Mi történik, ha korlátoz valakit az Instagramon?

Nehéz manapság olyan közösségi platformokon lenni, mint az Instagram, különösen azoknak az alkotóknak, akik nagyon népszerűek ezen a platformon. A gyűlöletkeltő vagy olykor sértő megjegyzések posztjaikra felveti a kérdést a felhasználók biztonságával kapcsolatban egy ilyen népszerű közösségi média platformon. Az Instagram rendelkezik egy olyan funkcióval, amely korlátozza azokat a fiókokat, amelyek szándékosan zaklatnak téged társadalmilag, gyűlöletkeltő vagy sértő megjegyzéseket küldenek a bejegyzéseidhez, vagy akár nem megfelelő üzeneteket küldenek neked. Ha tudni szeretné, hogyan működik valaki korlátozása az Instagramon, és van-e mód arra, hogy valakit értesítés nélkül korlátozzon, akkor jó helyen jár. Azt is tudatjuk veled, hogy mi a különbség az Instagramon való korlátozás és a blokkolás között, és mi történik, ha korlátozsz valakit az Instagramon. Szóval, olvass tovább!

Mi történik, ha korlátoz valakit az Instagramon?

Olvasson tovább, hogy részletesen megtudja, milyen következményekkel jár, ha valakit korlátoz az Instagramon, és hogy mi a különbség a korlátozás és az Instagramon való letiltás között.

Mit jelent a korlátozás az Instagramban?

A korlátozás nem blokkolást jelent, de egy kicsit hasonlít a blokkoláshoz. Az Insta-fiók korlátozása csak elnémítja a fiókot. Egyszerűbben fogalmazva, elrejti a személy üzeneteit és megjegyzéseit. A személy továbbra is láthatja a bejegyzéseidet. Az érintett személy a korlátozás után is megjegyzést fűzhet a bejegyzéseidhez, de ezeket a megjegyzéseket csak ő és te láthatod. Nem kap értesítést a korlátozott fióktól.

  Mi az a Discord, és csak a játékosoknak való?

Miért kellene korlátozni valakit az Instagramon?

Ha valaki zaklat téged az interneten, és sértő vagy gyűlöletkeltő megjegyzéseket tesz az Instagram-bejegyzésedhez, korlátoznod kell az érintett személyt az Instagramon. Valakinek korlátozása az Instagramon korlátozza az adott személy által írt összes üzenetet, megjegyzést és bejegyzést. Csak a korlátozott fiók, és az összes üzenetét, megjegyzését és bejegyzését láthatja. Nem fog többé értesíteni, ha valakit korlátoz.

Mi történik azután, hogy korlátozsz valakit?

Ha bármilyen fiókot korlátoz az Instagramon, a következmények a következők:

  • Az összes üzenet, megjegyzés, történet és bejegyzés egyébként sem jelenik meg neked.
  • A korlátozott fiók által az Instagram-bejegyzésedhez írt megjegyzéseket csak ők láthatják, senki más nem.
  • A korlátozott fiók nem tudja tudni fiókja állapotát, akár online, akár offline állapotban van.

A fiók korlátozása az Instagram biztonsági funkciója, így nem kell letiltani az adott személyt, vagy le kell szakítania a követését. Csak minimalizálod a személlyel való interakciót. Ez történik, ha korlátoz valakit az Instagramon.

Hogyan lehet korlátozni valakit az Instagramon?

Miközben tudja, mi történik, ha korlátoz valakit az Instagramon, érdemes tudnia, hogyan teheti meg ugyanezt. Ha valaki gondot okozott Önnek az Instagramon keresztül, az Instagramnak van megoldása erre. Ha korlátozni szeretne valakit az Instagramon, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

  Mit jelent az „YMMV”, és hogyan kell használni?

Megjegyzés: Android és iOS Instagram-felhasználóknak egyaránt.

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást a telefonon.

2. Érintse meg a profil ikont.

3. A profil képernyőjén érintse meg a Követés elemet.

4. Keresse meg a korlátozni kívánt fiókot, és érintse meg a kívánt eredményt.

5. Érintse meg a hárompontos ikont a jobb felső sarokban.

6. Érintse meg a Korlátozás pontot a személy korlátozásához.

Az Instagram-fiók korlátozásának folyamata megegyezik a fentiekkel az Instagram Lite felhasználók esetében.

Még mindig láthatja valaki bejegyzését, miután korlátozta őt?

Igen, továbbra is láthatja annak a személynek a bejegyzését, akit korlátoztál. Mindkettőnél ugyanaz. Ön és a korlátozott személy probléma nélkül láthatja egymás bejegyzéseit és történeteit. De a bejegyzésedhez tartozó, korlátozott fiókból származó összes megjegyzést csak te és maga a személy láthatja. Az ellenőrzés nyilvánossá tételéhez teljes mértékben Ön rendelkezik. Tehát ez történik, ha korlátoz valakit az Instagramon.

Korlátozhat valakit anélkül, hogy tudná?

Igen, egyszerű és könnyű korlátozni valakit anélkül, hogy értesítenék őket. A korlátozás nem blokkolja a személyt; csak elnémítja a megjegyzéseket és a közvetlen üzeneteket.

Kaphatsz értesítést, ha valaki korlátozza az Instagramon?

Nem, nem kap értesítést, ha valaki korlátozza Önt az Instagramon. Végül nem fogod tudni észrevenni, hogy az illető korlátozta-e vagy sem. Az összes bejegyzés továbbra is látható számodra, de a bejegyzésükhöz fűzött megjegyzések és a DM-ek nem kapnak értesítést. Nos, viszont mindenféle értesítést fog kapni attól a személytől, aki korlátozta.

  A Microsoft egyesíti az UWP és a Win32 alkalmazásokat a Project Reunion programmal

Mi a különbség a korlátozás és a blokkolás között?

Az Instagramon a korlátozás és a blokkolás közötti különbségek a következők:

  • A korlátozás azt jelenti, hogy egy bizonyos szintre minimalizáljuk a valakivel folytatott interakciót, a blokkolás pedig azt jelenti, hogy teljesen leállítjuk az interakciót valakivel.
  • A fiók korlátozása elnémítja a bejegyzésedhez fűzött összes megjegyzést, míg a letiltással a személy nem fűzhet megjegyzést a bejegyzésedhez.
  • Az összes bejegyzés és történet továbbra is látható a korlátozott fiók számára, de a blokkolt fióknál a történetek és bejegyzések nem láthatók.
  • Korlátozott fiókok esetén minden közvetlen üzenet kérésként lesz megjelölve, a fiók állapota nem látható, és az Önt korlátozó személy nem kap értesítést Öntől. Másrészt a blokkolt fiók leállítja az üzenetküldést annak a személynek, aki letiltotta Önt.

Elrejtheti a profilját valaki elől anélkül, hogy korlátozná vagy letiltná őt?

Nem, nem rejtheti el profilját bizonyos személyek elől anélkül, hogy korlátozná vagy letiltotta volna őt. Fiókod láthatóságát privátra módosíthatod, hogy korlátozd bejegyzéseid láthatóságát. Profilképed, követőid és követőid azonban továbbra is mindenki számára láthatók. Ha teljesen el szeretné rejteni profilját mindenki elől, deaktiválhatja fiókját.

***

Reméljük, hogy ez a cikk választ adott minden kérdésére a Mi történik, ha korlátoz valakit az Instagramon, hogyan korlátozhat valakit, és mi a különbség a korlátozás és a blokkolás között az Instagramon. Ha bármilyen kérdése van ezzel a cikkel kapcsolatban, vagy javaslatot tehet bármely más témával kapcsolatban, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.