De ne feledje, hogy a szolgáltatás nem ingyenes. Tehát előre kell választania a fizetett előfizetést.

Olvassa el még: Social Catfish Reverse Image Search

Valós alkalmazások

Most bemutatunk néhány valós példát a Social Catfish Reverse Username Search alkalmazásról:

  Minecraft Chromebookokhoz, GPT a LinkedInben és Microsoft Edge, valamint GitHub OSPO

#1. A személyazonosság ellenőrzésében

Az online világot elöntő szélhámosok elsöprő száma miatt nehéz lett elkülöníteni az igazit a hamistól.

A Reverse Username Search használatával az emberek ellenőrizhetik, hogy az a személy, akivel egy társkereső platformon találkoztak, vagy az a cég, amelyik csábító munkát kínált nekik, jogos-e vagy sem.

Amint megéreznek valami halszagot, azonnal tudják, hogy többé nem kell kapcsolatba lépniük azzal az egyénnel vagy szervezettel.

#2. Az online üzleti interakciókban

Az online üzleti interakciók során, ha nem megfelelő ügyféllel találkozik, az egész élmény délre szállhat.

A fordított felhasználónév-ellenőrzés végrehajtásával azonban az emberek részleteket kaphatnak a vállalat hírnevéről és valódiságáról.

Ha a szervezetnek rossz előélete van, az emberek tudják, hogy nem szabad semmilyen vállalati kapcsolatot kialakítaniuk, vagy üzletet kötniük vele. Ez segített távol tartani a csalókat és a szélhámosokat.

Vannak-e adatvédelmi aggályok a szolgáltatással kapcsolatban?

Amikor valaki egy adott szolgáltatás igénybevételén gondolkodik, az egyik legelső kérdés, ami eszébe jut: „Megvédi-e a magánéletemet?” És mivel oly sok adatvédelmi incidensről és kiszivárgásról szóló jelentés érkezik a fülünkbe, ez jogos kérdés.

Szerencsére a Social Catfish rendkívül fontosnak tartja az Ön magánéletét. A platformon végrehajtott minden fordított felhasználónév-keresés inkognitó módban marad.

Ráadásul a Social Catfish hivatalos weboldala egyértelműen kijelenti, hogy soha nem osztja meg felhasználóinak személyes adatait nem tagokkal. Így a felhasználók a felhasználónevükön keresztül információkat szerezhetnek egy személyről anélkül, hogy aggódnának a magánéletük és biztonságuk miatt.

Alternatívák

Vessünk most egy pillantást a Social Catfish Reverse Username Search legfigyelemreméltóbb alternatíváira:

#1. InfoTracer

Az InfoTracer azonnali felhasználónév-keresése a Social Catfish Reverse Username Search jó alternatívája.

A Social Catfish-hez hasonlóan ez az eszköz is csak egy felhasználónévből tudja meg a teljes nevet, címet, mobilszámot, közösségimédia-fiókokat, fényképeket és egyebeket.

  Állítsa be az SPF-et, a DKIM-et, a DMRAC-t és a BIMI-t a jobb e-mail-kézbesítés érdekében

Emellett az adott személy online tevékenységéről is információkat kaphat. Ezenkívül az InfoTracer gyakran tudatja Önnel, hogy kik a munkatársak, vagy milyen társadalmi csoportokhoz tartoznak.

A webhely meglehetősen könnyen navigálható, és lehetővé teszi a felhasználók számára ingyenes keresések futtatását. De van egy kis bökkenő: bár a felhasználónév ellenőrzése nem kerül semmibe a platformon, a jelentés letöltése igen. A jelentések letöltéséhez 2,95 USD fizetéssel kell aktiválni a fiókját, amely egy teljes hétre korlátlan keresési hozzáférést tartalmaz.

7 nap elteltével az InfoTracer automatikusan felveszi Önt egy havi előfizetési csomagra, amelynek ára 24,95 USD/hó.

#2. IDCrawl

Mint a szociális harcsa, Az IDCrawl felhasználónév-keresése A funkció jó választás a fordított felhasználónév-keresési célokra.

A szolgáltatás lehetővé teszi az egyének számára, hogy felfedezzék a felhasználónév mögött rejlő valódi személyt. A szolgáltatás kiterjedt adatbázist használ a pontos eredmények eléréséhez. Ez különféle rekordokat foglal magában, például e-mail adatbázisokat, telefonkönyveket, mélyweb forrásokat, közösségi oldalakat stb.

Az IDCrawl rendszerezetten jeleníti meg az eredményeket, így könnyen megtalálhatja, amit keres.

A Social Catfish-től eltérően az IDCrawl felhasználónév-keresése névértéken teljesen ingyenes. Ennek ellenére, ha mélyebbre merül, azt fogja tapasztalni, hogy számos eredménye átirányítja Önt olyan szponzorált webhelyekre, mint a BeenVerified és a Spokeo.

Mondanom sem kell, hogy ezek fizetős szolgáltatások, és minden keresésért pénzt számítanak fel. Ez sokak számára rejtélyes lehet, mivel az eszköz ingyenesnek állítja a hivatalos honlapján.

Következtetés

Amint az a fenti beszélgetésből kiderül, a Social Catfish Reverse Username Search funkciója hasznos a személy valódi online identitásának leleplezésére. Az eszköz ideális társ lehet bárki számára, aki biztonságos online interakciót keres, és megakadályozza, hogy megtévesztés áldozatává váljon.

A Social Catfish egy élvonalbeli algoritmust alkalmaz, hogy több milliárd elérhető archívumban keressen, hogy felderítse az ott leselkedő csalókat. Azáltal, hogy minden keresése névtelen marad, az eszköz segíti a felhasználókat abban, hogy ésszerű döntéseket hozzanak az online ökoszférában, anélkül, hogy az adatvédelemmel kapcsolatos félelmeket kellene tartania.

Most olvashat a Social Catfish fordított címkeresésről.