Miért a Miro a legjobb választás a távoli együttműködéshez?

Szeretünk otthonról dolgozni, nem? Főleg azért, mert részben munka, részben szunyókálás, részben pedig a ház takarítása. De még ennél is fontosabb, mert annyira kényelmes és hatékony egyben.

Na, most hogy kerültünk ide? Ki gondolta volna, hogy ez az „új normális”? A statisztikák azt mutatják, hogy csaknem háromszor több távoli állás van, mint 2020-ban. A kutatások azt is kimutatták, hogy a munkavállalók boldogabbak és hajlamosabbak az ilyen rugalmasságot biztosító vállalatoknál dolgozni.

Nos, ehhez egy egész világjárvány, néhány felhasználóbarát technológia és sok nagyszerű távoli munkaeszköz kellett.

Ha már a nagyszerű távoli munkaeszközökről beszélünk, minden vállalat, amelyik tökéletesített egy távoli/hibrid munkamodellt, sok szoftvert használt. A TrustRadius által végzett felmérés kimutatta, hogy a vállalkozások kétharmada fektet be webkonferencia-szoftverekbe.

A feladatok nyomon követésére, az együttműködésen alapuló munkavégzésre vagy az alkalmazottak interakciójára számos eszköz létezik a piacon. Ennek egy másik oldala – mivel rengeteg rendelkezésre álló eszköz van a piacon, hogyan dönti el, melyik a legjobb vállalkozása számára?

És itt jöttünk Miróval.

Mi az a Miro?

A Miro (korábbi nevén RealTimeBoard) egy 2011-ben alapított vizuális együttműködési eszköz. Ez egy olyan vizuális platform, amely lehetővé teszi csapata számára, hogy a termelékenység csökkenése nélkül dolgozzanak együtt a hibrid munkaterületek korában. Ez egy eszköz kis és nagy vállalkozások számára (mert Miro számára nem számít a méret 😛), sőt olyan helyeknek is, mint iskolák, nonprofit szervezetek és tanácsadók.

Néhány vezető cég ezt választotta, és ha ez nem lenne elég a meggyőzéshez, itt vagyunk, hogy elmondjuk, pontosan hogyan segíthet a Miro a szervezetének!

Miben segíthet a Miro?

A Miro nagyon sok felhasználási esettel rendelkezik a szervezet különböző aspektusaihoz. Rugalmas táblája, több sablonja és innovatív, együttműködő funkciói lehetővé teszik csapata számára, hogy a Mirót mindennapi eszközként beépítsék munkájuk minden területére. Nézzük meg, hogyan használhatod a Mirót ezekre a különböző felhasználási esetekre –

#1. Találkozók és workshopok

A távmunka nagy része online találkozók és workshopok tartása. Mostantól előfordulhat, hogy egy egyszerű Google Meet vagy Zoom már nem vágja le. Mert a találkozók már nem csak beszélgetésből állnak, sokkal többről van szó. És itt Miro segít.

A Miro nemcsak platformot biztosít az online értekezletekhez, hanem sokféle sablonja szórakoztatóbbá, interaktívabbá és kreatívabbá is teszi a találkozót. Akár egy –

 • jégtörő találkozó egy sor friss asztalossal,
 • vagy napi standup megbeszélés,
 • vagy napirendi ülés
 • vagy akár egy érzelmi keréktevékenység egy kis csapatkötéshez,
  Hogyan hozzunk létre NFT piacteret a semmiből

A Miro sablonjai itt vannak az Ön számára. Összesen 56 sablonja van csak értekezletekhez és workshopokhoz. Ez egyfajta személyes érzést ad az alkalmazottaknak, és elősegíti a jobb termelékenységet a távmunka során. És mindezt kiegészíti azzal a lehetőséggel, hogy hangokat és zenét adjon a találkozóihoz!

#2. Ötletelés

Az innováció és a kreativitás akkor jön a legjobban, ha mindenki együtt dolgozik. Miro végtelen vászna pedig még szórakoztatóbbá teszi! A Miro-n elérhető több száz sablon közül választhat sablont ötletbörzéhez, mint pl.

 • cetlik csomag sablon
 • hat gondolkodó kalap sablon
 • fordított ötletbörze sablon
 • véletlenszerű szavak sablon

stb! Sőt, több mint 300 van belőlük! Vadulj, kicsim. Az eszköz még több olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a csapatot az ötletelésben.

Névtelen szavazással demokratizálhatja folyamatát, kulcsszavas kereséssel megszervezheti folyamatát, és kezelheti a táblát a jövőbeni hivatkozások érdekében. A Stickies rögzítési funkciójukkal fizikai táblákat is rögzíthet, és lehetővé teszi csapata számára, hogy megjegyzéseket készítsen.

A virtuális vásznon van egy Frames funkció, amely segít a dolgok jobb rendszerezésében, és megkönnyíti a csapat számára a tervezést. Beszéljen a fizikai és a digitális tér integrációjáról! Végül pedig kövesse nyomon az egész ötletet az ötleteléstől a megvalósításig!

#3. Projektmenedzsment

Egy projektet egyszerre menedzselni nem könnyű. Hiszen Róma sem egy nap alatt épült fel. A projekteket egy napon és egy feladattal kell végrehajtani. Most ezt a több feladatot és embert kell kezelni és nyomon követni. Ez nehéz lehet, hacsak nem Miro teszi meg helyetted!

A Miro egy nagyszerű eszköz, amely megjeleníti feladatait, részfeladatait és függőségeit, és segít megérteni a projekt megvalósítása érdekében végrehajtható munkát. Fejleszti a projektek összehangolását a többfunkciós csapatok között, hogy mindenki tájékozódjon a munkáról és a haladásról. Íme néhány Miro funkció, amelyek sokkal egyszerűbbé teszik a projektmenedzsmentet –

 • A gondolatleképezés és a felhasználói történet-leképezés funkciói segítenek jobban megjeleníteni a feladatokat, és jobban megtervezni a munkafolyamatot a munkalebontási struktúra kialakításához.
 • A Miro feladatkövető funkciója madártávlatból látja az összes információt, így biztosítva, hogy egyetlen feladat se essen át a repedéseken.
 • Az olyan eszközök, mint a PI-tervezés, az ötletírás és egyebek, lehetővé teszik a projektmenedzserek számára, hogy jobban felkészüljenek az értekezletekre, és jobb workshopokat tartsanak a csapatok továbbképzésére.
 • Központosítsa a Kanban-táblákat, Gantt-diagramokat, RACI-mátrixokat és felhasználói történettérképeket, hogy átláthatóságot biztosítson a projekt során.

#4. Értékesítési funkció

Szeretjük a Mirót, mert ez a legjobb távoli együttműködési eszköz, de az értékesítési csapat számára nyújtott funkciója mindenképpen bónusz! A Miro egy szervezési és együttműködési eszköz, amely segít az értékesítési funkciók egyszerűsítésében és az ügyfélkapcsolat-kezelés javításában. Nézzük meg, hogy a Miro mely funkciói hasznosak értékesítési csapataink számára!

 • A Miro vizuális vászna nagyszerű módja az értékesítési tervezés és stratégia megjelenítésének. A különböző táblasablonok segítségével megtervezheti piaci stratégiáját, kiemelheti a legfontosabb potenciális ügyfeleket, nyomon követheti a potenciális ügyfeleket, versenyelemzést végezhet és kampányokat tervezhet.
 • A Miro ügyfélút-térképezése segít az értékesítési csapatoknak hatékonyan nyomon követni vásárlóikat az értékesítési tölcséren keresztül. Ez abban is segít, hogy azonosítsák a leghatékonyabb érintkezési pontokat, az ügyfelek fájdalmát és a fejlesztési területeket. A potenciális ügyfelek és értékesítési ciklusok vizuális megjelenítése az értékesítési folyamatok kezelésében is segíti a csapatot.
 • Készítsen játékfüzeteket, vizuális képzési anyagokat, útmutatókat stb. a Miro vizuális vászonjával, és javítsa értékesítési csapata képzését és fejlesztését.
 • A Miro hatalmas integrációs listája olyan CRM-eszközöket is tartalmaz, mint a Hubspot, Salesforce, Pipedrive stb., amelyek segítségével értékesítési csapata minden munkáját egy helyen érheti el.
  8 nagyszerű XFCE-téma, amelyet érdemes megnézni

#5. Hibrid munkavégzés

Elhozzuk az est sztárját – hibrid munka. A Miro az egyik leginkább hozzáférhető és legintuitívabb eszköz a távmunka során. Zökkenőmentes együttműködést tesz lehetővé, akár nadrágot vesz fel, és irodába megy, akár megfullad Doritosban az ágyán. Vessünk egy pillantást a Miro távmunka funkcióira –

 • A Miro találkozói túlmutatnak a szöveg, a hang és a videó médiumán. Csapata egyszerre ülhet fel egy fórumra, ahol létrehozhat, újíthat és együttműködhet.
 • Ráadásul a Miro minden eszközzel működik, a táblagépektől az okostelefonokig!
 • A több mint 100 alkalmazással és integrációval testreszabhatja a Mirót igényeinek megfelelően.
 • Használjon kétirányú szinkronizálást, automatizálást és natívan beágyazott Miro kártyákat, hogy a legtöbbet hozza ki meglévő eszközeiből, és mindent szinkronizáljon.

Most, hogy láttunk néhány olyan használati esetet, amelyet a Miro kínálhat az Ön szervezete számára, ismerjük meg az eszköz azon funkcióit, amelyek kiemelik azt.

A Miro egyedi tulajdonságai

Íme néhány olyan funkció, amelyek egyedivé teszik a Miro-t, és hogy miért legyen a megfelelő választás cége munkájához!

#1. Diagramozás

Semmi sem könnyíti meg a munkát, mint egy tetszetős diagram létrehozása róla. Valójában a megkérdezett Miro-felhasználók közel 70%-a használja a Mirót diagramok készítésére és folyamatok feltérképezésére. A Miro számos egyedi eszközzel rendelkezik, amelyek segítenek a leginkább intuitív és legreprezentatívabb munkafolyamat-diagramok létrehozásában. Használja az alapvető folyamatábrákat, a BPMN-t, az UML diagrameszközöket, a komplex hálózati architektúrát és még sok mást a diagramkészítéshez.

A Miro kiterjedt folyamatábra-sablon-könyvtára úszósáv-diagramjával, adatfolyam-diagramjával, lehetőség-megoldási fával és még sok mással minden alkalommal rendelkezésére áll, amikor új folyamatot kell feltérképeznie vagy a meglévőket újra kell rendelnie.

#2. Agilis munkafolyamat

A Miro számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a különféle funkciói révén felpörgetheti agilis munkafolyamatát. A Miro Agile Workflows segítségével interaktívvá teheti a sprinttervezést, a napi futást, a sprint-áttekintéseket és a retrospektíveket, és bevonhatja a távoli felhasználókat.

Importálhat feladatokat további eszközökből, például Jira, Asana, Rally, Azure vagy akár táblázataiból a Miroba, és valós időben igazítsa munkafolyamatait. És végül, vizualizálja feladatait és függőségeit, hogy megvalósítsa ötleteit testreszabható Kanban tábláik segítségével.

#3. Miroverse

Ha unod a legújabb Marvel-filmeket, és új rajongót keresel, a Miroverse lehet a helyed. Ez egy közös fórum, ahol hozzáférhet ahhoz, amit mások készítettek a Miro segítségével, és inspirációt meríthetsz belőle.

  A Discord szerver feljavítása

Tehát ha még mindig ötleteket keresel a Miro által már elkészített több ezer sablon után (nagyon valószínűtlen, hogy megtennéd), akkor gyere és nézd meg a Miroverse tábláit, és keress rájuk téma, cég vagy alkotó szerint. !

#4. Drótvázolás

Most azon töprengünk, hogy van-e valami, amit Miro nem tud megtenni. Hozzon létre lo-fi-sablonokat webhelyoldalakhoz és termékképernyőkhöz egy pillanat alatt a Miro drótvázsablonjaival és a felhasználói felület könyvtárával. A Miro olyan platformokkal integrálható, mint az IconFinder és az Unsplash, hogy azonnali hozzáférést biztosítson a grafikához. Használjon kereteket több web- vagy termékképernyő megjelenítéséhez, és kapcsolja össze őket olyan funkciókkal, mint a nyilak és a hivatkozások a folyamat bemutatásához.

Mitől a Miro a legjobb eszköz?

A legjobb dolog a Miro-ban, még az imént elmondottak után is, hogy tíz másik eszköz helyett használhatja a Mirót különböző célokra.

A Miro olyan funkciókat kínál, amelyeket egy olyan eszköz, mint például az Asana képes elvégezni, mint például a feladat- és projektmenedzsment. De azt is megteheti, hogy egyszerre vizualizálja a feladatokat és a munkafolyamatot, így távolról is jobban együttműködhet, sablonjai pedig nagyobb kreativitást, rugalmasságot és egyszerűbb használatot tesznek lehetővé. Ugyanakkor a Miro felülmúlja az olyan eszközöket, mint a Trello az általa kínált különféle vizuális formátumokban, a Kanban táblákon kívül.

Több integrációval és több ezer már meglévő sablonnal rendelkezik, mint a piacon lévő többi versenytárs. Olyan végpontok közötti integrációt biztosít a munkájához, amelyet sok más eszköz még elképzelni sem tudott. Ezenkívül a felhasználói felület és az egyszerű használat nagyon simává és simává teszi az élményt.

Hogyan szerezheted meg Mirót?

Látogassa meg a Miro webhelyét még ma, és iratkozzon fel e-mail-címével az ingyenes próbaverzióhoz. Tekintse meg mindazt, amit eddig elmondtunk Miróról. Ha egyszer szeretne frissíteni egy tervre, a Miro értékesítési csapata segít Önnek az Ön számára legmegfelelőbb tervet elkészíteni. Háromféle tervük van –

 • Kezdő – tagonként/hónaponként 8 dollártól, évente vagy 10 dollártól havonta számlázva.
 • Vállalkozás – tagonként/hónaponként 16 USD-tól kezdődően, évente vagy 20 USD-tól havonta.
 • Vállalati – Testreszabható a kívánt funkciók alapján.
 • A nap 24 órájában a hét minden napján rendelkezésre álló ügyfélszolgálati csapat áll rendelkezésére, hogy bármiben segítsen, és a lehető leghasznosabbak lesznek az alkalmazásukhoz való képzésben. Számos támogatási dokumentummal is rendelkeznek, amelyek a lehető legzökkenőmentesebbé teszik az egész folyamatot.

  Utolsó szavak!

  Most már nyugodtan kijelenthetjük, hogy annyi mindent elmondtunk a Miróról, amennyit tudnia kell, mielőtt kipróbálná. Nagyon szeretjük a platformot, és tudjuk, hogy erre a megoldásra van szüksége az Ön vállalkozásának! Tehát látogasson el Miro weboldalára még ma, és próbálja ki ezt a varázslatot maga!

  Megtekintheti a Wrike munkakezelési platformról szóló áttekintésünket is.