Kivehet pénzt a Chime Cardless ATM-ből?

A Chime egy technológiai cég, amely szolgáltatásain keresztül pénzügyi segítséget nyújt tranzakciókhoz és pénzfelvételekhez. Hitelkártyákat és más kártya nélküli szolgáltatásokat bocsátanak ki a platformjukon keresztül. Ez a cikk egy teljes útmutató a Chime ATM kártya nélküli használatához. Azt is megemlítettük, hogy a Chime rendelkezik-e érintés nélküli kártyákkal, és hogyan lehet pénzt utalni a Chime-ből a Cash Appba bankkártya nélkül. Olvassa el a cikket a végéig, hogy megtudja, hogyan vehet fel pénzt a Chime Cardless ATM-ből.

Kivehet pénzt a Chime Cardless ATM-ből?

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy felvehet-e pénzt a Chime Cardless ATM-ből. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

A Chime ad Önnek virtuális kártyát?

Igen, a Chime virtuális kártyát ad, amelyet egyszerűen kezelhet az alkalmazásukkal. Lesz egy virtuális kártyaszáma, amellyel más digitális tranzakciókhoz is hozzáférhet.

Hogyan lehet kártya nélküli pénzfelvételt végrehajtani?

A gondatlan pénzfelvételhez az adott bank alkalmazásában kártya nélküli készpénzfelvételt kell kérnie, és ideiglenes PIN-kódot kell kérnie. Miután megkapta a bankjától kapott újabb kódot, fel kell keresnie az ATM-et és meg kell adnia az összes megbeszélt adatot a kártya nélküli kifizetés sikeres végrehajtásához. Olvassa tovább, hogy megtudja, felvehet-e pénzt a Chime Cardless ATM-ből.

  Python Tuple vs List: Hasonlóságok és különbségek, magyarázat

Hogyan használhatod a Chime ATM-et kártya nélkül?

A Chime ATM kártya nélküli használatához kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Az ATM-eken és számlákon keresztül történő kártya nélküli pénzfelvétel bankonként és az általa használt ellenőrzési technológia típusától függően változhat. Az alábbiakban felsoroljuk az általánosított lépéseket, amelyek bemutatják ezt az eljárást.

1. A Chime ATM kártya nélküli használatához nyissa meg banki alkalmazását vagy digitális pénztárcáját a telefonján.

2. Ezután kezdeményezze a kifizetést a fizetési mód kiválasztásával és a számlaadatok megadásával.

Megjegyzés: A fizetéshez beolvashatja a vonalkódot is. Továbbá, ha az ATM-je Near Field Communication (NFC) funkciót használ, érintse meg az érintés nélküli szimbólumot az ATM-en. Ezután használja a QR-kódot, és olvassa be a kódot telefonja kamerájával.

3. Írja be a PIN-kódot a megerősítéshez, és ellenőrizze a tranzakció befejezéséhez.

Melyik ATM-et használhatja a Chime kártya nélkül?

Már 60 000 plusz ingyenes hálózati ATM-ből álló hálózat áll rendelkezésre a Chime tagjai számára. Az ingyenes szolgáltatásokat bármely Moneypass ATM-en és bármely Allpoint vagy Visa Plus Alliance ATM-en érheti el. A közelben található ingyenes ATM-ek eléréséhez és megtalálásához le kell töltenie a Chime – Mobil Banking alkalmazást, mivel az ATM-térképnek és az ATM-hálózatnak is van egy funkciója.

  Állandó Ubuntu USB beállítása

Kivehet pénzt a Chime Cardless ATM-ből?

Nem, a Chime jelenleg nem kínál kártya nélküli szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatásokat. Az ATM-ből csak akkor vehet fel pénzt, ha van nála érvényes bankkártya. Bár a tranzakciók végrehajtásához kipróbálhat más digitális módszereket is, például banki átutalást vagy online fizetési módot.

Használhatja ideiglenes csengőkártyáját ATM-nél?

Nem, ideiglenes Chime kártyája nem használható ATM-nél. Ha ideiglenes Chime kártyáját ATM-ből történő pénzfelvételhez szeretné használni, kapcsolja össze Digitális pénztárcájával, és hajtsa végre a tranzakciót. Használható úgy is, hogy összekapcsolja különféle átviteli alkalmazásokkal, mint például a Facebook Pay, a Venmo stb.

A Chime rendelkezik érintés nélküli kártyákkal?

A Chime nemrégiben piacra dobta az EVM chipkártyákat. De a kártyákkal nincs érintés nélküli tranzakció. Pénzének digitális kivonásához vagy bármilyen tranzakció végrehajtásához hozzáadhat pénzt digitális pénztárcájához, és összekapcsolhatja bankszámlájával az alkalmazással. Állítsa be a megfelelő PIN-kódot, így biztonságos és gyors érintés nélküli tranzakciókat hajthat végre.

Van a Chime-nek Mobile Pay?

Igen, a Chime támogatja a különféle mobilfizetési alkalmazásokat, beleértve a Apple Pay, Google Payés Samsung Pay. Ezzel egyszerűbbé váltak a tranzakciók. Olvassa el ezt a cikket az elejétől fogva, hogy megértse, felvehet-e pénzt a Chime Cardless ATM-ből.

Hogyan utalhat át pénzt a Chime-ből a Cash alkalmazásba bankkártya nélkül?

Kövesse az alábbi lépéseket a Chime-ből a Cash Appba bankkártya nélkül történő átvitelhez:

Megjegyzés: A Cash App szolgáltatás csak az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban érhető el, és ingyenesen letölthető itt A Play Áruház és Alkalmazásbolt.

  Hogyan csatlakozz az „Animal Crossing: New Horizons” tojásvadászathoz

1. Nyissa meg a Cash alkalmazást a telefonján.

2. Érintse meg az Egyenleg ikont a bal alsó sarokban, az alábbiak szerint.

3. Ezután érintse meg a Bank hozzáadása gombot.

4. Válassza a Csipogó lehetőséget a rendelkezésre álló banki lehetőségek közül, az alábbiak szerint.

5. Most jelentkezzen be Chime-fiókjába a fiók hitelesítő adataival. A Cash és a Chime számlák összekapcsolódnak.

Mostantól könnyen átutalhat pénzt bárhol és bármikor bankkártya nélkül.

Kaphat kártya nélküli készpénzt bármelyik ATM-ből?

Számos neves bank, például az ICICI és a HDFC kínál kártya nélküli készpénzfelvételi lehetőséget. Ez a tranzakció lehetővé teszi a feladó számára, hogy készpénzt utaljon bankszámlájáról bárkinek, akinek érvényes számlája vagy mobilszáma van a bankhoz társítva Indiában, még ATM vagy bankkártya nélkül is.

Van a Walgreensben kártya nélküli ATM?

Igen, az ATM-hálózatának bővítése érdekében a Walgreens 76 különböző Walgreens-helyszín bankjaiban és irodáiban rendelkezik kártya nélküli ATM-ekkel. Az ügyfelek a myWSFS alkalmazást használják, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy szöveges vagy hívás útján kommunikáljanak egy Walgreen bankárral, és így pillanatok alatt tranzakciókat hajtsanak végre.

Bármely ATM-ből felvehet kártya nélküli készpénzt?

Jelenleg nem lehetséges a kártya nélküli készpénz felvétele bármely ATM-ből. Például a Chime ATM-ek még nem kínálnak kártya nélküli készpénzfelvételt. Csak néhány bank, például az ICICI és a HDFC működtet kártya nélküli készpénzfelvételi szolgáltatást az ATM-ekben.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogy felvehet-e pénzt a Chime Cardless ATM-ből vagy sem. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.