Megjegyzések nyomtatása csak Wordben

Ha több személlyel dolgozik együtt egy dokumentumon, a megjegyzések írása a folyamat elengedhetetlen része. Kinyomtathatja a dokumentumot megjegyzésekkel együtt, de mi van, ha csak a megjegyzéseket szeretné kinyomtatni? Megteheted.

Miért szeretné csak a megjegyzéseket nyomtatni egy dokumentumhoz? Ennek több oka is van. Talán csak egy nyomtatott példányt szeretne a megjegyzésekből, amelyeket megőrizhet nyilvántartása számára. Vagy esetleg szeretne egy csoportban leülni az együttműködőkkel, és külön-külön megnézni a dokumentumot és a megjegyzéseket. Végül is egy szerkesztésekkel és megjegyzésekkel teli nyomtatott oldal kissé elsöprő tud lenni. Bármi legyen is az oka, a Word megkönnyíti a végrehajtását.

Csak megjegyzések nyomtatása

Először nyissa meg a nyomtatni kívánt megjegyzéseket tartalmazó dokumentumot. Az „Áttekintés” lapon kattintson a „Jelölések megjelenítése” gombra.

A legördülő menü tetején a „Megjegyzések” felirat látható. Ha van mellette pipa, akkor itt semmit sem kell tenni. Ha nem, menjen előre, és válassza ki azt.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy az összes megjegyzés kinyomtatása helyett csak a bírálóspecifikus megjegyzéseket nyomtathatja ki. Ehhez válassza ki a menü „Konkrét személyek” elemét, és válassza ki a megjelenő listából azt a konkrét értékelőt, akinek megjegyzéseit meg szeretné tartani. Ellenkező esetben maradjon az „Összes értékelő” bejelölve.

Ezután válassza ki a „Fájl” lapot.

A bal oldali ablaktáblában válassza a „Nyomtatás” lehetőséget.

Számos különböző lehetőség jelenik meg, valamint a dokumentum előnézete. A „Beállítások” szakasz tetején válassza a „Minden oldal nyomtatása” lehetőséget.

A megjelenő Dokumentum menü „Dokumentum információ” részében válassza a „Jelölések listája” lehetőséget. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a „Jelölések nyomtatása” opció ki van választva alul.

Ezután a „Beállítások” menü felett kattintson a „Nyomtatás” gombra.

Most már csak a dokumentum megjegyzéseinek nyomtatott változata lesz.