Lehet két Facebook-fióknak ugyanaz az e-mail címe?

A Facebook egy olyan webhely, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online kapcsolatba léphessenek barátaikkal, munkatársaikkal és idegenekkel, miután ingyenes profilt hoztak létre. Arra is ösztönzi a felhasználókat, hogy osszák meg nézeteiket és véleményüket tetszőleges számú emberrel, képekkel, zenékkel, videókkal és cikkekkel együtt. Az emberek lépést tarthatnak barátaik online tevékenységével anélkül, hogy minden webhelyhez vagy alkalmazáshoz külön fiókot hoznának létre, és megoszthatták online tevékenységeiket társaikkal. A Facebook olyan környezetet kínál az embereknek, ahol új csatlakozhatnak és kapcsolatba léphetnek különféle emberekkel szerte a világon. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek azzal a személlyel, akit barátként vettek fel ezen a platformon. Számos vállalkozó számára nagyszerű piactérként is használják, ami valóban lehetővé teszi számukra, hogy nagyobb piacot szerezzenek szerte a világon. De gyakran aggódunk amiatt, hogy több közösségimédia-fiókunk van, de továbbra is kíváncsiak vagyunk. Mindig kétségbe vonják a felhasználók, hogy lehet-e két Facebook-fiókjuk ugyanazzal az e-mail-címmel. Ebből a cikkből megtudhatja, hogy létrehozhat-e több Facebook-fiókot egy e-mail címmel, és hogy lehetséges-e 2 Facebook ugyanazzal a telefonszámmal. Azt is megtudhatja, hogyan törölhet egy Facebook-fiókot, és hogyan tarthat meg másokat.

Tartalomjegyzék

Lehet két Facebook-fióknak ugyanaz az e-mail címe?

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy rendelkezhet-e két Facebook-fiókkal ugyanazzal az e-mail-címmel. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Lehet két Facebook-fióknak ugyanaz az e-mail címe?

Nem, nem hozhat létre két Facebook-fiókot ugyanazzal az e-mail-címmel. De a Facebook lehetővé teszi, hogy ugyanazzal a fiókkal különböző oldalak legyenek különböző célokra. Ezenkívül a Facebook nem teszi lehetővé 2 különböző fiók egyesítését.

Mi történik, ha két Facebook-fiókod van?

A Facebook szerződési feltételei szerint egy személynek nem lehet több személyes FB-fiókja. Ha ezt észlelik, a fiók bezárható. De ugyanazzal a fiókkal különböző oldalakat használhat különböző célokra.

Hogyan lehet egyszerre több Facebook fiókot létrehozni egy e-mail címmel?

Egy e-mail címmel nem lehet egyszerre több fiókot létrehozni. De egy felhasználónak több oldala is lehet egy fiókból.

Hogyan lehet két Facebook-fiókod ugyanazzal az e-mail azonosítóval?

Nem, nem lehet két Facebook-fiókod ugyanazzal az e-mail-címmel.

Lehet 2 Facebook ugyanazzal a telefonszámmal?

Nem, nem lehet 2 Facebook-fiókod ugyanazzal a telefonszámmal. Mivel az információ már létezik a Facebook adatbázisában, ugyanazzal a telefonszámmal nem rendelkezhet másik fiókkal.

Hogyan használjunk két Facebookot egy mobiltelefonon?

Nem hozhatsz létre és használhatsz két FB-fiókot egyben, de több oldalt is létrehozhatsz, amelyek külön fiókként működnek. Facebook-oldal létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket:

  Hogyan változtasd meg a nyelvi beállításokat a Facebookon

Megjegyzés: Mindkettőhöz Android és iOS eszközöket.

1. Nyissa meg a Facebook alkalmazást a telefonján.

2. Érintse meg a hamburger ikont.

3. Érintse meg az Oldalak menüpontot.

4. Új oldal létrehozásához érintse meg a Létrehozás gombot.

5. Írja be az oldal nevét, és érintse meg a Tovább gombot.

6. Válassza ki a kívánt kategóriát, majd érintse meg a Létrehozás gombot.

Az oldalad elkészült, és mostantól részleteket adhatsz Facebook-oldaladhoz, és használhatod második fiókként, miközben az elsőt is használhatod.

Törölheti a Facebook-fiókját, és indíthat újat?

Igen, törölheti Facebook-fiókját, és újat indíthat. A Facebook nem teszi lehetővé új fiók létrehozását, hacsak nem törölték a régebbi fiókot. És abban az esetben, ha törli a fiókot, ne feledje, hogy elveszíti az összes barátját, bejegyzéseit és üzeneteit a fiókból. Olvassa el ezt a cikket az elejétől, hogy megtudja, lehet-e két Facebook-fiókja ugyanazzal az e-mail-címmel.

Hogyan lehet törölni egy Facebook-fiókot, és megtartani másokat?

Törölhet egy FB-fiókot, és használhatja a másikat, amelyet más e-mail-címmel vagy telefonszámmal hozott létre. Nézzük meg, hogyan lehet törölni egy Facebook-fiókot.

1. Nyissa meg a Facebook weboldal böngészőjén keresztül, és jelentkezzen be fiókjába.

2. Kattintson a lefelé mutató nyíl ikonra a képernyő jobb felső sarkában.

3. Ezután kattintson a Beállítások és adatvédelem elemre.

4. Válassza a Beállítások lehetőséget.

5. Ezután kattintson a Facebook-információk lehetőségre a bal oldali ablaktáblában.

6. Kattintson a Megtekintés gombra a Deaktiválás és törlés opció mellett.

  Facebook fiók letiltva? Így lehet visszaállítani a zárolt Facebook-fiókot

7. Jelölje be a Fiók törlése választógombot, és kattintson a Folytatás a fiók törléséhez gombra.

8. Kattintson a Fiók törlése gombra.

9. Írja be a jelszót, és kattintson a Folytatás gombra.

10. Ismét kattintson a Fiók törlése elemre az előugró ablakban.

11. Most jelentkezzen be a másikba Facebook fiók másik e-mail címmel vagy telefonszámmal.

Honnan tudhatod, hogy valaki használja az e-mail címedet?

A Facebook e-mailben küld visszaigazolást és értesítést a bejelentkezési tevékenységedről. Ha bármi gyanúsat talál, felveheti a kapcsolatot a Facebook ügyfélszolgálatával, és értesítheti őket a problémáról.

Honnan tudhatja, ha valaki megnézi a Gmailjét?

Értesítéseket fog kapni a bejelentkezési adatairól a Gmailben. Ha valaki egy másik eszközről nézi a Gmail-fiókját, a biztonság kedvéért megváltoztathatja jelszavát.

***

Reméljük, hogy megtudta, lehet-e két Facebook-fiókja ugyanazzal az e-mail-címmel és több Facebook-fiókkal egy e-mail címmel. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.