Névjegyek átvitele Androidról iPhone-ra 🤖»🍎

Jelentős különbség az Android és az iPhone felhasználók között, hogy sok Android-felhasználó valamikor élete során szeretne iPhone-ra frissíteni, de egy iPhone-felhasználó ritkán kívánja ugyanezt.

Minden oldalról nagy bátorítás tapasztalható, amikor egy Android-felhasználó iPhone-ra kíván váltani.

Ez a jelentős változás előbb-utóbb megtörténik, de kétségek és tétovázás is jár vele. Az Androidot világszerte széles körben használják, több mint 2,5 milliárd aktív felhasználó. Az iPhone azonban lassan felzárkózik. Több mint egymilliárd aktív iPhone-felhasználó 23%-os részesedést szerez a globális okostelefon-piacon.

Gyakran előfordul, hogy Androidról iPhone-ra váltanak.

Sokan várnak arra, hogy Androidról iPhone-ra váltsanak, hogy csak az Apple-felhasználóknak szóló szolgáltatásokat vegyenek igénybe. Miért? Mivel az iPhone felhasználóbarát, letisztult felületéről, gyors processzoráról, gyakori frissítéseiről, exkluzív Apple áruházáról és Apple integrált termékeiről ismert.

Beszéljük meg, miért előnyös Androidról iPhone-ra váltani.

Miért érdemes Androidról iPhone-ra váltani?

Kevesebb alkalmazás

Az Apple kevesebb alkalmazást kínál az Androidhoz képest. Mivel az Android telefonok vírusokat kaphatnak a Google Play Áruházból, az Apple szigorú, és csak azon fejlesztők alkalmazásait engedélyezi, amelyek megfelelnek bizonyos feltételeknek. Tehát a harmadik féltől származó alkalmazásokon keresztüli adatszivárgás esélye sokkal kisebb, mint bármely Android-eszközről.

Apple ökoszisztéma

Az Apple számos terméket mutatott be, például Macet, iPadet, okosórát, zenelejátszókat stb. Mindezek az Apple termékek zárt ökoszisztémát élveznek. Mindegyik zökkenőmentesen működik együtt, és nem szükséges külön alkalmazásokon keresztül összekapcsolni őket, mivel egyetlen Apple ID elegendő az összes csatlakoztatásához és hatékony munkához.

További szoftverfrissítések

Az Apple gyakran ad ki szoftverfrissítéseket, és minden évben jelentős iOS szoftverfrissítéseket ad ki, amelyek javítják az eszköz teljesítményét és biztonságát. Az Apple-termékek fő USP-je az, hogy a vállalat iOS-frissítéseket biztosít termékeik legújabb verzióihoz, és frissítéseket küld a 3-4 évvel régebbi termékeikhez.

Először használjon új alkalmazásokat

Egyes fejlesztők az Apple Store-t használják bevezetési platformként. Kizárólag csúcskategóriás alkalmazásokat adnak ki az Apple-n, és előfordulhat, hogy soha nem adják ki őket Androidon. Néhány alkalmazás, például a Snapchat és a Super Mario Run először az Apple Store-ban jelent meg, majd később Androidra is. Ez számos alkalmazás exkluzivitását biztosítja bármely iPhone megvásárlása után.

  A 7 legjobb íróasztal a Cinnamon asztali számítógéphez

Jobb viszonteladási érték

Mivel az Apple egyetlen gyártó, nem dob olyan gyakran új modelleket, mint az Android. Az iPhone szintén csúcskategóriás termék, és kiváló minőségű anyagokat használ. Mindez segít az iPhone jobb viszonteladási értékében, mint az Android. Swappie használt és felújított iPhone készülékeket vásárol és ad el.

Hogy egy iPhone első alkalommal történő használata megszokást igényelhet!

A hit ugrása Androidról iPhone-ra nem okoz csúnya bukást. Ehelyett még jobb lesz a leszállás. Az a személy, aki évtizedek óta használja az Androidot, kissé zavartnak érezheti magát iPhone használata közben.

Számos népszerű harmadik féltől származó alkalmazás azonban működik Androidon és iPhone-on, például a Twitteren, az Instagramon, a Spotifyon és a Netflixen. A Google-alkalmazások jól működnek iPhone-okon, de nem válhatnak alapértelmezett alkalmazásokká. Például, ha a felhasználó megnyit egy e-mail hivatkozást, az az Apple levelezőalkalmazásában nyílik meg a Gmail helyett.

Az első felhasználóknak az Apple alkalmazásait kell használniuk, hogy megszokhassák az iPhone ökoszisztémáját. Használja a Sirit a Google Asszisztens helyett, Böngésszen a Safariban a Chrome helyett, próbálja ki az Apple fotókat a Google Fotók helyett, és használja az Apple térképeket a Google térképek helyett. Ezek az első lépések segítenek a felhasználónak gyorsan megismerni az iPhone-t.

Különféle módszerek és eszközök az Android telefon névjegyeinek átviteléhez az iPhone készülékre

A telefon elsődleges célja a hívás, ehhez elengedhetetlen a névjegyzék. Íme néhány egyszerű módszer és eszköz, amelyek segítenek az Android névjegyek átvitelében az iPhone készülékre.

A kezdeti beállítási folyamat során

Az Apple egy „Move to iOS” alkalmazást biztosít Android telefonokhoz. Ez azonban csak új iPhone beállításakor működik. Ez az alkalmazás kiváló eszköz az Android-névjegyek iPhone-ra való átviteléhez. Ha az iPhone nincs beállítva, az Android felhasználók a Google Play Áruházból is letölthetik az alkalmazást.

Az alábbi utasítások lefedik a névjegyek átvitelének teljes folyamatát.

 • Telepítse a „Move to iOS” alkalmazást egy Android okostelefonra.
 • Fogadja el a feltételeket.
 • Adjon hozzáférést és adjon engedélyt.
 • Megjelenik a kód keresése képernyő.
 • Most váltson iPhone-ra.
 • Érintse meg az „Adatok áthelyezése Androidról” lehetőséget a beállítási folyamat során.
 • Egy hat- vagy tízjegyű kód jelenik meg a képernyőn.
 • Írja be ezt a kódot Android telefonba.
 • Az adatátviteli képernyő felkéri a felhasználót, hogy válassza ki az átvinni kívánt adatokat.
 • Koppintson a névjegyekre, és az átvitel kész.
  Névjegy törlése a WeChat alkalmazásban

Ezen kívül más alkalmazások szeretik Saját adatok másolása és Intelligens átvitel átviheti az adatokat és fájlokat Androidról iPhone-ra.

A Google-fiók a legegyszerűbb módja a névjegyek átvitelének Androidról iPhone-ra. Először is, a névjegyeket szinkronizálni kell egy Google-fiókkal. Ha azonban nincsenek szinkronizálva, navigáljon a beállításokhoz > koppintson a Google-fiókra > koppintson a fiók szinkronizálására > koppintson három pontra az összes szinkronizálásához.

Most, hogy a Google-névjegyek szinkronizálva vannak, ideje váltani iPhone-ra.

Nyissa meg a beállításokat, kattintson az e-mail elemre, érintse meg a Fiókok > Fiók hozzáadása elemet, írja be ugyanazt a Google-fiókot, győződjön meg arról, hogy a névjegyek kapcsolója be van kapcsolva > az Android-névjegyek átvitele megtörtént.

Import/Export opció

A névjegyek Androidról iPhone készülékre történő átvitelének másik egyszerű módja a névjegyek exportálása bármely Android okostelefonról, és az iPhone készülékre történő importálása. Ezt az alábbi utasítások követésével lehet megtenni:

 • Android-telefonon navigáljon a névjegyekhez.
 • Válasszon ki három pontot vagy fogaskerék ikont, és válassza az importálás/exportálás lehetőséget.
 • Koppintson az exportálás .vcf fájlba elemre
 • A névjegyek vcf-fájlja most létrejött a telefon tárolójában.
 • Küldje el ezt a fájlt az iPhone-ra e-mailben, vagy töltse fel a felhőbe vagy Bluetooth-on keresztül.
 • Most nyissa meg a vcf fájlt, és válassza az összes névjegy hozzáadása lehetőséget, vagy ha megkérdezi, hogy melyik alkalmazásban szeretné megnyitni, válassza ki a névjegyeket.

SIM kártya

A névjegyek Androidról iPhone-ra történő átvitelének legrégebbi és legegyszerűbb módja a SIM-kártya.

Android-telefonon navigáljon a névjegyekhez > koppintson a fogaskerék ikonra vagy három pontra > kattintson a SIM-kártya névjegyeire > koppintson ismét a három pont menüre > válassza az importálást a telefonról > válassza az összes névjegy hozzáadása lehetőséget.

Ideje eltávolítani a SIM-kártyát az Android-eszközről, és behelyezni az iPhone-ba. Navigáljon a beállításokhoz > érintse meg a névjegyeket > Válassza ki az importált SIM-névjegyeket. A névjegyek átvitele megtörtént.

Névjegyek átvitele harmadik féltől származó alkalmazások segítségével

A fenti módszerek mellett, ha valaki harmadik féltől származó alkalmazásokat szeretne kipróbálni, itt van néhány érdemes javaslat.

Saját adatok másolása

A több mint 10 millió felhasználóval rendelkező Copy My Data egy olyan alkalmazás, amely egyszerű adatátviteli megoldást keres. Saját adatok másolása megkönnyíti a felhasználó számára az adatok átvitelét egyik telefonról a másikra Wi-Fi hálózaton keresztül számítógép nélkül.

Könnyen átviheti a névjegyeket Androidról iPhone-ra, és fontos adatokat, például fényképeket és videókat is továbbíthat. Az alkalmazás megfelelő működéséhez azonban elengedhetetlen, hogy mindkét eszközön ugyanazt a Wi-Fi hálózatot használja.

  Elfelejtette hangposta jelszavát? Így állíthatja vissza a jelszót

Intelligens átvitel: Fájlmegosztó alkalmazás

Egy alkalmazás, amely többplatformos adatátviteli megoldást nyújt egy régi eszközről egy újra, Androidról Androidra vagy iOS-re. Támogatja az összes okostelefont és táblagépet, és biztosítja a nagy adatfájlok ingyenes, biztonságos átvitelét hotspoton/Wi-Fi hálózaton keresztül. Ez az alkalmazás gyorsan átvihet fájlokat, például névjegyeket, képeket, naptárakat, WhatsApp-ot és videókat.

Ezen túlmenően ezzel pillanatok alatt zökkenőmentesen válthat telefonadatokat vagy mozgathat adatokat Intelligens átvitel kb. Kapcsolatot biztosít két telefon között exkluzív QR-kódok segítségével, amelyek megszabadítják a felhasználót a kábelektől és vezetékektől. Több nyelvet támogat, például német, kínai, francia, olasz, japán és még sok más nyelvet.

iMobile AnyTrans

Az Anytrans zökkenőmentes átmenetet biztosít Androidról iPhone-ra. Nincs szükség arra, hogy elhagyjon minden olyan adatot, amely értékes az Ön számára. Migrálja a névjegyeket, könyveket, dokumentumokat, fényképeket, videókat, csengőhangokat, letöltött videókat, tömörített fájlokat, üzeneteket és még a hívásnaplókat is.

Azt is biztosítja, hogy ne írják felül a meglévő adatokat és fájlokat, amelyek egyébként megtelíthetik a telefont szeméttel és megtelíthetik a belső tárhelyet. Az első iPhone-felhasználók számára az Anytrans egyablakos megoldássá válhat bármilyen Apple-termék-alapú igény kezelésére iPad, iCloud, iTunes stb.

Összegzés

A legtöbb Android-felhasználó életében szeretne egy iPhone-t. Bár az Android egy nagyon versengő piac, és számos gyártó vesz részt, akik arra törekszenek, hogy a felhasználókat jó megjelenésű modellekkel, új funkciókkal és összességében nagyszerű élményben részesítsék, az iPhone, mint önálló termék, továbbra is a maga oldalára csábítja az Android-felhasználókat.

Könnyű váltani Androidról iPhone-ra is. Az iPhone-felhasználók fő problémája a névjegyek átvitele Androidról iPhone-ra. Ez a cikk bemutatja a névjegyek Androidról iPhone-ra való átvitelének összes elsődleges módszerét. Az átmenet meglehetősen sima, és nem fogja bosszantani az Android-felhasználót.

Olvassa el a Névjegyek átvitelének módjairól egyik Android-telefonról a másikra vagy iPhone-ról Android-eszközre című témakört is.