Mi a különbség a normál tok, a MagSafe tok és a szilikon tok között?

Mi az első dolog, amit a vásárlás mellett döntesz telefonvásárláskor? Telefontok, ugye? Bölcs döntés egy ilyen megvásárlása, mert megóvja nehezen megkeresett pénzét a pazarlástól. De mivel a 21. században járunk, és többféle választási lehetőség áll rendelkezésünkre, nehézzé válik a megvásárolandó tok kiválasztása. Még ha tudja is, melyik tokot vásárolja meg, nehéz eldönteni, hogy melyik színt vásárolja meg. Tehát ebben a cikkben segítünk eldönteni, hogy melyik tokot vásárolja meg. Válaszokat kap azokra a kérdésekre, mint például, hogy mi az a MagSafe tok, és mi a különbség a normál tok, a MagSafe tok és a szilikon tok között. Azt is megtudhatja, hogy jó-e a szilikon borítás iPhone-hoz vagy sem, és melyik borítás drága. Olvasson tovább, hogy megtudja a részleteket.

Mi a különbség a normál tok, a Magsafe tok és a szilikon tok között?

A különbség megértéséhez először is tisztázzuk, mi a normál tok, mi az a szilícium tok, melyik a drága burkolat, és még sok más kérdés. Olvasson tovább, hogy megtudja, mi a különbség a normál tok, a MagSafe tok és a szilikon tok között.

Mi az a normál eset?

Szabványos telefontok, amely úgy helyezhető el, hogy eltakarja a telefon hátulját, és csak a képernyő marad látható. A hagyományos telefontokok különféle stílusban kaphatók, beleértve a bőrt, a nagy teherbírású és az elegáns tokot is. Van azonban néhány olyan jellemző, amelyen minden normál példány osztozik. Először is, minden tok teljesen személyre szabható a vastagságtól az általános stílusig és megjelenésig. Általában mindegyik ütéselnyelő, így ha a telefon leesik tok viselése közben, a tok megvédi a sérüléstől.

  Mi az a Reddit Karma és hogyan szerezhetem be?

Fotó: Frankie Lu az Unsplash-en

Mi az a szilikon tok?

Ahogy a Silicon mobiltokok neve is sugallja, szilíciumból áll. De benne van a gumi is. Mivel gumi is van, puhák. Ezek a borítók az apró cseppektől is védik a telefont. Jó fogást is kínál, ha ezek a szilikon tokok texturáltak. Ha Apple szilikon tokot használ, annak puha mikroszálas bélése van, amely nagyobb védelmet nyújt az iPhone számára. Olvasson tovább, hogy megtudja, melyik borító a drága.

Fotó: Alexandrar Todov az Unsplash oldalon

Jó a szilikon burkolat iPhone-hoz?

Igen. iPhone egy drága telefon, ezért gondoskodnia kell arról, hogy biztonságos maradjon. Ehhez sok mindent megtesz, például hamisított üveget a képernyő védelmére és egy jó telefonfedelet. Ami a telefontokokat illeti, számos választási lehetőség áll rendelkezésre a piacon. De egyetlen borítás sem elég jó az iPhone védelméhez; tehát kell egy jó ügy. Ez a jó tok pedig kifejezetten iPhone-hoz készült szilikon borítás, mert:

  • Kiváló tapadás: Ha a telefon borításáról van szó, olyan tokra van szüksége, amely nem csúszós. Nem csak ez, hanem még izzadt kezek esetén is lehetővé teszi, hogy jó fogást tartson a telefonján. Ha kiváló fogást szeretne, az Apple szilikon huzata ezt biztosítja.

  • Könnyen tisztítható: Ha a tok textúrája könnyen tisztítható, akkor hosszú távon használhatja, és ez a burkolat lehetővé teszi ennek a funkciónak a könnyű végrehajtását.

  • Ütésálló tok: Ha Ön olyan személy, akinek gyakran megcsúszik a telefonja, akkor ezt a borítót választhatja, mert ez a tok megvédi a telefont az ütésektől.

Mi az a MagSafe Case?

A MagSafe tokok beépített mágneses tokok. Ez a beépített mágnes funkció lehetővé teszi a készülék töltését. Ezen kívül ütéscsillapító tulajdonságai tökéletes választássá teszik az Ön számára. Kifejezetten Apple eszközökhöz készült. Különböző színekben is kapható a tok, és ezeket a tokokat megvásárolhatja az Apple Store-ban és az amazonban.

Fotó: Daniel Romero az Unsplash-en

Mik a MagSafe tok használatának előnyei?

Az alábbiakban felsoroljuk a MagSafe használatának előnyeit:

  • Hatékonyabb, mert a MagSafe tok mágnese gondoskodik arról, hogy a tok és a telefon tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. Tehát, ha Ön olyan ember, akinek sok munkája van, és nem tudja biztosan, hogy újra ellenőrizze a dolgokat, akkor nekivághat.
  • A MagSafe tokok biztonságosabbak, mint a hagyományos vezeték nélküli töltőtokok. Ez annak köszönhető, hogy a mágnes képes a telefonhoz tartó fedelet még mozgatva is. Tehát tökéletes az Ön számára, ha olyan ember vagy, aki szeret utazni.
  • Több szín is van, így van választási lehetőség. Egy csomagban lesz választék és technológia, így tökéletes tok az Ön számára, különösen, ha blogger vagy.

Bármilyen tokhoz hozzáadhatom a MagSafe-et?

Igen. Vásárolhat mag tok széf átalakítót az Amazontól, hogy a MagSafe-et hozzáadhassa a tokjához. De vannak olyan feltételek, amelyeknek a toknak teljesíteniük kell, ha MagSafe tokká szeretné alakítani. És ezek a feltételek:

  • A tok vastagsága nem haladhatja meg a 4 mm-t.
  • A 3M ragasztó képes ragaszkodni a nem MagSafe házhoz.
  • A nem MagSafe tok nem rendelkezhet ujjlenyomat-álló bevonattal.

Tehát egy nem MagSafe-tokot átalakíthat MagSafe-tokká, de ennek teljesítenie kell a fenti feltételeket. Csak ezután adhatja hozzá a MagSafe-et bármilyen tokhoz.

Melyik borító a drága?

A MagSafe burkolat árait az alábbi táblázat tartalmazza:

MagSafe fedél
Ár rúpiában
Ár dollárban
iPhone 14 Pro Max átlátszó tok MagSafe-el
4900
60.19
iPhone 14 Pro átlátszó tok MagSafe-el
4900
60.19
iPhone 14 Pro bőrtok MagSafe-el
5900
72.47

A MagSafe borítással ellátott szilikon tok árait az alábbi táblázat tartalmazza:

Szilikon burkolat
Ár rúpiában
Ár dollárban
iPhone 14 Pro Max szilikon tok MagSafe-el
4900
60.19
iPhone 14 Pro szilikon tok MagSafe-el
4900
60.19
iPhone 13 Pro Max szilikon tok MagSafe-el
4900
60.19

A fenti táblázatok elemzésével eldöntheti, melyik burkolat a drágább az Ön számára.

Megjegyzés: A szokásos esetekben az árak változhatnak, és a vásárlás minőségétől függenek.

Mi a különbség a normál tok, a MagSafe tok és a szilikon tok között?

Az alábbiakban egy táblázatot mutatunk be, hogy jobban megértsük, mi a különbség a normál tok, a MagSafe tok és a Silicon tok között:

Jellemzők
MagSafe tok
Szilikon tok
Normál eset
Ütéselnyelő
Igen
Igen
Igen
Töltés támogatása
Igen
Nem
Nem
Különböző színben kapható
Igen
Igen
Igen
Ár
Drága
Drága
Olcsótól a költségig
Markolat
Jó tapadás
Jó tapadás
Attól függ
Könnyen tisztítható
Igen
Igen
A textúrától függ

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Használjam a tokot a telefonomon?

Ans. Igen, használjon tokot a telefonhoz, mert az megvédi a telefon képernyőjét a törésektől.

Q2. Mi az a szilikon tok?

Ans. A szilícium tok szilíciumból áll, amely gumit is tartalmaz. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el ezt a cikket a kezdetektől.

Q3. Sokáig bírja a szilikon telefontok?

Ans. Igen, a szilikon tokok tartósak.

***

Reméljük, hogy megtanulta, mi a különbség a normál tok, a MagSafe tok és a szilikon tok között. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.