Mi történt az ismerős lehetőség ajánlásával a Facebookon?

A Facebook az egyik legrégebbi közösségi média és hálózati alkalmazás. Mark Zuckerberg alapította, és a meta platforms, egy amerikai cég tulajdonosa. Ez volt az első közösségimédia-alkalmazás, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy fényképeket és videókat töltsenek fel, tartalmakat osszák meg, és napi frissítéseket vagy állapotokat tegyenek közzé rajta. Ezért a Facebook meghatározott néhány közösségi irányelvet és irányelvet a felhasználók biztonsága érdekében. Ha bármely funkció vagy felhasználó nem tartja be az irányelveket, az adott fiókot vagy funkciót kitiltjuk a Facebookról. A Facebook leghíresebb funkcióját, a barátjavaslat funkciót nemrég eltávolították a platformról, mivel ez a funkció nem működött megfelelően. Ez a funkció nyomkövetési mechanizmust használt az adatok lekérésére, például a névjegyek, érdeklődési körök stb. nyomon követésére, és segít a hálózat fejlesztésében. Ezért, ha Ön Facebook-felhasználó, és kíváncsi, mi történt az ismerős ajánlása lehetőséggel a Facebookon, olvassa el ezt a cikket, hogy eloszlassa kétségeit, és választ kapjon minden kérdésére, például mit jelent az ismerősjavaslat a Facebookon. Azt is megmutatjuk, hogy a Facebook miért távolítja el a javasolt ismerősöket, és hogyan kaphat barátjavaslatot a Facebookon.

Mi történt az ismerős lehetőség ajánlásával a Facebookon?

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy mi történt az ismerős lehetőség felajánlásához a Facebookon. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

  A TagSpaces szöveget és színeket kombinál egy intelligens fájlcímkéző rendszerben

Mit jelent a barátjavaslat a Facebookon?

A Facebook számos funkciót kínál a hálózat fejlesztéséhez, és lehetővé teszi, hogy egyre több emberrel lépj kapcsolatba. Ismerősjavaslat néven ismert funkcióval rendelkezik, amely megmutatja azoknak az embereknek a listáját, akiket ismerhet, és akiket szeretne kapcsolatba lépni velük a Facebookon. Ez határozza meg a barátjavaslatok listáját a névjegyei és a közös ismerősei száma alapján.

Ha valakinek elmentetted a telefonszámát, és az illető elérhető a Facebook platformon, akkor az ő Facebook-fiókja megjelenik az ismerősjavaslatok listáján, ha még nem vette fel őt ismerőslistájára úgy, hogy elküldi neki az ismerősöket. A Facebook-barátjavaslat mindkét irányban működik, ami azt jelenti, hogy a listán szereplő személyek Facebook-fiókja is szerepelhet a javaslatlistájukon.

A Facebook ajánl olyan barátokat, akik kerestek téged?

Igen. A Facebook olyan ismerősöket ajánl, akik kerestek téged. Emellett több olyan személy Facebook-fiókját is megjelenítik, akik valamilyen módon kapcsolatban állnak Önnel. Előfordulhat, hogy mindkettőtöknek sok közös barátja van a fiókjában, és hasonló érdeklődési körökkel és tartalommal rendelkezhetnek, és ez sok más tényezőn is alapul. A közös barátok a Facebook mindkét felhasználói fiókjában jelen lévő közös barátokat jelentik.

Megjeleníti azon személyek Facebook-fiókját is, akik keresték vagy megtekintették a profilodat. A Facebook javaslatlistáján az első fiók lehet az a személy, aki az Ön fiókját kereste, vagy Ön az ő Facebook-fiókját kereste. Nem mindig van így; Javaslatot kaphat a felhasználótól, ha nemrégiben elmentette az Ön telefonszámát, bár Ön nem mentette el a telefonszámát.

  10 legjobb fejlesztői interjúplatform a legjobb távoli tehetségek megtalálásához [HackerRank Alternatives]

Miért kapok Facebook-barátjavaslatokat idegenektől?

A Facebookon ismerősjavaslatokat kaphat azon személyek számára, akiket esetleg ismer, valamint olyanoktól, akiket esetleg nem ismer. A Facebook olyan technológiákat használ, mint a mesterséges intelligencia, a mély tanulás és a gépi tanulás a javaslatok listájának javítására. Átböngészi az összes adatot, tartalmat, keresési előzményeket, névjegyeket és az Önnel kapcsolatos mindenféle információt, hogy frissítse az ismerősjavaslatok listáját. Ennélfogva, mivel rengeteg adatot kezel, karbantart és elemez, tévedhet, amikor olyan Facebook-fiókot javasol, amelyet esetleg nem ismer. Ez pedig idegenek javaslatait eredményezi, de nem kell aggódnia.

A Facebook alternatív lehetőséget kínál az ismerősjavaslatok eltávolítására, ha nem ismer valakit. Néha előfordul, bár nem biztos, hogy olyan közös barátaid vannak, mint a másik fióknak. Előfordulhat, hogy mindketten ugyanannak a hálózatnak a részei, például mindkettőjüknek ugyanaz az oldala van, ugyanaz a foglalkoztatási státusza, vagy mindketten ugyanazt a személyt keresik. Az okok határozzák meg, hogy ezek a problémák végtelenek.

Hová tűnt a Javasolj egy barátot opció a Facebookon? Mi történt az ismerős lehetőség ajánlásával a Facebookon?

A közelmúltban hiba lépett fel a Facebook barátot ajánlani funkciójában, ami a funkció helytelen betöltését eredményezte. Ez arra késztette a Facebookot, hogy eltávolítsa a barátjavaslat opciót a felhasználók oldalairól. Ezt a funkciót eltávolították a Facebookról, mivel nem követte a Facebook alkalmazás közösségi szabványait.

Bár ezt a funkciót eltávolították a Facebookról, bizonyos módszerekkel engedélyezhető.

Miért távolította el a Facebook a Javasolt barátokat?

A Facebook egy közösségi oldal, amely arra ösztönzi az embereket, hogy kapcsolatba lépjenek új, hasonló érdeklődésű, hátterű, foglalkoztatási státusszal, közös barátokkal stb. rendelkező felhasználókkal. Az ismerősök ajánlása funkció lehetővé tette az embereknek, hogy bővítsék kapcsolataikat. Ezt a funkciót azonban a közelmúltban eltávolították a Facebook oldaláról, mivel nem követte a Facebook által kiadott adatvédelmi irányelveket és közösségi irányelveket. Nem töltötte be a megfelelő információkat a Facebook-felhasználók oldalaira. Ezért a bajok elkerülése érdekében a Facebook a friss hírek szerint végleg eltávolította ezt a funkciót.

  Mi az a nyilvános hálózat és miért veszélyes?

Hogyan kaphatok vissza barátjavaslatot a Facebookon?

Bár a Facebook eltávolította az ismerősjavaslatot a platformjáról, használhat néhány módszert arra, hogy ismerőst javasoljon a Facebookon. Ha Ön azon gondolkodik, hogyan kaphat vissza Facebook-ismerősjavaslatokat a hírfolyamába, akkor itt van néhány módszer az Ön számára.

Ezek a módszerek segítenek engedélyezni a Facebook ismerősjavaslatot:

1. módszer: Keressen barátjavaslatokat a Facebook alkalmazásban

1. Nyissa meg a Facebook alkalmazást iOS vagy Android eszköz.

2. Lépjen a Barátok fülre.

3. Érintse meg a Javaslatok pontot.

Íme néhány lépés, amelyeket követnie kell ahhoz, hogy ismerőseinek listája megjelenjen a Facebookon.

2. módszer: Névjegyek importálása

Ha a javaslatlista helytelen információkat tartalmaz, kövesse az alábbi lépéseket a megfelelő barátlista összeállításához.

1. Érintse meg az Importálás lehetőséget a Facebook alkalmazás javaslatok részében.

2. Ezután érintse meg a Kezdő lépések elemet a Barátok keresése részben.

3. Térjen vissza a Suggestions (Javaslatok) képernyőre, hogy megtekinthesse a javasolt barátok listáját a névjegyzékből.

Kövesse ezeket a lépéseket, hogy megfelelő barátlistát kapjon a Facebookon.

***

Reméljük, hogy értesült az ismerős ajánlása lehetőségről a Facebookon. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.