Mi az Area 51 IPTV, és biztonságos a használata?

Az IPTV-szolgáltatások már jó ideje léteznek, és kissé szürke zónában vannak a megbízhatóságukat és azt, hogy szolgáltatásaik legálisak-e vagy sem.

Az Area 51 IPTV, ahogy a neve is sugallja, az egyik ilyen szolgáltatás, amelynek célja TV-tartalom (műsorok, sorozatok, filmek, hírek) eljuttatása az internetkapcsolaton keresztül, nem a műhold vagy kábel használatával.

Az IPTV használatának egyik előnye, hogy a számítógépen és a stabil internetkapcsolaton kívül nincs szüksége további felszerelésre. Ezenkívül bizonyos IPTV szolgáltatók teljesen ingyenesen kínálják szolgáltatásaikat, ami nem éppen legális, de ez nem akadályozza meg a felhasználókat abban, hogy élvezzék azokat.

Mi az Area 51 IPTV?

Vissza az érdeklődési körünkhöz: 51-es körzet IPTV. Az Area 51 IPTV nemcsak egy olyan alkalmazást kínál, amelyet letölthet és használhat bármilyen kompatibilis eszközön, hanem kiegészítőként is elérhető a Kodi-felhasználók számára.

Más IPTV-szolgáltatásokkal ellentétben az Area 51 nem rendelkezik önálló Windows-alkalmazással, így ha az asztali számítógépen tervezte használni, akkor találnia kell néhány megoldást, például emulátor vagy külső médialejátszó használata. játssza a patakokat.

Ráadásul nem is ingyenes. A használatához nem kell pénzt törnie, de díjat kell fizetnie, hogy hozzáférjen az 51-es terület kínálatában található összes tartalomhoz.

Jelenleg az Area 51 nagyjából 15 600 csatornát kínál a világ több mint 87 országából, valamint 1500 sportcsatornát és 24 800 VOD (Video on Demand) filmet, ami belegondolva igen lenyűgöző.

Az Area 51 körüli általános konszenzus az, hogy rendkívül alacsony díjat számít fel, ha figyelembe vesszük, hogy hatalmas mennyiségű csatornát és VOD tartalmat kínál ügyfeleinek. Ezenkívül sokan összehasonlítják a hasonló szolgáltatásokkal, amelyek hasonló tartalmat kínáltak, és amelyeket kalózkodás és szerzői jogok megsértésével kapcsolatos panaszok miatt eltávolítottak.

Ez nem jelenti azt, hogy az Area 51 ugyanabba a kategóriába tartozik, mivel a jogszerűségét még nem vitatták (amiről tudjuk), de érdemes ezt egy sóval kezelni, és gondoskodni kell a biztonságról és a magánélet védelméről. használni azt.

Ne feledje, hogy nem támogatjuk és nem támogatjuk a kalózkodást vagy a szerzői jogok megsértését, és nem használunk semmilyen módszert a kalóz vagy szerzői jog által védett anyagok elérésére, beleértve a video- vagy audiotartalmak streamelését megkérdőjelezhető IPTV-forrásokból.

Biztonságos az Area 51 IPTV használata?

KÖZZÉTÉTEL: a wdzwdz nem nézi el, és nem bátorítja a szerzői jogi korlátozások megsértését. Kérjük, vegye figyelembe a törvényt, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt olyan alkalmazást használna, mint az Area 51.

Ahogy arra számítani lehetett, nincs hivatalos Area 51 alkalmazás a Google Play Áruházban, amelyet letölthetne Android-eszközére. Előfordulhat, hogy valamikor talál egyet, de vegye figyelembe, hogy sokan mások hamis Area 51 alkalmazásokat töltöttek le eszközeikre, és ezzel veszélyeztették a biztonságukat.

  Színszűrők hozzáadása az iPhone-on lévő videókhoz

Ha úgy dönt, hogy az 51-es területet használja, regisztrálnia kell egy fiókot, és vagy regisztrálnia kell a próbaverzióra (ha az ajánlat még mindig érvényes), vagy díjat kell fizetnie a használat megkezdéséhez. Ezen a ponton valószínűleg kap egy APK-t, amelyet telepíthet Android-eszközeire, miután regisztrált egy fiókot és kifizette a díjat.

Mivel az APK-fájlnak nincs hivatalos forrása, előfordulhat, hogy magának kell megkeresnie. Most itt válnak bonyolulttá a dolgok: egy egyszerű Google-keresés sok találatot ad az APK-fájlra, és egyszerűen nincs mód arra, hogy megtudd, melyik az igazi, és melyikben nem szabad megbízni.

Kihagyhatja az APK részt, és telepítheti az Area 51-et a Kodi-ra a bővítmény használatával. Másrészt, a Kodi-kiegészítő telepítése történhet aláíratlan, harmadik féltől származó tárolón keresztül, ami visszavezet minket az eredetihez: nem lehet tudni, hogy biztonságos-e, ezért csak át kell lépnie.

Ezenkívül át kell kapcsolnia az „Ismeretlen források” opciót a Kodi-n, amelyet sokan nem tanácsolnak, és találnia kell egy működő tárolót a kiegészítő letöltéséhez.

Tehát biztonságos az Area 51 használata? Sok megkérdőjelezhető dolgot kell tennie, hogy hozzáférjen az 51-es körzet szolgáltatásaihoz, ami miatt egy sötét hátsó sikátorban zajló árnyas ügyletek jutnak eszünkbe, ezért hagyjuk, hogy Ön legyen a bíró.

Az igazat megvallva, jobb, ha másik IPTV-szolgáltatót választ, amely megbízható, átlátható, és nem csak arra küldi, hogy saját maga keressen egy APK-t vagy adattárat, amely keresőmotorral és józan észlel felszerelt. (remélhetőleg) és összekulcsolt ujjaiddal.

Használjon VPN-t az 51-es területtel

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja az Area 51 IPTV-t, nem sok mindent tudunk megállítani. Megértjük, kell fizetnie egy kis díjat, és hirtelen szó szerint több ezer csatornát nézhet a világ több országából, és ez vonzó az Ön számára.

Lelkesedése azonban figyelmen kívül hagyhatja egy fontos szempontot: internetszolgáltatója mindent láthat, amit online csinál. A kedvenc közösségi platform elérésétől kezdve az Area 51 IPTV használatáig, hogy sportokat nézhessen Android TV-jén, internetszolgáltatója egyetlen gombnyomással mindent megtudhat.

Ezért jó ötlet lehet, ha eltakarja a nyomait, mielőtt ilyen tevékenységbe kezdene, nem gondolja? Szerencsére egy erős VPN-szolgáltatás mindezt megoldhatja az Ön számára a kapcsolat titkosításával és a forgalom átirányításával, így az internetszolgáltató csak kódolt adatot lát.

Természetesen nem az internetszolgáltató az egyetlen, akit ki kell kerülnie az adatvédelmi versenyben. Vannak olyan hackerek is, akik különféle okokból rá akarják tenni az Ön online tartózkodási helyét, és a VPN segít az ellenük való védekezésben is.

Végül, de nem utolsósorban, ha az internetszolgáltatónak rossz szokása van a kapcsolat leszabályozása, a VPN feloldhatja ezeket a méltánytalan korlátozásokat, és nem csak az 51-es terület nézésekor. Előnyös lesz a nagyobb sebesség, a kevesebb pufferelés, az alacsonyabb ping és a kevesebb elveszett csomag.

  Hogyan tisztítsuk meg a metaadatokat a fájlokból Linuxon

Véleményünk szerint a NordVPN a legjobb VPN-szolgáltatás a piacon, amely segíthet feloldani az internetkapcsolatban rejlő lehetőségeket, elfedheti internetszolgáltatója mindent látó szeme elől, és lefedheti online pályáit, bárhol virtuálisan barangol.

Ez a VPN villámgyors csatlakozási sebességet, katonai szintű titkosítást, szigorú nulla naplózási szabályzatot és további szolgáltatásokat kínál, amelyek fokozhatják a kapcsolat biztonságát, például a dupla VPN-t (kétszer visszaveri a kapcsolatot) vagy a CyberSec-et (hirdetések és rosszindulatú programok tartományblokkolója).

Így ha aggódik amiatt, hogy az IPTV-tartalom streamelése közben az Ön adatait kiszolgáltatják az eszközön, szeretné megkerülni a földrajzi korlátozásokat, vagy úgy érzi, hogy az internetszolgáltatója korlátozza a kapcsolat sebességét, a NordVPN egy szempillantás alatt segíthet megoldani ezeket a problémákat. szem.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintésünket.

Profik
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 2 éves csomag (68% kedvezmény – link lent)
A legtöbb VPN-kiszolgáló különböző IP-címekkel
256 bites AES titkosítás tökéletes továbbítási titoktartással
Extra biztonságos dupla VPN adattitkosításhoz
Pénzvisszafizetési garancia politika.

Hátrányok
Az automatikus szerverkiválasztás megbízhatatlan lehet
A visszatérítés feldolgozása akár 30 napot is igénybe vehet.

Megjegyzés: Olvasóink különleges ajánlatot kapnak, amellyel a csomag teljes árának akár 68%-át is megtakaríthatják, valamint a NordVPN előfizetési csomag megvásárlása után automatikusan hozzáadott extra szolgáltatási időt.

51. körzet IPTV alternatívák

Ha nem biztos benne, hogy mindezt csatornák ezreiért akarja kockára tenni szinte méltánytalan áron, de felkelti az érdeklődését az a gondolat, hogy parabolaantenna vagy kábel nélkül nézzen tévét, számos 100%-ban legális alternatíva létezik.

Azonban, ahogy várható, ezek a szolgáltatások magasabb áron vannak. A jó oldala pedig az, hogy mindegyik rendelkezik hivatalos alkalmazásokkal és forrásokkal, így használatuk során nem kockáztatja magánéletét és biztonságát.

1. Sling TV

A Sling TV egy egyesült államokbeli IPTV-szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy megfizethető áron élvezze az élő TV-s tartalmat. A Sling TV-ért fizetendő ár az elérni kívánt tartalomtól függően változik. Például a legolcsóbb csomag, a Sling Orange havi 35 dollárba kerül, és 32 csatornát kínál, amelyek közül néhány a CNN-t, az AMC-t, a Food Network-et és az ESPN-t tartalmazza.

A legdrágább Sling TV-csomag 53 csatornát kínál, havi 50 dollárba kerül, és hozzáférést biztosít az NFL hálózathoz, a Comedy Centralhoz, a History Channelhez és másokhoz. Ez a csomag mindent tartalmaz, amit a legolcsóbb csomag tartalmaz, mivel ez csupán az alacsony és közepes kategóriák kombinációja. Ha különcnek érzi magát, vessen egy pillantást a kiegészítő csomagokra, amelyek havi végösszegét könnyen meghaladhatják a 100 dollárt.

A Sling TV 3 napos ingyenes próbaverzióval is kipróbálhatja szolgáltatásait. Végül, de nem utolsósorban egy teljesen ingyenes szolgáltatást is tartalmaz, a Sling Free nevű szolgáltatást, amely több mint 5000 ingyenes filmet és tévéműsort tartalmaz.

  Fájlok másolása az „install” paranccsal Linuxon

A Sling Free nem igényel hitelkártyaadatait vagy e-mail-címét, de a Sling TV-hez hasonlóan az Egyesült Államokban kell tartózkodnia ahhoz, hogy elérje. Hátránya, hogy több hirdetést is láthat, miközben próbál élvezni egy filmet vagy tévéműsort, de legalább ingyenes!

2. FuboTV

A FuboTV korábban inkább résszolgáltatás volt, mivel a sportrajongók igényeit szolgálta ki. Régen nem találtad volna kedvenc komédiajaidat vagy főzőműsoraidat a FuboTV-n, de ez megváltozott az elmúlt néhány évben.

Ez a szolgáltatás továbbra is azokra a csatornákra összpontosít, amelyeken élő sportesemények nézhetők, beleértve, de nem kizárólagosan az NBA-t, az NHL-t, az MLB-t, az NFL-t és a nemzetközi labdarúgást. Azonban jó esély van arra, hogy megnyugodjon, és élvezze a szabadidős, nem sportos tartalmakat is.

A FuboTV felvásárolt bizonyos Disney-hálózatokat, és 2020 augusztusában felvette őket kínálatába, lehetővé téve a Disney Channel, az ABC, a SEC Network, az ESPN és az FX tartalmak streamelését, ha úgy érzi, hogy van hozzá. A próbaverziónak köszönhetően a FuboTV akár 7 napig is használható egy fillér fizetése nélkül.

Az Area 51 ezen alternatívája lehetővé teszi a tartalom streamelését Android-eszközökön, de Chromecaston, Roku-n, Xboxon, okostévéken, iOS-eszközökön és Apple TV-ken is. Hátránya, hogy a legolcsóbb csomag DVR funkciója legfeljebb 250 órányi tartalom befogadására képes. Ha 1000 órára szeretne frissíteni, akkor havi díjat kell fizetnie, ami nem éppen alacsony.

3. XUMO

Ha olcsóbb alternatívát keres az Area 51-hez, akkor a XUMO pontosan az lehet, amire szüksége van. Ez egy ingyenes szolgáltatás, amely streaming csatornákat generál a videotartalom-hálózat webhelyeinek lekérésével. Jelenleg több mint 180 csatorna nézhető ingyen a XUMO-n. Ezek közé tartozik az MSNBC, a CBSN, az NBC News NOW, a CBC, a Bloomberg, a FOX Sports és a BNC GO.

A XUMO-t különféle eszközökön használhatja, például okostévén, Roku-n, Android TV-n, Amazon Fire TV-n, iOS-en, Androidon, PC-n (webes közvetítés) és LG TV-ken az LG csatornákon keresztül. Azonban vegye figyelembe, hogy attól függően, hogy melyik régióban él, előfordulhat, hogy bizonyos tartalmakat nem tud streamelni.

A jó oldala pedig az, hogy befektethet egy megbízható VPN-be, amely segít feloldani a földrajzi korlátozásokat azáltal, hogy meghamisítja fizikai helyét, és lecseréli az Ön által választott valamelyikre.

51. terület IPTV – KÖVETKEZTETÉS

Mindent egybevetve, ha nemrég hallott az Area 51-ről, és úgy döntött, hogy kipróbálja, érdemes többet megtudnia róla, mielőtt fejjel előre ugrik. A legalitása valahol egy szürke zónában van, így ha félne a törvénysértéstől, akkor a helyedben nem nyúlnánk hozzá.

Aztán ott van a biztonsági problémákkal kapcsolatos aggodalmak, amelyek elég komolyak, ha figyelembe vesszük, hogy egy működő APK-t vagy egy aláíratlan adattárat egyedül kell keresnie az egész széles weben, hogy az 51-es területet megkaphassa az eszközén.

A lényeg az, hogy az Area 51 használata biztonságos lehet, de nem fogadnánk a legitimitását, különösen akkor, ha a tét pénzbírság vagy tárgyalóterem.