Miért mondja a TextNow azt, hogy a hívás elutasítva?

A TextNow egy amerikai tulajdonú kommunikációs szolgáltató, amelyet 2009-ben alapított két főiskolai hallgató. Azóta méretük és szerkezetük nőtt, és immár több mint tíz éve ingyenes hívási szolgáltatással büszkélkedhetnek az Egyesült Államokban és Kanadában. Ez egy kommunikációs alkalmazás, amely mobil virtuális hálózati szolgáltatóként működik. Bár a hagyományos üzenetküldő alkalmazásokat utánozza, a mögöttes ötletek különböző felhasználói csoportokat céloznak meg. Ha valaki tippeket keres arra vonatkozóan, hogyan hívhat fel valakit a TextNow-on, vagy ha olyan problémákkal szembesül, mint például a TextNow-hívás elutasítása, adunk egy útmutatót, amely segít ebben. Azt is megtudhatja, mi történik, ha letilt valakit a TextNow szolgáltatásban.

Miért mondja a TextNow azt, hogy a hívás elutasítva?

Ebből a cikkből megtudhatja, miért mondja a TextNow hívás elutasítva. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Letilthatók a TextNow számok?

Igen. TextNow teljes SIM aktiváló készlettel érkezik. Ezenkívül olyan lehetőségeket kínálnak, amelyek segítségével személyre szabhatja a kapott szolgáltatási szintet, így teljes mértékben ellenőrizheti havi telefonköltségeit. Ez azt jelenti, hogy rendelkezhet saját számmal, és új számot adhat hozzá a TextNow segítségével. Bármely szám blokkolható egy másik számmal, akár TextNow számról van szó, akár nem. Egyszerűen küldje el a #STOP szöveget bármely blokkolni kívánt TextNow számra, hogy ezt elérje. Mind a TextNow, mind a nem TextNow számokat egyformán érinti a #STOP. Ha ezután is próbálkoznak, a TextNow hívásukat elutasítják.

  A Firejail beállítása Linuxon

Mit jelent, ha felhív egy TextNow számot, és azt mondja, hogy a hívás elutasítva?

A TextNow hívás elutasítása általában azt jelenti, hogy eleve letiltották az Ön számát, vagy egyszerűen nem tartották meg az alkalmazást az eszközükön.

Miért mondja a TextNow azt, hogy a hívás elutasítva?

A TextNow egy alkalmazásalapú Szolgáltató. Biztosítanak egy számot, amely korábban is tartozhatott valakihez. Tehát egy személy, akit a TextNow segítségével hív, fekete-fehér hívólistákkal rendelkezhet bizonyos konfigurációkon alapulóan, néha anélkül, hogy előzetesen tudtak róla. Lehet, hogy a hívni kívánt szám valakihez tartozik, aki eltávolította az alkalmazást. Tehát amikor valaki hív, a TextNow hívása elutasításra kerül.

Miért nem hívhatok valakit a TextNow-on?

Miután megtudta, miért utasították el a TextNow-hívást, és ha nem tud valakit felhívni a TextNow-on, ennek számos oka lehet. Általában a TextNow lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen csatlakozzon az országos vezeték nélküli hálózathoz, de a következő okok miatt problémákkal szembesülhet:

  • Megtagadva vagy letiltva a szükséges engedélyeket
  • Elavult TextNow alkalmazás
  • Instabil vagy nincs internetkapcsolat
  • Repülőgép vagy Repülőgép üzemmód engedélyezve
  • Sérült TextNow alkalmazás gyorsítótár és adatok
  • Nem megfelelő nemzetközi távolsági kreditek a TextNow-on

Mi történik, ha letilt valakit a TextNow szolgáltatásban?

Ha tudja, hogy miért utasították el a TextNow-hívást, ha letilt valakit a TextNow szolgáltatásban, többé nem tud kapcsolatba lépni Önnel.

  Így nézheti meg az NBA rájátszását kábel nélkül

Megjegyzés: Továbbra is felvehetik Önnel a kapcsolatot a TextNow szolgáltatásban nem regisztrált külön számokon. Ez akkor is megtörténhet, ha eltávolítja az alkalmazást az eszközről. Kérjük, jelentse a TextNow ügyfélszolgálat oldalon, és a képviselők segítenek.

Honnan tudhatja, hogy a TextNow-száma le van tiltva?

A hangposta/csengőhang-minta nem működik zökkenőmentesen. Néhány csengetés után hangposta-üzenet jelenik meg, amikor feloldott számot hív. Ehelyett közvetlenül a hangpostára lép, ha a személy eszköze ki van kapcsolva, vagy éppen hívást folytat. Nem kap semmilyen jelzést, ha felhív valakit, aki letiltotta a számát.

A legjobb módja annak, hogy megtudja, felhívja a személyt egy másik számon, és ellenőrizze, hogy a hívás zökkenőmentesen kapcsolódik-e. Ha így tudnak kapcsolódni, talán megtudhatod, hogy van-e/miért blokkolt téged.

Hogyan állapítható meg, hogy valaki a TextNow-ot használja?

Hacsak nem tilt le valakit a TextNow-on, és hívást vagy SMS-t kapott valakitől, aki számmal rendelkezik, magának a TextNow alkalmazásnak a segítségével megtudhatja, hogy használja-e a TextNow-ot. Az összes rekord megjelenik az alkalmazásban. |Ha pedig nem, biztos lehet benne, hogy nem a TextNow-ot használják. Olvassa el ezt a cikket az elejétől, hogy megtudja, miért mondja a TextNow hívás elutasítva.

Mennyi ideig tart a TextNow szám?

A TextNow számok csak akkor járnak le, ha eldobja a fiókot az eszközön. Szükséges a fiók használatának jelzése, ezért szükséges egy kimenő SMS vagy telefon.

A prémium számok egy részét névleges díj fizetésével is megvásárolhatja. Ez előfizetés alapú, így könnyebben nyomon követhető, hogy mennyi ideig tarthatja meg a számot, amely után kiosztható másnak. Külön megvásárolhat egy zárolt szám-bővítményt, még akkor is, ha nem rendelkezik prémium számmal, így a szám megmarad összekapcsolva a fiókjával a zárolt előfizetés időtartamára. A Premium és a Locked-In számok évi 4,99 és 6,49 dollár áron érhetők el.

  Pontos megjelenítési felbontás kiválasztása Mac számítógépen

Miért nem működik a TextNow?

Mindig használja az alkalmazás frissített verzióját a telefonján, hacsak nem szeretné, hogy a TextNow ne működjön megfelelően. Több oka is lehet annak, hogy miért nem működik a TextNow, amelyek között szerepel néhány olyan pont, amelyet korábban említettünk a frissítéssel és az adatvédelemmel kapcsolatban. A VPN használata a hálózatot is megzavarhatja. Ha a TextNow nem működik, nagy a valószínűsége annak, hogy az alkalmazásban hiba vagy hiba van, vagy a szerver nem működik. A TextNow csapata már dolgozik a probléma mielőbbi megoldásán.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudta, miért mondja azt, hogy a TextNow hívás elutasítva. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.