Melyek a legújabb iPhone hangulatjelek?

Kulcs elvitelek

 • Az Apple 118 új hangulatjelet mutatott be az iOS 17.4-ben, köztük lime-ot, barna gombát, főnixet, törött láncot és fejrázó hangulatjeleket.
 • A frissítés négy nem-semleges családi hangulatjelet is tartalmaz, néhány meglévő hangulatjel variációi pedig jobbra néző változatban is elérhetők.
 • Ha hozzá szeretne férni az új hangulatjelekhez, hogy új módon fejezze ki magát online, frissítse iPhone-ját vagy iPadjét iOS 17.4-re vagy iPadOS 17.4-re.

A hangulatjelek az önkifejezés egyik legjobb módja, és az Apple minden évben új hangulatjeleket ad az iOS rendszerhez, hogy több módot kínálhasson az online reakcióra. Nincs ez másként a 2024-es iOS 17-tel sem.

  14 legjobb gyönyörű képernyőképes eszköz és API vállalkozása számára

Vadonatúj hangulatjelek az iOS 17.4-ben

Az új hangulatjelek egyike az iOS 17.4-es frissítés számos elemének. Míg az Apple 2024 márciusában 118 új emojit adott ki az iOS 17.4 és az iPadOS 17.4 mellett, az alábbi hat hangulatjel az a vadonatúj, amelyet a legtöbben szívesen kipróbálnak.

Mész

A Lime világszerte népszerű emojikérés – olyannyira, hogy egy mexikói étterem, a Lime Fresh Mexican Grill elindított egy change.org petíciót lime emojit követelve.

Tehát ha valaha is azon kapta magát, hogy felvert lime-ot tartalmazó ételt, de végül a citrom emojit kellett használnia annak ábrázolására, örömmel fogja tudni, hogy az iOS-nek végre van lime emoji.

Barna gomba

Egy másik hangulatjel az étel és ital kategóriában, amelyet a Unicode Consortium 2023-ban jóváhagyott, a barna gombás emoji. Míg a piros-fehér gomba emoji a rajongók kedvence volt, az új hangulatjel valósághűbb gombaábrázolás.

  Mi a jobb az alkalmazásbiztonsági teszteléshez?

Főnix

Az Apple egy hangulatjelet is bemutatott a főnixhez, a görög mitológiából jól ismert lényhez. Az emoji az újjászületést és a reinkarnációt jelképezi.

Törött lánc

Ha valaha egy megszakadt köteléket próbál szimbolikusan ábrázolni, előfordulhat, hogy egy megfelelő hangulatjelet keres. Szerencsére az iOS 17.4 tartalmaz egy megszakadt láncú hangulatjelet.

Fejrázás vízszintesen

A smiley kategóriában két új iOS hangulatjelet is találsz. Az egyik a vízszintesen rázó fejet rázó emoji, ami tagadhatatlanul tökéletes módja annak, hogy valamire nyugodtan nemet mondjunk!

Fejrázás függőlegesen

Szeretné elmondani barátainak, hogy szívesen lógna velük anélkül, hogy kiírná a szavakat? Nos, most egyszerűen elküldheti nekik a fejcsóváló függőleges hangulatjelet, és hívhatja egy nap!

  A MacBook nem lép alvó üzemmódba, amikor a fedél le van zárva? 6 kipróbálható javítás

Négy új családi hangulatjel

Miután frissíti iPhone-ját iOS 17.4-re vagy iPadjét iPadOS 17.4-re, négy nemsemleges családi hangulatjelet fog találni. Íme az elérhető kombinációk:

 • Felnőtt, Gyermek
 • Felnőtt, Gyermek, Gyermek
 • Felnőtt, Felnőtt, Gyermek
 • Felnőtt, Felnőtt, Gyerek, Gyermek

Friss hangulatjel-variációk az iOS 17.4-ben

A hat vadonatúj emojikon és a nemi szempontból semleges családi emojikon kívül a fennmaradó 108 hangulatjel a meglévő lehetőségek csekély változata.

Bár ezeket az emojikat az iOS 17.4-es verzióra való frissítés előtt megtalálhatja, észre fogja venni, hogy azok mindegyike balra néz. Az iOS 17.4 kiadásával az Apple a következő jobb oldali hangulatjeleket vezette be:

 • Sétáló személy
 • Térdelő személy
 • Futó személy
 • Személy egy fehér bottal
 • Manuális kerekesszékben ülő személy
 • Motoros tolószékben ülő személy

Mindezek a hangulatjelek három nemi beállításban és öt különböző bőrtónusban állnak rendelkezésre. Az új hangulatjelek eléréséhez egyszerűen frissítse iPhone-ját vagy iPadjét iOS 17.4-re vagy iPadOS 17.4-re.