Nyissa meg a Shopify értékesítést a Gorgias ügyfélszolgálaton keresztül

A jó ügyfélszolgálat alapja a nyereséges e-kereskedelmi üzlet felépítésének.

A kisvállalkozások számára azonban költséges lehet egy ügyfél-sikercsapat alkalmazása a kezdeti szakaszban.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk egy olyan ügyfélszolgálati platform, mint a Gorgias használatának előnyeit, amelyek célja, hogy a kisvállalkozások javítsák az ügyfélélményt, miközben alacsonyan tartják a költségeket.

Minden további késedelem nélkül kezdjük!

Mi az a Helpdesk szoftver?

A Helpdesk szoftver általában egy Saas-termék, amely segít a vállalatoknak segíteni az ügyfeleknek vagy az embereknek az értékesítés előtti kérdésekkel kapcsolatban.

A gyakran ügyfélszolgálati szoftvernek nevezett információs szolgálat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy lekérdezés vagy probléma alapján jegyeket (e-maileket) küldjenek el a vállalatnak.

Fontos megjegyezni, hogy a helpdesk szoftver nem önálló termék, hanem olyan szoftverszolgáltatás, amely integrálható egy másik vállalat meglévő infrastruktúrájába az ügyfélélmény fokozása érdekében.

Egyes helpdesk-szoftverek lehetőséget kínálnak az ügyfelek problémáinak nyomon követésére, a válaszok automatizálására és jelentések készítésére a menedzsment számára. A jó minőségű helpdesk szoftver felhasználóbarát az ügyfélszolgálati ügynökök számára, és képes integrálni a különböző csatornákat a lekérdezések fogadására egy központi rendszerbe.

Fedezzen fel néhány nagyobb kihívást, amelyekkel megfelelő helpdesk szoftver nélkül találkozhat.

Kihívások az ügyfélszolgálatban Helpdesk nélkül

Íme néhány gyakori probléma lista:

  • A megfelelő eszközök kiválasztása: Az ügyfélszolgálat felajánlása arra törekszik, hogy örömet okozzon a már fizetett tagjainak. Bár minden vállalkozás számára drága, nem alkuképes. Központosított szoftverek nélkül nehéz megtalálni a megfelelő eszközöket a gyors ügyfélszolgálathoz.
  • Ügyfélszolgálati ügynökök képzése: Az ügynökök képzése egyetlen helpdesk szoftver használatára kényelmesebb, mint különböző csatornákhoz való kijelölésük.
  • Szervizjegyek túllépése: Néhány vásárlói kérdés megoldása egyszerű, ha különböző eszközöket használ az ügyfelek sikeréhez. Ha azonban versenyhelyzetben van, az ügyfeleknek való gyors válasz segíthet megtartani őket.
  • Szoftverleállás: A különböző SaaS-eszközök szolgáltatási leállást okozhatnak, növelve az ügyfelek feldühödésének esélyét.

Ezután mélyre merülünk a Gorgias platformon.

Bevezetés

A Gorgias egy ügyfélszolgálati szoftver, amely szolgáltatási platformként segít elérni terméktámogatási céljait. Felhasználóbarát irányítópultja az ügyfélszolgálati kérések gyors és hatékony kezelését teszi lehetővé a támogatási ügynökei számára.

  Mi az a zoombombázás, és hogyan lehet megállítani?

A Gorgias alapítói úgy vélik, hogy az e-kereskedelmi márkáknak képesnek kell lenniük arra, hogy zökkenőmentes szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek. Ezért a Gorgias zökkenőmentesen kapcsolódik olyan vezető e-kereskedelmi platformokhoz, mint a Shopify, BigCommerce, Magento és még sok más.

Ezenkívül ez a helpdesk több harmadik féltől származó integrációt is kínál. Így könnyedén nyomon követheti a különböző csatornákról érkező ügyfelek lekérdezéseit, és azonnal megoldhatja azokat.

Fedezze fel a Gorgias néhány funkcióját, amelyek segítségével a Shopify kereskedők hatékony ügyfélszolgálatot építhetnek fel vállalkozásuk számára.

Jellemzők

Központi jegyértékesítő rendszer

A Gorgias tökéletes megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek egy helyen szeretnék központosítani a különböző csatornákról folytatott összes ügyfélkommunikációt. A Gorgias segítségével összekapcsolhatja közösségimédia-fiókjait, ügyfélszolgálati e-mail címeit és telefonszámait, és megválaszolhatja az összes jegyet anélkül, hogy elhagyná az ügyfélszolgálatot.

Munkafolyamat automatizálás

Automatizálhatja az ismétlődő feladatokat, mint például a gyakran feltett kérdések kivágása és beillesztése, valamint a jegyek lezárása, így a szervizcsapata több időt tölthet az ügyfelekkel való beszélgetéssel, és kevesebb időt tölthet elfoglaltságnak látszással. És így tudja majd ügyfelei számára a lehető leggyorsabb támogatást nyújtani!

Statisztika

A Gorgias valós idejű statisztikai irányítópultja gyors áttekintést nyújt a jegyek összes mutatójáról, például a jegyek mennyiségéről, a válaszidőről és a felbontási időről, valamint a fontos részletekről.

Megtekintheti, hogy hány jegyet hoznak létre, válaszolnak meg és zárnak be, ahogy történik. Hasonlítsa össze a létrehozott jegyek trendjét a megválaszolt jegyekkel, és optimalizálja a támogatáskezelési stratégiákat az előértékesítési jegyekre, az átváltott jegyekre és a teljes eladásokra vonatkozó statisztikákkal.

Ezenkívül különböző szűrők segítségével azonosíthatja azokat a csatornákat, amelyek a hangerő megugrását okozzák, és megkérheti szervizügynökeit, hogy prioritás szerint gondoskodjanak az ügyfelekről.

Multi-Store kapcsolat

Mi a teendő, ha több Shopify üzletet kezel? Tudjuk, hogy az ügyfélszolgálati kérések nyomon követése időigényes és kihívást jelent. Szerencsére van megoldás.

A Gorgias használatával egyetlen műszerfalon csatlakoztathatja az összes Shopify üzletét, és ellenőrizheti az összes ügyfélszolgálati lekérdezést. Így gyorsan és hatékonyan megoldhatja az összes ügyfele problémáit, függetlenül attól, hogy melyik üzletben vásárolnak.

Shopify Stack integráció

Mint említettük, a Gorgias zökkenőmentesen integrálódik a Shopify-val, és kiterjeszti az integrációt olyan népszerű alkalmazásokkal, mint az Instagram, a Facebook, a Microsoft Office 365, a Gmail stb.

Néhány fejlett integráció közé tartozik az Attentive, a Recharge, a Yotpo és a Klaviyo. A Yotpo egy e-kereskedelmi marketingplatform, és a Klaviyo tranzakciós és viselkedési adatok segítségével segít automatizálni marketingtevékenységeit.

Élő csevegés automatikus válaszadója

A Gorgias élő chat funkciójával valós időben beszélhet látogatóival, és növelheti konverziós arányát. Ezenkívül az URL alapján elindíthat élő csevegési kampányokat, hogy automatikusan kezdeményezzen beszélgetést.

  A 3D Touch engedélyezése vagy letiltása iPhone-on

Van egy automatikus válaszadó, amellyel szabályokat hozhat létre az ügyfelek gyakori kérdéseinek kezelésére. A szabályok kombinálásával a támogatási jegyek akár 20%-át is automatizálhatja személyre szabott válaszokkal, így értékes időt szabadíthat fel, így a sürgetőbb problémákra összpontosíthat.

Hogyan segít a Gorgias a Shopify-eladások javításában?

A Gorgias helpdesk használatával jelentősen javíthatja az ügyfélszolgálati munkafolyamatot, és erőforrásokat takaríthat meg a termék ügyfelei sikeréhez.

Íme néhány dolog, ahol a Gorgias helpdesk kiemelkedik az ügyfelek sikerének más módszerei terén.

#1. Fontossági sorrend

A jó ügyfélszolgálat hosszan tartó és személyre szabott élményt biztosít. A Gorgias gépi tanulási szoftver gyorsan és egyszerűen észleli az egyes üzenetek szándékait és érzéseit. Segít a prioritások meghatározásában és a jegyek kategorizálásában, így a legfontosabbra koncentrálhat.

#2. Gyors és jobb támogatás

A gyakran ismételt kérdésekre adott válaszsablonok létrehozása lehetővé teszi, hogy több üzenetre válaszoljon. Egyszer meg kell írnia egy üzenetet egyéni adatváltozókkal, és el kell mentenie makróként. Így automatikusan újra felhasználhatja az üzenetet anélkül, hogy minden alkalommal be kellene gépelnie.

Ezenkívül a Gorgias automatizált válaszadója gondoskodik a leggyakoribb értékesítés előtti lekérdezésekről, így legalább 5%-kal növeli eladásait anélkül, hogy a hirdetésekre költene.

#3. Személyre szabás

A Gorgias átfogó irányítópultja minden információt tartalmaz ügyfele rendelési előzményeiről, ami azt jelenti, hogy nem kell bosszantani a vásárlókat a vásárlással kapcsolatos részletek miatt.

#4. Lehetőségek megragadása

Nézzünk szembe a tényekkel! Az összes új ügyfele nem mindig üzleti webhelyekről érkezik, hanem különböző közösségi csatornákról.

A Gorgias problémamentes közösségimédia-integrációival egyetlen helyen tárolhatja az összes csatornáról érkező megjegyzéseit, így nem marad le egyetlen vásárlóról sem. Így gyorsan és egyszerűen válaszolhat a bejegyzésekre és hirdetésekre anélkül, hogy platformok között váltana.

Árazás

Ideje megvitatni az árképzési modelleket. A Gorgias helpdesk öt különböző csomagban érhető el. Kiválaszthatja a havi vagy éves fizetési módot, amelyik megfelel az Ön igényeinek. Az alábbiakban a havi díjszabási tervek találhatók.

#1. Indító

Ha először indít Shopify áruházat, javasoljuk, hogy kövesse a kezdőtervüket. Mindössze 10 USD/hó áron 50 számlázható jegyhez, 3 felhasználói helyhez és 2 közösségimédia-csatornához juthat minden hónapban.

#2. Alapvető

Az alapcsomag havi 60 dollárba kerül, havi 300 számlázható jegyet, korlátlan számú felhasználói helyet, 150 integrációt a 94 alkalmazásból álló könyvtárból, hozzáférést a jelentéskészítési irányítópulthoz és alapvető ügyfélszolgálatokat kínál.

#3. Pro

A Gorgias Pro terv ideális a gyorsan növekvő vállalkozások számára. Közép- és nagyvállalkozások számára elegendő az összes alapvető funkcióval, 2000 számlázható jeggyel, korlátlan számú felhasználói hellyel, élő statisztikával és támogatási teljesítménystatisztikáival. A profi terv havi 360 dollárba kerül, kiemelt ügyfélszolgálattal.

  Hogyan tudok bejelentkezni az Amazon Chime-ba

#4. Fejlett

Fejlett árazási tervük havonta 5000 számlázható jegyhez biztosít hozzáférést. Ez a legmagasabb árazási terv a Gorgias összes prémium funkciójával és csúcsminőségű támogatási szolgáltatásával.

Ennek a csomagnak az ára 900 USD/hó, és a Gorgiast különféle platformokon, például Shopify Plus, BigCommerce, Magento és így tovább csatlakoztathatja az e-kereskedelmi üzletekhez.

#5. Vállalkozás

A nagyvállalati árazási terv egy rendkívüli vonzerővel rendelkező vállalkozás számára alkalmas, ahol árajánlatot kaphat egyedi számlázható jegyekre. Ezenkívül korlátlan számú felhasználói helyet, 150 aktív, harmadik féltől származó integrációt és vállalati ügyfélszolgálatot kap egy dedikált sikermenedzserrel.

Alternatívák

Bár a Gorgias az egyik legjobb Shopify ügyfélszolgálati platform, jó ötlet figyelmen kívül hagyni a piacon elérhető egyéb lehetőségeket.

Íme néhány Gorgia-alternatív lista.

Ügyfélszolgálat

A HelpDesk az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb jegyértékesítő rendszer az ügyfelek kérdéseinek kezelésére. Segítségével egyetlen irányítópulton kezelheti a különböző csatornákról, például e-mailekből, webes űrlapokból és egyéb forrásokból érkező összes üzenetet, lehetővé téve a támogatási feladatok automatizálását.

A helpdesk zökkenőmentesen integrálódik a Shopify-val, és segít nyomon követni vásárlói jegyeit.

Freshdesk

Egy másik népszerű vásárlói sikerrendszer a Freshdesk. A Gorgiashoz hasonlóan a Freshdesk is integrálódik a Shopify-val, így gyors és barátságos támogatást nyújthat üzleteinek vásárlóinak.

Egy helyen érheti el a rendelési előzményeket, a számlázási információkat, a régi beszélgetéseket és az ügyfelekkel kapcsolatos összes adatot. A Freshdesk segítségével akár automatizált e-maileket is indíthat közvetlenül az irányítópultról a kosár elhagyása esetén, és megoldhat minden olyan problémát, amellyel az ügyfelek szembesülnek.

Végső szavak

Most már tudja, hogy a Gorgias nagyszerű választás a Shopify ügyfélszolgálati szoftverhez és az ügyfelek hatékony kiszolgálásához. Segít egy rendkívül reagáló helpdesk felépítésében, amely nagyszerű támogatási élményt nyújt.

Ez a cikk segít abban, hogy többet tudjon meg a Gorgias ügyfélszolgálatról, és fedezze fel a Shopify egyéb ügyfél-siker platformjait.

További erőforrásokért tekintse meg a támogatási jegyek kezeléséhez szükséges ügyfélszolgálati platformok átfogó listáját.