Próbáltad már ezeket az ingyenes Adobe szoftvereket?

Ha az Adobe termékekre gondol, valószínűleg a következők jutnak először eszünkbe: Photoshop CC, Lightroom CC és Premiere Pro CC, igaz?

A cég azonban számos önálló alkalmazás és független szoftvercsomag letöltését kínálja, amelyek ingyenesen használhatók. Az Adobe által biztosított szoftvercsomagok fantasztikus választást jelentenek a kezdő felhasználóknak és azoknak, akik más típusú szoftverekkel rendelkeznek.

Az ingyenes Adobe-szoftver megszerzésének folyamata nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. A munka sikeres elvégzésének számos különböző törvényes módja van. Fedezzen fel számos ingyenes Adobe-alkalmazást, és ingyenesen letölthető olyan mobilalkalmazások, amelyeket esetleg még nem ismer.

Először nézzük meg, mi is az Adobe, és miért olyan népszerű, mielőtt belevágnánk az elérhető ingyenes eszközök és alkalmazások specifikációiba.

Mi az az Adobe szoftver?

Az Adobe egy amerikai szoftvercég. A hivatalosan Adobe Systems néven ismert cég multimédiás és kreativitási szoftvereiről ismert. A népszerű termékek közé tartozik a Photoshop, az Acrobat Reader és az Adobe Creative Cloud.

Az Adobe Creative Cloud az Adobe Inc. által kifejlesztett szoftverprogramok és online szolgáltatások gyűjteménye, amelyek egy csomagba vannak csomagolva, hogy megfeleljenek a kreatív szakemberek igényeinek. A tagok rendelkezésére áll a grafikus tervezéshez, videószerkesztéshez, webfejlesztéshez és fotózáshoz használható eszközök készlete, valamint egy sor mobilalkalmazás és néhány opcionális felhőszolgáltatás.

Miért érdemes az Adobe szerkesztő szoftvert használni?

több mint 90% a világ kreatív szakemberei az Adobe Photoshopot használják. A világ legtöbb felhasználója Adobe szerkesztőszoftvert, Adobe animációs szoftvert és sok más Adobe szoftvercsomagot használ kereskedelmi vagy oktatási célokra.

Röviden tárgyaljuk a különféle Adobe szoftvereket, amelyeket különféle célokra használhat. Az Adobe-szoftverek listája meglehetősen kiterjedt, ahogy az várható is, ha figyelembe vesszük, hogy a Creative Cloud csomag szinte minden kreatív szakmát tartalmaz. A legtöbb olyan eszközt tartalmazza, amelyet a szakmájában megkíván, legyen Ön grafikus, webdesigner, fotós, művész, marketingszakértő, vagy tévés vagy filmes.

 • Adobe Photoshop – Fényképszerkesztés és még sok más
 • Adobe Illustrator – Készítsen gyönyörű vektorgrafikákat és illusztrációkat
 • Adobe After Effects – Vizuális effektusokhoz, mozgó grafikákhoz és kompozíciókhoz használják
 • Adobe XD – Az Adobe szoftvere webes és mobil prototípus készítéséhez
 • Adobe Substance – az Adobe vadonatúj 3D-s ajánlata
 • Adobe InDesign CC – Az asztali publikáláshoz használható szoftver
 • Adobe Lightroom – Az Adobe képszervező és -szerkesztő szoftvere
 • Adobe Premiere Pro – Átfogó videószerkesztő eszköz
 • Adobe Spark – Könnyen használható eszköz grafikák, weboldalak és videók készítéséhez
 • Adobe Fresco – Az Adobe digitális művészeti alkalmazása már elérhető iPhone-on.
 • Adobe Rush – Egyszerű és intuitív videószerkesztés
 • Adobe Dimension – Hozzon létre fotorealisztikus jeleneteket és képeket
 • Adobe Dreamweaver – Veterán szoftver kód nélküli weboldalkészítéshez
  A 10 legjobb Kodi-kiegészítő a Premier League megtekintéséhez

Ezeken kívül rengeteg Adobe szoftvert használnak széles körben az irodában, otthon, stúdióban, főiskolán és még sok másban. De koncentráljunk néhány elérhető legjobb ingyenes Adobe szoftverre:

Photoshop Express

Adobe Photoshop Express működhet akár önálló alkalmazásként, akár „plug-in”-ként a kamerához a mobileszközön. Belülről azonnal elindíthatod. Az Adobe ingyenes eszköze hatékonyabb, mint a Photoshop bármely más olcsó alternatívája, mivel RAW és PNG fájlokat kezel.

Az Adobe Photoshop Express használatával kivághat, elforgathat és megjeleníthet egy képet. Kijavíthatja a perspektivikus hibákat, módosíthatja az expozíciót, beállíthatja a kontrasztot, szabályozhatja a tükröződést és árnyékot, és még a színtónusokat is szabályozhatja. További előnyök közé tartozik a kép bizonyos részeinek telítettségének és fényerejének megváltoztatása. Ezen kívül elérhető egy professzionális Dehaze Tool is.

A Szöveg eszköz a szoftver egyik kiemelkedő funkciója. Több mint 50 különböző betűtípus választható ki a Photoshop Express belsejéből, és egyéb testreszabási lehetőségek közé tartozik a szín, a stílus, a méret és az átlátszóság. Reklámjához készíthet vonzó feliratot, de lehetőség van vízjel elhelyezésére is.

Adobe kiterjesztett valóság

Adobe Aero egy kiterjesztett valóság létrehozására és közzétételére szolgáló eszköz a Creative Cloudon. Az Aero jelenleg csak iOS-en érhető el, bár a macOS számára fejlesztés alatt állnak a verziók. A nyilvános béta tesztelés elérhető a Windows rendszereken.

Olyan élményben lesz része, amely interaktívan alapul az aktuális világ környezetén. A természeti világra ráhelyezett számítógépes képek javítják a fizikai tárgyak megjelenését az adott környezetben. Képzeld el, hogy megmutatsz a haverjaidnak egy videót a nappalidról, ahol olyan dolgok kerültek a felvételre, amelyek nincsenek ott, és mégis úgy tűnik, mintha azok vannak. A kiterjesztett valóság élménye szürreális.

  Fájlok megosztása egy VirtualBox gépen Linuxon

Adobe Photoshop Mix

Ezt mondták Photoshop Mix az egyik legkiemelkedőbb ingyenes Adobe termék. Az Adobe Photoshop Mix ingyenesen letölthető Android-eszközökre. Mivel a rétegekkel végzett munka a képszerkesztés elengedhetetlen része, az eszközök széles skáláját kínálja a folyamat megkönnyítésére.

A Photoshop Mix segítségével összetett képeket készíthet akár öt réteg kombinálásával, több keverési mód közötti váltással szabályozhatja az átlátszatlanságot, és egyszerre több szűrőt alkalmazhat több szintre.

A kép expozíciója, kontrasztja, telítettsége és élessége mind módosítható a Photoshop Mix alkalmazásban felhasználóbarát csúszkák és élő előnézetek segítségével. Ezen kívül számos szűrőt és effektust is alkalmazhat. Az egyetlen probléma a termelés jelenlegi üteme. A korlátozott sávszélesség miatt egy kép szerkesztése háromtól öt percig tarthat.

Photoshop fényképezőgép fotóeffektusok

Képzeld el, ha a Photoshop varázsa a fényképezőgépedben rejlik. Val vel Photoshop fényképezőgép, tényleg az. Ez egy intelligens kameraalkalmazás, amely a legjobb objektíveket és szűrőket javasolja fényképeihez a felvétel elkészítése előtt. A folyamatosan új objektívekkel a szórakozásnak nincs vége.

A Photoshop Camera egyedi, mesterséges intelligencia által vezérelt funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével gyönyörű szelfiket, ételeket, tájképeket stb. készíthet. Az olyan gyorsjavítások, mint a portré újravilágítása és a torzítás eltávolítása azt jelentik, hogy olyan képeket tehet közzé, amelyek úgy néznek ki, mintha sokkal több időt töltöttél volna a szerkesztésükkel, mint tetted. .

Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader az egyik legjobb eszköz, amely megkönnyíti a PDF-fájlok kezelését, és az egyik legegyszerűbb és legpraktikusabb feladat. Ez az Adobe-szoftver értékes eszközgyűjteményt kínál a digitális dokumentumokkal való munkavégzéshez, a dokumentumok formátumának megváltoztatásához, és lehetővé teszi, hogy több felhasználó egyidejűleg szerkeszthesse ugyanazt az oldalt. A kiterjedt képességek fényében még a tapasztalt felhasználóknak is aggályai vannak az Adobe Acrobat működésével kapcsolatban.

Adobe Colors

Adobe Color megkönnyíti az egyedi, hozzáférhető színtémák létrehozását és felfedezését kreatív projektjei során. Ez egy webalapú alkalmazás és kreatív közösség, ahol Ön és más művészek létrehozhatnak és megoszthatnak színes témákat és inspirációt. Mentse el a témákat az Adobe Creative Cloud Libraries szolgáltatásaiba kedvenc asztali és mobilalkalmazásaiban, például az Adobe Photoshopban, az Illustratorban és a Photoshop Sketchben.

  A görbe iPhone-fotók automatikus javítása

Lightroom App

Lightroom Az App egy ingyenes Adobe-szoftver kezdő fotósok számára, akik számos változtatást szeretnének végrehajtani a nyaralási fotókon vagy az Android okostelefonnal készített felvételeken. Ingyenesen beszerezheti a Lightroomot, ha asztali számítógépén vagy laptopján kívánja használni.

Az alkalmazás jelentősen eltér a régebbi verziójától: a funkcionalitás csökkent, nincs kötegelt fotófeldolgozás, és így tovább. Másrészt a legtöbb hasznos vezérlés elérhető, beleértve az osztott tónusokat, a hanggörbét, a zajcsökkentést, a radiális/gradiens szűrőket stb.

Adobe Photoshop iPadhez

A szoftver célja, hogy a hagyományos asztali Photoshop hordozható verzióját biztosítsa az iPad számára, új felülettel kiegészítve. Bizonyos mértékig a kísérlet sikeres lehet.

A rétegkezelési és keverési funkciók jelentős része továbbra is elérhető. Adobe Photoshop iPadhezAz asztali verzióhoz hasonlóan lehetővé teszi a rétegek átrendezését, átnevezését és átméretezését, valamint azok mozgatását és módosítását.

Állítsa be az átlátszatlanságot vagy a keverési módokat, és használja a keverési mód előugró menüjét az indexképek előnézetével. Ez utóbbi új, és hiányzik az asztali verzióból. Ha kompaktabb rétegpanelt szeretne, egyszerűen megjelenítheti a miniatűröket rétegnév nélkül. Ez segít maximalizálni a képernyőt, lehetővé téve a funkciók kézmozdulatokkal történő elérését.

Adobe Illustrator Draw

Az Adobe Illustrator Draw egy könnyen használható felület, amely ideális kezdő mobil művészek számára. Az alapfunkciók mellett az Adobe Illustrator ingyenes kiadása lehetővé teszi más fotósok és művészek munkáinak böngészését, felhasználását és értékelését.

A képszerkesztőben hat különböző ecset érhető el a rajzoláshoz. Mindegyik ecset saját igényei szerint készíthető (méret, keménység, szín, átlátszóság stb.). A találkozókon kívül van néhány további lenyűgöző eszköz: „Alakvonalak”. Ezzel az eszközzel teljesen egyenes vonalat, például négyzetet vagy háromszöget rajzolhat.

A szoftver másik hasznos tulajdonsága, hogy a fényképek tetejére vázlatot készíthet. Ezzel a funkcióval lenyűgöző rajzokat készíthet portréiról.

Összegzés

Az Adobe régóta gyárt olyan termékeket, amelyekért az iparági szakértők jótállnak, és amelyekért jelentős összeget hajlandóak költeni. Azonban nem kell mindig megválnia nehezen megkeresett pénzétől, különösen akkor, ha nem vagy képzett szakértő. Hacsak nem a tervezési vagy grafikai szektorban dolgozik, nincs szüksége fejlettebb eszközökre az itt ingyenesen elérhetőknél.

Tehát érdemes kipróbálnia ezeket az ingyenes Adobe-eszközöket, hogy megfeleljen a követelményeknek.