Mi az a Samsung vezetési mód?

A dél-koreai eredetű Samsung mobilokat több mint 70 millióan használják világszerte. Az okostelefonok széles választékát kínálja a funkciók és az árak tekintetében. Ha a Samsung mobilok funkcióiról beszélünk, nem hagyhatjuk ki a Samsung Galaxy S3 autós módot. Egy másik legtöbbet emlegetett funkció a Samsung Galaxy vezetési mód beállításai. Azonban van egy tisztességes része negatív és pozitív vélemények. Ennek oka a felhasználók által tapasztalt problémák, amikor a Samsung mobilok vezetési módja mozgás közben bekapcsol. Ezért a felhasználók keresték a módokat a Galaxy Note 5 és más modellek vezetési üzemmódjának kikapcsolására. Ha Ön is egy ilyen Samsung-felhasználó, akkor jó helyen jár. Ez az útmutató segít megérteni és többet megtudni arról, hogy mi az a Samsung vezetési mód.

Mi az a Samsung vezetési mód?

Ebből a cikkből megtudhatja, mi az a Samsung vezetési mód. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

  Az Apple Watch előlapjának automatikus cseréje a nap folyamán

Mi az a vezetési mód?

A vezetési mód a modern okostelefonok egyik olyan funkciója, amelyet kihangosító módnak is neveznek. A funkció bevezetésének fő célja a felhasználók biztonságának biztosítása volt. Lehetővé teszi a vezetési mód bekapcsolását, amikor vezetni készül. Hajlamos arra, hogy a telefont DND módba kapcsolja a hívások és értesítések elnémításával. Ki is kapcsolhatja, ha nincs rá szüksége.

Egyes modelleknél, például a Samsung Galaxy Note 5-nél, a vezetési mód automatikusan bekapcsol, ha az érzékelő mozgást észlel. Egyre veszedelmessé válik, mivel a felhasználók lemaradnak a fontos hívásokról és értesítésekről. Ez azonban nem olyan nagy probléma, mint amilyennek látszik, mivel megvan a megoldás. A vezetési mód kikapcsolása a legjobb módja a kellemetlenségek elkerülésének.

Hogyan lehet bekapcsolni a Galaxy S4 vezetési módját?

Nézzük meg a lépéseket a vezetési mód bekapcsolásához Samsung Galaxy S4.

Megjegyzés: Ezek a lépések a Samsung Galaxy Note 5-re és más olyan modellekre is vonatkoznak, amelyek vezetési mód funkcióval rendelkeznek, és 2015 előtt kerültek forgalomba.

  Javítsa ki a Fate Grand Order 43-as hibát Androidon

1. Érintse meg az Alkalmazások fiók ikonját a képernyő jobb alsó sarkában.

2. Érintse meg a Beállítások alkalmazást.

3. Érintse meg a Saját eszköz fület a képernyő tetején.

4. Csúsztassa lefelé az ujját a Vezetési mód opció megkereséséhez.

5. Érintse meg a Vezetési mód kapcsolót, amely balról jobbra csúszik, jelezve, hogy a vezetési mód be van kapcsolva.

Hogyan lehet kikapcsolni a Galaxy S4 vezetési módját?

Könnyedén kikapcsolhatja a vezetési módot a Samsung Galaxy vezetési mód beállításainak néhány módosításával. Kövesse a fent említett lépéseket, hogy elérje a Vezetési mód opciót, és onnan kapcsolja ki.

Hogyan lehet kikapcsolni a Galaxy Note 5 vezetési módot?

A Samsung Galaxy Note 5 modellben nincs egyértelmű információ a vezetési mód beállításairól, mivel ez a mód rejtett. Használhatja azonban a DND módot, amely helyettesíti a vezetési módot a Galaxy Note 5-ben.

A DND (Ne zavarjanak) mód az egyik ilyen funkció, amely a vezetési mód helyettesítésére használható. Kövesse az alábbi lépéseket a DND mód be- és kikapcsolásához.

1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást.

2. Érintse meg a Hangok és rezgés opciót.

3. Érintse meg a Ne zavarjanak opciót.

  A Chrome Now elrejti a WWW-t és a HTTPS://-t a címekben. Érdekel?

4. Ezután érintse meg a Bekapcsolás most kapcsolót az üzemmód be- vagy kikapcsolásához.

Megjegyzés: Használhatja a kivételek opciót is, amely lehetővé teszi a DND beállítások testreszabását a riasztások, hívások és értesítések letiltásával.

Mi az a Samsung Galaxy S3 autós mód?

A Samsung Galaxy S3 Car mód egy új funkció, amely hozzáférést biztosít az autó azon funkcióihoz, amelyekre vezetés közben szüksége lehet. Zenelejátszásra vagy navigációra használható. Gyorsan hozzáférhet a gyakran használt funkciókhoz, például a kedvencekhez és funkciókhoz. Ezeket a funkciókat úgy tervezték meg, hogy vonzóak legyenek a szem számára. A nagy, fényes ikonok nem terelik el a figyelmét vezetés közben. Amit az okostelefonján lát, az tükröződik az autó műszerfalán vagy a kormánykerék kezelőszervein. Ez a mód csak akkor használható, ha az autók támogatják a MirrorLink szabványokat. Könnyedén hozzáférhet az autós módhoz, ha megérinti a kisautó ikont a képernyő tetején.

***

Reméljük, hogy megtanulta, mi az a Samsung vezetési mód. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.