Mennyibe kerül a Netflix havonta?

Látva, mennyire népszerű ez a streaming szolgáltatás manapság, elgondolkodhat mennyibe kerül a Netflix havonta? Miért özönlik mindenki a Netflixhez és nem a többi márkához? Nos, a Netflixnek sok olyan funkciója van, amelyet a többi márka nem, és ezért szinte mindenki előfizet rá. Nemcsak nagyszerű funkciókkal rendelkezik, hanem filmek és egyes műsorok óriási választékával is rendelkezik.

A Netflixnek vannak legjobb televíziós sorozatai, exkluzív filmjei, videói, köztük olyan eredeti Netflix-filmek is, amelyekkel senki más nem rendelkezik – és ez lehet az oka annak, hogy a márka az egyik legmenőbb online streaming szolgáltatás. Ha az ár az egyetlen dolog, ami közted és a Netflix között áll, ideges lehet, amikor megtudja, mennyibe – vagy valójában milyen kevésbe – kerül egy Netflix-fiók.

Mennyibe kerül a Netflix egy hónapban 2020-ban?

A Netflix három tervet kínál, és mindegyik viszonylag olcsó. Mindegyikük ingyenes próbaverziót kínál az előfizetés megkezdéséhez, és Ön dönti el, hogy alap-, normál vagy Netflix prémium csomagot szeretne-e. Ha az alapszolgáltatásra vágyik, akkor is nagyszerű funkciókat kap. Ha többet szeretne, mint az alap, akkor nem kell aggódnia – a csomag továbbra is megfizethető.

Minden csomag olcsóbb, mint a kábeles programozás, beleértve az éves Netflix-előfizetést is. Egyes tervek korlátozzák, hogy hány eszközzel streamelhetsz egyszerre. Ez nem azt jelenti, hogy nem nézhet annyi műsort és filmet, amennyit csak akar, egyszerűen nem teheti meg egyszerre. De nézzük meg őket, és nézzük meg, melyik előfizetés a megfelelő az Ön számára.

Netflix tervek összehasonlítása

Nem számít, hogy a Netflix alapcsomagot vagy a prémium csomagot választja, az ingyenes próbaverzióval kezdi, és továbblép a teljes előfizetésre, ha ezt szeretné. Ha marad, egy hónappal az ingyenes próbaidőszak lejárta után számlázzuk ki.

Amit szeretünk a Netflix-fiókkal kapcsolatban, az az, hogy senki sem kényszerít rá, hogy maradj. Bármikor kiléphet, és ez nem fog megjelenni a hiteljelentésében. Más szóval, nincs aláírandó szerződés.

Az alapterv

Ez a terv körülbelül 8,99 dollárba kerül havonta. Felemelheti a lábát, ledobhatja a pattogatott kukoricát a padlóra, és korlátlan számú filmet nézhet egész nap. Nézze meg kedvenc televíziós sorozatait, vagy használja vezeték nélküli eszközeit filmek vetítésére a gyerekeknek. Az alapterv hátránya, hogy nem tud HD-t, Ultra HD-t csinálni, és nem nézhet egyszerre több képernyőt. Azonban letölthet egy filmet, és később offline módban is megnézheti.

A szabványos terv

Miben más ez a terv? Valójában nem sokat. Egyszerre két képernyőt nézhet meg HD minőségben. Az Ultra HD még nem érhető el a Standard felhasználók számára, azonban a filmeket most letöltheti, és később megtekintheti. Ráadásul korlátlan hozzáférése van a műsorokhoz és filmekhez. Ez a Netflix-terv havonta körülbelül 12,99 dollárt fog fizetni. Ne feledje, hogy a Netflix éves előfizetési ára körülbelül egy hónapos kábelnézés.

Netflix Premium csomag

Ez a terv, ha van egy eltérő ízlésű család, vagy mi több televíziónk van otthon egy időben. Mindössze 15,99 USD havonta, és ugyanazok az előnyök, mint a többi csomag. Ezúttal azonban egy drámasorozatot nézhet telefonon, miközben vígjátékot néz a televízión. Semmi sem hasonlítható a korlátlan filmek és tévéműsorok többszöri megtekintésére HD vagy Ultra HD minőségben.

Megjegyzés: Az első hónapot ingyenesen kapja, függetlenül attól, hogy melyik csomagot választja. Nem te lennél az egyetlen, aki összehozza néhány barátját, és megosztja a számlát és a képernyőket. Így mindenki csak havi 4 dollárt fizet, plusz adót a lakóhelyétől függően, de ne mondja el a Netflixnek, hogy ezt mondtam. A megosztás törődés!

Melyik előfizetést válassza?

Csak te tudod, mi a legjobb neked és az igényeidnek. A HD Ultra használatához kompatibilis számítógép-monitorra vagy 60 Hz-es televízióra és nagy sebességű internetre van szüksége. Javasoljuk, hogy végezzen sebességtesztet, mielőtt elkötelezi magát a prémium előfizetés mellett, ha kifejezetten Ultra HD-t szeretné használni. Lehet, hogy ez a terv mégsem neked való. Ha megnézzük, az egyetlen különbség a Standard és a Netflix Premium ára között az Ultra HD. Sok szerencsét!