Melyik iPhone 15 tokot érdemes megvenni?

Kulcs elvitelek

  • A FineWoven egyedi tapintású szövetanyag, hasonlóan a nylon és a bársony keresztezéséhez. Lehet, hogy megszokni kell, de tapintásra természetes.
  • Míg a szilikon tokok ütéselnyelő tulajdonságaikról ismertek, a FineWoven tokok puhábbak és jobban ellenállnak a kopásnak, így képesek az átlagos esést is elviselni.
  • A FineWoven tokok kevesebb színválasztékkal rendelkeznek, mint a szilikon tokok, de ha a kifinomult és professzionális megjelenést részesíti előnyben, megéri a 10 dollárt a szilikon kínálattal szemben. A szilikon azonban megfelelőbb lehet, ha az élénkebb színeket és a praktikusságot kedveli.

2023-ban az Apple lemondott bőrtokjairól valami környezetbarátabb dologért: a FineWovenért. Ez az Apple divatos szava az iPhone-tokok és egyéb kiegészítők új szövetstílusára. De megéri a prémiumot az ismerős szilikon tokkal szemben?

Mi az a FineWoven és milyen érzés?

Kép jóváírása: alma

A FineWoven egy szövetanyag, amelyet az Apple a Wonderlust iPhone 15 rendezvényén jelentett be. Szerint Az Apple Store FineWoven termékleírása„tartós mikrovillából készült”, és „puha, velúrszerű tapintású”.

  5 ok, amiért nem szabad hangulatjeleket használni a jelszavadban

Ez a leírás igaz. Egyedülálló a kézben – akár a nylon és a bársony vagy a mikrobőr keresztezése. Előfordulhat, hogy megszokni kell, amikor először felhelyezi iPhone-jára, de idővel nagyon természetessé válik az érintés.

Összességében a FineWoven sokkal inkább hasonlít a szövethez. Ha valódi cserét keres az Apple régi bőrtokjaihoz, keresse fel külső kiegészítők gyártóit, vagy nézze meg a legjobb iPhone 15 tokokat.

Ennek ellenére az új anyagot prémium tokként szánják a szilikon helyett, 10 dollár pluszért – ugyanaz a prémium Apple, mint régen a bőr iPhone-tokokért. Környezetbarátabb is, mint a bőr, tekintettel arra, hogy az Apple állítása szerint a FineWoven lényegesen alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással bír.

A szilikon vagy a FineWoven jobb védelmet kínál?

George Tinari/MUO

Ha védelemről van szó, mindkettő Apple szilikon tok és a FineWoven toknak megvannak az erősségeik. A szilikon tokok ütéselnyelő tulajdonságaikról ismertek. Puhák, rugalmasabbak, és hatékonyan védhetik az iPhone-t a leejtés és az ütések ellen. Tapadóképessége miatt a szilikon elsősorban a balesetek megelőzésében segít. A szilikonnal azonban gyakori probléma, hogy idővel lebomlik.

Ennek ellenére a FineWoven tokok nagyon puhák és közepesen rugalmasak is. Bár lehet, hogy nem olyan ütéselnyelőek, mint a szilikon tokok, a FineWoven jobban ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, és jobban bírja az átlagos esést.

  Milyenek a Flirt.com vélemények?

Korai vélemények innen A perem és 9to 5Mac azt sugallta, hogy az anyag túl könnyen karcolódik, ami gyorsan aggodalomra ad okot a potenciális vásárlók körében. Tehát még várni kell, hogy a FineWoven hosszú élettartamú lesz-e. .

Szerencsére a napi használatból adódó enyhe karcolásokat FineWoven tokomon könnyedén, nyom nélkül le tudtam dörzsölni. Tekintettel arra, hogy az átlagfelhasználó nem fog karcolási tesztet végezni egy drága tokon, az egész helyzet ki van vágva.

De óvatosnak kell lennie, ha Ön az a fajta ember, aki a zsebébe teszi a telefonját más tárgyakkal, például kulcsokkal vagy fémtárcákkal. A ZolloTech YouTube-videója bemutatja, hogy a tokot milyen gyorsan jelölik meg kulcsok vagy szögek.

Színválaszték a szilikon és a FineWoven tokok számára

Kép jóváírása: alma

A színválaszték az, ahol ez a két típusú eset meglehetősen lényegesen különbözik. Bármilyen okból is, az Apple hajlamos a szilikon tokoknak élénkebb, élénkebb színválasztékot adni. A FineWoven kevesebb választási lehetőséget kínál, és a felkínált színek kevésbé telítettek, hogy megfeleljenek a prémiumnak számítónak.

Az iPhone 15 szilikon tokok színei a következők: Orange Sorbet, Cypress, Winter Blue, Storm Blue, Guava, Clay, Light Pink és Black. Ezzel szemben az Apple a FineWoven tokot Mulberry, Evergreen, Taupe, Pacific Blue és Black színekben kínálja. Ezek a színek az összes iPhone 15 modellben egységesek.

  Hogyan állapítható meg, ha harmadik fél eladótól vásárol az Amazonon

Ebben a kategóriában van egy könnyen betartható szabály. Ha szereti a szórakoztató, kipattanó iPhone-tokot, válassza a szilikont. Ha jobban szereti a sima, professzionális megjelenést, válassza a FineWoven-t.

Végső soron, ha a FineWoven puha, szövetszerű tapintása és kifinomult megjelenése illeszkedik az Ön stílusához, akkor az extra befektetés indokolt lehet a szilikon helyett. Ez különösen igaz, ha korábban vásárolt Apple bőrtokokat, és nem házasodik össze a bőrrel.

Másrészt, ha az élénkebb színeket részesíti előnyben, és nem törődik annyira az egyedi kézfogással, vagy aggódik a karcolással kapcsolatos jelentett problémák miatt, a szilikon tok megfelelőbb lehet. A szilikon praktikus választás a mindennapi használatra, és ugyanúgy megfelel a szabványos védelemnek. Minden a személyes preferenciákon és a prioritásokon múlik, mivel mindkettő nagyszerű tok az iPhone 15 számára.