Mi a Binance új Web3 pénztárcája, és érdemes-e használni?

Kulcs elvitelek

  • A Binance Web3 Wallet egy, a Binance alkalmazásba integrált, nem letéti kriptovaluta pénztárca, amely elérhetőbbé teszi a decentralizált finanszírozást (DeFi).
  • A legfontosabb funkciók közé tartozik az egyszerű beállítás, a biztonságos biztonsági mentés a felhőbe, az önőrzés, a több lánc támogatása, a token csere, a mobilbarát felület és a kompatibilitás más Binance szolgáltatásokkal.
  • Bár jó lenne, ha a Web3 Wallet nem lenne kötve a Binance-hoz, és önállóan is használható lenne, kényelmes és lenyűgöző választás a kriptovaluta pénztárcát kereső Binance-felhasználók számára.

2023. november 8-án a Binance kiadta Web3 pénztárcáját, amely biztonságos és egyszerű hozzáférést biztosít a decentralizált blokklánc-világhoz, és a Web3-eszközök kezelését közvetlenül a Binance-en belül tartja.

A Binance felhasználók már régóta kérnek jobb Web3-kezelést, így most itt van, merüljünk el a Binance Web3 pénztárcájában, és nézzük meg, megéri-e használni.

Mi az a Binance Web3 Wallet?

A Binance Web3 Wallet egy nem őrizetbe vett (más néven önőrző) kriptovaluta pénztárca, amely lehetővé teszi tokenek tárolását, küldését, fogadását és cseréjét több blokklánc között. Integrálja a Web3 képességeit a Binance alkalmazásba, így a decentralizált finanszírozás (DeFi) könnyebben elérhető a felhasználók számára.

  A Google Asszisztens engedélyezése a Chromebookon

A Binance Web3 Wallet néhány fő funkciója és előnye:

  • Egyszerű beállítás: Web3 pénztárcát hozhat létre a Binance alkalmazáson belül, anélkül, hogy gondja lenne a kezdő kifejezésekkel vagy privát kulcsokkal.
  • Biztonságos biztonsági mentés: Web3 pénztárcájáról biztonsági másolatot készíthet a felhőbe (iCloud vagy Google Drive) jelszóval titkosítva. Ez lehetővé teszi a helyreállítást az eszköz elvesztése esetén.
  • Önőrzés: Ön teljes ellenőrzése alatt áll a privát kulcsai felett, amelyeket több fél számítási (MPC) technológiája biztosít. A Binance nem fér hozzá az Ön pénzeszközeihez.
  • Több lánc támogatása: Tároljon és bonyolítson le kriptoeszközöket különböző blokkláncokon, például Ethereum, BNB Chain, Polygon stb.
  • Token csereügyletek: Hatékonyan cserélhet tokenek között a decentralizált tőzsdék (DEX-ek) és a központosított tőzsdék (CEX-ek) likviditásának összesítésével.
  • Mobilközpontú: A Binance alkalmazás részeként a Web3 Wallet mobilbarát, könnyen használható felületet biztosítva a DeFi számára.
  • Kompatibilitás: Zökkenőmentesen működik más Binance-szolgáltatásokkal, mint például a Binance Bridge és a WalletConnect.

Összességében a Binance Web3 Wallet elősegíti a DeFi és Web3 szolgáltatások átvételét azáltal, hogy egyszerűen használható, önellátó pénztárca élményt kínál.

  A Sims 4 javításának 9 módja Nem lehet elindítani a videokártyát

Megéri használni a Binance Web3 pénztárcáját?

Ha már rendszeresen használja a Binance-t, akkor azt mondom, hogy érdemes megnézni a Web3 pénztárcáját. A Binance alkalmazással való integráció (a Binance webes verziójában nem férhet hozzá a Web3 pénztárcához) meglehetősen egyszerűvé teszi az átutalást a csereszámla és a pénztárca között. Tetszik, hogy közvetlenül a Binance alkalmazásban érhetem el a Web3 pénztárcámat külön alkalmazás vagy bővítmény letöltése nélkül.

A beállítási folyamat gyors és fájdalommentes volt. A Binance Web3 Wallet biztonsági mentése az iCloudba vagy a Google Drive-ba extra biztonságot nyújt (bár ezt csak akkor szabad megtennie, ha biztos abban, hogy felhőfiókjai ugyanolyan biztonságban vannak!). Külön kiáltást érdemel a pénztárca vészhelyzeti exportálási funkciója is, amellyel önállóan is hozzáférhet az eszközökhöz, ha már nem tud hozzáférni Binance-fiókjához. Ez egy olyan funkció, amelyet egyetlen másik Web3 pénztárcánál sem láttam.

Természetesen a biztonság mindig aggodalomra ad okot, amikor kriptopénztárcákkal foglalkozunk. A Binance Web3 Wallet multi-party computing (MPC) segítségével osztja fel a privát kulcsot megosztásokra az eszközön, a felhőalapú tárhelyen és a Binance szerverein. Ha a három közül kettő az Ön irányítása alatt áll, ez nyugalmat biztosít.

  Telefonszám megtekintése a Viberben

A Binance Web3 Wallet különféle érméket és tokeneket támogat olyan blokkláncokon keresztül, mint az Ethereum, BNB Chain, Polygon stb. Használhatja különféle kriptovaluták tartására és tranzakcióira – még a Binance-en felsoroltakon túl is. Az intuitív kezelőfelület a tokenek küldését, fogadását és cseréjét is megkönnyíti.

Az egyik kedvenc szolgáltatásom a beépített csereszolgáltatás. Több DEX és CEX árak összesítésével találja meg a legjobb árakat. A dolgok kinézete alapján valószínűleg sokkal jobb swap-kamatlábakat fog kapni, mint az egyes decentralizált tőzsdék közvetlen használata. A cserének azonnalinak és zökkenőmentesnek kell lennie, mivel a motorháztető alatt a Binance Bridge-et használja.

Ennek ellenére azt szeretném, ha a Web3 Wallet platform-agnosztikusabb lenne, nem pedig a Binance-hez kötve. Jó lenne, ha a Binance Web3 pénztárcáját önállóan használhatnám Binance fiók nélkül. A Binance-felhasználók számára azonban ez egy ok nélküli választás a kriptovaluta pénztárcához.

Összességében a Binance új Web3 Walletja ügyes, és érdemes megnézni. A kényelem, a nagyszerű funkciók és a szoros integráció lenyűgöző kriptopénztárcává teszik.

A Binance Web3 pénztárcája megérdemel egy pörgetést

A Binance új Web3 pénztárcája édes előnyöket hoz az asztalra. Tehát, ha már a Binance csapat tagja, akkor kipróbálhatja az új Web3 Walletet is. Lehet, hogy a kriptográfia és a decentralizált pénzügyek terén a legjobb választásod lesz.