Miért van szüksége Semrush-ra annak a cégnek, amelynek dolgozik?

A Semrush egy 360 fokos marketingplatform, amely lehetővé teszi a marketingesek számára, hogy egy kényelmes helyen kezeljék a SEO-val kapcsolatos feladatokat, a digitális tartalmakat, a közösségi média kezelését, a PR-t és a jelentéskészítést.

Világszerte több mint 10 millió marketingszakember használja ezt a vezető platformot, beleértve a kisvállalkozásokat, a nagy ügynökségeket és a vállalati szintű vállalatokat, köszönhetően az eredményorientált funkcióknak, a könnyű használatnak és a hozzáadott értéknek, amelyet az online vállalkozásuk bővítésére vágyók számára jelent.

Igaz, más egyedi SEO-eszközök kevesebbért is elérhetők, mint a Semrush átfogó platformja.

Tehát a kérdés az – ha Ön SEO menedzser vagy ügynökség –, miért érdemes a Semrush-t fontolóra vennie cége számára ezekkel a többi eszközzel szemben?

Hasznos lenne a Semrush cége nyeresége szempontjából?

A csapatodban mindenki használhatná?

Itt megválaszolom ezeket a kérdéseket, elmagyarázom a Semrush többféle képességét, és adok néhány tippet annak eldöntésére, hogy érdemes-e használni vállalkozása számára.

Kezdjük… és mielőtt elkezdenénk, kérjük, használja a linkünket egy nagyon különleges Semrush ajánlathoz: 30 napos INGYENES próbaverzió!

Mi az a Semrush?

A Semrush egy több mint 55 eszközt és megoldást kínáló, több mint egyben digitális marketingplatform, amely segít a webhelyek keresőmotorok számára történő optimalizálásában, a kulcsfontosságú marketingbetekintések felfedezésében, a versenytársak stratégiáinak feltárásában és az online láthatóság növelésében.

A Semrush a marketing gyakorlatilag minden területéhez rendelkezik eszközökkel:

és több…

Ezek az eszközök segítenek a SEO menedzsereknek, csapatoknak, vállalkozásoknak és digitális marketing szakembereknek mérhető eredmények elérésében és webhelyeik bővítésében.

A Semrush az egyik legnépszerűbb marketingplatform, amelyet több mint 10 millió szakember és a Fortune 500-as cégek 30%-a használ, köztük az Amazon, az Apple, az IBM, a Samsung, a Walmart, a Tesla és a P&G. Eddig 21 globális díjat gyűjtött be a legjobb SEO szoftvercsomagként.

Ez a díjnyertes digitális marketingmegoldás hatalmas adatbázissal rendelkezik, amely több mint 20 milliárd kulcsszót, 808 millió feltérképezett domaint, 140 földrajzi adatbázist és 42 billió backlinket tartalmaz. A Semrush szinte végtelen adatkészlete segíthet az optimalizálásban, hogy magasabb helyezést érjen el a keresőmotorok eredményoldalain (SERP-k), és ezzel magasabb ROI-t érjen el.

Semrush jellemzői

Mivel rengeteg eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek megoldani csapata marketinges kihívásait, bontsuk le az általa kínált főbb megoldási kategóriákat.

SEO

A Semrush SEO-központú eszközeivel több millió helyi és országos kulcsszóhoz férhet hozzá. Ezenkívül megtekintheti bármely domain backlink profilját, rendszeres SEO auditokat futtathat, és naponta nyomon követheti SERP-pozícióit. A Semrush előfizetésével számos SEO eszközt kap, amelyeket alább tárgyalunk.

Kulcsszókutatás

A Semrush hat kulcsszókutatási eszközt kínál, amelyek segítenek a magasabb SERP-k rangsorolásában és nagyobb forgalmat vonzani webhelyére:

 • Kulcsszavak áttekintése: Fedezze fel a kulcsszavak fizetett és organikus értékét a szándék, a mennyiség, az eredmények száma, a nehézség, a versenyszint, a CPC, a változatok, a SERP-funkciók és egyebek alapján.
 • Organikus kutatás: Szerezzen előnyt a versenytársakkal szemben azzal, hogy előrébb helyezi iparága legjövedelmezőbb kulcsszavait. Ez az eszköz segít optimalizálni az organikus kulcsszavakat, és nyerni a SERP-ben.
 • Kulcsszóvarázs eszköz: Fedezzen fel több mint 22 milliárd kulcsszót, és hozzon létre 1000 kulcsszókombinációt egyetlen kulcsszóból.
 • Kulcsszóhiány: Keressen új kulcsszólehetőségeket hatékonyabb SEO kampányok indításához. Ezzel az eszközzel egyszerre akár öt kulcsszót is összehasonlíthat.
 • Kulcsszókezelő: Hozzon létre hatékony kulcsszólistákat, amelyek illeszkednek céljaihoz és keresőoptimalizálási stratégiáihoz az egyszerre akár 1000 kulcsszóra vonatkozó valós idejű betekintések segítségével. A listát ingyenesen megoszthatja csapatával is, hogy biztosítsa stratégiája egyértelműségét és koherenciáját.
 • Organic Traffic Insights: Integrálja a Semrusht a Google Analytics szolgáltatással, hogy megtalálja a nem elérhető kulcsszavakat, és elemezze webhelye teljesítményét az organikus keresésekben.
  Több SSH-kapcsolat használata Linuxon Pssh-val

On-Page SEO

A Semrush on-page SEO eszközei minden szükséges betekintést nyújtanak webhelye állapotának elemzéséhez, a problémák megtalálásához és kijavításához, valamint a feltérképezés javításához. Ezek az eszközök még tippeket is adnak a rangsor javításához.

 • Webhely-ellenőrzés: Végezzen ellenőrzéseket egy nagy teljesítményű feltérképező robot segítségével a problémák megoldása érdekében. Alkalmazhatja a feltérképezési beállításokat is.
 • Oldalon belüli SEO-ellenőrző: Mérje fel webhelye technikai és oldali SEO szempontjait, és kapjon lenyűgöző tartalmi ötleteket, találjon lehetőségeket linképítésre, SERP-funkciók célzására stb.
 • Naplófájl-elemző: Keresse meg és javítsa ki a navigációs és szerkezeti problémákat, valamint ötleteket kaphat a bottevékenység kezeléséhez és a feltérképezési költségkeret optimalizálásához. A hozzáférési naplók elemzésével teljes képet kaphat a Google feltérképező robotjának az Ön webhelyével való interakciójáról.

Helyi SEO eszközök

A helyi SEO jelentőségét nem lehet alábecsülni. A Semrush helyi SEO-eszközei lehetővé teszik webhelye keresésének és láthatóságának elemzését, valamint a legjövedelmezőbb helyi SEO-stratégia létrehozásának módját.

 • Listakezelés: Automatikusan terjesztheti üzleti adatait több mint 70 hiteles címtárba (az Egyesült Államokban). A listakezelés azt is lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a helyi rangsorokat irányítószám alapján, és felügyelje a különböző könyvtárakban található értékeléseket, így a negatív és a pozitív értékeléseket is időben kezelheti.

Versenytárs SEO elemzés

Gyorsan tájékozódjon versenytársai stratégiáiról, és találja meg a rést, mielőtt ők a Semrush versenytárs-elemző eszközeivel. Ezek a betekintések felbecsülhetetlen értékű adatokat kínálnak, amelyek segítségével először meghatározhatja a látószögét, és biztosíthatja piaci részesedését.

 • Organikus kutatás: Írja be riválisa domainnevét, hogy betekintést nyerjen kulcsszóstratégiáiba, és használja ezeket a betekintéseket saját SEO-stratégiájához. Használjon szűrőket és jelentéseket, hogy részletesebben megértse pozíciójukat és rangsorukat.
 • Forgalomelemzés: Tekintse meg versenytársai teljes forgalmát, visszafordulási arányait, forgalmi forrásait, az oldalon töltött időt és egyebeket, hogy jobb stratégiát építsen fel márkája számára.
 • Reklámkutatás: Szerezzen jobb lehetőségeket a fizetett keresésben azáltal, hogy mélyebb betekintést gyűjt a hirdetési környezetbe, és ihletet merít versenytársai hirdetési stratégiájában.
 • Social Media Tracker: Tekintse meg, mire készülnek versenytársai a közösségi médiában, és készítsen jobb terveket az elköteleződési arány növelésére.

Miért kell nagyszerű tartalmat készíteni, ha senki sem látja? Erősítse meg üzenetét hiteles backlinkek létrehozásával, amelyek biztosítják, hogy ügyfelei megtalálják Önt, amikor kell.

Kezdje a Semrush linképítő és keresőeszközeivel. A Semrush a legnagyobb backlink adatbázist kínálja a piacon, ami azt jelenti, hogy a backlink lehetőségek billióihoz juthat karnyújtásnyira.

 • Backlink Analytics: Fedezze fel a bejövő hivatkozásokat egy robusztus backlink-készítő segítségével, amelyet a piac leggyorsabb és legnagyobb adatbázisa hajt. Keresse meg webhelye backlink lehetőségeit a versenytársak lehetőségeinek elemzésével. Fedezze fel a vezető hivatkozási tartományokat, és alkalmazzon szűrőket a releváns webhelyek és a visszamutató hivatkozások előzményeinek megtalálásához.
 • Backlink Gap: Hasonlítsa össze versenytársai akár öt backlink profilját és nyereséges kapcsolatépítési lehetőségeket a piaci résein belül.
 • Backlink Audit Tool: Figyelje webhelye visszamutató profilját, hogy kezelje a mérgező linkeket, keresse meg a lehetőségeket arra, hogy a nem követhető linkeket követő linkekké alakítsa, győződjön meg róla, hogy linkjei magas jogosultsággal rendelkező domainekről származnak, és győződjön meg róla, hogy webhelye biztonságban van a Google súlyos büntetéseitől. .
 • Tömeges visszacsatolási elemzés: Növelje a linképítési potenciális ügyfelek listáját, és közelről kövesse a versenytársakat 30 000 méteres nézetből.
 • Linképítő eszköz: Forrjon jó hírű backlinkeket hatékony tájékoztató kampányokon keresztül. Ezzel az eszközzel kampányait is futtathatja és automatizálhatja.

SERP nyomon követése

Kövesse nyomon webhelye teljesítményét a Google SERP-jeiben, és találjon módokat a digitális teljesítmény növelésére a sikeres PPC és SEO kampányok segítségével az alábbi eszközökkel:

 • Pozíciókövetés: Naponta nyomon követheti online teljesítményét a kulcsszó szerint célzott tartalmak sikerének, a webhelyéhez hozzáférő eszközök típusának, a versenytárs domainek teljesítményének, valamint a webhely keresőmotorjának teljesítményének nyomon követésével. A pozíciókövetés segítségével nyomon követheti kampánya előrehaladását, észlelheti és kezelheti a kulcsszavak kannibalizálásának eseteit, és pontos, naponta frissített adatok alapján javíthatja a célzási műveleteket.
 • Érzékelő: Fedezze fel a SERP volatilitását a Google-on és a Baidu-on a napi rangsorolási változások alapján. Ez az eszköz a Google algoritmus-frissítéseinek jeleit is azonosítja, és nyomon követi a legújabb iparági változásokat, így szükség esetén megváltoztathatja stratégiáját.
 • Rangsorok: Értékelje a domainek organikus láthatóságát a különböző globális piacokon. Elemezze a legjobban fizetett kulcsszavakkal rendelkező domaineket, becsülje meg a fizetett forgalmat és a fizetett forgalmi kiadásokat, és nyerjen ki hasznos adatokat.
  A PhonePe tranzakciós előzmények törlése

Tartalommarketing Semrush használatával

A legígéretesebb ügyfelek eléréséhez rendkívül releváns és informatív tartalomra van szüksége. A Semrush eszközeivel releváns tartalmi témákat találhat, gyakorlati tanácsokat kaphat SEO-barátabb írások fejlesztéséhez, nyomon követheti tartalomelérését és márkaemlítését, valamint valós idejű mutatókat használhat a tartalom auditálására és javítására.

Tartalomfejlesztő és -terjesztési eszközök

Hozzon létre és terjesszen tartalmait hatékonyan a Semrush eszközökkel, amelyek segítenek témaötleteket találni, professzionális szövegírókat szerezni, és gyorsan megosztani cikkeit a világgal.

 • Témakutatás: Keressen rendkívül releváns tartalomötleteket, hogy minőségi, lebilincselő tartalmat fejlesszen ki, amely rezonálni fog közönségét. Kaphat trendi témákat és gyakran feltett kérdéseket az interneten, valamint címsorokat forgalomnövelő tartalomstratégiák létrehozásához.
 • Marketingnaptár: Hozzon létre egy tartalomnaptárt bejegyzései kezeléséhez, szerkesztői tartalom megtervezéséhez, hatékony együttműködéshez csapatával és tartalmi tevékenységeinek nyomon követéséhez.

Tartalom piactér: Keressen egy megfelelő szövegírót a tartalom létrehozásához. Ezek az ellenőrzött szövegírók készen állnak arra, hogy egyedi, lebilincselő tartalmakat hozzanak létre, és optimalizálják meglévő tartalmait, hogy segítsenek Önnek jobb forgalmat és megtérülést elérni.

Tartalommarketing elemzés

Részletes adatok nélkül nem tudhatod, hogy a stratégiád működik-e. Ezekkel az eszközökkel elemezheti a tartalom teljesítményét, és javíthatja tartalmi stratégiáit.

 • Tartalom-ellenőrzés: Vizsgálja meg az összes tartalmát, hogy feltárja a legjobban teljesítő cikkeit, és hogy mely cikkeket kell frissíteni. Testreszabhatja auditjait a Google Analytics, a Search Console és a Semrush valós idejű mutatóival.
 • Utánkövetés: Figyelje meg, hogyan teljesítenek versenytársai cikkei és az Ön cikkei a külső kiadványokon. Nyomon követheti a visszamutató linkek számát, a közösségi elköteleződést, a hivatkozási forgalmat, a kulcsszavak rangsorolását stb.

Tartalomoptimalizáló eszközök

Optimalizálja a tartalmat a jobb teljesítmény érdekében:

 • SEO tartalomsablon: Személyre szabott rövid ismertetőket hozhat létre SEO-barát tartalomhoz, hogy organikus forgalmat irányítson webhelyére. Szerezzen hasznos tippeket és témaötleteket versenytársai kulcsszavai alapján.
 • SEO írási asszisztens: Használja az asszisztenst a tartalom olvashatóságának javítására, szerezzen SEO pontszámot, hogy képet kapjon arról, hogy a tartalom valószínűleg hogyan fog teljesíteni a SERP-kben, gondoskodjon arról, hogy hangja következetes és vonzó legyen, és győződjön meg arról, hogy tartalma egyedi és eredeti a plágiumellenőrzővel. Ez az eszköz más platformokkal is működik, beleértve a WordPress beépülő modult és a Google Docs bővítményt a könnyebb használat érdekében.

Piackutatás Semrush-szal

Fedezze fel versenytársai SEO- és marketingstratégiáit forgalmi és promóciós taktikáik elemzésével, kulcsszavak és visszamutató hivatkozások hiányosságainak feltárásával, valamint világos, új tartalommal és backlink ötletekkel piaci pozíciója növeléséhez.

Piacelemző eszközök

Tartsa a reflektorfényben vállalkozását a Semrush piacelemzésével. Keressen új és feltörekvő piaci trendeket szakértői adatokkal.

 • Piacfelfedező: Fedezze fel piaci potenciálját, méretét, iparági kulcsszereplőit, forgalomgenerálási taktikáját és piaci részesedését.

Versenytárs hirdetés figyelése

Kövesse nyomon a versenytársak említéseit és stratégiájuk belső változásait, miközben figyelemmel kíséri a közönség folyamatosan változó érzelmeit és a versenyhelyzetet.

Fizetett marketingeszközök

Elemezze versenytársait, és végezzen kulcsszókutatást a legvonzóbb hirdetési példány létrehozásához. Használja a Kulcsszóvarázs eszközt a fizetett hirdetések kulcsszavainak kutatásához.

Ezenkívül a PLA hirdetési eszköz elemzi, hogyan teljesítenek más hirdetők hirdetései a Google Shopping szolgáltatásban. Ez az eszköz segít megtalálni azokat a keresési lekérdezéseket is, amelyek versenytárs PLA-kat váltanak ki.

Hirdető

A Semrush hirdetési eszközei segítenek kiteríteni a vörös szőnyeget leendő ügyfelei számára, miközben költségeit alacsonyan tartják. Ezek az eszközök olyan adatokat szolgáltatnak, amelyek segítségével azonosíthatja a legjobb kulcsszavakat PPC-kampányaihoz, optimalizálhatja hirdetési kiadásait, elemzi kampányai sikerét, valamint figyelemmel kísérheti rivális márkái céloldalait és hirdetési példányait.

A hirdetési eszközcsomag olyan egyedi eszközöket tartalmaz, mint a PPC Kulcsszó eszköz, a Kulcsszórés eszköz, a Kulcsszóvarázs eszköz és a Kulcsszókezelő.

Semrush árképzés

A Semrush három szintű fizetett csomagot kínál:

 • Pro: 119,95 USD/hó 5 projektre, 10 000 eredmény/jelentés, 500 kulcsszó és eszközök. Ideális kis csapatoknak és kezdőknek.
 • Guru: 229,95 USD/hó 15 projektre, 30 000 eredmény/jelentés, 1500 kulcsszó és eszközök. Ideális közepes méretű vállalkozások és ügynökségek számára.
 • Üzlet: 449,95 USD/hó 40 projektre, 50 000 eredmény/jelentés, 5000 kulcsszó és eszközök. Ideális vállalkozások és nagy ügynökségek számára.
 • Egyedi: Kérjen árajánlatot az Ön igényei alapján.
  Mi az automatikus erősítésvezérlés a Discordban?

A Pro vagy Guru csomagokat INGYEN kipróbálhatja, mielőtt kiválasztaná a megfelelő megoldást, ha aktiválja a speciális ingyenes próbaverziót itt!

A Semrush for Teams használatának előnyei

Tudom, hogy sokat kellett foglalkozni vele, de ez csak azért van így, mert Semrush rengeteget kínál! Mivel rengeteg SEO-eszköz közül választhat a piacon, jó, ha mélyen ismeri az egyes platformok képességeit.

A Semrush egy holisztikus, legjobban teljesítő digitális marketingplatform, amely minden formájú és méretű csapat igényeinek széles körét kielégíti.

Foglaljuk össze, milyen előnyökkel jár, ha a Semrusht választja csapata számára, sminktől vagy iparágtól függetlenül.

Egyszerű használat

A platformon a csapat minden tagja könnyen navigálhat és használható – a SEO menedzserektől a marketing gyakornokokig.

Nem szükséges, hogy SEO szakértő legyen; a felhasználóbarát kezelőfelület és a lenyűgöző tudásbázis segíthet feltárni az igényeinek leginkább megfelelő funkciókat és munkafolyamatokat.

Mindennapi hasznos funkciók

Nagyszerű, ha egy digitális marketingplatform rengeteg különleges funkcióval rendelkezik, de a Semrush valódi előnye az, hogy ezek az eszközök egyszerűvé teszik a mindennapi, fárasztó marketingfeladatokat, amelyek felemésztik kreatív energiáit, idejét és költségvetését. .

Vannak olyan eszközök, amelyeket automatizálhatsz (mint például a Social Media Poster), és vannak olyan eszközök, amelyek mindennapi használatához kedvet kaphatsz, mint például a Kulcsszóvarázs.

A Semrush hatékony funkciókat kínál, amelyek mindegyike a maximális előnyök elérését szolgálja, minden egyes nap.

Legnagyobb kulcsszó adatbázis

Egy hatékony SEO-stratégia létrehozásához kulcsszavak széles választékának valódi kútjára van szükség. Más SEO-platformok nem rendelkeznek kiterjedt adatbázissal az ilyen igények kielégítésére.

A Semrush egyedül áll 22 milliárdos kulcsszóadatbázisával, amely a legnagyobb a SEO iparágban. Ez a változatos kulcsszólista segít gazdagítani SEO és PPC kampányait, és gyorsabban érheti el a kívánt eredményeket.

Ezenkívül a Semrush gyakran frissíti adatbázisát is, hogy biztosítsa az adatok pontosságát, így nyugodt lehet, ha a legfrissebb keresési mennyiségi mutatókat kapja.

All-in-One eszköz

A Semrush mindent egyetlen platformon kínál, legyen szó SEO-ról, tartalommarketingről, fizetett hirdetésről, közösségi média marketingről vagy piackutatásról. Ez lehetővé teszi, hogy minden marketingfeladatát egy helyen végezze el, ahelyett, hogy különféle eszközökért fizetne, amelyek gyorsan felemésztik a marketing költségvetését.

A Semrush nemcsak holisztikus marketingmegoldást kínál, hanem számos más kedvenc iparágvezető eszközét is integrálja és párosítja, mint például a Google Analytics, a Google Business Profile, a WordPress beépülő modul és még sok más.

Ingyenes próbaverzió

Mielőtt elkötelezné magát egy előfizetési csomag mellett, kipróbálhatja azt egy exkluzív, 30 napos ingyenes ajánlattal. Kísérletezzen az összes funkcióval, és döntse el, hogy a Semrush a megfelelő platform-e vállalkozása számára.

Az ingyenes próbaverzió lehetővé teszi a helyi és országos kulcsszavak megtekintését, auditok futtatását, SERP-ek nyomon követését, bármely domain backlinkjének elemzését és még sok más műveletet.

Fontolja meg a Semrush használatát?

Egyszóval: IGEN!

A Semrush mindenképpen megéri a befektetést, ha SEO és marketing platformot keres cége számára. Ha javítani szeretné webhelye online jelenlétét, és növelni szeretné vállalkozását, a Semrush csomag vásárlása a könnyű döntés.

A kulcsszókutatáshoz, a versenytársak elemzéséhez, a PPC-hirdetésekhez, a tartalommarketinghez és még sok máshoz szükséges eszközeit úgy tervezték, hogy maximális előnyöket nyújtsanak.

Ezen kívül a kezelőfelülete mindenki számára könnyen használható. A Semrush minőségi támogató csapattal, valamint rengeteg erőforrással és képzési kurzusokkal is rendelkezik, amelyek segítenek a platform jobb kihasználásában. Tehát próbálja ki az ingyenes próbaverziót, és tapasztalja meg a Semrush előnyeit.