Próbálja ki ezeket az AI Cold Email Writer eszközöket magas konvertáló e-mailek írásához

Az e-mail marketing a mai napig a legrégebbi, ugyanakkor a leghatékonyabb marketingstratégia.

Vannak 4 milliárd e-mail felhasználó világszerte, a globális e-mail marketing piac értéke pedig 2020-ban 7,5 milliárd dollár volt.

Az automatikus e-mailek automatikus válaszadása nagyszerű módja annak, hogy új embereket érjen el, és időt takarítson meg.

De tudod mi a még jobb? Egy hideg e-mail-író eszköz használata személyre szabott e-mail-másolatok írásához.

Ebben a cikkben elmondjuk, miért fontos az e-mail marketing, hogyan kell helyesen csinálni, és megvitatjuk a legjobb mesterséges intelligencia e-mail-író eszközeit.

Mi az e-mail marketing és jelentősége?

Az e-mail marketing lényege, hogy nagy mennyiségben küldjön promóciós üzeneteket az embereknek. Elsődleges célja az eladások vagy leadek generálása, de tartalmazhatja márkahirdetését is.

Amikor egy vállalat e-mailt küld a potenciális ügyfeleknek, a megrendelés visszaigazolásán és az ügyfelek kérdéseire adott közvetlen válaszokon kívül az e-mail marketing egy formája.

Az e-mailben történő marketing az internetes marketing szegmensének tekinthető, amely magában foglalja a webhelyeken, közösségi médián, blogokon és egyebeken keresztül történő online marketinget.

Az e-mail marketing tartalmazhat hírleveleket a céggel kapcsolatos frissítésekről vagy az értékesítési promóciókról és az előfizetőknek szóló exkluzív ajánlatokról.

A marketinges e-mailek célja általános üzenetek megosztása is a vállalat nevében, például figyelemfelkeltő üzenet vagy csalárd tevékenységekre vonatkozó figyelmeztetés.

Ha azonban e-mail marketingről beszélünk, az első dolog, amire mi, millenniumiak gondolunk, az: „E-mail marketing? Ez egy öregember beszéde.” Jól! Egyetértünk!

De az öreg beszél valami értelmesen!

Átlagosan egyetlen e-mail 38 dollárt generál minden elköltött dollárért cserébe, ami 3800%-os megtérülést jelent. Ez valami őrült visszatérés!

Ha tehát közvetlenül szeretne kapcsolatba lépni ügyfeleivel, az e-mail marketing a legjobb út.

Hogyan végezzünk e-mail marketinget a megfelelő módon

Ha ügyfélszerzésről van szó, az e-mailek 40X hatékonyabbak mint a Facebook és a Twitter együttvéve. Elképesztő, nem?

A sikeres e-mail kampány kulcsa az egyes elküldött e-mailekkel elérhető hangnemben és személyre szabottságban rejlik.

Mintha meghívnának valakit vacsorázni. Ha megkérik, hogy vegye le a cipőjét, mielőtt belép az otthonukba, tisztelettel tegye meg!

Hasonlóképpen, az e-mail marketing során mindig a legjobb magatartást kell tanúsítania!

Mielőtt azonban belemerülnénk az e-mail marketing legjobb eszközeibe, fontos megérteni, hogyan indítsa el az e-mailt, és hogyan folytassa azt a megfelelő módon. Lássuk, hogyan érheti el ezt.

#1. Ne vásároljon névjegyzéket

Az első és legfontosabb lépés a saját e-mail lista felépítése, és valójában ez az e-mail marketing legizgalmasabb része. Az e-mail lista létrehozása azonban nem jelenti annak megvásárlását.

Ha eredményeket szeretne elérni e-mail marketing kampányaival, az e-mailek fizetése nem segít.

Ehelyett próbálja meg organikus eszközökkel felépíteni az e-mail listát. Íme néhány kreatív és tesztelt módszer az organikus e-mailek rögzítésére.

#2. Használja ki az ólommágneseket

Az ólommágnes olyan termékre vagy digitális eszközre utal, amelyet ingyenesen ad el a potenciális ügyfelek adataiért cserébe.

  Dokumentumok azonnali szkennelése és fényképek hozzáadása a Mac számítógépen a Continuity Camera segítségével

Gondolj valamire? Mit adhatsz ingyen?

Íme egy csomó digitális eszköz listája, amelyeket ingyen adhat:

 • E-könyvek
 • Fehér papír
 • Ellenőrző listák
 • Sablonok
 • Webináriumok
 • Tanfolyamok

#3. Feliratkozási űrlapok

A feliratkozási űrlapok messze a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja az e-mailek gyűjtésének. Nincs más dolgod, mint létrehozni egy vonzó dizájnt, és kezdeni egy figyelemfelkeltő címsorral.

Alapvető fontosságú, hogy ügyfeleit azonnal megkösse, amint megnyitják az űrlapot.

Tehát kövesse az alábbi fő szabályokat:

 • Az űrlapon belüli tartalom legyen pontos és releváns az Ön által nyújtott ajánlat szempontjából
 • Kezdje azzal, hogy ha lehetséges, tegyen fel egy kérdést, és legyen rövid és egyszerű az űrlap
 • Szegmentálja e-mail listáját

Ha már a kívánt számú névjegy szerepel a levelezőlistáján, elengedhetetlen, hogy a listát alkategóriákra bontsa az előfizető egyedi jellemzői, érdeklődési köre és preferenciái alapján.

Nos, miért fontos ez?

Ennek az az oka, hogy az Ön előfizetői emberek, és figyelembe véve az itteni emberi pszichológiát, bármikor és ahol csak lehet, személyre szabást kell hozzáadnia.

Az e-mail-lista kategorizálása segít elkerülni, hogy irreleváns tartalmat küldjön nem megfelelő ügyfeleknek, így elkerülhető az előfizetők elvesztése.

Ráadásul, a szegmentált e-mailek a teljes bevétel 58%-át termelik a szegmentálatlan e-mail listákkal összehasonlítva.

Éppen ezért jobb, ha szegmentálja e-mailjeit, mintsem, hogy e-mail-robbanást dobjon az előfizetőkre.

Nézzünk most meg néhányat a legjobb hideg e-mail szoftverek közül, amelyek segítenek a legjobb e-mail tárgy és tartalom létrehozásában.

Smartwriter.ai

A Smartwriter egy hatékony eszköz nagy konvertáló e-mailek készítéséhez.

Pillanatok alatt automatizálja a teljes kutatási és szövegírási folyamatot, így egyetlen kattintással küldhet személyre szabott e-maileket.

Jellemzők

 • Cold Email Outreach: Az e2e személyre szabó motor elemzi az egyes potenciális ügyfelek adatait, és pillanatokon belül személyre szabott tájékoztatási üzenetet készít.
 • LinkedIn potenciális ügyfelek generálása: 1000 ellenőrzött lead generálása a LinkedIn értékesítési navigátor segítségével ingyenesen
 • Mély gazdagítás: mélyrehatóan feltárt leadek számos adatponttal, hogy megkapják az e-mailek személyre szabásához szükséges megfelelő információkat
 • LinkedIn Outreach: Automatikusan hozzon létre személyre szabott üzenetet a potenciális ügyfelek legújabb megjegyzései vagy bejegyzései alapján a LinkedInben

A Smart Writer az Ön egyablakos megoldása minőségi leadek generálására 10-szeres konverziós aránnyal, amelyet több mint 9000 cég bizonyított és megbízható.

Quicklines.ai

Az e-mail első sorának egyetlen célja az lehet, hogy az olvasókat rábírja a további olvasásra. Ezért kulcsfontosságúvá válik, hogy tudja, hogyan kezdjen el egy e-mailt.

Quicklines.ai segít abban, hogy vonzó első benyomást keltsen azáltal, hogy megírja e-mailje legfontosabb sorát – az első sort.

Jellemzők

 • AI-alapú vonalírás: Készítsen vonzó első réteget e-mailjeihez a mesterséges intelligencia által hajtott első vonal generátorral 3 másodpercen belül
 • Személyre szabott hideg e-mailek: Merüljön el a potenciális ügyfél több adatpontjában, hogy kitalálja a legjobb szöget az első béléshez
 • Cold Email Outreach: Személyre szabott első üzenetek ezreit állíthatja elő, és magas konverziójú e-maileket küldhet a mesterséges intelligencia által vezérelt közösségi adatok kaparásával

Mostanáig a Quicklines.ai több mint 19 000 000 sikeres első vonalat készített, percenként 451 gyorssorral, amelyek 4,7 millió dollár bevételt termeltek ügyfelei számára!

Gyors levél

Gyors levél lehetővé teszi az e-mail kampányok automatizálását és a kézbesítés javítását. Ezzel minimális erőfeszítéssel magasabb konverziós arányt érhet el.

  Hogyan változtassuk meg az IMEI-számot Androidon root nélkül

Jellemzők

 • Magas kézbesíthetőség: Az ingyenes automatikus melegítési csomag segítségével e-mailjeit közvetlenül a potenciális ügyfelek postaládájába viheti ki a spam dobozból
 • Abszolút automatizálás: Gyorsan beállíthatja és automatizálhatja e-mail kampányát a felhasználói adatok kinyerésétől a nyomon követési e-mailek küldéséig, kevesebb mint 5 perc alatt
 • Megbízható támogatás: Kérjen gyakorlati segítséget a szakértőktől, amikor elakad az automatizálási út bármely szakaszában

A Quick Mail kikövezheti az utat abból a piszkos spamfiókból, és e-mailjeit pontosan oda irányíthatja, ahol lennie kell – a potenciális ügyfelek beérkező levelei között! E-mail megnyitási arányának növelése akár 80%-ra.

LeadFuze

LeadFuze a legjobb, legmodernebb adatkutatási eszközök közé tartozik. Fejlett feltérképező szoftvere és külső adatpartnerei lehetővé teszik, hogy valós időben szerezzen ellenőrzött potenciális ügyfeleket.

A céges információktól a közösségi profilokig és még sok másig, nevezd meg, és megkapták!

Jellemzők

 • Speciális keresés: Finomított keresési szűrők a potenciális ügyfelek több adatpontjának összegyűjtéséhez
 • Továbbfejlesztett automatizálási folyamat: Automatikusan adjon hozzá új potenciális ügyfeleket a CRM-hez vagy a munkafolyamathoz, és állítsa be kampányait autopilótára a Fuze AI-asszisztensével
 • Élvonalbeli vezető intelligencia: Megbízható és mélyreható vezetői intelligencia a kampányok személyre szabásához
 • Zökkenőmentes integráció: Könnyen csatlakoztathatja a CRM-eket és az ATS-eket elérési eszközökkel és közösségi automatizálási rendszerekkel a munkafolyamatok elindításához

A LeadFuze intelligenciájában több mint 14 00 000 vállalat és több mint 20 000 felhasználó bízik meg.

Válasz

A válasz erőteljes AI-vezérelt értékesítési e-mail asszisztens segít a nagy konvertáló képességű e-mailek elkészítésében másodpercek alatt.

Azt is biztosítja, hogy e-mailje ne hangozzon robotikusan, mivel emberi érintés esszenciáját ad hozzá, és személyre szabja a legjobb eredmény érdekében.

Jellemzők

 • Maximális megnyitási és válaszadási arány: Készítsen tökéletes cselekvésre ösztönző szöveget mesterséges intelligencia segítségével, hogy magas konverziós arányt érjen el
 • E-mail minőségellenőrző: Valós idejű visszajelzést kaphat, és ellenőrizze a szöveg minőségét az AI szövegminőség-pontozásával
 • AI által támogatott algoritmus: Hozzon létre emberszerű szövegeket a Reply rendkívül hatékony e-mail segédeszközével, amely a GPT-3 nyelvi előrejelzést támogatja

A Reply.io tökéletes e-mailt készít Önnek anélkül, hogy egy pillantást vetne az AI-ra. Ez egy 100%-ban emberszerű e-mail-készítő eszköz, amellyel személyes kapcsolatot építhet ki ügyfeleivel.

Mail Shake

Mail Shake lehetővé teszi a hideg e-mailes tájékoztatási kampányok automatizálását, hogy gyorsabban lépjen kapcsolatba a potenciális ügyfelekkel, több találkozót foglaljon le, és több bevételt generáljon.

Az eszköz megkönnyíti tevékenységeinek nyomon követését is, mivel mindent egyetlen műszerfal alá helyez.

Jellemzők

 • E-mail automatizálás: percek alatt kapcsolatba léphet több ezer potenciális ügyféllel automatizált e-mail-elérési kampányokkal és nyomon követő levelekkel
 • Osztott tesztelés: végezzen A/B tesztelést, hogy kísérletezzen e-mailjei többféle változatával, és megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet
 • Lead Catcher: Kövesse nyomon a potenciális ügyfelek minden társadalmi tevékenységét, és kezelje a potenciális ügyfeleket a hatalmas lead-elfogó eszközzel
 • Telefonos tárcsázó: Erősítse meg hideg e-mail kapcsolatát a beépített személyes tárcsázóval, amely korlátlan VOIP-hívásokkal és megfizethető nemzetközi hívásokkal jár.

A Mail Shake több mint 49 000 ügyfelének nyújtott segítséget hideg tájékoztatási kampányainak javításában.

Ezenkívül egy fantasztikus mesterséges intelligencia e-mail íróval is rendelkezik, amely e-mailek ezreit elemzi, hogy tökéletes e-mailt készítsen Önnek – akár egy perc alatt is!

Harkály

Harkályé Az intuitív hideg e-mail eszköz segítségével könnyedén elérheti a potenciális ügyfeleket különböző csatornákon keresztül.

  Hogyan lehet lemondani a CBS-t a Roku-n

Több mint 13 000 szakember bízik ebben az eszközben a mindennapi hidegtájékoztató kampányai során.

Jellemzők

 • Kézbesíthetőség: Valós idejű e-mail-ellenőrzést kaphat a domain hírnevének védelme érdekében, és az e-mailek az elsődleges beérkező levelek mappájába kerülnek
 • Személyre szabás: Gazdagítsa e-mail megjelenését és áramlását nagymértékben testreszabható sablonokkal, és automatikusan szinkronizálja a potenciális ügyfél időzónáját, hogy a kívánt időpontban küldje el az e-mailt.
 • Statisztika és nyomon követés: zökkenőmentesen nyomon követheti a potenciális ügyfelek minden tevékenységét az e-mailben, és automatikusan kiszűrheti a potenciális ügyfelek válaszait érdeklődési szintjük alapján
 • Biztonság: tartsa be az e-mailekre vonatkozó törvényeket, és küldjön hibátlan e-maileket a Woodpecker megbízható biztonságával

A Woodpecker intuitív eszköze segít a legtöbbet kihozni a hideg megkereső kampányaiból. Használata egyszerű és biztonságos, 10-szeres kézbesítési lehetőséggel a hideg e-mailek eléréséhez.

Fehér krém

Fehér krém egy fantasztikus eszköz marketingtartalom és értékesítési e-mailek előállításához.

A mesterséges intelligencia által vezérelt technológiája rengeteg tartalom létrehozását segíti elő, beleértve a jégtörőket, a digitális hirdetésmásolatot, a blogbejegyzéseket és még sok mást, rövid idő alatt, minimális költségek mellett.

Jellemzők

 • AI cikkíró: Készítsen lebilincselő, hosszú formátumú tartalmat és videószkripteket percek alatt
 • Digitális hirdetésmásolat: Hozzon létre nagy konverziójú hirdetésmásolatokat a Facebook és a Google hirdetésekhez úgy, hogy csak a cég nevét és tevékenységét adja meg
 • Cold Outreach: Hozzon létre személyre szabott üzeneteket hideg e-mailekhez és LinkedIn InMailekhez egyetlen kattintással
 • Voiceover és podcastok: Alakítsa át hosszú formájú blogját podcastlá több mint 40 emberi hangzású hangfelvétellel

A White Cream az egyablakos megoldás minden tartalmi igényére. Az e-mail-másolatok írásától a podcastok létrehozásáig a hatékony mesterséges intelligencia percek alatt mindent megtesz helyetted!

Flowrite

Megvan a tökéletes e-mail ötlete, de küzd az írásbeli kommunikációval?

Flowrite-é A hatékony AI-vezérelt eszköz az utasításait kész e-mailekké vagy üzenetekké alakítja, és segít a magabiztos kommunikációban.

Jellemzők

 • Write-Without-Writing (WWW): A Flowrite intelligens, testreszabható sablonjai lehetővé teszik egyedi piszkozatok létrehozását anélkül, hogy akár egyetlen szót is írna.
 • Hangszínválasztó: Válasszon több hang közül, hogy az olvasók a kívánt módon reagáljanak az üzenetére
 • Utasítás alapú írás: írjon néhány mondatot egy témáról, és a Flowrite varázslatos munkájával lenyűgöző e-mail másolatot készít.

A Flowrite segítségével időt takaríthat meg, megütheti a megfelelő hangot, és legyőzheti az üres oldal szindrómát. Hozzon létre egy lenyűgöző e-mail másolatot, amely konverziókat biztosít.

Következtetés

Az e-mail marketing soha nem elavult, és ezek a hideg mesterséges intelligencia e-mail-írók és tájékoztató eszközök az új és a profi e-mail marketingesek számára egyaránt csemege.

Megvan a lehetőségük arra, hogy őrült konverziókat generáljanak könnyedén.

Az AI-tól való teljes függés azonban soha nem jó ötlet, ezért ezekhez az eszközökhöz szükség van valakire, aki rajong az e-mail marketingért – ez vagy!