Mit jelent egyébként az értesítés az iOS 15 rendszerben?

Az iPhone-ok megjelenésük óta megváltoztatták az okostelefonok dinamikáját. Az iPhone használatának őrülete és izgalma páratlan. Az emberek szerte a világon nagy csodálattal használják az iPhone-okat. Az iOS operációs rendszerrel az Apple termékei minden idők csúcsán vannak, és az Android mellett az egyik legjobb okostelefonok. A felgyorsult élethez és az új technológiákhoz igazodva az iPhone folyamatosan frissíti operációs rendszerét. Eszközeinek egyik ilyen friss frissítése az iOS 15 formájában jelent meg. A frissítéssel együtt számos egyéb funkció is megjelent, köztük a Notify Anyway. Ha Ön olyan személy, aki szeretné tudni, mit jelent a Notify Anyway szó az iOS 15 rendszerben, akkor a megfelelő oldalon landolt. A mai útmutatóból megtudhatja, hogy mit jelent az Értesítés mindenesetre az iPhone-on, és mi a célja. Ezenkívül megbeszélésekre kerül sor arról, hogy miként kapcsolhatja ki az értesítést az iPhone készüléken, és hogyan kapcsolhatja be az értesítést. Kezdjük tehát dokumentumunkkal, hogy felfedezzük az iPhone készülékek új kiegészítőjét.

Mit jelent egyébként az értesítés az iOS 15 rendszerben?

Az új frissítéseknek köszönhetően, különösen az iOS 15 esetében, az iPhone felhasználók hozzáférhetnek a Focus funkcióhoz. Ez a funkció a Profilok és a Ne zavarjanak funkció kiterjesztéseként szolgál. Segít az iPhone felhasználóknak csökkenteni a zavaró tényezőket, és határokat szabni, hogy jobban összpontosíthassanak. Azt is lehetővé teszi, hogy különféle módokat készítsen az Ön rutinjának megfelelően. Az Anyway értesítés funkció segít megkerülni a Fókusz módot iPhone-ján. Fontos üzeneteket kézbesíthet az értesítés mindenképpen funkcióval.

 • Ez a funkció testreszabható az Ön által végzett feladat vagy tevékenység szerint, például munka, személyes vagy alvás.
 • A Fókusz mód segítségével igény szerint kezelheti az iPhone-jára érkező alkalmazásokat és értesítéseket.
 • Ha iMessage küldésekor azt látja, hogy ennek a személynek az értesítései el vannak némítva, akkor ez alatt találkozik az Értesítés mindenesetre opcióval.
 • Ha egy személy aktív Fókusz üzemmóddal rendelkezik, az letilthatja vagy késleltetheti a kompatibilis alkalmazás értesítéseit.
 • Ezért ennek állapota meg van osztva az alkalmazással.
 • Ezzel tudatja az alkalmazással, hogy az Ön értesítései le vannak tiltva, és ismerősei is értesülhetnek erről.
 • A Notify Anyway opció segíthet az aktív Fókusz mód megkerülésében, és sürgős értesítést küldhet.
 • A funkció másik legjobb része az, hogy saját testreszabott kezdőképernyőket hozhat létre, csak a szükséges alkalmazásokkal.
 • Az Apple ezen átgondolt funkciója sok fejlesztéssel újratervezte a DND és az SOS vészhelyzeti funkciókat.
  Lenyűgöző iOS naptáralkalmazás, a Sunrise Androidra érkezik

Mit csinál a Notify Anyway funkció?

Az alábbiakban az Notify néhány funkciója látható.

 • Az Anyway funkció fő célja és használata vészhelyzetben van.
 • Ez egy SOS opció, amellyel az iPhone-felhasználók megkerülhetik az aktív Fókusz módot.
 • Segíti a felhasználókat abban, hogy vészhelyzet esetén a fontos üzeneteket időben és értesítésekkel kézbesítsék.

Mikor érdemes az értesítés bekapcsolása funkciót használni?

A megadott pontokban felsoroltuk, hogy mikor érdemes használni ezt a funkciót.

 • Mivel már tisztában van azzal, hogy mit jelent a Notify Anyway funkció az iOS 15 rendszerben, könnyen megállapítható a DND funkció használata.
 • A Notify Anyway alkalmazást csak vészhelyzetben szabad használni.
 • Ez a mód alapvetően DND helyzetekhez való, különféle rutinokkal és automatizálással.
 • Ez az üzemmód azt jelzi, hogy a kapcsolattartó nem akarja, hogy megzavarják.
 • A felhasználó használhatja a Fókusz módot, ha egy fontos megbeszélésen vesz részt, vagy egy személyes eseménnyel van elfoglalva.
 • Ezért ezeknek a lehetőségeknek a fényében csak szükség esetén használja az Értesítés minden esetben funkciót.

Az értesítés bekapcsolása

Ha elfoglalt vagy teljesen összecsomagolt, akkor fordítsa el a Fókusz mód tovább. Ez segít megkerülni az alkalmazásoktól kapott értesítéseket. Emellett segít bekapcsolni az Anyway funkciót, amelyet vészhelyzet esetén használhatnak az ismerősei. Tehát, hogy bekapcsolja az Anyway funkciót az eszközén, kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Ha egy eszközön használja a Focust, a beállítás automatikusan érvényes lesz az összes olyan Apple-eszközre, amely ugyanazzal az Apple ID-vel van aláírva.

1. Nyissa meg a Beállításokat iPhone-ján.

2. Érintse meg benne a Fókusz gombot.

3. Most érintse meg a rendelkezésre álló lehetőségeket, például a Ne zavarjanak, Személyes, Alvó vagy Munka.

  A Quick Note engedélyezése és használata az iPhone készüléken iOS 16 rendszerben

4. Ezután érintse meg a Fókusz testreszabása elemet.

5. Most állítsa be a fókuszt a kívánt személyekhez és alkalmazásokhoz.

6. Megérintheti a KÉPERNYŐK TESTRESZABÁSÁNAK kiválasztása lehetőséget is, hogy csökkentse a zavaró tényezőket.

7. Az Intelligens aktiválás opciót AUTOMATIKUSAN is BEKAPCSOLhatja, hogy automatikusan vagy egy beállított időpontban vagy helyen bekapcsolja a fókusz módot.

8. A Fókusz beállításakor az ikon megjelenik az állapotsoron és a lezárási képernyőn.

9. Állapota automatikusan megjelenik az Üzenetek alkalmazásban.

10. Ha valaki megpróbált üzenetet küldeni Önnek, láthatja a némított értesítést, és vészhelyzet esetén használhatja az Értesítsen mindenesetre funkciót.

Az értesítés kikapcsolása az iPhone készüléken

Abban az esetben, ha úgy dönt, hogy kikapcsolja az Anyway funkciót, ki kell kapcsolnia a Fókusz módot. Ha ezt megteszi, a névjegyei nem láthatják az értesítések elnémított üzenetét, és nem tudják használni az Értesítés minden esetben funkciót. Ha továbbra is ezt a lehetőséget választja, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a Beállításokat iPhone-ján.

2. Nyissa meg a Fókusz elemet a Beállításokban.

3. Most válasszon egy lehetőséget, például a Ne zavarjanak vagy a Személyes lehetőséget, amelyben engedélyezte a Fókusz funkciót.

4. Most érintse meg a Fókusz állapota elemet.

5. Ebben kapcsolja ki a Fókuszállapot megosztása opciót.

6. A módosított Fókusz-beállítás meg lesz osztva az összes ugyanazzal az Apple ID-vel rendelkező Apple-eszközön. Győződjön meg arról, hogy a Share Across Devices opció be van kapcsolva, hogy a beállításokat az összes eszközén alkalmazza.

Hogyan lehet kikapcsolni az értesítést egy adott kapcsolat esetén?

Bár választhat a fent említett módszer mellett is, hogy minden névjegynél kikapcsolja az értesítést, választhat egy másik módszert is, amellyel kifejezetten kikapcsolhatja ezt az opciót egy adott kapcsolathoz. Egyes névjegyek fontosak, és érdemes lehet felvenni a hívásukat vagy üzenetüket útközben. Ilyen esetben hagyja, hogy az Értesítsen mindenesetre funkció legyen bekapcsolva mások számára, de kikapcsolva az adott névjegynél. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan kapcsolhatja ki egy adott névjegynél, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Érintse meg az Üzenetek alkalmazást iPhone-ján.

2. Érintse meg az adott partnerrel folytatott beszélgetést.

3. Most érintse meg a nevüket a képernyő tetején.

4. Most kapcsolja ki a Fókuszállapot megosztása opciót.

  A Bluetooth és a WiFi kikapcsolása a Siri parancsikon segítségével az iOS 12 rendszeren

5. Ez lehetővé teszi, hogy az adott partner ne használja az értesítést, és megjelenjen az értesítési sávon.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Kikapcsolhatom az értesítést az iPhone-omon?

Ans. Igen, a Fókusz mód kikapcsolásával kikapcsolhatja iPhone-ján az Értesítés minden esetben opciót. Ellenőrizheti a fenti dokumentumban található szakaszt is, amely kifejezetten arról szól, hogyan kapcsolhatja ki az értesítést minden esetben.

Q2. Miért van az Apple-nek az Anyway funkciója?

Ans. Az Apple eszközök értesítése funkciója segít a felhasználóknak, hogy megkerüljék a letiltott értesítéseket, és vészhelyzetben elküldjék az üzenetet a kapcsolattartóiknak. Tökéletes eszköz SOS helyzetekben és a DND kiterjesztése.

Q3. Mi történik, ha megnyomja az értesítést?

Ans. Ha megnyomja az Értesítsen mindenesetre opciót, amely az értesítések elnémított riasztása alatt jelenik meg, segít elküldeni az üzenetet a kapcsolattartónak, és felülírni a letiltott értesítéseit.

Q4. Kap valaki értesítést, ha felteszem a DND-re?

Ans. Nem, ha valakit DND-be helyezett, nem kap értesítést.

Q5. Honnan tudhatom, hogy valaki DND-t kapott?

Ans. Ha meg szeretné tudni, hogy valaki felvette-e Önt DND-re vagy sem, újra felhívhatja az illetőt. A Ne zavarjanak opció lehetővé teszi a hívást, ha három percen belül újra hívja ugyanazt a számot. Ezért, ha újra felhívja a számot, ha hallja a csengőhangot, az azt jelenti, hogy DND-re került.

***

Reméljük, hogy az iOS 15 rendszerben az Értesítsen mindenesetre jelentéséről szóló dokumentumunk sikeresen eloszlatta az Ön értesítése funkcióval kapcsolatos kétségeit, és nagyon jól megválaszolta a funkció be- és kikapcsolásával kapcsolatos minden kérdését. Ha igen, kérjük, tudassa velünk. Egyéb kérdéseit vagy javaslatait is felteheti az alábbi megjegyzések részben.