Microsoft Teams: fordítsa vízszintesen a kamerát

A Microsoft Teams támogatja a videohívásokat, és zökkenőmentesen működik a rendszerhez csatlakoztatott webkamerával. Használhat külső kamerát, belső kamerát vagy virtuális kamerát a videofeed testreszabásához. A Microsoft Teams nem rendelkezik sok funkcióval a kamerához; a háttér elmosódott és tükröződik.

Microsoft Teams: flip kamera

A Microsoft Teams vízszintesen megfordítja a kamera feedjét a felhasználó számára. Ez akkor vált észrevehetővé, ha feltartasz valamit írásban, például egy jegyzetet vagy egy könyvet. A szöveget így nem lehet elolvasni, és sok felhasználó aggódik, hogyan néz ki a többi ember számára az értekezleten.

A jó hír az, hogy az értekezlet többi résztvevője helyesen látja a szöveget; nincs tükrözve vagy fordítva számukra. Ha táblára ír, vagy feltart egy táblát vagy könyvet, a kép úgy fog megjelenni, ahogy kell.

A tükrözött vagy megfordított szöveg nem jelent problémát a többieknek a megbeszélésen, de az előadót gyakran megzavarja, mivel nem tudja elolvasni a szöveget a monitoráról, hanem folyamatosan néznie kell (vagy fizikai tükröt kell használnia). beállít). Íme egy egyszerű módszer a javításra, hogy mindenki helyesen lássa a szöveget.

Microsoft Teams: fordítsa vízszintesen a kamerát

Ahhoz, hogy olyan kamera hírcsatornát kapjon, amelyet nem fordítanak meg, de mindenki más is elolvashatja, kameraalkalmazást és prezentációs módot kell használnia a Microsoft Teamsben.

Töltse le a YouCam alkalmazást és telepítse (használja az ingyenes verziót).
Nyissa meg a YouCam alkalmazást, és kattintson a fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban.
Törölje a jelet a „Vízszintes megfordítás” opcióból.
Ellenőrizze, hogy a szöveg megfelelően jelenik-e meg.

Nyissa meg a Microsoft csapatait.
Indítson el egy értekezletet vagy csatlakozzon hozzá.
Kattintson a prezentációs mód gombra a jobb felső sarokban.
Válassza a YouCam lehetőséget a prezentációhoz.
A szöveg helyesen jelenik meg a YouCamben.
Az értekezlet minden résztvevője látni fogja, hogy a YouCamtől megosztott szöveg megfelelően jelenik meg.

Megjegyzés: Bármilyen más alkalmazást használhat a YouCam helyett, amennyiben lehetőséget ad az átfordítás/tükrözés kikapcsolására.

Következtetés

A Microsoft Teams által végzett tükrözés az, hogy a felhasználó kamera hírfolyama természetesebbnek tűnik számukra. A szövegváltás egy sajnálatos mellékhatás, amelynek javítását a felhasználók a Microsofttól kérték. Egyelőre semmi jele annak, hogy javítani fogják. Ha Microsoft Teamst kell használnia a tanításhoz, ez a módszer lehet a legegyszerűbb, költséghatékony megoldás a tükrözési problémára.