Mi az Easy Anti-Cheat és hogyan kell telepíteni?

Az online játékosok számának növekedésével a világ egyik leggyorsabban növekvő iparágává vált. Az online játékcsalás növekedése azonban jelentősen érintette a játékosokat és a fejlesztőket.

Ez elkerülhetetlenné teszi a játékfejlesztők számára, hogy csalás elleni megoldásokat fejlesszenek ki, amelyek célja a tisztesség helyreállítása az online játékközösségben.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy a csalás elleni letöltések hogyan tudnak hatékonyan visszaütni a csalókat és hackelési gyakorlataikat.

Nem csak ez, hanem egyszerű lépéseket is talál az Easy Anti Cheat szoftver telepítéséhez, mielőtt bármilyen játékot játszana.

Több mint a mobiljátékok 86%-a közvetlenül érintettek a csalásban. Ez pedig kárt okozott a játékcégnek.

Ennek az az oka, hogy azoknak az online játékosoknak több mint 77%-a, akik egy csalóval meccseltek, teljesen abbahagyják a játékot.

Az online szerencsejáték-közösségen belüli tisztességtelen gyakorlatok arra utalnak, hogy tisztességtelen előnyökhöz jutnak a játékszabályokat megszegő többi játékossal szemben. Ez elterjedt helytelen viselkedés a többjátékos online játékokban, de nehéz megkülönböztetni.

Ahogy azonban az online játékokban az anti-fair módszerek fejlődtek, a játékfejlesztők csalás elleni megoldásokkal rukkoltak elő, hogy megvédjék a játékokat a hackerek kíváncsi tekintetétől.

De miért csalnak a játékosok?

Két fő ok motivál az online játékban való csalás során:

 • Társadalmi elfogadás
 • Az önbecsülés fenntartása
 • Mindannyian jól érezzük magunkat a győzelemtől. Ez arra készteti a játékosokat, hogy bármilyen utat megtegyenek, hogy megnyerjenek egy játékot, növelve önbecsülésüket és jól érezzék magukat.

  Továbblépve beszéljük meg a megcsalás okait és következményeit.

  A csalás a játék rendszerében található különféle sérülékenységek kihasználása miatt következik be. A játékrendszer sérülékenységei magának a játéknak a tervezési hibái miatt jelentkeznek.

  Sőt, ha ezek a sebezhetőségek tisztességtelen gyakorlatoknak vannak kitéve, az komolyan veszélyezteti a játék biztonságát.

  Bármely játékkód 3 pillére: a titoktartás, az integritás és a rendelkezésre állás.

  • A titoktartás az adatok védelméhez kapcsolódik.
  • Az integritás biztosítja, hogy a felhasználói adatok sértetlenek maradjanak
  • Az elérhetőség az adatokhoz való könnyű hozzáférést jelenti, amikor arra szükség van

  Ha bármelyikük elesik, az egy hátsó ajtót ad a csalóknak, hogy kihasználják a játékot.

  Ezen túlmenően, az online játékokban történő csalás megbontja a játékosok közötti társadalmi szerződést.

  Amikor két játékos megállapodik abban, hogy összejönnek és játszanak egy játékot, megállapodnak néhány szabályban az eredmény elérése érdekében.

  De amikor egyikük tisztességtelen hackelésbe kezd, hogy növelje nyerési esélyeit, a társadalmi szerződés semmissé válik, mondja Holly Gramazio játéktervező.

  Az online játékokban a csalás különböző típusait gyakran harmadik féltől származó szoftverek hajtják végre, hogy az eredményt tisztességtelen módon alakítsák át.

    Együttműködés a Microsoft PowerPoint prezentáción

  Nézzük meg, hogy ezek a szoftverek hogyan biztosítanak előnyt a csalóknak:

  #1. Aimbot

  Az Aimbot, ahogy a neve is sugallja, egy számítógépes játékrobot, amelyet csalók nagy pontosság elérésére használnak első személyű perspektíva (FPP) lövöldözős játék közben. Automatikusan rögzíti a célpontot, és rendkívüli pontossággal képes lőni.

  #2. World Hacking

  A valós idejű játék az objektumok és egységek korlátozott vizuális tartományával rendelkezik. Nem látsz túl azon a tartományon, amelyet a háború ködének neveznek.

  A világ hacker szoftvere lehetővé teszi a csalók számára, hogy megkerüljék ezt a mechanizmust, és világos képet ad azokról a dolgokról, amelyek a látótávolságon kívül esnek.

  Ezzel egyértelmű előnyhöz jut valaki, aki ezzel a hackel felforgatja a játék mechanizmusát.

  #3. Lag Switch

  A lemaradás gyakori jelenség a peer-to-peer játékokban. Ez akkor fordul elő, amikor a játékosok közötti adatfolyam megszakad, ami a játék késését okozza.

  De mesterséges késleltetés kapcsoló használatával a játékos könnyen okozhat ilyen dadogást, és tisztességtelen előnyre tehet szert az ellenféllel szemben.

  #4. Előretekint

  Az előretekintő csalás azt jelenti, amikor valaki egy P2P játékban késlelteti akcióit, hogy megtudja, mire készül az ellenfele. Így tisztességtelen előnyre tesznek szert ellenfeleikkel szemben, ami hátráltathatja a játék eredeti kimenetelét.

  Ennek ellenére a játékfejlesztők mindig igyekeztek olyan megoldásokat megvalósítani, amelyek kevesebb feltörési kísérletet és élvezetesebb játékot eredményeznek. Ezzel eljutunk egy megbízható csalás elleni szoftverhez, az Easy Anti Cheathez, annak szolgáltatásaihoz és telepítési módjaihoz.

  Easy Anti Cheat – Áttekintés

  Az Easy Anti Cheat egy, a Kamu által kifejlesztett csalás elleni eszköz, amely megtiltja a játékosnak, hogy bármilyen csalásban részt vevő játékot játsszon.

  Hivatalosan 2006-ban jelent meg, azóta folyamatosan fejlődik, mind kliens, mind szerver oldalról.

  Először is, megakadályozza, hogy a felhasználó játsszon a játékkal, ha gyanús programot észlel. Ezt követően a szabályoknak megfelelően egy bizonyos időre letiltja a játékos fiókját.

  Az Easy Anti Cheat egyedi modellt követ, hogy biztonságos játékkörnyezetet biztosítson.

  A hagyományos tömeges büntetés megkerülése a megelőzési modellen működik, ami megakadályozza, hogy a játékos eleve csaló hackekkel játsszon.

    Az iPhone 13 Pro újraindításának kényszerítése

  Ennek ellenére vessünk egy pillantást az EAC működésére, amely a prémium játékélménynek tulajdonítható.

  Mit csinál az Easy Anti Cheat?

  A csalás megöli a játékot. Éppen ezért a játékfejlesztők mindig azon dolgoznak, hogy új módszereket találjanak a hackerek és csalók elleni küzdelemre.

  Az Easy Anti Cheat (EAC) az Epic games által kifejlesztett csúcstechnológiás szoftver, amely megpróbálja megakadályozni az ilyen visszásságokat, és kitiltani az azt használó játékosokat.

  Ez a vezető csalásellenes szolgáltatás, amely a háttérben fut, és hibrid csalásgátló mechanizmusokon keresztül követi nyomon és ellenzi a többjátékos játékok hackelését.

  Összességében az Easy Anti Cheat lehetővé teszi, hogy úgy élvezze a játékot, ahogyan a csalókat távol tartja.

  Egyszerű csalásgátló funkciók

  • A klasszikus eszköz, a GIMP Prime95 hasznos a hardver teszteléséhez, amely ellenőrzi a rendszer stabilitását.
  • Kiváló minőségű játékok sikeres kezelése
  • A főbb víruskereső szoftverek által engedélyezett, így biztonságosan használható számítógépen
  • Ipari szintű szakértők vezetésével, akik rosszindulatú programok elleni technológiát fejlesztenek
  • Akár 400+ játékot támogat

  Az Easy Anti Cheats-t széles körben használják számos népszerű többjátékos játékban, mint például a 7 Days to Die, az Apex Legends, a Battlefield 2042, és a lista folytatódik.

  Az EAC által támogatott legnépszerűbb játékok közül néhány:

  • 7 nap a halálig
  • Apex Legends
  • zászlóalj 1944
  • A vezetéken túl
  • Kód 2040
  • Dragon Ball Fighter Z
  • Far Cry 5
  • Királyok uralma

  Az oldalon található a átfogó lista az Easy Anti Cheats által támogatott összes játék közül.

  Megjegyzés: Az Easy Anti Cheats nem telepíthető semmilyen nem támogatott játékhoz.

  Telepíthető és eltávolítható az Easy Anti Cheat Solution külön?

  Az Easy Anti Cheat megoldás automatikusan települ a támogatott játékkal, és automatikusan eltávolításra kerül, amikor az utolsó Easy Anti Cheat-et támogató játékot eltávolítják.

  Manuálisan is telepítheti.

  Lépjen a játék telepítési mappájában található Easy Anti Cheat mappába, és keresse meg az EasyAntiCheat_Setup.exe fájlt. Indítsa el rendszergazdaként, és válassza a telepítés lehetőséget.

  Választhatja a szolgáltatás manuális eltávolítását is.

  Keresse meg az EasyAntiCheat_Setup.exe fájlt a játék telepítési mappájában, és kattintson rá duplán. A képernyő bal alsó sarkában megjelenik az eltávolítási lehetőség.

  Azonban amint letölti a játékot, az EAC automatikusan települ.

  Tehát a kérdés megválaszolásához – Igen, az EAC-t külön telepítheti és eltávolíthatja.

  Mi a teendő, ha véletlenül a Nem gombra kattintott, amikor a rendszer felszólítja az Easy Anti Cheat (EAC) telepítésére a játékkal együtt

  Ha véletlenül a Nem gombra kattintott, amikor a rendszer felszólítja az Easy Anti Cheat és az azt támogató játék telepítésére, a játék nem indul el. A játék telepítése nélkül nem játszható.

    A Memoji használata FaceTime-hívás közben iPhone-on és iPaden

  A megoldás telepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  • Zárja be az Easy Anti Cheat indítót
  • Indítsa újra a játékot
  • Amint megjelenik az EAC prompt ablak, kattintson az Igen gombra a kezdéshez

  Ha a felszólítás nem jelenik meg, kövesse az alábbi lépéseket:

  • Keresse meg az EasyAntiCheat_Setup.exe fájlt a játék telepítési mappájában
  • Kattintson duplán a fájlra
  • Kattintson az Easy Anti Cheat telepítése gombra
  • Élvezze a játékot biztonságban

  Lépések az EasyAntiCheat_Setup.exe fájl megkereséséhez

  Ha nehézséget okoz az EAC-megoldás telepítése egy játékhoz, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket az EasyAntiCheat_Setup.exe fájl megkereséséhez.

  1. lépés: Telepítse az Easy Anti-Cheat által támogatott játékot. Például nyissa meg a Rust játékot.

  2. lépés: Kattintson rá a jobb gombbal, majd válassza a kezelés lehetőséget, végül kattintson a helyi fájlok böngészéséhez.

  3. lépés: Amikor a játék helyi fájljaihoz ér, kattintson duplán az Easy Anti Cheat fájlra. Ha nem találja a fájlt, próbáljon meg rákeresni a keresősávban. Lehet, hogy egyes akták alá van temetve.

  4. lépés: Miután rákattintott az Easy Anti Cheat fájlra, keresse meg, amíg meg nem találja az EasyAntiCheat_Setup.exe fájlt.

  5. lépés: Amint megnyílik, az aktuális játék kódja jelenik meg a képernyőn. Innen manuálisan telepítheti az EAC megoldást.

  Becsomagolás

  A csalás tönkreteszi az online játék élményét. Az online játékokban a csalásnak sok oldala van, de az Anti Cheat megoldások folyamatosan fejlődnek, hogy úttörő biztonsági szolgáltatásokat nyújtsanak, hogy Ön tökéletes játékélményben legyen része.

  Hasonlóképpen, az Easy Anti Cheat a legjobb megoldás arra, hogy megvédjen téged a hackerektől, akik piszkos trükkjeikkel szabotálni akarják a játékmechanizmust. Ez a játékosok által és a játékosok számára tervezett megoldás.

  Emiatt az Easy Anti Cheat kötelező szoftver a számítógépén, ha elkötelezett játékos vagy.

  Ha profi játékos vagy, érdemes megfontolni egy jó játékasztal vásárlását.