Nyerjen több ügyfelet marketing és értékesítési szoftverrel

Az ügyfelek megszerzése és megtartása nagyobb kihívást jelent, mint valaha. A Freshsales CRM segítségével az értékesítési és marketingfolyamat kezelése könnyed folyamattá válik.

Egy olyan világban, ahol sok erőfeszítést igényel egy új ügyfél megnyerése, az értékesítési CRM-ek egyre népszerűbbek. Lehetővé teszi az összes értékesítési potenciális ügyfelek kezelését egy platformról, és személyre szabott marketingterveket alkalmazhat számukra.

A CRM részletes elemzési adatokat is kínál, amelyek megmutatják, melyik stratégia működik, és melyiket kell módosítani a jobb eredmények érdekében. A piacon számos értékesítési célú CRM van, a Freshsales népszerű név.

Ez a Freshsales áttekintés megmutatja, hogyan teljesít a CRM a funkciók, a felület és az árak tekintetében.

Mi az a Sales CRM?

Míg a CRM az ügyfélkapcsolat-kezelési platformra utal, a Sales CRM lehetővé teszi az értékesítési folyamat egyszerűsítését és a teljes folyamat egyetlen csomagból történő kezelését. Ez a szoftver az ügyfelek adatait is biztonságosan tárolja, és támogatja az értékesítési és marketingvezetőket, így több értékesítést hajthatnak végre.

Az értékesítési CRM segít az összes (közvetlen és közvetett) érintkezési pont kezelésében az értékesítési folyamat során. Emellett nyomon követi a potenciális ügyfelekkel folytatott összes kommunikációt, rendszerezi az ügyfelek adatait, és emlékezteti Önt, hogy kövesse a potenciális ügyfeleket.

A CRM rendszer lényegében az adminisztrációs feladatok automatizálásával leegyszerűsíti a vezetők gondozását. Ezenkívül kategorizálja és rendezi az ügyfelek adatait, így Ön a kézi adatbevitel helyett az ügyfelekkel való kapcsolatok fejlesztésére összpontosíthat.

Hogyan segít Önnek az értékesítési CRM?

Az üzlettulajdonos és az értékesítési vezetők profitálnak majd ebből a megoldásból. A CRM-megoldás a következőképpen segíti a szervezeteket az értékesítési folyamat különböző szakaszaiban:

#1. Adatközpontosítás

Az értékesítési CRM legnagyobb előnye, hogy minden ügyfél- és leadadatot egy helyen tárol, amelyhez a csapat bármely tagja könnyen hozzáférhet. Időt takarít meg, és megkönnyíti a munkafolyamatot.

#2. Minőségi kilátások azonosítása

Nyilvántartást vezet a vállalat és a potenciális ügyfelek közötti kommunikációról. Ez segít azonosítani a jó kilátásokat preferenciáik alapján.

#3. Ügylet kategorizálása

Az értékesítési CRM automatikusan kategorizálja és rangsorolja az ügyleteket. Így tudja, mikor melyikre kell összpontosítania.

#4. Továbbfejlesztett kommunikáció

Az értékesítési CRM-ek lehetővé teszik, hogy telefonhíváson, SMS-en vagy e-mailen keresztül kommunikáljon a potenciális ügyfelekkel. A beépített hívási funkcióval felgyorsítja a keresési folyamatot is.

#5. Értékesítés e-mail marketinggel

Az értékesítési CRM a meglévő ügyfelek újracélzásához is hasznos. Az e-mail automatizálási funkciójával megcélozhatja ügyfeleit a fel- és keresztértékesítésre.

#6. Analytics jelentések

Testreszabott jelentéseket kaphat értékesítési csapata teljesítményéről az értékesítési CRM-től. Ez az automatizált és átlátható folyamat tájékoztat a befejezett és közelgő értékesítésekről.

  9 alkalmazás ADHD-s egyének számára

#7. Az ügyfelek megértése

A vállalatok elemezhetik az ügyfelek adatait a CRM-ben, hogy jobban megértsék őket és problémáikat. Segít a vásárlói hűség és a vevői elégedettség biztosításában.

#8. Adminisztrációs feladatok automatizálása

Ez a CRM-csomag automatizálja a legtöbb adminisztrátori feladatot, és így növeli a vállalat jövedelmezőségét. Ezenkívül megszabadítja az alkalmazottakat az ismétlődő manuális feladatok elvégzésétől, és növeli a termelékenységüket.

Mi az a Freshsales CRM?

A Freshsales egy felhő alapú értékesítési CRM-megoldás a Freshworks házától. Ki tudja elégíteni a különböző iparágakhoz tartozó vállalkozások igényeit. Ennek segítségével a vállalatok könnyen kezelhetik kommunikációikat a meglévő ügyfelekkel és potenciális potenciális ügyfelekkel.

Ez a CRM számos robusztus szolgáltatást tartalmaz, amelyek hatékonyabban segítik a marketingeseket és az értékesítési vezetőket. Segít az értékesítési potenciális ügyfelek és események nyomon követésében. A CRM leegyszerűsített felülettel rendelkezik, amelyet bárki gond nélkül használhat.

A Freshsales CRM jellemzői

#1. Automatizálás

A CRM a feladatok automatizálásával növeli a csapat termelékenységét és hatékonyságát. Az Ön szabályai alapján kategorizálja a kapcsolatokat, és a leadeket rendeli az értékesítőkhöz. További automatizálási funkciók a következők:

 • Személyre szabott kimenő kampányok létrehozása és nyomon követése
 • Kódmentes webes űrlapok minőségi leadek generálásához
 • Szerkeszthető sablonok e-mail marketinghez
 • Kontextus szerinti alkalmazáson belüli és push üzenetek csevegőkampányokhoz
 • A kapcsolati profil automatikus gazdagítása közösségi és nyilvános adatokkal
 • Feltételes triggerek az ismétlődő feladatok automatizálására
 • A csevegési beszélgetések automatikus hozzárendelése a megfelelő ügynökökhöz

#2. Kommunikáció

Mostantól kapcsolatba léphet a potenciális ügyfelekkel és az ügyfelekkel ebből a CRM-ből. Lehetővé teszi, hogy egy kattintással telefonáljon a felületről. A hívásokat naplózhatja, átadhatja és rögzítheti is a későbbi felhasználás céljából. További kapcsolódó funkciók a következők:

 • Integrálja a beérkező leveleket az e-mailek létrehozásához, ütemezéséhez és nyomon követéséhez.
 • Ütemezzen Zoom értekezleteket, és csatlakozzon hozzájuk közvetlenül a CRM-ből.
 • Az Apple Business Chat támogatása az iMessage használatához.
 • Valós idejű ügyfélszolgálat biztosítása chatszoftver segítségével.
 • WhatsApp integráció az alkalmazás használatával történő kommunikációhoz.
 • Integráció az SMS-szolgáltatóval a közvetlen kommunikáció érdekében.

#3. Testreszabás

A felhasználók szabadon személyre szabhatják Freshsales CRM-jüket. Az értékesítési tevékenységek, az adatmezők, az üzleti folyamat modulok és a jogosultságok a vállalat igényei szerint testreszabhatók. Lehetővé teszi az értékesítési folyamat egyedi kapcsolati életciklus-szakaszokkal történő tervezését is.

A honosított értékesítéshez számos pénznem közül választhat, és különféle lehetőségek közül választhat a CRM nyelvet.

#4. Csővezeték-kezelés

A Freshsales segítségével több, a vállalkozásának megfelelő értékesítési folyamatot hozhat létre, és kezelheti azokat csapatok, folyamatok és területek között. A vállalatok közvetlenül a CRM-ből állíthatják be és konfigurálhatják termékkatalógusukat.

Ez a platform szerkeszthető sablonokat is kínál szerződésekhez, árajánlatokhoz, NDA-khoz és MSA-khoz e dokumentumok létrehozásához és kezeléséhez. Használhatja értékesítési célok meghatározására és nyomon követésére. Dedikált privát Slack csatornákkal is rendelkezik, amelyek segítségével kommunikálhat csapatával.

#5. Ügyféladatok és kontextus

Ez az értékesítési CRM egységes nézetet kínál az ügyféladatokról. Ennek eredményeként az Ön csapata együttműködhet ügyfeleink számára a legjobb élmény biztosítása érdekében. A CRM kapcsolatfelvételi összefoglalót biztosít, így bárki gyorsan hozzáférhet a kontextushoz.

Az érintkezési pontokon és modulokon átívelő leadekről azonban itt érhetők el részletes adatok. Tevékenységi idővonala időrendi sorrendben biztosítja a kapcsolatfelvételi interakciós rekordokat. A hasznosítható betekintés érdekében az értékesítési vezetők információkat kaphatnak a tevékenységekről, az értékesítési folyamatokról, a modulokról és az utolsó kapcsolatokról.

  Mit jelent a „FOMO” és hogyan kell használni?

#6. FREDDY AI

Ez a Freshsales mesterséges intelligencia, amely javítja termelékenységét, és segít jobb döntések meghozatalában. Tanul a korábbi és aktuális CRM-adatokból, hogy a legjobb javaslatokat adja az ügylet lezárására vonatkozóan, és előre jelezze az ügylet sikerét. Ez a bot a névjegyeket is pontozza, így rangsorolhatja.

Automatikusan felismeri az ismétlődő adatokat, hogy tisztán tartsa a névjegyzéket. Használhatja leadgeneráló botként is. A FREDDY AI naptári eseményjavaslatokra, értékesítési előrejelzésekre és irodán kívüli észlelésre is képes.

#7. Kormányzás

A Freshsales szerepkör-alapú hozzáférést biztosít a cégtulajdonosoknak az adatbiztonság érdekében. Konfigurálhatják a mezőszintű engedélyeket és szabályozhatják a kritikus adatokhoz való hozzáférést.

Az Audit Logs funkciója nyomon követi a CRM-ben végrehajtott változtatásokat (hozzáadás, szerkesztés, törlés). Ezenkívül beállíthatja a platform bármely rekordjának hatókörét és típusát.

#8. Analitika

A CRM analitikai jelentéseket is készít az értékesítési adatokról az adatvezérelt döntések meghozatalához. Választhat a beépített jelentéssablonok közül az értékesítés állapotának és mutatóinak ellenőrzéséhez. Vagy választhat egyéni jelentéseket a részletes betekintéshez.

Ezenkívül kaphat egy értékesítési tevékenységi jelentést az értékesítés értékeléséhez. Az értékesítési ciklus és a sebesség jelentések adatokat is szolgáltathatnak az egyes ügyletekről.

#9. Mobil támogatás

A Freshsales Android és iOS alkalmazásokon is elérhető. Lehetővé teszi a következő feladatok végrehajtását, hogy útközben további ügyleteket köthessen.

 • Hangjegyzetek rögzítése
 • Rögzítse a be- és kijelentkezést az ügyfélnél
 • Kövesse nyomon a KPI-ket a valós idejű betekintéshez
 • Ütemezzen Zoom értekezleteket, és csatlakozzon hozzájuk
 • Tömeges e-mailek küldése és ütemezése
 • Automatikus hívásnapló
 • Valós idejű értesítések és gyors linkek
 • Tömeges és egyszeri SMS-ek küldése
 • Dolgozzon offline módban, és szinkronizálja az adatokat online

#10. Integrációk

A felhasználók a népszerű eszközök integrálásával bővíthetik a Freshsales alapvető képességeit. API-hozzáférése lehetővé teszi, hogy különféle adatforrásokhoz kapcsolódjon. Megbízható alkalmazásokat is telepíthet a Freshworks piactérről. Ezenkívül a vállalatok integrálhatják az Outlook, Zapier, DocuSign, PandaDoc, Xero és QuickBooks alkalmazásokat.

Freshsales irányítópultja

Miután bejelentkezett a Freshlsalesbe, a CRM megnyílik Ön előtt. Az Értékesítési irányítópult részben egy mintajelentés látható, amely képet ad arról, hogyan fog kinézni, miután elkezdi gyűjteni a vállalati adatokat. A CRM-irányítópult részei a Tevékenységek irányítópultnak és az Analyticsnek is.

A bal oldali navigációs sávon gombok találhatók, amelyekkel a következő szakaszokhoz léphet:

 • Kapcsolatok és fiók: A szakasz tartalmazza az összes kapcsolattartó nevét és e-mail címüket, telefonszámukat, utolsó kapcsolatfelvételi idejét, nyitott ügyletek összegét és pontszámát. Ebben a részben bármikor importálhat fiókokat és előzményeket.
 • Ügyletkezelés: Az ügyletekre, a tevékenységi célokra és az előrejelzésekre vonatkozó adatokat tartalmazza.
 • Termékek: Ebben a részben a cégek termékadatokat adhatnak hozzá és importálhatnak.
 • Dokumentumok: Dokumentumok hozzáadására, szerkesztésére és szűrésére szolgál.
 • Értékesítési beszélgetések: Ez a szegmens tárolja az összes értékesítéssel kapcsolatos interakciót, beleértve a telefont, az SMS-eket, a hangpostát, a beérkezett üzeneteket, a levélküldeményeket, az e-mail sablonokat és az értékesítési sorozatokat.
 • Webelemzés és -kezelés: Lehetővé teszi kézi és automatikus webes űrlapok létrehozását, szerkesztését és tárolását.
 • Analitikai és csevegési jelentések: Itt megtalálja az összes létrehozott jelentést, valamint a csevegésről, a botokról és a bot-munkamenetek fogyasztására vonatkozó elemzési adatokat.
  TeamSpeak szerver üzemeltetése Linuxon

Dedikált gombokkal is rendelkezik telefonhívásokhoz, csevegésekhez, indítópulthoz, Freshworks alkalmazásváltóhoz és beállításokhoz. A beállítások gombbal kezelheti a felhasználókat, tevékenységeket, munkafolyamatokat, modulokat, kapcsolatfelvételi életciklus-szakaszokat, és módosíthatja az adminisztrátori beállításokat.

A felső sávon gombok találhatók az értesítésekhez, az új funkciókhoz és az e-mailekhez. A felhasználók az E-mail gombbal integrálhatják a Gmailt és más e-mail fiókokat ebbe a CRM-be. A + gombra kattintva a felhasználók gyorsan hozzáférhetnek más népszerű funkciókhoz.

Freshsales árképzés

Ingyenes

Ez az ingyenes csomag korlátozott funkciókat tartalmaz, például kapcsolat- és fiókkezelést, beépített kommunikációs funkciókat, például csevegést, e-mailt, telefonhívásokat, kapcsolattartó életciklus-szakaszokat és 24 órás támogatást.

Növekedés

Ez a Freshsales terv lehetővé teszi, hogy értékesítési csapata kihagyja az ismétlődő feladatokat a hatékony CRM automatizálás segítségével. A csomag kiemelt szolgáltatásai közé tartozik a vizuális értékesítési folyamat, az értékesítési szekvenciák, a mesterséges intelligencia által vezérelt kapcsolatpontozás és a WhatsApp üzlet. 15 USD/felhasználó/hó ártól indul.

Pro

Ha cége több értékesítési csapatból áll, ez a terv lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen kezelje őket. Ez a csomag 39 dollárba kerül felhasználónként/hónap, és olyan funkciókat élvezhet, mint a több értékesítési folyamat, az időalapú munkafolyamatok, valamint az értékesítési csapatok és a területkezelés.

Vállalkozás

A fejlett testreszabást és maximális ellenőrzést kereső vállalatoknak ezt a Freshsales tervet kell választaniuk. Az egyéni modulok, auditnaplók és mesterséges intelligencia-alapú előrejelzések mellett egy dedikált fiókkezelő is tartozik hozzá. 69 dollárba fog kerülni felhasználónként/hónap.

Freshsales alternatívák

Ha össze szeretné hasonlítani a Freshsalest hasonló platformokkal, itt van néhány alternatíva:

Zoho CRM

A Zoho CRM egy olyan CRM-megoldás, amelyet a vállalkozások a kritikus értékesítési funkcióik egyszerűsítésére használnak, beleértve a leadkezelést, az értékesítési tevékenységeket és a bevétel-előrejelzéseket. Itt zökkenőmentesen hozhat létre munkafolyamatokat a feladatok pontosabb és gyorsabb végrehajtásához.

Az értékesítési folyamat minden szakaszát rögzíti, és a szükséges eszközöket kínálja az értékesítési vezetőknek. A Zoho CRM használatával a vállalatok helyalapú értékesítési teljesítményt, bevétel-előrejelzéseket, potenciális ügyfelek előrejelzéseit és kontextuális információkat találhatnak.

Pipedrive

A Pipedrive egy dedikált CRM az értékesítők számára, amely segít vállalkozása növekedésében. Lehetővé teszi az értékesítési vizualizációt, hogy bemutassa az egész folyamatot Ön előtt. Ez a platform lehetővé teszi a leadek kategorizálását és rendezését is a személyre szabott kommunikáció érdekében.

A Pipedrive eltárolja az egyes ügyletek és kapcsolatfelvételek teljes kapcsolatfelvételi előzményeit. Még a különböző értékesítési tevékenységekre is emlékezteti, és támogatja a csapat együttműködését az ügyletek során. Egy személyre szabható folyamat létrehozása és a bevételi előrejelzések beszerzése rendkívül előnyös a felhasználók számára.

Dióhéjban

A dióhéj a tökéletes CRM a stresszmentes értékesítési folyamatot kereső B2B cégek számára. Ez az igazság forrásaként működik a szervezet számára, mivel lehetővé teszi a csapattagok számára, hogy hozzáférjenek a névjegyekhez és a teljes beszélgetéshez. A platform automatizálja az olyan feladatokat is, mint a potenciális ügyfelek hozzárendelése és a potenciális ügyfelek előrehaladása.

A csővezeték-kezelés, az e-mailek sorrendje, az e-mail marketing és a webes űrlapok a Dióhéj további kiemelt szolgáltatásai. Mindenekelőtt jelentéseket és elemzési adatokat hoz létre, amelyek segítenek az értékesítési folyamat javításában.

Becsomagolás

A fenti megbeszélés szerint a Freshsales egy vállalati szintű eszköz, amely elég hatékony az értékesítéssel kapcsolatos összes feladat elvégzéséhez. Az automatizálás támogatása mellett lehetővé teszi a folyamat teljes irányítását.

Mivel számos hasznos funkciót tartalmaz megfizethető áron, nem lehet kétsége afelől, hogy ezt az értékesítési CRM-megoldást választja.

A Freshworksről és a Freshteamről írt értékeléseinket is megtekintheti.