Mi az intelligens kijelző, és érdemes beszereznie?

Az intelligens kijelzők egyre divatosabbak, különösen A Google Home Hub most megjelent a piacon. De mik is pontosan az intelligens kijelzők? És ilyen típusú készülékre van szüksége?

Ha nem ismeri az intelligens kijelzőket, valószínűleg legalább látta őket valamilyen minőségben – az Amazon rendelkezik Echo Show, és a Google rendelkezik a Home Hub. És akkor megvan Lenovo és JBL az intelligens kijelzőről alkotott képekkel. De ha még soha nem használt, akkor kíváncsi lehet, hogyan működnek, és mikor hasznosak.

Az intelligens kijelzők képernyővel ellátott intelligens hangszórók

Ha arról van szó, az intelligens kijelző (mint például az Echo Show vagy a Google Home Hub) csak egy hagyományos okoshangszóró, amely a vizuális megjelenítéshez rögzíthető képernyővel rendelkezik. Gondoljon tehát egy hagyományos Echo-ra vagy Google Home-ra, de beépített képernyővel.

  A Google Lens használata iPhone-on

Ezt úgy írom le, mintha nem lenne nagy üzlet, de attól függően, hogyan használod, egy intelligens kijelző teljesen megváltoztathatja a hangsegéd otthoni használatának módját.

Ahelyett, hogy Alexát vagy Google Asszisztenst kérdeznénk az időjárásról, és csak az előrejelzést hallgatnák, mindketten meg tudják mutatni az előrejelzést a beépített kijelzővel, ami sokkal hasznosabb és hasznosabb lehet. Hasonlóképpen, ha megkérdezi őket egy apróságról (például a világ legmagasabb épületéről vagy arról, hogy Tom Hanks hány filmben szerepelt), a kijelző nem csak az egyszerű választ ad, hanem további információkat is megjeleníthet kérdés.

Ezenkívül a beépített kijelző ragyog, ha szeretné kihasználni a vizuálisan nehéz hangutasításokat, például recepteket keresni, vagy megmondani a Google Asszisztensnek, hogy mutasson videókat aranyos cicákról a YouTube-on. Természetesen, ha a Chromecast egy közeli televízióhoz van csatlakoztatva, ez nagyjából ugyanazt fogja elérni, de az élmény zökkenőmentes, ha beépített kijelzővel rendelkezik.

  Hogyan lehet leválasztani a telefonszámot a Discordról

Ott vannak a smarthome vezérlők is. Továbbra is adhat hangutasításokat különféle okosotthon-eszközeinek vezérléséhez, de néha nagyszerű az érintőképernyős vezérlők használata is – ezek néha gyorsabbak és kényelmesebbek, mint olyan parancsok kiabálása, amelyeket a hangsegéd esetleg teljesen megért, vagy nem. . Ha pedig Nest Hello videocsengővel rendelkezik, akkor a videofeed automatikusan felugrik a Home Hubon, amikor valaki megnyomja az ajtócsengőt, ami nagyszerű.

Természetesen ott vannak az intelligens kijelzők másodlagos funkciói, amelyeket sokan élveznek, nevezetesen, hogy digitális képkeretként használják. A Google Fotók mögött megbúvó mesterséges intelligencia révén a Home Hub nagyszerű munkát végez, amikor automatikusan kiválasztja és kiválasztja a képernyőn megjelenítendő legjobb képeket, amikor Ön éppen nem használja.

Tehát érdemes venni egyet?

Egy ehhez hasonló kérdés arra vonatkozik, hogy általában hogyan használja meglévő hangsegédjét. Legalább, ha valaha is használta a hangsegédjét, és azt kívánta, hogy láthassa a választ, akkor egy intelligens kijelző méltó vásárlás lehet.

  Spotify offline hallgatása Samsung órával

Lehet, hogy ez kissé leegyszerűsíti a dolgot, de ha gyakran keres az Echo vagy a Google Home segítségével olyan dolgokat, amelyek általában nehézkesek a vizuálisan (például receptek), az intelligens kijelző jelentős fejlesztést jelenthet a hagyományos okoshangszórókhoz képest.

Ráadásul az intelligens kijelzők alternatív módszert kínálhatnak az intelligens otthoni eszközök vezérlésére. Néha a hangutasítások nem szerepelnek a kártyákon (például ha valaki alszik a közelben), így az érintőpanel készenlétben tartása a lámpák vagy más okoseszközök lekapcsolására óriási kényelmet jelenthet.

És ha valamiért nem vagy 100%-osan kész az intelligens kijelzős játékra, akkor kevesebb pénzért kipróbálhatod egy Tűz tábla, amelybe Alexa van beépítve, és egyfajta Echo Show-ként is működhet.