Milyen Wi-Fi biztonsági kamerákkal rögzíthet helyben?

A Wi-Fi kamerákat könnyebb telepíteni és beállítani, mint a vezetékes kamerákat. De gyakran előfizetésre van szükségük ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassák ki belőlük, és ez magában foglalhatja a felhőalapú tárolást is. Ha nem szeretne előfizetést fizetni, olyan kamerát válasszon, amely támogatja a helyi tárolást.

Nem minden Wi-Fi kamera támogatja a helyi tárolást. A legtöbben szívesebben fizetnének elő a szolgáltatásukra, és hogy elcsábítsák, felajánlhatnak egy ingyenes szintet, amely kis mennyiségű felhőtárhelyet biztosít. De ha nincs szüksége arc- és mozgásfelismerésre, akkor sok lehet, ha több videót tárolhat. Vegye figyelembe azt is, hogy a felhőalapú tárolás feladásával fennáll annak a veszélye, hogy a kamerát és az összes videóját ellopják.

Ennek ellenére olvassa el azon Wi-Fi kamerák listáját, amelyek videót tárolhatnak microSD-kártyákon.

Yi 1080p otthoni fényképezőgép

Frissítés: Olvasóinktól olyan jelentéseket kaptunk, amelyekről a gyártó rendelkezik letiltotta a rögzítést az SD-kártyákra a kamera frissítésével.

A Yi 1080p otthoni fényképezőgép készítettük a listánkat jó olcsó kamerák. Ne hagyja, hogy alacsony ára megtévessze. Ez a Xiaomi által gyártott kamera tekintélyes funkciókat kínál alacsony áron.

1080p felbontást (ahogy a neve is sugall), kétirányú hangot, éjszakai látást és némi intelligenciát (például a baba sírás hangjának észlelését és mozgásérzékelést) talál. Telepítenie kell egy dedikált alkalmazást, hogy megtekinthesse hírcsatornáit telefonján vagy táblagépén, de akár négy hírcsatornát is megtekinthet asztali számítógépén. Nincs Google Home integráció, és az Alexa támogatása a be- és kikapcsolási funkciókra korlátozódik. Ennél is fontosabb, hogy hiányzik a kéttényezős hitelesítés. Ahogy korábban is mondtuk, az olcsó Wi-Fi kameráknak vannak bizonyos hátrányai. Ez a kamera nem kínál felhőalapú tárhelyet, ehelyett microSD-kártyát használhat a felvételek otthon tárolásához.

  Szöveg kiemelése a PowerPoint-bemutatóban

Sense8 otthoni biztonsági kamera

Ha csak Wi-Fi kamerát szeretne vásárolni anélkül, hogy aggódnia kellene az előfizetések, kiegészítők vagy további termékek vásárlása miatt, akkor a Sense8 Home Security kamera elég erős megoldást kínál – mindaddig, amíg hajlandó fizetni egy még egy kicsit elöl.

Ezek Sense8 kamera minden előfizetési lehetőség lemondásával kezdi a dolgokat. Miután kifizette a 140 dolláros kamerát, mindent megvásárolt, amire szüksége van az összes funkció használatához. Felhő-előfizetés helyett ez a kamera a Dropbox és a Google Drive API-khoz kapcsolódik, így betöltheti és elérheti a klipeket. 8 GB beépített tárhellyel is rendelkezik, így még microSD kártyát sem kell vásárolnia.

Ezen kívül a kamera Alexa funkcióval is rendelkezik az IFTTT-n keresztül, mozgásérzékeléssel, éjszakai látással, kétirányú hanggal és akkumulátorral, amely lehetővé teszi a 2 órás felvételt még áramkimaradás esetén is. A kamera azonban nem tökéletes, mivel továbbra sincs kétfaktoros hitelesítés, nem kínál folyamatos rögzítési lehetőséget, és hamarosan megjelenik a Google Home integráció is.

HomeHawk a Panasonictól

A HomeHawk egy másik kamera opció, amely megpróbál szinte mindent megadni, amire szüksége van egy előzetes áron.

  Bármilyen képernyőről elérheti a WiFi kapcsolót, a hálózatot és az információkat [Jailbreak]

A Panasonic bejegyzése az 1080p-s felvétellel, az éjszakai látással, a kétirányú hanggal és a mozgásérzékeléssel kapcsolatos szokásos négyzeteket pipálja ki. A megkülönböztetés érdekében a HomeHawk hőmérséklet-érzékelőt, folyamatos felvételi lehetőségeket és üdvözlő beépített redőnyt kínál, amikor magánéletre vágyik. Ezenkívül több rögzítési lehetőség is van, ami nem minden Wi-Fi kameránál van.

Nem rendelkezik előfizetéssel vagy felhőszolgáltatással, kizárólag egy microSD-kártyanyílásra támaszkodik a helyi memória számára. Mégsem minden van benne, hiszen itt ismét hiányzik a kéttényezős hitelesítés, valamint mindenféle Alexa vagy Google Home integráció.

WyzeCam

Azt gondoltuk a WyzeCam csinos volt fantasztikus olcsó Wi-Fi kamera. Nehéz felülmúlni az árat, és a WyzeCam most kínálja egy kicsit drágább kamera, ami pásztáz.

Az alacsony árért is sokat kapsz. A WyzeCams ingyenes felhőtárhellyel, 1080p-s rögzítéssel, kétirányú hanggal, éjjellátóval és Alexa-integrációval rendelkezik. Még a folyamatos felvételt is engedélyezheti (és kihagyhatja a felhőt) microSD-kártya hozzáadásával.

Az alacsony ár azonban bizonyos biztonsági aggályokkal jár. WyzeCams használata A Teken keresztül élő videó adások biztosítására. Ez egyesek számára aggodalomra ad okot, de a Wyzecam elmagyarázza, hogy ezt használják a p2p kapcsolatok kezdeményezésére, és minden adat az AWS-en keresztül áramlik. Ennek ellenére a WyzeCam kamerákból hiányzik a kéttényezős hitelesítés, és nincs beépített adatvédelmi redőny, tehát ez minden bizonnyal arról szól, hogy megkapja, amit fizet (és ebben az esetben az az érzés, hogy többet kap, mint amennyiért fizetett).

  4 gyilkossági rejtélyes játék, amelyet érdemes kipróbálni

Ezviz Mini

A Ezviz Mini egy közepes méretű Wi-Fi-kamera középút funkcióival. Drágább, mint az itt felsorolt ​​olcsó kamerák, de olcsóbb, mint a Sense8 vagy a Homehawk.

Ezzel a kamerával megkapja a szükséges 1080p felvételt, éjjellátót, kétirányú hangot és mozgásérzékelést. Ez a kamera HDR videóval, mágneses alappal és többféle tárolási lehetőséggel büszkélkedhet. Bár két különböző felhőbeállítással rendelkezik, amelyek előfizetést igényelnek, akár 128 GB-os microSD-kártyát is hozzáadhat, ami sokkal nagyobb, mint a többi, általunk felsorolt ​​fényképezőgép.

Az Alexa integráció is kéznél van (beleértve az Echo Show videót), és az IFTTT integráció is benne van. Ismét nincs kéttényezős hitelesítés vagy beépített adatvédelmi redőny, és az Ezviz Miniből hiányzik néhány olyan további érzékelő és képesség, amelyekkel a drágább kamerák rendelkeznek.

Egy csomag választási lehetőség

Egyetlen Wi-Fi-kamera sem tökéletes, és nem kínál minden funkciót. Még ha többet költ, előfordulhat, hogy valami hiányzik. A legjobb, ha meghatározza, milyen funkciókkal kell rendelkeznie. Szerencsére néhány funkció meglehetősen gyakori, ezért ügyeljen az 1080p felvételre, az éjszakai látásra és a kétirányú hangzásra.

Ezután döntse el, hogy további érzékelőket, Google vagy Alexa integrációt vagy szirénákat szeretne. Keresse meg a költségvetésének megfelelő kamerát, és jelölje be a legtöbb négyzetet. Néha megéri fizetni az előfizetést, de ha nem szeretnéd a felhőre bízni videóidat (vagy egyszerűen nem akarod kifizetni a folyamatos árat), akkor válassz valamit, ami támogatja a helyi rögzítést, és kapcsold ki a felhőfeltöltést. Ne feledje, hogy egyes kamerák funkcióit elveszítheti, ha eltávolítja a felhőfeltöltést.