Mennyibe kerül 1 millió érme a TikTokon?

Kétségtelen, hogy a TikTok megrohanta a világot növekvő népszerűségével. Rövid videó formátumuk világszerte divatossá vált. Bár hallott már arról, hogy a népszerű tartalomkészítők hogyan keresnek a TikTokon keresztül, nem biztos, hogy hallottál a TikTok érméiről, amelyek szintén bevételeik jelentős részét képezik. Amint elérik a 100 követőt a TikTok-fiókjukon, elkezdhetnek keresni. Ezek az érmék nem szokványosak, és különféle célokra felhasználhatók. Ebben a cikkben mindent megtudhat a TikTok érmékkel kapcsolatban, különösen azt, hogy mennyi az 1 millió érme a TikTok és a TikTok érmék feltöltésekor. Azt is megtudhatja, mennyi a 20 000 érme a TikTokon.

Mennyibe kerül 1 millió érme a TikTokon?

Ebből a cikkből megtudhatja, mennyi az 1 millió érme a TikTokon. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Mik azok a TikTok Coinok?

A TikTok érme az alkalmazáson belül használt pénznem. Ezeket az érméket valódi pénzzel vásárolják, és a TikTok Walletban tárolják. Az érmék pénztárcához való hozzáadása a TikTok érmék újratöltése néven ismert. A TikTok érméket arra használják, hogy ajándékokat küldjenek kedvenc tartalomkészítőjének. Ezek az élő közvetítésben lévő hangulatjelek és a TikTok tartalomkészítő megjegyzései. Feltöltheti fiókját TikTok érmékkel, és vásárolhat magának TikTok promóciókat. Mindig emlékezni kell arra, hogy ezek az érmék nem téríthetők vissza.

  Hogyan védheti meg Synology NAS-ját a Ransomware-től

Hogyan lehet TikTok érméket keresni?

Mint már említettük, a tartalomkészítők érméket keresnek élő közvetítéssel és megjegyzésekkel. Érméket kapnak hangulatjelek formájában, amelyeket ajándéknak neveznek. Minden ajándéknak más az érme értéke. Az alábbiakban felsoroljuk az egyes ajándékok érme értékét:

 • Panda: 5 érme

 • Olasz kezek: 5 érme

 • Love bang: 25 érme

 • Fényvédő krém: 50 pont

 • Szivárvány: 100 érme

 • Nagyon gazdag vagyok: 1000 érme

 • Koncert: 500 érme

 • Drámakirálynő: 5000 érme

 • Oroszlán: 29 999 érme

A Drama Queen Gift a maximum, amit a felhasználó megoszthat. Több felhasználót érhet el, ha növeli követői számát.

Mennyibe kerülnek a TikTok Coinok?

Mivel ezeket az érméket valódi pénzzel vásárolják, értékük folyamatosan változik az árfolyammal. Jelenleg egy TikTok érme 1,3 centbe kerül. Az alkalmazás hét érmecsomagot kínál. Egyszerre legfeljebb 16 500 érmét vásárolhat 300 dollárért. Az alkalmazás bónuszt is biztosít az első alkalommal történő érmevásárláshoz.

Mennyibe kerül 1000 TikTok Coin?

Nézzük meg, mennyibe kerül 1000 TikTok érme, mivel már tudjuk 1 érme költségét. Azon számítások alapján, ahol 1 érme 1,3 cent, 1000 érme 1300 centnek felel meg. Ezért 1000 TikTok érme értéke 12,9 dollár.

Mennyibe kerül 20 000 érme a TikTokon?

Mivel már tudjuk, hogy mennyi az 1000 TikTok érme, könnyen megtudhatjuk, mennyi 20 000 érme a TikTokon. Csak annyit kell tennünk, hogy az 1000 TikTok érme értékénél húszszor nagyobb értéket kell találnunk. A számítások alapján a végső érték 268,98 USD.

Mennyibe kerül 1 millió érme a TikTokon?

Kiszámolni, hogy mennyi az 1 millió érme a TikTokon, egyáltalán nem üzlet, mivel már tudjuk, mennyi a 20 000 érme a TikTokon. Amikor 20 000 TikTok érme 260 dollárba kerül, az 1 millió TikTok érme számítása körülbelül 13 000 dollárt tesz ki.

Mi a különbség az érmék, az ajándékok és a gyémántok között?

Az elsődleges különbség a TikTok-érmék, ajándékok és gyémántok között az, hogy csak gyémántokat lehet rajzolni. Minden gyémánt 0,05 dollárba kerül. Ezért az érméit gyémánttá kell konvertálnia, hogy beválthassa azokat.

Hogyan lehet a TikTok érméket valódi pénzzé alakítani?

A TikTok érméket könnyen valódi pénzre lehet váltani. Össze kell kapcsolnia a PayPal-fiókját a TikTok-fiókjával. A számla összekapcsolása után ellenőrizze az érmeegyenleg oldalt, hogy megtudja az érmék meglévő számát, és az érméket gyémánttá konvertálhatja, amelyet PayPal-számláján válthat ki. Az érméket bármikor kiválthatja, választásától függően. Hagyhatja, hogy az érmék egy ideig felhalmozódjanak, majd beválthassa őket, vagy az egyenleget azonnal átutalhatja PayPal-számlájára. Így napi minimum 100, maximum 1000 dollárt vehet fel.

1. Nyissa meg a TikTok alkalmazást Android vagy iOS mobil eszköz.

2. Érintse meg a gombot Profil fület az alsó sávból.

3. Érintse meg a hamburger ikont a jobb felső sarokban.

4. Ezután érintse meg a Beállítások és adatvédelem elemet.

5. Ezután érintse meg az Egyenleg > ÉLŐ AJÁNDÉKOK > Kivonás menüpontot.

6. Jelentkezzen be PayPal-fiókjába a megfelelő hitelesítő adatokkal, és vegye ki a pénzt.

Megjegyzés: A készpénzfelvétel során két esetben adódhat probléma. Az egyik, amikor a TikTok-fiók adatai nem egyeznek a PayPal-fiókjával. Másodszor, ha megsértette a TikTok által kiadott közösségi irányelvek valamelyikét. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő adatokat adta meg, és tartsa be a TikTok által adott irányelveket. Olvassa el ezt a cikket az elejétől, hogy megtudja, mennyi az 1 millió érme a TikTokon.

Eladhatók a TikTok érmék?

Nem, a TikTok érméket nem lehet eladni, és nem is téríthetők vissza.

Mi a különbség a TikTok Coins és a Diamonds között?

A TikTok érméket nem, míg a gyémántokat be lehet váltani. Egy gyémánt két TikTok érmének felel meg. Ott egy alkotó köteles az érméket gyémánttá alakítani, hogy valódi pénzzé tegye őket. Ahhoz, hogy készpénzre válthassa, legalább 100 dollár értékű gyémánttal kell rendelkeznie.

Ki kaphat ajándékot a TikTokon?

Néhány kritériumot be kell tartani, ha ajándékokat szeretne kapni a TikTokon. Ezeket a kritériumokat az alábbiakban soroljuk fel:

 • Legközelebb csatlakoznod kell a Creatorhoz.
 • Tartalmának az elmúlt 30 napban kellett volna megjelennie.
 • A TikTok követőidnek legalább 1000 követőnek kell lennie.
 • Fiókjának legalább egy hónaposnak kell lennie.
 • Nem szabadott volna megszegnie a TikTok közösségi irányelveit sem.

***

A fent említettek a TikTok érmék feltöltésének részleteiről és a TikTok érmék értékéről szóltak. Reméljük, hogy ez az útmutató segített megérteni, mennyi az 1 millió érme a TikTokon. Kérjük, ossza meg kérdéseit vagy javaslatait az alábbi megjegyzés részben.