Minden, amit tudnod kell az ONLYOFFICE új PDF-szerkesztőjéről

A PDF fájlok hihetetlenül hasznosak. A gépeken következetesen formáznak, sokféle információt tartalmazhatnak, és könnyen használhatók űrlapként és felmérésként. Sajnos a PDF-fájlok szerkesztése nem mindig egyszerű.

Szerencsére az ONLYOFFICE Docs nemrég kapott egy hatalmas frissítést, amely egy vadonatúj PDF-szerkesztőt tartalmaz a probléma orvoslására. Ez az új PDF-szerkesztő rendkívül hatékony, és számos nagyszerű funkcióval rendelkezik.

Tehát akár egy jobb módszerre van szüksége a PDF-fájlok szerkesztéséhez, akár csak egy ONLYOFFICE-felhasználó, aki mindent tudni szeretne a hozzáadott tartalmakról, sok mindenre van izgalom az új frissítéssel.

Mi az ONLYOFFICE?

ONLYOFFICE Docs

Az ONLYOFFICE Docs egy online irodai programcsomag. Lehetővé teszi a felhasználók számára különféle fájltípusok, például szöveges dokumentumok, táblázatok, prezentációk és űrlapok szerkesztését.

CSAK HIVATAL egy olyan irodai szoftvercsomag, amely olyan megoldásokat kínál, mint a dokumentumszerkesztés, -kezelés és a vállalati kommunikáció. Legnagyobb termékei közé tartozik az ONLYOFFICE Docs, az ONLYOFFICE DocSpace és az ONLYOFFICE Workspace.

Vitathatatlanul legnagyobb terméke, az ONLYOFFICE Docs egy hatékony online szerkesztő program szöveges dokumentumokhoz, táblázatokhoz, prezentációkhoz és űrlapokhoz. Nemrég kapta meg a 7.5-ös frissítését is, amely jelentősen kibővítette a szolgáltatásait.

Ez azt jelenti, hogy az ONLYOFFICE Docs most egy sor izgalmas új funkciót tartalmaz, mint például az automatikus elválasztás, az intelligens bekezdésválasztás és egy teljesen új PDF-szerkesztő.

  21 praktikus Google kereső szolgáltató keresőoptimalizálóknak és marketingszakembereknek

Az új ONLYOFFICE PDF-szerkesztő

Az új PDF-szerkesztő hozzáadva az ONLYOFFICE Dokumentumokhoz Ebben a frissítésben egy hatékony eszköz, amely rengeteg szolgáltatást tartalmaz. Körülbelül bármit is szeretne elérni szerkesztéseivel, az ONLYOFFICE Dokumentumokkal megteheti.

Könnyen felvehető és használható

A PDF-fájlok szerkesztésénél elengedhetetlen, hogy először megfelelően tudja megnyitni és megtekinteni őket. Az ONLYOFFICE Dokumentumok ezt lehetővé teszik, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, függetlenül attól, hogy a fájlok helyben vannak-e tárolva vagy online érhetők el.

A felület letisztult és könnyen érthető, és számos kisegítő lehetőséget tartalmaz, például a sötét módot, hogy a körülményektől függetlenül könnyedén navigálhasson a PDF-fájlok között.

Erős együttműködési szerkesztőeszközök PDF-hez

Bármely PDF-szerkesztő fő előnye természetesen az, hogy milyen jól teszi lehetővé a PDF-fájlok módosítását. Ha a PDF-dokumentumok megosztásáról és együttműködéséről van szó, az ONLYOFFICE minden eszközzel rendelkezik, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki dokumentumaiból.

Az ONLYOFFICE Dokumentumok PDF-szerkesztője lehetővé teszi a szöveg kiemelését, aláhúzását és áthúzását bármely, a programban megnyitott PDF-fájlban. Különböző színek hatalmas választékából választhat a szerkesztések elvégzéséhez, ami nagyszerű együttműködési eszköz lehet.

Ha például több személy szerkesztette a dokumentumot, és tudni szeretné, hogy ki mit emelt ki vagy húzott át, ezt megteheti az általuk választott színek alapján.

Az ONLYOFFICE Dokumentumok PDF-szerkesztője azt is lehetővé teszi, hogy megjegyzéseket írjon a dokumentumhoz, valamint szabadkézi rajzokat hagyjon közvetlenül a PDF-fájlban, hogy segítse a változtatások megjelölését. Ez egy másik nagyszerű eszköz a másokkal való együttműködéshez.

A PDF-formátumok elkészítése és kitöltése egyszerű

A meglévő PDF-dokumentumok szerkesztése nagyszerű, de az ONLYOFFICE Docs segítségével egyszerűen hozhat létre kitölthető PDF-űrlapokat közvetlenül a meglévő dokumentumokból.

A kezdéshez mindössze egy űrlapsablont kell letöltenie az ONLYOFFICE könyvtárából, és kiválaszthatja a szükséges mezőket, például a legördülő listákat vagy a jelölőnégyzeteket. Ezután elmentheti ezeket PDF formátumban, vagy közvetlenül letöltheti őket.

  A letöltések 100 százalékos elakadásának javítása Chrome, Edge, Firefox és más böngészőkben

Alternatív megoldásként az ONLYOFFICE Docs PDF-szerkesztője lehetővé teszi a meglévő PDF-űrlapok gyors és egyszerű kitöltését, ha szüksége van rá.

A PDF konvertálása Docx-re vagy fordítva

A PDF dokumentumok létrehozásának másik nagyszerű módja a meglévő DOCX dokumentumok közvetlen konvertálása. Az ONLYOFFICE Dokumentumok PDF-szerkesztője lehetővé teszi, hogy ezt egyszerűen megteheti.

A PDF-szerkesztővel bármilyen szöveges dokumentumot, táblázatot vagy prezentációt elmenthet PDF-fájlként. Alternatív megoldásként megteheti az ellenkezőjét is, ha a PDF-fájlokat DOCX-fájlokká konvertálja, így szélesebb körű szerkesztési és stíluskezelési lehetőségeket kínál.

Együttműködés az ügyfelekkel és a csapattagokkal

Az ONLYOFFICE egyik legnagyobb programja a DocSpace termék, amely megkönnyíti az együttműködést más ügyfelekkel és partnerekkel. Az ONLYOFFICE PDF-szerkesztője hasonló lehetőségeket kínál, amelyek segítségével kapcsolatot tarthat csapata tagjaival.

A PDF-szerkesztő beépített csevegési vagy távirati lehetőséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül beszéljen az ügyfelekkel és partnerekkel a szerkesztőben, ami nagyszerűen kiegészíti a meglévő megjegyzés funkciókat.

Ezen kívül engedélyezheti a Jitsi beépülő modult, ha közvetlenül a PDF-szerkesztőben szeretne audio- és videohívásokat kezdeményezni. Az ONLYOFFICE egy valós idejű közös szerkesztési opción is dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy több ember egyidejűleg szerkeszthesse ugyanazt a fájlt.

Hozzon ki többet az ONLYOFFICE szolgáltatásból

Az ONLYOFFICE PDF-szerkesztője sokkal többre képes. A harmadik féltől származó kiegészítők erejének köszönhetően személyre szabhatja élményét, hogy pontosan megfeleljen az Ön igényeinek.

Ez azt jelenti, hogy további funkciókat is hozzáadhat, például beépített fordítószolgáltatásokat, képszerkesztő eszközöket és számos egyéb lehetőséget. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki PDF-szerkesztőjéből.

Hogy kezdjed

Az ONLYOFFICE új PDF-szerkesztőjének használata nem is lehetne egyszerűbb. A szolgáltatás csak ingyenes fiókkal rendelkezik, és teljes mértékben a böngészőből működik. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ, használhatja az ONLYOFFICE szolgáltatást, és bárhonnan hozzáférhet fájljaihoz.

  14 VueJS UI komponenskönyvtár és keretrendszer a gyors fejlesztéshez

Az induláshoz csak annyit kell tennie regisztráljon egy ingyenes ONLYOFFICE fiókra. Ez a folyamat meglehetősen szabványos, és ha végzett vele, az ONLYOFFICE Dokumentumok céloldalára kerül.

Innen már nem kell mást tennie, mint feltölteni a PDF-eket szerkesztés céljából. Ezt megteheti húzással vagy a Fájlok feltöltése gombbal a műveletek menüből.

Hogyan hozhatja ki a legtöbbet az ONLYOFFICE szolgáltatásból, bárhol is legyen

Az ONLYOFFICE Docs egy hatékony online eszköz, amely nagyszerű, ha folyamatosan útközben dolgozik, együttműködik másokkal, vagy váltogat az eszközök között. Ha egy kicsit régimódiabb vagy, és valami olyasmit szeretsz, amiről biztos lehetsz, hogy mindig használható lesz a számítógépeden, akkor töltse le az ONLYOFFICE ingyenes asztali alkalmazását is.

Ez nagyszerű, ha például olyan helyen dolgozik, ahol nincs állandó internetkapcsolat, és szeretné biztosítani, hogy munkája mindig elérhető legyen.

Letöltheti az ONLYOFFICE asztali alkalmazást a Windows és a Mac összes verziójához, beleértve a népszerűbb Linux disztribúciókat is. Ez azt jelenti, hogy az ONLYOFFICE alkalmazás szinte minden gépen elérhető.

Hozzon ki többet dokumentumaiból

Amikor a PDF-fájlok szerkesztéséről van szó, sokféle lehetőség áll rendelkezésre, bár ezek közül sok nem működik. Az ONLYOFFICE Docs új PDF-szerkesztője azonban nem tartozik ezek közé. Ez az új program rengeteget kínál a dokumentumok szerkesztéséhez és finomhangolásához, és tökéletes a másokkal való együttműködéshez.

Ha Ön régóta használja az ONLYOFFICE-t, vagy csak jobb módot keres PDF-fájljai szerkesztésére, az ONLYOFFICE Docs legújabb verzióját mindenképpen érdemes megnézni. Teljesen ingyenes, és még semmit sem kell letöltenie, hogy kipróbálhassa, így nincs vesztenivalója, ha ma kipróbálja.

Ez egy szponzorált bejegyzés. Az ebben a cikkben kifejtett termékválasztások és vélemények a szponzortól származnak, és nem tükrözik a MakeUseOf vagy munkatársai szerkesztői irányvonalát.