Melyik a jobb projektmenedzsment eszköz 2022-ben?

A projektmenedzsment eszközök hasznosak, mivel az elejétől a végéig leegyszerűsíthetik a teljes projektmenedzsment-életciklust. Segítenek a projekt tervezésében, végrehajtásában, nyomon követni az előrehaladást és a fejlesztéseket.

A projektmenedzsment eszközöket, mint például az Asana és a Monday.com, széles körben használják a csapatok feladataik és projektjeik kezelésére.

Mivel minden csapatnak más céljai, követelményei és korlátai vannak, a csapatok küzdenek azért, hogy megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő projektmenedzsment szoftvert.

Ez egy folyamatos háborút hozott létre – Asana kontra hétfő.

A két fő projektmenedzsment eszköz fantasztikus funkciókat és képességeket kínál a felhasználók számára.

Tehát, ha Ön is talál egy jó projektmenedzsment szoftvert, és/vagy e kettő között ragadt, ez a cikk segíthet kiválasztani a megfelelőt az Ön egyedi igényei alapján.

Maradjon velünk, hogy megtudja, ki nyeri a csatát.

Mi az a projektmenedzsment?

A projektmenedzsment a szervezet erőforrásainak tervezését és megszervezését jelenti egy konkrét projektcél megvalósítása érdekében, a megállapodás szerinti korlátok között.

Ez magában foglalja a feladatok elvégzéséért felelős csapatokat, hogy megfelelő erőforrásokat, például készségeket, folyamatokat, módszereket, ismereteket és eszközöket alkalmazzanak a cél időn, költségvetésen és projektkörön belüli elérése érdekében. A csapatok arra is törekednek, hogy a cél elérése érdekében optimalizálják a megfelelő erőforrás-allokációt, biztosítva a minimális pazarlást.

Annak érdekében, hogy a csapatok könnyebben kezelhessék projektjüket, olyan projektmenedzsment eszközöket használnak, mint a Monday és az Asana. Ezek olyan automatizált szoftvermegoldások, amelyek számos előnnyel rendelkeznek, például:

 • Könnyed projekt tervezés és kivitelezés
 • Automatizálás a tervezésben, ütemezésben, megfigyelésben, nyomon követésben stb., hogy időt és energiát takarítson meg
 • A szervezeti erőforrások hatékony elosztása és kezelése
 • Jobb együttműködés és kommunikáció a csapattagok között

Asana kontra hétfő: mik ezek?

Mi az Asana?

Asana egy felhő alapú projektmenedzsment eszköz, amellyel hatékonyan és minőségileg kezelheti és nyomon követheti a projekt minden részét az elejétől a befejezésig.

Úgy készült, hogy leegyszerűsítse a projektmenedzsment életciklusát, így gyorsan teljesíthet, miközben teljesíti az összes ügyfélkövetelményt. Ezenkívül megkíméli Önt a különféle táblázatok, eszközök és e-mailek közötti keveredéstől; ehelyett pályán tarthatja projektjét, és továbbléphet a sikeres befejezés felé.

Ez a platform kiválóan működik a kis- és középvállalkozások számára, és rengeteg funkciót kínál a feladatkezeléshez, a munkafolyamatok kezeléséhez, az együttműködéshez, a vonzó sablonokhoz és még sok máshoz.

A világ minden tájáról származó vállalkozások, mint például a NASA, a General Electric, a Deloitte, a Spotify és a The New York Times, bíznak az Asana-ban a könnyű használat, a funkciók és egyéb előnyök miatt.

Mi a hétfő?

A Monday Projects egy másik kiváló projektmenedzsment szoftver. Ez a felhőalapú platform segít egy helyen, könnyedén megtervezni, együttműködni és kezelni projektjeit.

Függetlenül attól, hogy a projekt követelményei alapvetőek vagy összetettek, a hétfő minden zökkenőmentes és hatékony lesz, így Ön a legjobbat nyújthatja. Ez az eszköz lehetővé teszi az irányítópultok, stratégiák, problémanaplók és feladatok kezelését is.

Az eszköz segítségével csapattársakat rendelhet hozzá, egyéni irányítópultokat építhet, megértheti a szűk keresztmetszeteket, és megoldhatja azokat. Emellett nyomon követheti a teljesítményt, és széles körű funkciókat használhat a projektkezelés egyszerűsítésére és időmegtakarításra.

Ez a platform különféle formájú és méretű vállalkozások számára hasznos, különösen vállalkozások számára. Több mint 152 000 ügyfél bizalmát szerezte meg világszerte, köztük a Canva, a Coca-Cola, a Hulu, a HubSpot, az NBCUniversal stb.

Asana kontra hétfő: Jellemzők

Az Asana jellemzői

 • Jelentések és frissítések: Jelentések és állapotfrissítések segítségével valós időben nyomon követheti projektje előrehaladását, hogy megértse, hogyan működik minden, és mielőbb megoldja a problémákat.
 • Automatizálás: Automatizálhatja és egyszerűsítheti a munkafolyamatokat, és csökkentheti a hibákat, miközben időt takarít meg az ismétlődő, manuális feladatokra.
 • Együttműködés: Az egész csapat könnyen megtalálhatja a projekt részleteit, terveket, visszajelzéseket, fájlokat stb., ugyanazzal az eszközzel. Ezenkívül zökkenőmentessé teszi a kommunikációt az ügyfelek, a csapattagok, a vezetők és a szállítók között.
 • Fájlok csatolása: Fájlokat csatolhat és megjegyzéseket fűzhet hozzá az Asana @ megemlítésével az alkalmazottak együttműködésének fokozása érdekében. Felcímkézi, értesíti és figyelmezteti a vevőket, hogy gyorsan reagálhassanak és/vagy intézkedhessenek.
 • Munkaterhelések: Az Asana „Workload” szolgáltatást kínál, amely megakadályozza az alkalmazottak kiégését azáltal, hogy korlátozza az egyes tagok munkaterhelését.
 • Űrlapok: Az „Űrlapok” használatával szabványosíthatja a munkafelvételi folyamatot, és lehetővé teheti másoknak, hogy könnyen hozzáférjenek a projekt részleteihez, és munkát kérjenek. A naptár segítségével nyomon követheti a munkát, észreveheti a problémákat az ütemezésben, és módosíthatja azokat.
 • Portfólió: Jelenítse meg projektje előrehaladását a „Portfolio” segítségével valós időben, kezelje a kockázatokat, és jelentse a projektfrissítéseket az érdekelt feleknek.
 • Megtekintési lehetőségek: Különféle megtekintési lehetőségeket kaphat az Asana-ban, például Gantt-, naptár- és Kanban-táblákat.
 • Sablonok: Használjon vonzó sablonokat az általános folyamatokhoz, ahelyett, hogy a nulláról hozná létre őket marketing, tervezés, üzemeltetés, termék, értékesítés, mérnöki, IT, HR stb.
 • Biztonság és adatvédelem: Hozzon létre egy privát és biztonságos helyet érzékeny munkáinak tárolására és kezelésére. Biztonsági ellenőrzéseket is végrehajthat, hogy megtudja, hogyan használják a tagok a platformot és védik az adatokat.
  Hogyan lehet megváltoztatni a karakterkódolást az Outlookban

 • Integráció: Az Asana több mint 100 integrációt támogat olyan eszközökkel, mint a Gmail, Teams, Splunk, Okta, Adobe, PowerBI, Zapier, Zoho, Slack, Vimeo, Canva, Dropbox, Notion, GitHub, Trello, Miro és még sok más.

A hétfő jellemzői

 • Projekt-irányítópultok: Valós időben tekintheti meg és érheti el az ütemezések, célok, erőforrások, költségvetések stb. magas szintű adatait, és gyorsan hozhat okos döntéseket.
 • Megtekintési lehetőségek: A hétfő különféle megtekintési lehetőségeket kínál, például Kanban-táblákat, idővonalakat, listákat és Gantt-diagramokat a projekt hatókörének, mérföldköveknek, mérőszámoknak stb.
 • Alapállapot: Hozzon létre egy alapvonalat a tervezett és a tényleges ütemezések egyszerű összehasonlításához, valamint a fejlesztések végrehajtásához.
 • Speciális integrációk: A Monday könnyedén integrálható számos eszközzel, kódmentesen, hogy kibővítse és megkönnyítse a funkcionalitást. Tartalmazza: Jira, Salesforce, Dropbox, Slack, Teams, Táblázatok, Gmail, Naptár, Zoom stb.
 • Sablonok: Számos előre elkészített, testreszabható sablon közül választhat projektjeihez.
 • Egyéni automatizálás: Néhány kattintással egyéni automatizálást is konfigurálhat a Monday.com webhelyen, és figyelmeztetéseket kaphat a problémákról és kimaradásokról, valamint javíthatja azokat, mielőtt bármi komoly baj történne.
 • Vállalati szintű biztonság: A hétfő segít megvédeni a munkahelyi és felhasználói adatait a szükséges csapat- és felhasználói engedélyekkel, auditnaplókkal, rendelkezésre állási SLA-val, valamint GDPR- és HIPAA-tanúsítványokkal.
 • Együttműködés: Elősegíti a hatékony együttműködést a csapattagok között. Minden fájlt egyetlen helyen központosít, hogy senki ne hagyja ki az adatokat. Emellett fontos megjegyzéseket és biztosítékokat is csatolhat ügyfeleiről és ügyfeleiről.

Asana vs. hétfő: különbségek

Itt vannak az Asana és a hétfő közötti különbségek a következő paraméterek alapján.

Munkafolyamat-, feladat- és projektmenedzsment

Az Asana és a Monday.com is kínál projekt-, feladat- és munkamenedzsmentet. De hogyan csinálják másként? Mi teszi az egyiket felülmúlja a másikat?

Találjuk ki.

Asana: A folyamatban lévő projektek és feladatok kezeléséhez és egyetlen helyen történő megtekintéséhez az Asana portfólió funkciót kínál. Kiválóan működik egy teljes projektnél, nem pedig egyedi feladatoknál. Több mint 50 sablont használhat, vagy létrehozhat egyet a semmiből, és kezelheti projektjeit.

Számos nézetkategóriát, például listákat, idővonalakat és Kanban-táblákat fog kapni, hogy másképp jelenítse meg a munkafolyamatot. Az Asana azt is lehetővé teszi, hogy áthúzza a feladatokat egy kiválasztott nézetbe, hogy betekintést nyerhessen a feladat megjelenítéséhez.

Ezenkívül határidőket is megadhat a munkák rangsorolásához, és megjelölheti a táblákat közelgő, ma vagy későbbiek szerint. A naptárnézet segítségével nyomon követheti és kijavíthatja az ütemtervekkel kapcsolatos problémákat, míg a „Vállalati célok” segítségével meghatározhatók a célok, és mindenki igazodnia kell azokhoz.

Monday.com: Lehetővé teszi, hogy a projekteket kisebb feladatokra ossza fel, hogy megkönnyítse azok elvégzését. Projektmenedzsment funkcióval rendelkezik, amellyel irányítópultokat hozhat létre, és kezelheti összetett projektjeit a részlegek között. Ezenkívül teljes képet kaphat portfóliójáról különféle elrendezési lehetőségekkel, és megtudhatja, hogy ki mivel dolgozik.

Ossza fel a feladatokat idő szerint, gyorsan beszéljen a fedélzeten lévő csapat bármely tagjával, rendeljen hozzá egy elemet a különböző tagokhoz, és fokozza az együttműködést. Az Asana-hoz hasonlóan a Monday is segít a munkafolyamatok kezelésében olyan nézetek használatával, mint az idővonalak, Gantt-diagramok, Kanban-táblák stb. Az Asana-hoz képest azonban hétfőn könnyebben válthat egyik nézetről a másikra.

A Monday.com számos előre elkészített sablont kínál a feladatok tervezéséhez, végrehajtásához és nyomon követéséhez egy helyen. Ezenkívül táblákat is kap csapata motiválására, valamint automatikus figyelmeztetéseket a mérföldkövek és határidők eléréséről a gyors javítások érdekében. Még az ismétlődő feladatokat is automatizálhatja, áthelyezheti a folyamatban, és rangsorolhatja őket.

Győztes: Hétfő, mivel könnyebb váltani a nézetek között, és több lehetőséget biztosít a nézetek és sablonok számára a munkafolyamatok létrehozásához és kezeléséhez.

Egyszerű használat

Asana: Az Asana intuitív és vonzó felhasználói felülettel rendelkezik, számos lehetőséggel, például sablonokkal és elrendezésekkel (lista, tábla, naptár és idővonal). Nem fog sok gondot okozni az indulás és a projektek létrehozása, a csapattagok hozzáadása, a munka kiosztása és a munkafolyamat beállítása.

Ráadásul a dolgok megkönnyítése érdekében használhatja a több mint 50 sablonjuk bármelyikét az Ön használati esetei alapján, és kezdje el a projektmenedzsmenttel. Ha azonban nem szeretne sablonokat használni, létrehozhat egyet a semmiből, vagy táblázatokat húzhat le egy harmadik féltől származó megoldásból.

Összességében az Asana szórakoztatóvá teszi a projektmenedzsmentet, de néha megzavarhatja Önt számos funkcióval. És ha új vagy, akkor nehéz lehet megtanulni és alkalmazkodni hozzá.

Monday.com: Az Asana-hoz hasonlóan a Monday is intuitív felhasználói felületet kínál, és gyönyörű. Lehetővé teszi, hogy táblákat hozzon létre egy projekthez, értékesítési folyamathoz, marketingtervhez, ütemtervhez stb. A Monday lehetővé teszi, hogy egyetlen feladatot rendeljen hozzá több taghoz és csoportos projektfázisokhoz, ügyleti szakaszokhoz és időkeretekhez.

Az egyszerű vizualizáció érdekében több lehetőség közül választhat – táblázat, naptár, Gantt, Kanban, idővonal, űrlap stb. A legfontosabb, hogy könnyen testreszabhatja az irányítópult különböző részeit, például a színeket, a megtekintési beállításokat, a tételszámokat és egyebeket. A tevékenységeket csoport, idő, oszlop, név stb. szerint is megtekintheti és szűrheti.

  Hogyan találhatok Discord felhasználói azonosítót

Ezen kívül rengeteg előre elkészített sablont kap a tartalomkészítéshez, marketinghez, tervezéshez, értékesítéshez, dokumentumokhoz és még sok máshoz, hogy megkönnyítse munkáját, és használat előtt megtekinthesse azokat.

Összességében a rendkívül sok lehetőség és funkció miatt a hétfő használata nagyon zavaró lehet, különösen az új felhasználók számára. A tanulási görbéje is elég meredek.

Győztes: Hétfő, mivel rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, a tanulási görbéje könnyebben visszafogható, mint az Asana-é.

Jelentéskészítés és elemzés

A jó jelentéskészítés és elemzés tükrözi a projekt előrehaladását, felismeri és kijavítja a problémákat a sikeres befejezés felé.

Asana: Az Asana 360 fokos képet nyújt a projektről mélyreható jelentésekkel, így nyomon követheti az előrehaladást. Különféle jelentéseket biztosít:

 • Előrehaladás: Teljes állapotot kaphat a projekt havi előrehaladásáról az összes befejezett, folyamatban lévő vagy elkezdendő feladattal együtt.
 • Munka állapota: Megtekintheti a közelgő feladatokat projektenként és egyéni mezőnként, valamint az egyes projektekhez tartozó lejárt feladatokat.
 • Erőforrások: Nyomon követheti a csapattagok által egy héten és projektekben elvégzett feladatokat egy hónapban, és megtekintheti a teljes számot.

Amint azt korábban kifejtettük, a jelentéseket tetszés szerint különböző elrendezésekben tekintheti meg. A jelentéskészítő eszköz elegendő lesz az alkalmazottak tevékenységének, feladatának és projektjének egy helyen történő nyomon követésére anélkül, hogy bármilyen jelentéskészítő eszközre lenne szüksége, és figyelemmel kísérheti teljesítményüket.

Hétfő: Az Asana-hoz hasonlóan hétfőn nyomon követheti projektjeit, idővonalait és alkalmazottait. Van benne „Saját szakasz”, amellyel nyomon követheti azokat a dolgokat, amelyekre csapatának szüksége lesz egy projekt befejezéséhez. Emellett a határidő alapján összesíti és kezeli a projekt összes adatát. Azonban nem rendelkezik olyan fejlett jelentési funkciókkal, mint az Asana.

Győztes: Asana a feladatokról, az alkalmazottakról és a projekt előrehaladásáról szóló részletes jelentései miatt.

Automatizálás és integráció

Automatizálás

Asana: Lehetővé teszi az ismétlődő feladatok automatizálását, hogy időt és energiát takarítson meg, és más fontos tevékenységekbe fektessen be. Meghatározott szabályokat kínál az olyan feladatok automatizálásához, mint a feladatok hozzárendelése, az előrehaladás nyomon követése, a fennmaradó értesítések, az időkövetés stb. Ha nem találja a műveletet, egyéni szabályokat hozhat létre.

Hétfő: Rengeteg kód nélküli automatizálást kínál az állapotfrissítésekhez, az esedékességi figyelmeztetésekhez, az e-mail értesítésekhez, a függőségekhez, a feladatok hozzárendeléséhez, a munkafolyamatok létrehozásához, az idő követéséhez, a folyamatfrissítések lekéréséhez stb. Az automatizálást az igényeinek megfelelően is testreszabhatja.

Integrációk

Asana: Az Asana biztonságosan és zökkenőmentesen integrálódik több mint 200 megoldással, így az egyetlen platformon mindent megtehet anélkül, hogy eszközöket váltana. Néhány közülük a Slack, Salesforce, Gmail, Zendesk, Zoom, Teams, Outlook, Zapier, Vimeo, Jira Cloud, Dropbox, Canva, Lucidchart, YouTube, Notion, GitHub, GitLab, Trello, Sentry, MailChimp és még sok más.

Hétfő: A hétfő számos eszközzel integrálható anélkül, hogy kódot kellene írnia. Tartalmazza: Teams, Outlook, Slack, Dropbox, Calendar, Zoom, Gmail, LinkedIn, Zapier, Adobe Creative Cloud, Twilio, Salesforce, PandaDoc, Shopify, Stripe, Pipedrive, SurveyMonkey, HubSpot, Jira, GitHub, Todoist, Trello, PagerDuty és több.

Győztes: döntetlen

Biztonság és adatvédelem

A növekvő kiberbiztonsági kockázatok miatt olyan rendszert kell választani, amely biztonságot nyújt vállalkozása és ügyféladatai számára a támadásokkal szemben. Hasonlítsuk össze az Asana és a hétfőt a biztonság és az adatvédelem alapján.

Az Asana beépíti az adatbiztonságot működésébe és termékeibe, és befektet egy megbízható infrastruktúra kiépítésébe, amely támogatja a telepítéseket, függetlenül attól, hogy 100 vagy 100 000. Bevált gyakorlatokat alkalmaz a biztonságos, elérhető és méretezhető felhőalkalmazások karbantartására. Olyan protokollokat foglal magában, mint a jelszókivonat, a legkisebb jogosultságokhoz való hozzáférés, a rendszeres biztonsági értékelések, a biztonságra összpontosító fejlesztés, a nyilvános hibajavító programok stb.

Ezenkívül az Asana információbiztonsági osztálya a legújabb biztonsági ellenőrzéseket használja, és nyomon követi a rosszindulatú tevékenységeket IT-eszközökön, hálózatokon és adatközpontokban. Adminisztrátori vezérlőket és adatvédelmet is kínál, hogy mindent megjelenítsen, és időben gyors lépéseket tegyen.

Az Asana egyszeri bejelentkezést (SSO), többtényezős hitelesítést, SAML 2.0-t, valamint 99,90%-os rendelkezésre állást és valós idejű adatok átláthatóságát kínálja. Ezenkívül napi biztonsági mentéseket, helyreállítási módszereket és regionális biztonsági mentéseket kap a vészhelyzetekre való felkészüléshez. Ezenkívül megfelel az olyan szabályozásoknak, mint a GDPR és a CCPA, és rendelkezik a SOC 2, SOC 3, ISO/IEC 27001:2013, ISO/IEC 27017:2015, ISO/IEC 27018:2019, ISO/IEC 27701:2019 tanúsítvánnyal. , GLBA és HIPAA (hamarosan).

Hétfő: Az Asana-hoz hasonlóan a Monday is aggódik adatai, alkalmazásai, eszközei és hálózata biztonsága miatt. Vállalati szintű biztonsági funkciókat, például kétfaktoros hitelesítést és SSO-t biztosít olyan eszközökkel, mint az Okta és a One Login. A Monday ezenkívül adatvédelmet is kínál a csapat- és felhasználói engedélyekkel, az üzemidőt biztosító SLA-val és a részletes auditnaplókkal, valamint GDPR, HIPAA, AICPA SOC, ISO 27001 és ISO 27:27018 tanúsítványokkal.

  Hogyan lehet egy kis szünetet tartani valakitől a Facebookon

Győztes: döntetlen, mivel az Asana és a Monday is rengeteg biztonsági és adatvédelmi funkciót kínál minden csomagban.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat is döntő tényező, mert ha bármilyen problémába ütközik, egy támogató és barátságos csapat segítségét kéri a probléma megoldásához.

Asana: 24 órás ügyfélszolgálatot kínál csevegésen és jegyvásárláson keresztül, valamint rengeteg YouTube-videót, útmutatót, dokumentációt és cikket. Professzionálisan és barátságosan megoldják problémáit.

Hétfő: Hétfő 24 órás ügyfélszolgálatot kínál minden tervében e-mailben, chaten és telefonon. Vállalati tervében egy dedikált ügyfél-sikermenedzsert is biztosít. A tudásbázisukra és a GYIK részre is hivatkozhat, ahol választ találhat a gyakori kérdésekre, nézhet YouTube-videókat, részt vehet webináriumokon és cikkeket olvashat.

Nyertes: hétfő.

Árazás

Asana: Négy tervet kínál különféle igények kielégítésére:

 • Alap: Ingyenes korlátlan számú feladathoz, üzenetekhez, projektekhez, tevékenységnaplókhoz, fájlonként legfeljebb 100 MB-os fájltároláshoz, 15 taghoz, 100+ ingyenes integrációhoz stb.
 • Prémium: 10,99 USD manuálisan kiszámlázzák az alapcsomagban szereplő funkciókért, valamint a Workflow Builderért, az idővonalért, a korlátlan számú irányítópultért, a speciális keresésért és sok másért.
 • Üzleti: 24,99 USD-t manuálisan számlázunk ki a prémium csomagban foglalt mindenért, valamint a portfóliókért, a munkaterhelésért, a speciális integrációkért, az egyéni szabálykészítőért, a jóváhagyásokért és egyebekért.
 • Vállalati: Kérjen árajánlatot, hogy megkapja az üzleti terv minden részét, valamint SAML-t, SCIM-et, adattörlést és -exportálást, mellékletvezérlőket, kiemelt támogatást, egyéni márkaépítést és még sok mást.

Hétfő: Öt tervet kínál, és ingyenesen kipróbálhatja őket.

 • Egyéni: legfeljebb 2 ülőhely, 20+ oszloptípus, Excel importálás, 200+ sablon, akár 1000 elem, 500 MB tárhely, 1 hetes tevékenységnapló, 1 tábla/műszerfal stb.
 • Alap: 9 USD/hó, évente számlázva korlátlan számú ülésért, korlátlan tételekért, 5 GB tárhelyért, 1 hetes tevékenységnaplóért, 1 tábláért/műszerfalért stb.
 • Normál: 12 USD/felhasználó/hó korlátlan számú ülésért, korlátlan tételekért, 20 GB tárhelyért, 6 hónapos tevékenységnaplókért, 5 tábla/műszerfal, 250 művelet/hónap,
 • Pro: 20 USD/felhasználó/hó, korlátlan számú ülőhely és tétel, 100 GB tárhely, 1 éves tevékenységnaplók, 10 tábla/műszerfal, 25 000 művelet/hó
 • Vállalati: Kérjen árajánlatot korlátlan számú ülésre és cikkekre, 1000 GB tárhelyre, 5 év tevékenységi naplókra, 50 táblára/műszerfalra, 250 000 műveletre havonta

Nyertes: A hétfő egy kicsit megfizethetőbb, bár nem sok különbség.

Összegzés

Foglaljuk össze táblázatban az ászana és a hétfő közötti különbségeket.

A ParameterAsanaMondayFeaturesAsana funkciólistája minimalista, például feladat-, projekt- és munkafolyamat-kezelés, többféle megtekintési lehetőség, integráció, sablon stb. A hétfői szolgáltatások listája átfogó és különösen hasznos a profi felhasználók számára. Tartalmaz feladat-, munkafolyamat- és projektmenedzsmentet, vonzó sablonokat, 100+ integrációt stb. Könnyű használat Az Asana intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, de sok funkció és funkció néha megzavarhatja a felhasználókat, és tovább tart az eszköz tanulása és alkalmazkodása. . A Monday is intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, de vonzóbb és színesebb. Tanulási görbéje is meredek, de a testreszabási lehetőségek lelassíthatják a görbét. Jelentések és elemzésekMélyreható jelentéseket és elemzéseket biztosít a projektek és az alkalmazottak teljesítményének nyomon követéséhez. Nem nyújt olyan részletes jelentéseket, mint az Asana. Nézetek és elrendezések Az Asana programban többféle nézetet kaphat, például táblát, naptárat, Ganttot stb. A hétfő számos beépített nézetet is kínál, például a Kanban-táblát, a listát, a munkaterhelést, az idővonalat és a naptárat. Alkalmas bármilyen méretű vállalkozások számára, különösen a kis- és középvállalkozások számára. Minden vállalkozás, különösen a vállalkozások és a távoli. A PricingIt ingyenes csomagot kínál, míg a fizetett csomag személyenként havi 10,99 dollártól kezdődik. A hétfő ingyenes csomagot is kínál, míg a fizetett csomag havi ülésenként 8 dollártól kezdődik.

Asana kontra hétfő: melyiket válasszam?

A fenti Asana vs. Hétfő összehasonlításból úgy tűnik, hogy a hétfő előnyben van az ászanával szemben. Intuitív és vonzó felhasználói felülettel, rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, és a testreszabható opciókkal könnyedén használható.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az Asana nem jó. Mindkét projektmenedzsment eszköznek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és az egyiket az igényei és a költségvetés alapján kell kiválasztania, nem csak a hiúsági mutatókat.

Ha az Ön igényei minimálisak, az Asana megfelelhet Önnek. Nem fogja összezavarni a túl sok lehetőséggel. Ez a legjobb azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, akik kiváló együttműködési és kommunikációs funkciókkal rendelkező projektmenedzsment eszközt keresnek.

De ha az igényei változatosak, és olyan funkciókban gazdag eszközre van szüksége, amely vizuálisan is tetszetős, nyugodtan választhatja a hétfőt. Távoli csapatok és vállalkozások számára is a legjobb választás lehet.