Részletes áttekintés a TikTok Downloaderről

A TikTok az egyik leggyorsabban növekvő márka, 2021 januárjától havonta több mint 689 millió aktív felhasználóval.

A 2016-ban elindított TikTok egy videomegosztó közösségi média platform, amelyet a ByteDance nevű kínai cég hozott létre. Ez egy olyan platform, ahol különféle videókat találhat különböző műfajokból, például vígjátékból, táncból, oktatásból stb. A videó időtartama 15 másodperctől 3 percig terjed.

Ha el szeretné menteni a TikTokra feltöltött vicces vagy szórakoztató videóit, van egy kiváló eszköz, amelyet néhány hónappal ezelőtt indítottak el – a Qoob Clips. El akartam menteni néhány videót, ezért kipróbáltam ezt az eszközt, és hasznosnak találtam.

A Qoob Clips segítségével privát vagy nyilvános fiókból mentheti a TikTok-videókat, és később élvezheti azokat. Használataim során szerzett tapasztalataim alapján szerettem volna megosztani a Qoob Clipsről írt véleményemet.

Itt megy! 👇

Qoob klipek: Mi ez?

Qoob klipek egy fejlett eszköz a TikTok-fiókok tartalmának megtekintéséhez és mentéséhez. Menthet zenéket és videókat privát és nyilvános TikTok-fiókokból is. Ezenkívül biztonsági másolatot készíthet TikTok-fiókjáról, figyelheti mások hírcsatornáit, és követheti más profilokat is a használatával.

Ez a tömeges TikTok letöltő asztali számítógépekhez kiváló, ha rajong a rövid videoklipekért, amelyek szórakoztatják Önt, amikor csak offline állapotban akarja. Speciális funkciókkal rendelkezik, amelyeket felhasználóbarát felületen használhat.

Csak töltse le, telepítse, jelentkezzen be TikTok-fiókjába, és máris mentheti kedvenc tartalmait kiváló minőségben.

Mik a tulajdonságai?

Van oka annak, hogy a Qoob Clips-et intelligens eszköznek nevezik. Speciális funkciókkal rendelkezik, amelyekre varázslatot kell létrehoznia TikTok-fiókjaival. Nézzük meg, milyen funkciókat kínál, és hogyan hasznosak.

Tartalom mentése a TikTok szolgáltatásból

A Qoob Clips segítségével egyetlen kattintással elmentheti az összes kívánt tartalmat egy TikTok-fiókból. Mindössze annyit kell tennie, hogy megad egy TikTok felhasználónevet vagy hashtageket, és offline módban élvezheti a videókat anélkül, hogy az internetre várna.

TikTok videofeliratok mentése

A videók eredeti feliratait egy TikTok-fiókból mentheti. Megtekintheti a videó feliratait az alkalmazásban, ha a kurzort a letöltött TikTok videó fölé viszi. Ezután másolja ki a feliratokat, és mentse el őket bárhová.

A hashtagek segítségével érdekes TikTok kihívásokkal és egyéb tartalmakkal rendelkező videókat menthet el. Lehetővé teszik, hogy MP4 formátumban, valamint akár 720p nagyfelbontású minőségben is elmentse őket. Ehhez írjon be egy releváns hashtaget a keresőmezőbe, hogy megtalálja a menteni kívánt kapcsolódó videókat.

TikTok tartalom tömeges mentése

Igen, ez lehetséges a Qoob Clips segítségével, ahol tömegesen mentheti a TikTok-fiókon közzétett összes tartalmat. Ezen kívül elmentheti a TikTok-felhasználók avatarjait is. Ez segít azonosítani, ki a videó készítője.

  TikTok videók letöltése vízjel nélkül

Ez a funkció nagyban segít, ha hosszú ideig követ egy TikTok-felhasználót, és szereti az összes videóját. A teljes tartalmat egy mozdulattal elmentheti, és bármikor megtekintheti, amikor tanulni, ihletet meríteni vagy bármilyen más célból.

Új videók automatikus mentése

Ezzel a kiváló funkcióval elmentheti a TikTok profilon közzétett összes új videót és a hashtageket. Az összes új bejegyzés automatikusan mentésre kerül, amint az alkotók feltöltik őket a TikTok-ba. Ezért, amikor megnyitja a letöltött mappát, megtekintheti az oda mentett új bejegyzéseket, és élvezheti őket.

Szelektív videómentés

Ha nem szeretné, hogy a videók automatikusan mentésre kerüljenek, ez a funkció hasznos lesz. Megtekintheti a videókat, majd kiválaszthatja a menteni kívánt videót. Ha azonban tömegesen szeretné menteni őket, beállíthat bizonyos időkorlátokat az alkalmazáson belüli naptárból, és csak ezen az időtartamon belül tölthet le videókat.

Készítsen biztonsági másolatot TikTok-fiókjáról

A közösségi média platformok bárkit bármikor kitilthatnak, ha gyanúsnak találják Önt, vagy bármilyen más tevékenységet, amely hajlamos a szerződési feltételek megsértésére. És ha ez megtörténik, elveszítheti az összes mentett vagy létrehozott adatot, miután órákat töltött vele. Ezért ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni fiókjáról, hogy megóvja értékes adatait.

Ennek érdekében a Qoob Clips segít a TikTok-fiókjában található összes tartalom biztonsági mentésében a számítógépen offline. Csak írja be TikTok azonosítóját a keresőmezőbe, és mentse el a tartalmat, függetlenül a Qoob Clips tervétől.

Közelgő funkciók

A fenti meglévő funkciókon kívül a Qoob Clips néhány további funkciót is tartalmaz majd a következő napokban. Magába foglalja:

  • Zenével kapcsolatos videók letöltése: Egy dal nevének megadásával az adott dalt tartalmazó összes videót elmentheti a TikTokon. Így nyomon követheti a kihívásokat és azt, hogy mely dalokra van nagy kereslet.
  • Privát és ajánlott videóletöltések: Ezzel az eszközzel elmentheti az ajánlott videókat a TikTokon. Ezenkívül letöltheti TikTok-barátai videóit privát fiókkal.
  • Helyszín változás: Ez a speciális funkció azoknak segít, akik nem tudják használni a TikTok-ot a helybeli akadályok miatt. Alkalmazáson belüli proxyjával módosíthatja TikTok helyét/régióját, és beállíthatja bármely más helyre vagy országra, ahol engedélyezett a használata. Így gond nélkül használhatja a TikTok-ot.
  • Egyetlen videó letöltése: Ha nem rajongója a tömeges letöltéseknek, ez a funkció megkönnyebbülést jelent. Egyszerre egyetlen videót menthet a TikTokon, ha beilleszti a videó hivatkozását a szükséges mezőbe, és elmenti a videót a számítógépére.

Qoob klipek: Rendszerkövetelmények

Most, hogy ismeri a Qoob Clips-t és annak funkcióit, nézzük meg a rendszerkövetelményeket, hogy könnyen használható legyen a számítógépén.

A Qoob Clips zökkenőmentesen működik asztali számítógépeken. Támogatja a macOS 10.13 vagy újabb, a Windows 7 vagy újabb, valamint az Ubuntu 18.04 vagy újabb (64 bites) rendszert. Tehát az eszköz letöltéséhez és telepítéséhez győződjön meg arról, hogy az asztalon van egy ilyen rendszerkonfiguráció.

Qoob klipek: Hogyan kezdjük el

A Qoob Clips használatának megkezdése könnyű, függetlenül attól, hogy milyen asztali számítógépet használ – Linux, Mac vagy Windows. Mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az eszközt az eszközére a Qoob hivatalos webhelyéről.

  Hogyan lehet megkerülni a TikTok tiltást

Ezután lépjen a „letöltés” ​​oldalra a Qoob Clips és a letöltési gomb megkereséséhez. Csak válassza ki az operációs rendszert a legördülő menüből. Választhat 32 vagy 64 bites online vagy offline Windows telepítőt. Vagy válassza az Ubuntu vagy a macOS offline telepítőt, és indítsa el az alkalmazás letöltését.

Sikeres letöltés esetén telepítse az alkalmazást a számítógépére, és nyissa meg a Qoob Clips alkalmazást. Most adja meg TikTok bejelentkezési adatait, keresse meg fiókját, és tekintse meg mások profilját és tartalmát.

Qoob klipek: Hogyan kell használni?

Más ajánlatukhoz – a Qoob Storieshoz – hasonlóan a Qoob Clips felhasználói felületét is egyszerűnek és letisztultnak tartották. A háttér sima, a gombok rózsaszínnel vannak kiemelve. Minden funkció könnyen használható, és van egy nagy keresőmező, ahol fiókokat találhat.

Az alkalmazás megnyitásakor két lehetőség közül választhat: ingyenesen használhatja, vagy névleges díj fizetésével frissítheti. Kezdje az ingyenes csomaggal, amelyet bármilyen napra élvezhet.

Ha azonban több funkciót szeretne felfedezni, vagy az igényei többre vonatkoznak, mint amit az ingyenes csomag nyújt, frissítheti azt, és licencet szerezhet.

Licenc aktiválása:

Ha ingyenesről fizetősre frissítette fiókját, ideje aktiválnia licencét. Az „Eszközök menüben” megtalálhatja a terv aktiválásának lehetőségét. Ha rákattint, kérni fogja a licenckulcsot. Csak írja be, és aktiválja a licencet. Ily módon számos speciális funkciót feloldhat, és még több dolgot tehet.

A Qoob Clips főablakának tetején található egy keresőmező. Ide írjon be egy keresési paramétert, például:

  • Egy felhasználónév: A TikTok felhasználónév megadásával kereshet a profilokban, és böngészhet azok tartalmában.
  • Egy hashtag: Ha beír egy # jelet, majd a keresendőt leíró szavakat, akkor a releváns bejegyzések és fiókok jelennek meg.

Így a Qoob Clips megjeleníti az összes kapcsolódó fiókot, legyen az nyilvános vagy privát. Mostantól kiválaszthatja, hogy mely bejegyzéseket szeretné megtekinteni és letölteni tömegesen vagy egymás után, a kívánt formátumban és kiváló minőségben.

A média letöltésének módja:

Ha talál egy TikTok-profilt vagy hashtaget a neked tetsző videókkal, a tetején rózsaszín színű letöltési gombot találsz. Nyomja meg és kezdje el a letöltést gond nélkül. Ezenkívül, ha látja az eredményeket, kattintson egy videóra, és nyissa meg az alapértelmezett lejátszón.

Továbbá, ha meg szeretné találni a videókat az asztalon, vigye a kurzort bármelyik videó jobb alsó sarkába, és kattintson a három ponttal rendelkező ikonra. A videót most közvetlenül az asztalon vagy a TikTokon láthatja.

Ezen kívül más lehetőségek is vannak a videók megtekintéséhez a Twitteren vagy a Facebookon. Mindezek mellett kimásolhatja egy videó linkjét és feliratát, és feliratkozhat a videó készítőjére a Qoob Clips szolgáltatásban, még akkor is, ha nem követi őket a TikTok-profiljában.

A Qoob Clips megkönnyítette az irányítópult tisztán tartását is: törölte onnan a letöltött tartalmat a hárompontos ikonnál található „Eltávolítás” gomb megnyomásával. Ennek az opciónak a használata azonban nem törli a letöltött fájlokat a számítógépéről, ezért ne aggódjon!

  Hogyan lehet törölni egy letiltott TikTok fiókot

Ha a letöltés egy kicsit több időt vesz igénybe egy sok tartalommal rendelkező fióknál. Csak hagyja letölteni, miközben kortyolgatja a kávéját. Ezenkívül a videók letöltésekor megadhat néhány beállítást.

Ezenkívül lehetősége van a TikTok-videók automatikus mentésére, vagy egyenként keresni, ami egy közelgő funkció. Letöltés közben szüneteltetheti vagy folytathatja a videókat, hogy jobban irányíthassa őket. Ezenkívül letöltheti a videókat az Ön által preferált MP4 formátumú vagy akár 720p felbontású HD videók alapján.

Árazás

A Qoob Clips három árazási tervet kínál, amelyek közül választhat:

  • Indító: Alkalmas kezdőknek, akik szeretnék kipróbálni a Qoob Clips működését, ez a terv teljesen ingyenesen használható. Ehhez a tervhez nem társul trükk vagy próbaidőszak, és addig élvezheti, ameddig csak akarja.

Azonban olyan alapvető funkciókkal rendelkezik, mint például 2 TikTok-profil vagy hashtag, valamint napi 50 videóletöltés, ami szerintem nagyon hasznos egyszeri használatra.

  • Személyes: Személyes használatra kiváló, ez a terv kiváló az Ön számára, ha több funkciót szeretne kihasználni az alapcsomagból. Néhány fejlett funkcióval a Qoob Clips szuperhatékony eszközzé válik a TikTokers vagy a TikTok rajongók számára.

Ez a terv 10 TikTok-felhasználót vagy hashtaget, napi 500 videóletöltést, új bejegyzések automatikus letöltését és hirdetések nélküli letöltést tesz lehetővé. 10 dollárba kerül/hónap.

  • Szakmai: Ez a terv a legjobb üzleti és hivatalos használatra. Teljes prémium hozzáférést biztosít a Qoob Clips összes fejlett funkciójához.

Ez magában foglalja a korlátlan számú TikTok-fiók vagy hashtag letöltését, a napi korlátlan videóletöltést, a videófeliratok és URL-ek exportálását, az új videók automatikus letöltését, a kereskedelmi engedélyt a használathoz és a hirdetések mentességét. 30 dollárba kerül/hónap.

Következtetés: Megéri a Qoob Clips? 👨‍⚖️

Véleményem szerint igen, a Qoob Clips egy hasznos eszköz. A felülettől a funkcionalitásig tetszett. Minden olyan hatékony funkcióval rendelkezik, amelyre szüksége van a TikTokkal való játékhoz. Gyorsan, gond nélkül elkezdheti, és még csekély technikai szakértelem nélkül is használhatja. Ha tudja, hogyan kell használni egy közösségi média platformot, akkor nem fog gondot okozni annak használatával, amit szerintem manapság mindenki csinál.

Tehát menjen előre, és töltse le ezt a hatékony TikTok videó letöltőt. Válasszon egy tervet az igényeinek megfelelően, és élvezze a videókat offline számítógépén.