Mi az a LinkedIn Post Inspector? Hogyan kell használni a hivatkozás előnézetének ellenőrzésére és javítására?

Mára a LinkedIn az értelmes kapcsolatok kiépítésére és üzleti hálózatuk bővítésére törekvő szakemberek fő platformja lett. A LinkedIn az elkötelezettség fokozására tervezett funkciók széles skálájával folyamatosan fejlődik, hogy megfeleljen hatalmas felhasználói bázisa igényeinek.

Az egyik ilyen eszköz, amely óriási értékkel bír a LinkedIn-bejegyzések optimalizálásához, a LinkedIn Post Inspector. De mi is ez pontosan, és hogyan javíthatja a linkelőnézeteit?

Ebben a cikkben a LinkedIn Post Inspector mélyére fogunk ásni, feltárjuk képességeit, és megvizsgáljuk, hogyan használható fel a linkelőnézetek optimalizálására.

A LinkedIn Post Inspector értékes szövetségese a pontos képbélyegképek biztosításában és a kapcsolatfelvételt akadályozó lehetséges problémák megoldásában. Tehát merüljünk el, és aknázzuk ki a LinkedIn Post Inspector lehetőségeit, hogy LinkedIn-bejegyzéseit új magasságokba emelje!

Mi az a LinkedIn Post Inspector?

Lehet, hogy hallott már olyan neveket, mint a LinkedIn Open Graph Debugger, LinkedIn Share Link Validator, LinkedIn Post Link Checker, LinkedIn Preview Validator stb. Ezek nem más, mint a Post Inspector gyakori alternatív nevei.

A LinkedIn Post Inspector az alapvető elköteleződési mérőszámok mellett sokkal áttekinthetőbb adatokat biztosít. Demográfiai adatokat kínál a közönségről, például foglalkozásokról, piacokról és helyekről. Ezekkel az adatokkal meghatározhatja a célközönség demográfiai adatait. A tartalom olvashatóságának javítása érdekében pedig személyre szabhatja tartalmát a közönség igényeinek és érdeklődésének megfelelően.

A bejegyzések teljesítményét az iparági benchmarkokhoz képest is mérheti a Post Inspector funkcióval. Ezenkívül ezzel az eszközzel összehasonlíthatja cikkeit ugyanazon ágazat más cikkeivel. Mivel keretet biztosít a siker értékeléséhez és a fejlesztendő területek azonosításához.

Az elkötelezettségi trendek funkció használata a LinkedIn Post Inspectorban; nyomon követheti a teljesítményt is. Határozzon meg figyelemre méltó mintákat vagy trendeket a közönség elköteleződésében. Ezek az adatok lehetővé teszik, hogy adatközpontú döntéseket hozzon az interakció fokozása és a felhasználói élmény javítása érdekében. A közönség elérésének optimális időpontjainak felfedezése és a közzétételi ütemezés optimalizálása.

Azok a LinkedIn-felhasználók, akik szeretnék optimalizálni tartalmi stratégiájukat és növelni bejegyzéseik hatékonyságát, profitálhatnak a LinkedIn Post Inspector alkalmazásából. Ez az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adatvezérelt döntéseket hozzanak, javítsák stratégiájukat, és nagyobb sikereket érjenek el LinkedIn-bejegyzéseikkel azáltal, hogy mélyreható statisztikákat, közönségdemográfiai adatokat, benchmark-összehasonlításokat és interakciós mintákat kínál.

Miért figyeli a bejegyzések teljesítményét?

A LinkedIn-en elért bejegyzések sikerének elemzése kulcsfontosságú az egyének és a szervezetek számára. Ez segít nekik megérteni tartalmi stratégiájuk hatékonyságát, adatvezérelt döntéseket hozni és céljaikat elérni a platformon.

Bővítsük ki az elemzés hátterében álló okokat, mielőtt bármit is közzétennénk a LinkedIn-profiljában.

Értékelje az interakciót:

Az előadás utáni elemzés lehetővé teszi, hogy felmérje az anyaggal való interakció mértékét. A megtekintések, a tetszésnyilvánítások, a megjegyzések és a megosztások olyan elköteleződési mutatók, amelyek fontos információkkal szolgálnak arról, hogy bejegyzései milyen hatékonyan lépnek kapcsolatba közönségével.

  Hogyan lehet egy Django-demóalkalmazást elérhetővé tenni az interneten az Ngrokkal?

Ha szemmel tartja ezeket a számokat, meghatározhatja azokat a tartalmi kategóriákat, amelyek a legtöbb interakciót érik el, és utánozhatják sikereiket a következő bejegyzésekben. Az elköteleződés nyomon követése azt is lehetővé teszi, hogy értékelje a cselekvésre való felhívások, címsorok és képek sikerét, lehetővé téve a stratégia fejlesztését és az elköteleződés növelését.

Tartalmi stratégia finomítása:

Erőfeszítéseit arra összpontosíthatja, hogy több olyan anyagot állítson elő, amelyet a közönsége értékesnek tart, ha azonosítja a jól teljesítő tartalomfajtákat. Annak meghatározásához, hogy mi a legjobb kapcsolat a közönségével, próbáljon ki több formát, tárgyat és stratégiát. Az iteratív elemzés javítja a tartalomstratégiát, ami jobb minőségű darabokat és elkötelezettebb olvasókat eredményez.

Keményen dolgozol ezen a tartalomon? Így növelheti a LinkedIn alkotói módja a márka jelenlétét.

A fogyasztói ízlés felfedezése:

Bölcs dolog, ha a közönség preferenciáit az előadás utáni adatok vizsgálatával ragadja meg. A munkakörök, iparágak és földrajzi területek olyan demográfiai adatok példái, amelyek fényt adhatnak a közönség összetételére.

Ezeket az információkat felhasználhatja arra, hogy tartalmait jobban személyre szabja közönsége érdeklődésének, követelményeinek és céljainak megfelelően. Relevánsabb és érdekfeszítőbb tartalmat készíthet, amely kapcsolatba lép közönségével, ha ismeri preferenciáit, ami fokozza az elköteleződést és a kapcsolatot.

Tájékoztatás a stratégiáról és a döntéshozatalról:

Az elemzés éleslátó információkat kínál, amelyek segíthetnek a teljes LinkedIn-stratégiával kapcsolatos döntések meghozatalában. Kiválaszthatja az előállítani kívánt tartalom típusát, a használandó platformokat és a cél demográfiai csoportot, amelyre összpontosítani szeretne, ha megtanulja, mi működik és mi nem. Ezek az elemzések a hatékony erőforrás-elosztásban, a marketing erőfeszítések optimalizálásában és a LinkedIn-célok elérésében is segítenek.

Összehasonlító teljesítmény:

A LinkedIn benchmarking információkat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy szembeállítsa bejegyzéseinek sikerét ágazata sikereivel. Ez a funkció éleslátású információkat és adatokat kínál arról, hogyan teljesít az Ön tartalma az Ön szektorában másokkal összehasonlítva.

A benchmarking segít felmérni az erősségeket, azonosítani a fejlesztési területeket, és reális célokat tűzni ki a LinkedIn jelenlétére vonatkozóan. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy lépést tartson a legjobb gyakorlatokkal és az iparági fejlesztésekkel, így versenyképes és naprakész marad a területen.

Egyszerűsítse közzétételi rutinját:

Ha nyomon követi bejegyzéseinek sikerét az idő múlásával, felfedezheti a közönség interakciójának mintáit és trendjeit. Bejegyzéseit úgy rendezheti el, hogy az optimális hatást érje el, ha tudatában van annak, hogy a közönsége mikor a legfogékonyabb és elkötelezettebb.

A megfelelő időben történő közzététel növeli annak valószínűségét, hogy a közönség megtekinti, megosztja az anyagát, és kapcsolatba lép vele, ami végső soron jobb eredményekhez vezet. Az adatvezérelt ütemezés növeli annak valószínűségét, hogy a tartalmat akkor látják és osztják meg, mert akkor éri el a közönségét, amikor a leginkább reagáló és koncentrált.

A LinkedIn-en elért bejegyzések teljesítményének elemzése kulcsfontosságú az egyének és a szervezetek számára a tartalomstratégia értékeléséhez, a közönség megértéséhez, a tervek javításához és a LinkedIn céljainak eléréséhez. Ez az elemzés lehetővé teszi a tartalom optimalizálását, a közönség jobb elköteleződését és a platform jobb eredményeit.

  Értekezletjelentések generálása a Zoomban

A LinkedIn Post Inspector használata (lépésről lépésre)

Semmi sem rosszabb, mint közzétenni egy bejegyzést, majd hibákat, hibás képbélyegképet vagy helytelen előnézeti szöveget látni, miközben már érkezik megjegyzés☹️. Létrehozhat előnézeti bejegyzéseket a Post Inspector segítségével, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden reprezentatívnak és megfelelőnek tűnik.

Amikor linkeket teszünk közzé a LinkedIn-en, pontos tartalom-előnézetek generálhatók. Ez tartalmazza a bejegyzés címét, a metaadatokat és a linkhez kapcsolódó előnézeti képet.

Íme a lépések, amelyeket követhet:

 • Kattintson a Vizsgálat gombra, miután beírta a link URL-jét a mezőbe.

 • Ezután a megosztás utáni előnézet teljes lebontása jelenik meg a szakasz szintjéig.

Az eszköz használatához 3 mantra van:

 • Fedezze fel (Ha hiányzik információ a bejegyzésből, optimalizálja és javítsa ki, hogy a LinkedIn felhasználók a megfelelő előnézeti szöveget lássák.)
 • Frissítés (A LinkedIn által a webhelyről birtokolt információk újbóli feltérképezésével friss metaadatokért a tartalom frissítését követően.)
 • Hibakeresés (Ha megérti, hogy a LinkedIn hogyan gyűjti be az Ön anyagának információit, kijavíthatja a tartalom esetleges hibáit.)

A hivatkozás előnézetének OG-címkékkel történő kijavításához gondoskodnia kell arról, hogy a megfelelő Open Graph (OG) címkéket tartalmazza annak a webhelynek a HTML-metaadataiban, amelyhez csatlakozik. Amikor közzéteszi anyagát olyan közösségi oldalakon, mint a LinkedIn, az OG-címkék strukturált adatokat biztosítanak, amelyek részletes és pontos linkelőnézetet hoznak létre. Íme egy lépésről lépésre bemutató útmutató az OG címkék használatáról a link előnézetének javítására:

 • A hivatkozás előnézetének javítása érdekében aktívan meg kell keresnie és módosítania kell vagy hozzáadnia kell a szükséges OG címkéket. A hivatkozás előnézetéhez általában a következő OG címkékre van szükség: „og: title”, „og: description”, „og: image” és „og:url”.
 • A szakasz a közzétenni kívánt weboldal HTML-kódjában található. Adj hozzá OG címkéket. Adja hozzá a megfelelő OG címkéket a címkék közé.
 • A helyőrző értékek helyett adja meg az anyagának megfelelő pontos címet, leírást, kép URL-t és weboldal URL-címét.
 • Az OG címkék ellenőrzéséhez javasolják a Facebook Sharing Debugger aktív használatát, amely a developers.facebook.com/tools/debug oldalon található. Ezután adja meg a problémás weboldal URL-jét, és válassza a „Hibakeresés” lehetőséget. Ez az eszköz lekéri az OG címkéket a webhelyéről, és megjeleníti az esetleges problémákat vagy figyelmeztetéseket. Ennek megfelelően kezelje az esetleges problémákat.
 • Lehet, hogy ezt meg kell tennie, ha már megosztotta a linket, de továbbra is rossz előnézet jelenik meg. Írja be az URL-t a LinkedIn „Post” létrehozási oldalán, és nyomja meg a „Csatolás” gombot.

Azáltal, hogy a megfelelő OG címkéket felveszi weboldala HTML-metaadatai közé, és biztosítja azok pontosságát, aktívan szabályozhatja és testreszabhatja az anyag LinkedIn-en való közzétételekor megjelenő linkelőnézetet.

Elkészült a tartalom, de nincs időd közzétenni? Itt vannak a legjobb LinkedIn bejegyzésütemezők a tökéletesen időzített bejegyzésekhez.

Fontos, hogy szem előtt tartsa a speciális szabványokat és korlátozásokat, miközben optimalizálja a LinkedIn linkelőnézetét a metacím, a képméret és a leírás hossza tekintetében. Tartsa be a következő tanácsokat:

Meta cím:

A link előnézetében megjelenő elsődleges cím a metacím. A LinkedIn azt tanácsolja, hogy a metacím körülbelül 70 karakterből álljon a teljes megjelenítés érdekében. A tömör és meggyőző cím arra ösztönözheti a látogatókat, hogy kövessék a linket, és interakcióba lépjenek a tartalommal.

Képméret:

A link előnézetében megjelenő képnek szemet gyönyörködtetőnek kell lennie, és relevánsnak kell lennie a cikkedhez. A LinkedIn azt tanácsolja, hogy legalább 120 pixel szélességű és 120 képpont magas fotókat használjon. A lehető legjobb képminőség érdekében azt tanácsolják, hogy nagyobb felbontású fényképeket használjanak. Használjon 1,91:1 képarányú, például 1200×627 pixeles fényképeket a legjobb hatás érdekében.

Képfájl mérete:

A LinkedIn maximális fájlméretet korlátoz a linkelőnézetként használt fényképekre. A képfájlok javasolt felső határa 5 MB. A képfájlokat tömörítheti anélkül, hogy a minőségük romlana, így csökkentheti méretüket és javíthatja a betöltési sebességet.

Leírás hossza:

A leírás gyors összefoglalót ad a felhasználóknak az anyagról, és nagy hatással van a közönség elköteleződésére. A leíráshoz a LinkedIn legfeljebb 200 karaktert engedélyez. Nagyon fontos, hogy tömör, vonzó és informatív leírást írjon, amely megragadja az anyag lényegét, és arra készteti a látogatókat, hogy kattintson a linkre további részletekért.

Ha erőfeszítéseket tesz ezeknek a javaslatoknak a megvalósítására a platform tevékenységei során, akkor eléri céljait. Íme néhány bónusztipp, amelyek segíthetnek a bejegyzések továbbfejlesztésében.

 • Nézze meg, hogyan fog kinézni a link a LinkedInben, mielőtt megosztaná. A metacím, kép és leírás helyes megjelenítése érdekében olyan eszközöket használhat, mint a LinkedIn Post Inspector vagy más közösségi média hibakereső eszközök a hivatkozás előnézetének megtekintéséhez és annak pontosságának ellenőrzéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy szükség szerint szerkeszthesse és javítsa a link előnézetét, mielőtt elosztaná a közönségéhez.
 • Fordítson különös figyelmet arra, hogy a technikai komponensek mellett értelmes, minőségi anyagokat készítsen, amelyek a célközönséghez kötődnek. Készítsen nyilatkozatot, amely egyértelműen közvetíti az információ előnyeit és alkalmazhatóságát.
 • Hívja fel a figyelmet azokra a fontos részletekre vagy jellegzetes jellemzőkre, amelyek megkülönböztetik anyagát. A felhasználók nagyobb valószínűséggel veszik észre és követik a vonzó és informatív információkat tartalmazó linket.

Ne feledje, hogy a LinkedIn platformja és irányelvei idővel változhatnak. Fontos, hogy folyamatosan olvassa el a LinkedIn hivatalos dokumentációját vagy fejlesztői erőforrásait a karakterkorlátozások, a képméretek és a linkelőnézeti bevált gyakorlatok legfrissebb részleteiért.

A LinkedInben optimalizálhatja a linkelőnézeteit, hogy felhívja a figyelmet, hasznos anyagokat közöljön, és rákényszerítse az olvasókat, hogy interakcióba lépjenek az Ön tartalmával.

Utolsó szavak!

A LinkedIn több lett, mint egy professzionális hálózati platform, amely professzionális profilokat és vállalati oldalakat tartalmaz. Tudás- és gondolatvezetési központtá is vált.

A LinkedIn Learningtől az informatív bejegyzésekig sokféle tartalom található. A tartalom közzététele előtt azonban a tartalom készítőinek aprólékosnak kell lenniük annak bemutatásával kapcsolatban.

A LinkedIn Post Inspector értékes eszköz a LinkedIn-felhasználók számára a cikkek linkelőnézetének javítására. Az eszköz használatával teljesítményadatokat gyűjthet, megértheti közönségét, összehasonlíthatja az iparági szabványokkal, és nyomon követheti az elköteleződési mintákat. A Post Inspector hatékony használatához megfelelő Open Graph (OG) címkéket kell tartalmaznia weboldala HTML-metaadatai között.

A kulcselemek, például a metacímek, a képméret és a leírás hosszának optimalizálásával testreszabhatja és javíthatja a LinkedIn linkelőnézeteit. A Post Inspector használata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy javítsák a linkelőnézetek vizuális vonzerejét, pontosságát és bevonási potenciálját, ami megnövekedett láthatóságot, átkattintási arányt és általános sikert eredményez a platformon.

Következő lépésként tanulja meg, hogyan használhatja a LinkedIn-csoportokat, hogy kezdőből hálózati nindzsává váljon!