Működnek a Bitcoin/Crypto csaptelepek? – Geekflare

Úgy tűnik, hogy a kriptocsaptelepek a legegyszerűbb módja az ingyenes kriptográfiai keresetnek. Vessünk egy pillantást a vele járó előnyökre és kockázatokra.

A kriptocsaptelepek egy webhelyből vagy egy alkalmazásból állnak, amely minimális értékű kriptovalutával jutalmazza a felhasználókat. A jutalom megszerzéséhez a felhasználónak egyszerű feladatokat kell végrehajtania. Ezenkívül ezek a csapok megtanítják a kezdőknek a kriptoeszközök fogalmát.

A megszerzett kriptojutalom a platformtól és a feladattól függ. A kriptojutalom megszerzéséhez szükséges munka magában foglalja a captcha kitöltését, a videók nézését, a rejtvények és kvízek megoldását stb. A jutalmakat „csaptelepeknek” nevezik, mivel a megszerzett jutalmak értéke minimális, mint a szivárgó csapból származó cseppek.

Gavin Andresen, a Bitcoin fejlesztője 2010-ben indította el a kriptocsaptelepek koncepcióját. Egy egyszerű captcha megoldásáért egyenként 5 Bitcoinnal jutalmazta a felhasználókat. Végül Andersen Bitcoin Faucetje összesen 19 700 bitcoint jutalmazott.

Kredit: coingeek.com

Anderson célja a Bitcoin Faucet mögött az volt, hogy felvilágosítsa az embereket a Bitcoinról és terjessze a tudatosságot. Ha visszatekintünk, a Bitcoin ajándéka döntő szerepet játszott a Bitcoin bevezetésében annak korai szakaszában. A kriptovaluták elfogadásával párhuzamosan a kriptocsaptelepek népszerűsége is megugrott.

Hogyan működik a kriptocsaptelep?

Idővel az ingyenes kriptot biztosító platformok iránti kereslet is megugrott. A kriptocsaptelepek fejlesztőinek fő célja, hogy több felhasználót vonzanak a platformjukra a feladatok elvégzéséhez. Ezzel a szándékkal a platformok tervezése és fejlesztése egyszerű és felhasználóbarát módon történik.

Lehet, hogy azon gondolkodik, hogy a kriptocsaptelepek fejlesztői milyen hasznot húznak az ingyenes kriptográfiai díjak jutalmazásából. Az igazság az, hogy nincs ingyen ebéd; a fejlesztők a bányászatból keresnek, amíg Ön elvégzi feladataikat. Ezen kívül bevételhez jutnak a webhelyükön megjelenő hirdetésekből és a feladatnál megtekintett promóciós videókból is.

Vessünk egy pillantást a kriptocsapok mögötti egyszerű folyamatra:

#1. Fiók regisztráció

Regisztrálnia kell azon a webhelyen vagy alkalmazásban, amely titkosítási csaptelepeket biztosít. A fiók létrehozása után a felhasználó jogosult a platform által biztosított különféle feladatokban való részvételre.

A fiók elengedhetetlen, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon követhessék fejlődésüket és jutalmaikat. Ezen kívül a felhasználó a fiók segítségével értékelheti jutalma állapotát.

#2. Végezze el a feladatokat

Miután létrehozta a fiókot, kiválaszthatja a platformon felsorolt ​​feladatokat, és ennek megfelelően elvégezheti azokat. A feladat elvégzéséhez szükséges idő a kriptocsaptelepek függvényében változik; általában a hosszabb munkákat jobban díjazzák.

  A Snaps remixelése a Snapchaten

Érdekel az érintett feladatok típusai? Ne aggódj; A legtöbb kriptocsaptelep olyan egyszerű feladatokat kínál, amelyeket akár gyerekek is meg tudnak oldani. A legelterjedtebb mikromunka a felmérések készítése, a promóciós videók megtekintése, a játékok, a fogások elkészítése stb.

Ha többet szeretne hasznot húzni a befektetett időből, hasonlítsa össze az adott platformon felsorolt ​​feladatok és jutalmak nehézségeit. A játékok és a felmérések kitöltése sokkal több időt és erőfeszítést igényel, mint a gyorsítótárak kitöltése és a videók megtekintése.

#3. Jutalom

Végül a feladatok elvégzése után kriptoval jutalmazzuk. A jutalmakat a platformod minipénztárcájába küldjük, amely a fiók létrehozása során biztosított pénztárca.

A mini pénztárcák segítenek elkerülni a tranzakciós díjakat. Csak akkor kell tranzakciós díjat fizetnie, amikor kriptokódjait a mini pénztárcából a fő pénztárcájába viszi át, mint például a Metamask, Trust Wallet stb. Ezen kívül a minipénztárcák minden sikeres tranzakcióról értesítenek.

A díjazott kriptovaluták száma minimális, hiszen tudja, hogy a főbb kriptovaluták értéke magas. A széles körben elterjedt kriptocsappal jutalmak a Bitcoinhoz (BTC), az Etherhez (ETH) és a Litecoinhoz (LTC) kapcsolódnak. Ezeken a kriptokészülékeken kívül vannak Binance Coin csaptelepek, Monero csaptelepek és Bitcoin Cash csaptelepek is, hogy csak néhányat említsünk.

Ennek a minipénztárca-rendszernek az egyik enyhe hátránya, hogy a legtöbb kriptocsaptelep lehetővé teszi a kriptovaluták átutalását, amint a pénztárca eléri a minimális értéket (például 10 dollár értékű kripto). Ezenkívül egyes platformok meghatározott időkorlátot szabnak meg, mielőtt a kriptókat át kell vinni a minipénztárcából. Mielőtt elkezdené, olvassa el a platform visszavonási és átviteli szabályzatát.

A kriptocsaptelepekkel kapcsolatos kockázatok ⚠️

Az ingyenes kriptográfiai bevételek mellett kockázatok is járnak az ilyen kriptocsaptelep-számlákkal. Nézzük meg az ilyen platformokkal járó kockázatokat:

Óvakodj a csalóktól

A csalók mindig új lehetőségeket keresnek, hogy csapdába ejtsék a felhasználókat azáltal, hogy ingyenes ajándékokat biztosítanak. A hamis webhelyek vagy alkalmazások, amelyek titkosítási csapként működnek, megfertőzhetik eszközét vírusokkal és rosszindulatú programokkal. Ezt szem előtt tartva ügyeljen arra, hogy számítógépén és mobileszközein használjon víruskeresőt.

Mindig végezze el a házi feladatát, mielőtt regisztrál egy kriptocsaptelepre. Menjen végig hiteles közösségi csoportokon, és nézze meg véleményüket. Végül elemezze a kockázatot és a jutalmat a jobb döntéshozatal érdekében. Olvashat a kriptográfiai világ néhány csalásáról is.

Nem éri meg az időt és az erőfeszítést

Igen, jól hallottad. Az idő az egyik legértékesebb erőforrás, és sok kriptocsaptelep nem éri meg a feladatok elvégzésére fektetett időt.

  Mennyibe kerül a Planet Fitness lemondása

Amint azt korábban megbeszéltük, a platform fejlesztője az általuk keresett kriptovaluták egy kis részét biztosítja a felhasználóknak. Tehát nagy az esély arra, hogy sok kriptocsaptelep nem éri meg a szükséges erőfeszítést és időt.

Mindig hasonlítsa össze a jutalom értékét a ráfordított idővel és erőfeszítéssel, nehogy leértékelje értékes idejét. Röviden, ügyeljen arra, hogy olyan feladatokat válasszon, amelyek értékelik az idejét és az erőfeszítéseit.

Emellett a legtöbb kriptocsaptelep fárasztó, ismétlődő feladatokat kínál felhasználóinak. Ez az ismétlődő jelleg a felhasználótól is sok időt felemészt. Például egyes titkosítási csaptelepek csak a gyorsítótárak kitöltésére összpontosítanak, és többnyire több ezer gyorsítótár-alapú mikroművet kínálnak felhasználóik számára.

A kriptocsaptelepek pozitív vonatkozásai 👍

Ahogy a kockázatról beszéltünk, nézzük meg a kriptocsaptelepek pozitív oldalait is:

Egyszerű használat

Bárki, aki képes kisebb online feladatok elvégzésére, részt vehet a kriptovaluták keresésében. A platform nem kér semmilyen speciális képesítést vagy készségeket. Ezen kívül a kriptográfiai szempontok könnyen érthetők és használhatók a kezdők számára.

A crypto facets platformok egyszerűsége lehetővé teszi a kriptot tanulók számára, hogy megértsék a kripto-tranzakciókkal kapcsolatos alapvető folyamatokat. Ezen kívül az új felhasználók gyakorlati tapasztalatokat is szerezhetnek a kriptopénztárcákkal kapcsolatban.

Ingyenes kriptovaluták

Annak ellenére, hogy az egyes feladatok elvégzéséért kapott jutalom minimális, a felhasználónak nem kell semmit fizetnie. A felhasználónak nem kell tőkét bevetnie, mint például a kriptokereskedelem vagy a befektetési tevékenységek esetében. Ezen kívül a kriptográfiai szempontok nem teszik ki a felhasználót pénzügyi kockázatnak.

A méltó és megbízható kriptográfiai szempontok megtalálása azt eredményezheti, hogy idővel ésszerű értékű kriptovalutákat kapunk. Ha izgalmas feladatokat vagy játékokat találsz szórakoztatónak, kipróbálhatod őket, hogy kriptot kapj.

Nincsenek feladatok korlátozásai

A legtöbb esetben nincsenek korlátozások meghatározott kriptográfiai szempontokra vonatkozóan. Annyi feladatot teljesíthet ugyanazon a területen, és kereshet. Hasonlóképpen, a bevételek jóváírásra kerülnek a minipénztárcádban az elvégzett feladatok száma alapján.

Végül is, ha a szempontok sokféle feladatot biztosítanak, akkor véletlenszerűen is elvégezheti azokat, és kereshet is velük. A platform automatikusan kiszámítja és megjutalmazza Önt kriptovalutákkal.

A kriptocsaptelepek típusai

A kriptocsaptelepeket általában a jutalmazott kripto tokenek alapján osztályozzák. A kriptocsaptelepek népszerű típusai a következők:

#1. Bitcoin csaptelepek

A Bitcoin csaptelepek vezetik a listát a többi kriptocsaptelep között. Amint azt korábban említettük, Gavin Anderson bevezette a Bitcoinokat jutalmazó csaptelepeket.

  Próbálja ki ezeket a javításokat, ha a hang nem működik a Chrome-ban

Az áremelkedés és a Bitcoin iránti kereslet kisebb jutalmakat eredményezett, mint a kezdeti hatalmas jutalmak. A legtöbb Bitcoin csapot a Bitcoin kisebb egységében, a Satoshiban (0,00000001 BTC) fizetik. A jutalmazott Satoshik száma a Bitcoin csaptelepek és a feladat elvégzéséhez szükséges idő függvényében változik.

A legnépszerűbb elérhető Bitcoin csaptelepek a Firefaucet, a Cointiply és a Freebitcoin. Ezek a csapok jutalmazzák a felhasználókat a játékokért, a bányászatért vagy a captchák megoldásáért. A felhasználónak legalább 0,0002-0,002 BTC-t kell beszereznie, hogy a fő pénztárcájából kivehesse.

#2. Ethereum csaptelepek

Az Ethereum csaptelep funkciói hasonlóak a Bitcoin csapokéhoz. Az egyetlen jelentős különbség az, hogy az Ethereum csaptelep Bitcoin helyett éterrel (ETH) jutalmazza felhasználóit.

Néhány népszerű Ethereum csaptelep a Dutchy CORP, a Cointiply és a Fire Faucet. Ezeknek a csaptelepeknek a jutalma és a kifizetési limit idővel frissül.

#3. Litecoin csaptelepek

A Bitcoin és az Ethereum csapokhoz hasonlóan a Litecoin csapokat is használhatja ingyenes Litecoin (LTC) keresésére. A Litecoin csaptelepek is híresek, mivel a Litecoin ára nagyon alacsony a Bitcoin és az Ethereum áraihoz képest.

A fő Litecoin csaptelepek a Free Litecoin, a Fire Faucet, a Moon Litecoin és a Free LTC. Az ajánlóprogramok döntő szerepet játszanak abban, hogy több felhasználót vonzanak ezekre a platformokra. Néhány ilyen csaptelep ajánlóprogramokat is kínál a felhasználóknak.

Következtetés

A kriptocsaptelepek minimális jutalmat biztosítanak a felhasználóknak, és nem támaszkodhat az ilyen csapokra, mint passzív bevételi forrásokra. A legtöbb esetben hajlandónak kell lennie arra, hogy az idő nagy részét rászánja. Tehát győződjön meg arról, hogy az eltöltött idő megéri a kriptográfiai jutalmakat.

Más szóval, ha Ön kezdő vagy, aki alapvető kripto-tranzakciókat szeretne elsajátítani, és némi kriptopénzt keres, kipróbálhatja a hiteles kriptocsaptelepeket. Kerülje továbbá a gyanús webhelyeket, amelyek hatalmas kriptográfiai jutalmat ígérnek kisebb feladatok elvégzéséért.

Tájékozott felhasználóként mindig vegye figyelembe a kriptocsaptelepekkel és a DYOR-ral kapcsolatban tárgyalt kockázatokat!

Érdekel a kriptobefektetés? Ezután vessen egy pillantást a legjobb kriptobefektetési platformokra.