Mi a GameStop tagsági értéke?

A GameStop fogyasztói elektronikai cikkek, videojátékok, játékfelszerelések, árucikkek és játékgyűjtemények amerikai kiskereskedője. Közel 25 országban 4816 üzlettel a világ egyik legnagyobb videojáték-kereskedőjévé váltak. Ha Ön is felkeresi a GameStopot, és kíváncsi a GameStop Pro tagságra, és szeretné tudni, hogy megéri-e a GameStop cseréje, maradjon velünk a végéig. Ebben a cikkben többet megtudhat a GameStop tagság értékéről és a GameStop áráról, amely megegyezik az Amazon árával. Merüljünk el!

Mi a GameStop tagsági értéke?

Olvasson tovább, hogy részletesen megtudja, mi a GameStop tagság értéke.

Mit jelent a tagsági érték?

A GameStop tagsági értéke a PowerUp Rewards Pro tagsági előfizetéssel rendelkező felhasználó által megtakarított teljes pénzösszeget jelenti, beleértve az összes tényezőt, például 10% kedvezményt az elhasznált termékekre vagy 10% bónuszt a csere után. Az ügyfelek minden hónapban 5 dolláros kupont kapnak, amelyet felhasználhatnak játékok vagy bármilyen áru vásárlására a Gamestore-ból. Biztosítja, hogy az ügyfelek rendszeresen ellátogassanak a Gamestore-ba, és a lehető legteljesebb mértékben használják ki tagságukat.

Mi a tagság értéke a GameStopnál?

A tagság megfigyelt értékét tagsági értéknek nevezzük. Ezt úgy lehet eldönteni, hogy megvizsgálja a PowerUp Rewards Pro tagság költségeit, amelyet a felhasználók fizetnek, milyen előnyöket kapnak, és milyen gyakran használják őket. A GameStop-tagság értéke az a teljes pénzösszeg, amelyet egy GameStop PowerUp Pro tagsági előfizetéssel rendelkező felhasználó megtakarított, beleértve az összes olyan tényezőt, mint a 10%-os kedvezmény az elhasznált termékekre vagy a 10%-os bónusz a beváltásokra. Ezenkívül a profi tagsággal rendelkező ügyfelek dupla pontot kapnak minden vásárlás után, mint profi tagsággal nem rendelkező vásárlók, ami 20 pont minden elköltött dollárért. Az ügyfelek minden hónapban 5 dolláros kupont kapnak, amellyel játékokat vagy bármilyen terméket vásárolhatnak a GameStop áruházból.

Miért éri meg a GameStop Pro tagság?

Sok játékos számára már csak a Game Informer magazin megvásárlása miatt éri meg a profira való frissítés, amit a tagdíj kompenzációjának tekintenek.

  • Ha teljes mértékben használod GameStop-tagodat, és rendszeresen vásárolsz játékokat és cuccokat a GameStop-tól, akkor hamarosan megtérül, és a havi 5 dolláros jóváírás pénzt takaríthat meg, ha gyakran vásárolsz a GameStopban. Ezenkívül a havi bónusszal 10 dolláros üdvözlő bónuszt kapsz egyszerűen azért, mert Pro tag vagy.
  • A GameStop PowerUp Rewards Pro tagsággal további ösztönzők is elérhetők, mint például a pontok duplája, különleges akciós napok, üdvözlőajándékok és további cserekreditek.
  • Előfizetést kap a Game Inform magazinra, amely egy nagyon neves játékmagazin, és évente 50 dollárba kerül.
  • Ezenkívül korai hozzáférést kap a közelmúltban bejelentett termékekhez, konzolleadásokhoz, limitált kiadású gyűjteményekhez, valamint további 10%-os bónusz cserehitelhez a legtöbb termékre. A GameStop a kuponok biztosítása mellett olyan kedvezményeket is biztosít, mint például a GameStop PowerUp Rewards Pro tagjai 2% készpénz-visszatérítést (20 pontot) kapnak minden megvásárolt dollár után.
  • Sőt, ha Power Up Rewards Pro tag vagy, 35 USD vásárlás felett ingyenes házhozszállítást is kapsz. PowerUp Rewards Pro-tagságod évente többször is maga fizeti a költségeit.
  Hogyan lehet törölni a gyorsítótárat a Discordban

Tehát mindezen előnyök miatt a GameStop tagság teljesen megéri.

Mik azok a GameStop tagsági megtakarítások?

A GameStop tagság megtakarítása az a pénz, ami akkor van, ha PowerUp Rewards Pro tagja van. És olyan előnyöket élvezhet, mint például az összes tényező, például 10% kedvezmény az elhasznált termékekre vagy 10% bónusz a cserékre. Ezenkívül a Pro-tagsággal rendelkező ügyfelek dupla pontot kapnak minden vásárlás után, mint Pro-tagsággal nem rendelkező vásárlók, ami 20 pont minden elköltött dollárért. Az ügyfelek minden hónapban 5 dolláros kupont kapnak, amelyet felhasználhatnak játékok vagy bármilyen áru vásárlására a Gamestore-ból. 10 dolláros üdvözlő bónuszt is kapsz, pusztán azért, mert Pro tag vagy.

Tudsz tárgyalni a GameStoppal?

A GameStop nem engedélyezi az alkut. Költségeiket a vállalat határozza meg, és egyetlen GameStop-alkalmazottnak sincs joga megváltoztatni ezt az előre meghatározott költséget. Tehát nincs mód arra, hogy alkudjon bármelyik GameStop üzletben. Olvassa el ezt a cikket az elejétől, hogy megtudja, mi a GameStop-tagság értéke.

Mennyiért adhatod el PS3-odat a GameStopnál?

A PS3 2022-ben való megjelenése mindenképpen értékes, ha szereted a retro játékokat. Ezenkívül visszafelé kompatibilis az eredeti PS2 modellel. Ha visszakapott élményre vágyik, és szeretne retro játékokat játszani, a PlayStation 1 játékok továbbra is játszhatók PlayStation 3-on. Ha azonban el akarja adni a GameStopnak, hozzávetőlegesen 100 és 120 dollár közötti összeget kaphat a PS3-ért a következő címen: GameStop a játékkonzolod változatának és állapotának megfelelően.

  A WinTrezur segítségével titkosíthatja a fényképeket, és beállíthat egy képet jelszóként

Mennyit ér 1000 GameStop pont?

A GameStopnál 10 pontot szerezhetsz minden elköltött 1 dollár után, vagy 20 pontot minden PowerUp Rewards Pro tagként elköltött 1 dollár után. Lehetőséged van arra, hogy hogyan szeretnéd beváltani GameStop pontjaidat, és 1000 GameStop pont 2 dollárt ér. Jutalomleveleket kaphat, amelyeket beválthat online vagy az üzletben, vagy adományozhatja őket a Make-A-Wish és az Extra Life számára. Folytassa az olvasást, hogy megtudja, megéri-e a GameStop cseréje.

Mit tehetsz GameStop pontjaiddal?

Miután megtanultuk, mi a GameStop tagság értéke, ismerkedjünk meg a GameStop pontokkal. A GameStop szolgáltatások széles skáláját kínálja. Vásárolhat játékokat, játékkonzolokat, árut, bakelit akciófigurát és bármilyen más árut. És minden alkalommal, amikor árut vásárol a GameStoptól, GameStop pontokat kap. Vannak más módok is a GameStop-pontok megszerzésére, mint például a GameStop cseréje, online profil létrehozása vagy felmérésekben való részvétel. A GameStop pontjait a következő műveletekre használhatja.

Megjegyzés: A GameStop PowerUp Pro tagsági előfizetéssel rendelkező felhasználók legalább 1000 pontot beválthatnak egy 1 dolláros GameStop jutalomigazolásért cserébe, amelyet online vagy GameStop üzletekben használhatnak fel játékok és áruk vásárlására.

  • GameStop Reward Certificate beváltása: Beválthatod a pontodat, és GameStop jutalomtanúsítványt kaphatsz. A beváltható minimum pont 5000, cserébe egy 5 dolláros GameStop jutalomigazolásért, amely beváltható online vagy GameStop üzletekben. Különféle címletekben kaphatóak jutalom oklevelek. A GameStop nem engedi, hogy több GameStop jutalomtanúsítványt használjon ugyanahhoz a tranzakcióhoz.

  • Szerezz GameStop Pro-tagságot: GameStop-pontjaid beváltásával GameStop PowerUp Rewards Pro-tagság-előfizetést kaphatsz. A GameStop Pro tagság olyan sok előnnyel jár, mint például további ösztönzők, például különleges ajánlatok, üdvözlőajándékok, dupla pontok, több cserehitel és havi 5 dolláros készpénzbónusz.

  • Készpénz beszerzése: Beválthatod GameStop-pontjaidat, és készpénzt biztosítanak az összegyűjtött GameStop-pontokért cserébe.

  • Adományozás: A GameStop Rewards Point a Make-A-Wish és az Extra Life számára adományozható. Minden pont 0,1 százalékát adományozhatja egy nagyszerű célra.

Mennyi kedvezményt kaphat GameStop-tagsággal?

PowerUp Rewards Pro taggá válhat évi 14,99 dollárért, és azonnal megkaphatja a jutalmakat. Valójában a havonta kapott 5 dolláros kuponon kívül 10 dolláros üdvözlő bónuszt is kapsz, pusztán azért, mert Pro tag vagy. A GameStop kedvezményeket is biztosít a GameStop PowerUp Rewards Pro tagjainak, akik 2% készpénz-visszatérítést (20 pontot) kapnak minden megvásárolt dollár után. Ha Power Up Rewards Pro tag vagy, 35 USD vásárlás felett ingyenes házhozszállítást is kapsz.

Megfelel a GameStop ára az Amazonnak?

Nem. A GameStop nem egyezik az Amazon áraival, mert az Amazon árait az eladók, a rendelkezésre állás és az Amazonon folyó értékesítések határozzák meg. Az áregyeztetés magában foglalja az azonos termékek ára közötti különbözet ​​fedezését a rivális vállalatok készpénzes engedményekkel vagy ajándékkártyákkal. Tehát az Amazon árai gyakran változnak, és a GameStop olyan szolgáltatást kínál, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kedvező árú játszható játékokat vásároljanak, és előrendelést is biztosít a közelgő játékokra. Olvassa el újra ezt a cikket, hogy ismét eloszlassa a GameStop-tagság értékével kapcsolatos kétségeit, ha azok még nem oldódtak meg.

Hogyan használhatod a GameStop kuponokat online?

A GameStop kuponokkal játékokat, konzolokat, árut vagy bármit vásárolhat a GameStop hivatalos webhelyéről. Így válthatod be GameStop online kuponjaidat:

1. Látogassa meg a GameStop hivatalos weboldala a böngészőjében.

2. Most keresse meg a kívánt terméket, amelyet meg szeretne vásárolni a GameStop-tól. Kiválasztottunk egy játékot a konzolhoz.

3. A kiválasztás után kattintson a Kosárba gombra.

4. Ezután átirányítjuk a GameStop kártyájára. Kattintson a PROMÓCIÓS KÓD BEÍRÁSA gombra, az alábbiak szerint.

5. Adja meg a másolt kuponkódot, és kattintson a KÜLDÉS gombra a promóciós kód beváltásához.

Így szerezheti be könnyedén GameStop kuponjait vagy promóciós kódjait online.

Megéri a GameStop Trade-in?

Igen, a GameStop cseréje megéri, mert ezen keresztül olcsó áron juthat hozzá játékokhoz és játékkonzolokhoz.

***

Reméljük, hogy megtudta, mi a GameStop tagság értéke, és megéri-e a GameStop csere. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.