Mi történt a LimeTorrentsszel?

Egy nagyon népszerű és megbízható torrentoldal, a Limetorrents egy ellenőrzött torrent-szolgáltató filmek, TV-műsorok, alkalmazások, játékok, hangfájlok, e-könyvek és még sok más széles kategóriájával. Prémium kalóztartalmak és ingyenes legális tartalmak gyűjteményét is tartalmazza, ezért egyes országokban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Indiában szerzői jogok megsértése miatt betiltották a Limetorrents használatát. Így sok felhasználó értetlenül áll a Limetorrents történtek előtt, és szeretné megismerni a Limetorrents alternatíváját. Tehát olvassa tovább ezt a cikket, hogy többet megtudjon ugyanarról.

Mi történt a LimeTorrentsszel?

Mint korábban említettük, a Limetorrenten nem minden tartalom védett szerzői joggal. A legtöbb legálisan terjesztett, és biztonságosan letölthető, de néhánynak szerzői jogi problémái lehetnek. Tehát a különböző országok felhasználói élvezik ezeket a torrentszolgáltatásokat, mert országaik nem tiltották be a LimeTorrentet. Azonban még ha az országodban is betiltották a LimeTorrentet, akkor feloldhatod a blokkolást, és használhatod a szolgáltatásait. VPN-szoftver vagy virtuális magánhálózat használata megoldja a blokkolt LimeTorrent problémáját. Ezért mindenki számára elérhetővé kell tenni.

Mi az a VPN?

A VPN vagy a virtuális magánhálózat egy távoli helyen lévő szerver vagy kiszolgálók csoportja, amelyhez kliensen keresztül csatlakozhat. A VPN ezután önmagában elrejti az Ön internethez kötött IP-címét. Például, ha Németországban található VPN-hez csatlakozik, akkor az IP-címe ugyanezt tükrözi. Így a VPN:

  • Lehetővé teszi a régiók által korlátozott webhelyek elérését
  • Megvédi Önt a követéstől
  • Védje böngészési tevékenységeit
  • Szűrje az internetes forgalmat biztonságos szolgáltatásán keresztül
  • Védje hozzáférését online
  Az alapértelmezett SMS-alkalmazás beállítása Androidon

A számítógép és a VPN-kiszolgáló közötti kapcsolat az ügyfélen keresztül általában a 256 bites titkosítási szintek szerint biztonságos, de ez a szolgáltatást üzemeltető VPN-cégtől függ. Ezenkívül a legtöbb operációs rendszer képes VPN-hez csatlakozni a hálózati beállításaikon keresztül. Tehát, ha rendelkezik a VPN hálózatával és csatlakozási adataival, akkor a beépített Windows 10, Linux vagy MacOS opciókkal csatlakozhat hozzá.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a módszereket, amelyek segítenek elérni a blokkolt Limetorrenteket. Gondosan kövesse az utasítást.

1. módszer: Proxy webhelyek használata

Könnyedén elérheti a feloldott LimeTorrents webhelyet annak proxyoldalainak használatával, amelyek egy másik feloldott domaint használnak a hivatalos LimeTorrents webhely eléréséhez.

Megjegyzés: Ez a módszer nem használ VPN-t. Azonban nem biztonságos bármilyen tartalom letöltése bármely torrent webhelyről VPN nélkül, mert ez mindig magában hordozza a szerzői jogi problémák kockázatát. Tehát felfedheti valós helyét az IP-címén keresztül. Ezért tanácsos megbízható VPN-szolgáltatást használni a torrentoldalak eléréséhez.

1. Nyissa meg a választott böngészőt, írja be a Limetorrents nevet, és nyissa meg az első hivatkozást.

2. Megnyílik az eredeti LimeTorrents oldal, ahonnan letöltheti a kívánt tartalmat.

2. módszer: Használja az Opera böngészőt

Valószínűleg a legjobb, ingyenes és kényelmes megoldás a blokkolt Limetorrent webhely eléréséhez az Opera webböngésző használata, amely beépített VPN-vel érkezik, és több hely közül választhat. Így végső soron hozzáférést biztosítunk a LimeTorrentekhez, és megoldást adunk arra, ami a LimeTorrentekkel történt.

1. Töltse le és telepítse az Opera webböngészőt.

  A Lenovo webkamera nem működik – mit tehet?

2. Ezután indítsa el az Opera böngészőt.

3. Nyissa meg a Beállítások ikont a képernyő jobb felső sarkában.

4. A Beállítások alatt kattintson az Engedélyezés a Beállításokban lehetőségre az Adatvédelem és biztonság alatt.

5. Most kapcsolja be a gombot a VPN engedélyezése lehetőségre.

6. Kattintson a képernyő bal felső sarkában található VPN gombra.

7. Ha a VPN csatlakoztatva üzenetet látja, az azt jelenti, hogy a VPN csatlakozik, és a szolgáltatás fut.

Megjegyzés: Bár az Opera automatikusan csatlakozik egy optimális helyre, de a Virtuális hely legördülő menüjéből kiválasztva kiválaszthatja a kívánt helyet.

8. Most nyisson meg egy új lapot a + jelre kattintva, és lépjen a DuckDuckGo oldalra.

9. Keresse meg a Limetorrents-et, és kattintson az első hivatkozásra, az ábrán látható módon.

Mostantól hozzáférhet a LimeTorrents webhelyhez.

3. módszer: Használja a Psiphont

Amint tudja, mi történt a LimeTorrentsszel, a Psiphon segítségével elérheti az oldalt. A Psiphon egy cenzúra-megkerülő eszköz. Úgy tervezték, hogy hozzáférést biztosítson a nyílt internethez, a korábbi cenzorokhoz és tűzfalakhoz. Ez egy nyílt forráskódú, és a kanadai Torontóban fejlesztették ki.

1. Látogassa meg a Psiphon hivatalos webhelyét, és kattintson a Get Psiphon lehetőségre.

2. Görgessen le, és kattintson a Psiphon for Windows lehetőségre a letöltéshez, az alábbiak szerint.

A Psiphon3 hordozható verziója letöltődik.

3. Most kattintson duplán a letöltött fájlra a Psiphon futtatásához.

4. Indítása után automatikusan csatlakozik a legjobb teljesítményű szerverekhez.

Megjegyzés: A szerverrégiót manuálisan is kiválaszthatja az alábbi legördülő menüből.

5. Ha a PSIPHON IS CONNECTED üzenetet mutatja, az azt jelenti, hogy csatlakozik a szerverhez.

6. Most nyissa meg bármelyik böngészőt, és lépjen a DuckDuckGo oldalra

  A részvények nyomon követése a Google Táblázatokkal

7. Itt keressen a LimeTorrents oldalon, és nyissa meg az első vagy a második hivatkozást, mint korábban.

A LimeTorrent alternatívák listája

Amint tudja, mi történt a LimeTorrentsszel, ha a fenti módszerek mindegyike nem tudja feloldani a Limetorrents blokkolását, akkor itt van néhány a LimeTorrent webhely legjobb alternatívái.

1. A Pirate Bay

A világ legrugalmasabb BitTorrent oldalaként ismert. A Pirate Bay egy nagyon népszerű torrent-webhely, amely rengeteg ingyenes tartalmat kínál, beleértve játékokat, alkalmazásokat, filmeket, TV-műsorok hangját, képeit stb. De legyen óvatos, mielőtt bármit letöltene róla, mert nem minden fájl ingyenes.

A The Pirate Bay proxy linkjei a következők:

2. 1337X

Az 1337X a limetorrentek remek alternatívája is, hatalmas kollekcióval. A legújabb filmtartalma miatt világszerte népszerű a felhasználók körében.

3. ISO-vadászat

Az ISO Hunt egy másik nagyon népszerű és régi torrentoldal. Bár szinte minden kategóriából tartalmaz tartalmat, inkább az alkalmazásokra és a játékokra koncentrál.

4. RARBG

A RARGB vegyes kategóriák közül választhat, de népszerűbb a legújabb filmek, websorozatok és TV-műsorok miatt.

Megjegyzés: Abban az esetben, ha ezen torrent webhelyek egyike sem működik, letöltheti a torrentezéshez legjobban megfelelő VPN-eket. További információért olvassa el a 15 legjobb VPN-t a Google Chrome-hoz a blokkolt webhelyek eléréséhez.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudta, mi történt a LimeTorrentsszel és a limeTorrents alternatívájával. Ossza meg velünk, melyik módszer vált be a legjobban az Ön számára. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, nyugodtan tegye fel a megjegyzés rovatba.