Miért írja ki, hogy fizetésre vár a G2A?

A G2A.COM Limited digitális piactér, más néven G2A, a hollandiai székhelye mellett Lengyelországban és Hongkongban is működik. A webhely a beváltási kulcsok játékcikkek viszonteladásánál történő felhasználására összpontosít. Szoftverek, előre fizetett aktiválókártyák, kütyük és ruházati cikkek szerepelnek a webhelyen értékesített egyéb termékek között. A G2A lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle módokon, például bankkártyákon, hitelkártyákon, UPI-n vagy más ismert fizetőalkalmazásokon keresztül online fizessenek tételekért. Egyes fizetések könnyen átvihetők, de néhány fizetés elakad. Kiderülhet, hogy ez a vevők fejét tartó forgatókönyv. Ha valaki tippeket keres ugyanerre vonatkozóan, hozzuk ezt a hasznos útmutatót, amely segít megérteni, miért mondja azt, hogy fizetésre kell várni a G2A-n, és mennyi ideig tart a G2A a fizetés ellenőrzése. Azt is megtudhatja, miért tart olyan sokáig a G2A vásárlása, és miért vár a G2A fizetésre.

Miért írja ki, hogy fizetésre vár a G2A?

2020 márciusában több mint 20 millióan használták a G2A webhelyét. Sokan vásárolnak termékeket a G2A webhelyéről. A játékok kulcsait, DLC-ket és egyéb játékextrákat a G2A.COM online játékpiacon árulják. Az oldal ugyanúgy működik, mint bármely más piac, amelyet biztosan ismer. Összehozza a vevőket és az eladókat.

Így az oldal tulajdonosa jellemzően nem ad el semmit; ehelyett csak helyet biztosít más feleknek az üzleti élethez. De ez nem olyan tér, mint a többi. A piac biztonságos, biztonságos és csalásmegelőzési rendszerrel van felszerelve. Ezenkívül egy ajánlási rendszer is rendelkezésre áll, amely segíti a vásárlókat a problémák megoldásában és a megbízható vevő kiválasztásában.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy miért mondja, hogy a G2A fizetésre vár. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Biztonságos a G2A bankkártya használata?

Igen, a G2A biztonságosan használható bankkártyával. Mivel a G2A PAY egy biztonságos fizetési átjáró, biztos lehet benne, hogy pénzügyi adatai védve vannak, akár bankkártyával, bankkártyával, banki átutalással vagy bármilyen más módon fizet online.

Mit jelent a fizetésre várás a G2A-n?

Ha egy webhely állapota Fizetésre vár, az azt jelenti, hogy a pénz még mindig nem érkezett meg. Könnyen lemondhat egy tranzakciót, ha véletlenül csinált egyet, például vásárolt két dolgot, amikor egyet akart venni, mindaddig, amíg nem vontak le pénzt a számlájáról. De ha kettőt szeretne kapni, akkor mindkét árut egyszerre kell fizetnie. Ha a tranzakció nem fejeződött be, megjelenhet a Várakozás a fizetésre üzenet.

Miért írja ki a G2A fizetésre váró üzenet?

A G2A fizetésre váró üzenet akkor jeleníthető meg, ha a fizetés feldolgozása nem történt meg. Az Ön által használt fizetési módtól függően a tranzakció végrehajtása néhány percet vehet igénybe. Ha a G2A-tól vásárol termékeket, akkor online kell fizetnie.

Ha végrehajtotta a befizetést, de továbbra is azt írja ki, hogy a G2A-n fizetésre vár, akkor előfordulhat, hogy a fizetési folyamat során problémák merülnek fel. A fizetési kudarcok leggyakoribb oka vagy a kártyájára érvényben lévő pénzkorlátozás, vagy a bankja egyes online vásárlások esetén használt szűrője. Ha néhány perc elteltével nem találja az üzenet okát, lépjen kapcsolatba a G2A-val a következő telefonszámon keresztül G2A támogatási oldal.

Megjegyzés: Soha ne térjen vissza a G2A PAY által már kezelt fizetésről, és ne zárja be a fizetési ablakot a böngészőjében.

Miért mondja a G2A azt, hogy a fizetésre váró funkció nem vonható le?

Ez akkor fordul elő, ha a fizetés feldolgozása még mindig nem történt meg. A megrendelés akkor is teljesül, ha a pénzt feldolgozta a fizetési szolgáltatója és a G2A rendszer, még akkor is, ha töröltnek jelölte meg a megrendelést, amikor még a Fizetésre vár, de a fizetést megterhelték. A rendelés kiegyenlítése után nem mondhatja le azt.

Miért tart ilyen sokáig a G2A vásárlásom?

Íme néhány ok, amiért a G2A vásárlása elhúzódhat:

  • Ez azt jelzi, hogy megrendelését a G2A rendszer dolgozza fel, ami egyben azt is jelenti, hogy kulcsot rendel hozzá. A rendelések többsége néhány percen belül elkészül.
  • Ritka esetekben előfordulhat, hogy az eladónak kifogytak a kulcsai az üzlet lezárása előtt. Annak megállapítása érdekében, hogy lehet-e kulcsot adni Önnek, a G2A rendszer hat óra múlva újra ellenőrzi az eladó készletét. Ellenkező esetben azonnal visszatérítésre kerül a rendelése.
  • Ha előrendelte a játékot, a termékkulcsot a megjelenéskor kapja meg. A G2A.com webhelyen látogassa meg a termék oldalát, hogy megtudja, mikor történik meg.
  • Ha olyan szállítótól vásárolt, amely nem biztosít azonnali kiszállítást, a megrendelés is tovább tarthat.

Miért nem megy át a fizetésem a G2A-n?

Számos oka lehet annak, ha a fizetés nem megy a G2A-n:

  • A folyamatban részt vevő felek egyike, például a G2A.COM, egy bank vagy egy másik, biztonsági okokból gyakran megtagadja a tranzakciót.
  • A G2A.COM fejlett biztonsági technológiát használ, és ha bármi megkérdőjelezhetőt találnak, a tranzakciókat azonnal elutasítják. Minden példány egyedi tényezőkkel rendelkezik, amelyek a sikertelenséghez vezettek.

Megjegyzés: Ne essen pánikba, ha a fizetés nem megy át. Pénz beszedése esetén azt mindig automatikusan visszatérítjük.

Mennyi ideig tart a G2A fizetésre való várakozása?

Most, hogy tudja, miért nem sikerül a G2A befizetése, tudassa velünk, mennyi ideig tart, amíg a G2A vár a fizetésre. A fizetésre váró G2A jelenik meg, ha a tranzakció még nem került feldolgozásra. Ha a fizetés sikeres, és a „Befizetésre vár” értesítés továbbra is több mint 15 percig látható, fel kell vennie a kapcsolatot a G2A ügyfélszolgálatával, és meg kell osztania fizetési adatait a keresztellenőrzés érdekében.

Mennyi ideig tart a G2A a fizetés ellenőrzése?

Most, hogy tudja, mennyi ideig vár a G2A a fizetésre, tudassa velünk, mennyi ideig tart a G2A a fizetés ellenőrzése.

  • Előfordulhat, hogy fizetését időnként ellenőriznie és jóváhagynia kell a G2A rendszernek. Ezután a rendszer kérheti, hogy adjon meg egy egyszeri kódot a telefonján a fizetés érvényesítéséhez. Ez eltarthat néhány percig.
  • A G2A személyzetének ritkán kell manuálisan felülvizsgálnia a tranzakciót. Ez néhány perctől egy óráig tarthat.

Ha az „Ellenőrzés folyamatban…” üzenet több mint egy órán keresztül megjelenik a tranzakció állapota mellett, akkor forgalmi probléma lehet a G2A webhelyével. Ha ez megtörténik, segítségért forduljon a G2A Pay virtuális tanácsadójához. Kattintson itt lépjen kapcsolatba a G2A Pay Virtual Adviserrel.

***

Szóval, reméljük, megértette, miért mondja azt, hogy a G2A-n fizetésre kell várni. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.