Mit jelent az „tétlen” a Discordon, és pontos-e?

Kulcs elvitelek

  • A Discord tétlensége azt jelentheti, hogy a személy 10 percig inaktív volt a számítógépén, minimalizálta az okostelefonos alkalmazást, vagy manuálisan tétlenre állította az állapotát.
  • Aktívnak tűnhet a Discordon akkor is, ha minimálisra csökkentette az alkalmazást a számítógépén.
  • Előfordulhat, hogy a Discord tétlenségi állapota nem mindig pontos, mivel manuálisan beállíthatja az állapotot tétlenre, és a mikrofon háttérzaja online állapotként jelölheti meg.

Ha azt látja, hogy valaki „tétlen” a Discordon, mit jelent az? Elérhetők-e csevegésre, vagy távol vannak az asztaluktól? Itt van minden, amit tudnia kell a Discord tétlenségi állapotáról, és arról, hogy az pontos-e.

Mit jelent az üresjárat a Discordon?

A Discord tétlensége három dolog egyikét jelenti: a személy 10 percig nem kommunikált a számítógépével, minimalizálta az alkalmazást az okostelefonján, vagy manuálisan választotta ki a tétlenségi állapotot.

  Mi a különbség az osztott nézet és az átcsúsztatás között iPaden?

A tétlenség mögött meghúzódó különböző okok miatt egyes barátok mindig tétlennek tűnnek, míg másoknak csak időszakosan van ilyen állapota.

De technikailag akkor is megjelenhet online, ha nem használja aktívan a Discordot. Ha továbbra is használja a számítógépet, miközben a Discord minimálisra van állítva a számítógép tálcáján, az alkalmazás nem jelöli meg távollétként.

Ha inaktivitás miatt tétlen lett, amint rákattint az egérre vagy a billentyűzetre koppint, a Discord ismét onlineként jelöli meg.

A Discord akkor is készenléti állapotra állítja, ha hangcsatornában van, és a mikrofon 10 percig nem veszi fel a hangot vagy a háttérzajt.

A Discord mobilalkalmazásban azonban nincs várakozási idő. Amint bezárja az alkalmazást okostelefonján (de hagyja, hogy a háttérben futhasson), a Discord a zöld online telefon ikonról a félhold ikonra vált, jelezve, hogy tétlen.

  Definíció, példák, típusok és összetevők

Ha manuálisan választja ki a készenléti állapotot, tétlen marad, függetlenül attól, hogy üzenetet küld valakinek, vagy más módon használja az alkalmazást. Sőt, akár aktívan is beszélhet vagy streamelhet egy hangcsatornán, és az alkalmazás továbbra is tétlenként jelenít meg.

Hogyan állítsd át a Discord állapotát tétlenre

Különféle módon módosíthatja Discord online állapotát, hogy tükrözze az alkalmazásban való elérhetőségét.

Ha az asztali alkalmazást használja, kattintson a profil ikonjára a bal alsó sarokban, mutasson az Online lapra, és válassza az Idle lehetőséget. Lehetőség van egyéni állapot beállítására is a Discordon.

Ha a mobilalkalmazást használja, válassza az Ön lapot az alkalmazás alján. Ezután érintse meg a profilképét, és válassza az Idle lehetőséget. A Discord azonnal megváltoztatja az állapotát.

  14 iPad-alkalmazás, amellyel a nap folyamán rendszerezett maradhat [2023]

A Discord tétlenségi állapota mindig pontos?

Mivel a Discordon manuálisan beállíthatja az állapotot Idle-re, és ez az állapot nem tűnik el, ha visszatér az asztalához, ez nem mindig pontos. Valaki online lehet, és továbbra is tétlenként van megjelölve.

Lehetséges, hogy a személy minimálisra csökkentette a Discord-ot, de továbbra is kommunikál a számítógépével. Ez azt jelenti, hogy onlineként jelölhetők meg, miközben technikailag egyáltalán nem kommunikálnak az alkalmazással. Hasonlóképpen, ha valaki távol van az asztalától, de a mikrofonja háttérzajt vesz fel, a Discord továbbra is onlineként jeleníti meg.

Akárhogy is, az emberek továbbra is megkapják üzeneteit, ha közvetlen üzenetet küld nekik, miközben távol vannak. Ezekre az üzenetekre vonatkozó értesítéseket a rendszertálcájukon vagy az okostelefonjukon találhatják meg.

Ha valaki tétlennek van megjelölve a Discordon, előfordulhat, hogy nem kap azonnal választ – minden attól függ, hogy valóban távol van-e az eszközétől, vagy manuálisan jelölte meg az állapotot.