Kiváló Grab-and-Go ANC fülhallgatók mindennapi használatra

Kulcs elvitelek

 • A SoundPEATS Air4 Pro vezeték nélküli fülhallgatók kiváló ár-érték arányt kínálnak ANC-vel, többpontos csatlakozással, testreszabható EQ-beállításokkal és megfelelő akkumulátor-üzemidővel.
 • A fülhallgatók kiváló hangminőséget és megszakítás nélküli zenehallgatást biztosítanak a fejlett zajszűrő technológiának köszönhetően.
 • Az elegáns kialakítás és a hosszú élettartamú akkumulátor nagyszerű választássá teszi őket mindennapi használatra, a prémium opciókhoz képest kedvezőbb áron.

Lehet, hogy a SoundPeats Air4 Pro vezeték nélküli fülhallgatók megjelenésükkor elmentek Öntől, és csendben beléptek egy olyan piacra, amely már jól és valóban telített. Ezek a funkciókban gazdag vezeték nélküli fülhallgatók azonban megérdemelnek egy második pillantást.

Megfizethetőbb alternatívát jelentenek a prémium vezeték nélküli fülhallgatókhoz, ugyanakkor megőrzik számos olyan funkciót, amelyet valószínűleg keresni fog – például megbízható vezeték nélküli kapcsolatot, ANC-t, többpontos csatlakozást és még sok mást. Ha szeretné elkerülni, hogy ostoba pénzt fizessen egy csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatóért, az Air4 Pro kiváló alternatíva a mindennapi használatra.

Soundpeats Air4 Pro

A SoundPEATS Air4 Pro megfizethető alternatívája néhány prémium fülhallgatónak, kiváló ár-érték arányt kínál. Az ANC-vel, a többpontos csatlakozással, a testreszabható EQ-beállításokkal és a megfelelő akkumulátor-üzemidővel verhetetlenek az ár szempontjából.

Az akkumulátor élettartama 26 óra

Töltő tok mellékelve? Igen

Mikrofonok Hat

SoundPEATS márka

Bluetooth Bluetooth 5.3

IP besorolás IPX4

Solo bud mód? Igen

A meghajtó mérete 13 mm

Színek Fehér/fekete/bézs

Zajszűrés ANC

Támogatott kodekek SBC, aptX Adaptive Lossless, aptX Voice

Töltési idő 1,5 óra

Profik

 • A hangminőség ár-érték arányban kiváló
 • Könnyű, kényelmes illeszkedéssel
 • Az ANC mód jól működik
 • Többpontos kapcsolat
 • Megfelelő basszusütést ad
 • Akár 26 óra teljes akkumulátor-élettartam a töltőtokkal

Hátrányok

 • Az érintésvezérlők kissé túlérzékenyek lehetnek
 • A Passthrough mód kicsit hisztizik

Stabil, többpontos vezeték nélküli kapcsolat

Rob Webb / MakeUseOf

  A QIE egy szó a Scrabble-ben?

A SoundPeats Air4 Pro Bluetooth 5.3-at használ, és kiváló vezeték nélküli teljesítményt nyújt. Snapdragon Sound és aptX Adaptive Lossless funkciókkal rendelkeznek, amelyek robusztus és stabil kapcsolatot kínálnak CD-minőségű veszteségmentes hanggal.

Többpontos csatlakozási lehetőséget is kínálnak, amely lehetővé teszi két eszköz egyidejű csatlakoztatását. Párosítottam ezeket a fülhallgatókat az okostelefonommal és a számítógépemmel, és zökkenőmentes és frusztrációmentes élmény volt a közöttük való váltás.

Kényelem a hangzásban: tervezés és illeszkedés

Rob Webb / MakeUseOf

Az Air4 Pro könnyű és kényelmes, és három különböző méretű szilikon füldugó közül választhat. Fekete, fehér vagy bézs színben kaphatók, és a választott színsémától függően ezüst vagy bronz díszítéssel rendelkeznek.

A helyesen megválasztott fülcsúcsok szorosan illeszkednek a fülbe, és nagyon kicsi a kiesés kockázata, és minimális kényelmetlenséget okoznak, még akkor is, ha hosszú ideig viselik.

A töltőtok hasonlóan könnyű, szép, laposabb kialakítású, így kényelmesen elfér a zsebében szállítás közben. Az alján található egy USB-töltőport (a dobozban található USB-C töltőkábellel), valamint egy reset gomb.

A ház külső oldalán egy hasznos LED-es jelzőfény jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét a szokásos közlekedési lámparendszerrel (a zöld a jó, a sárga jó, a piros pedig azt jelenti, hogy ideje feltölteni őket), megkönnyítve a teljesítmény ellenőrzését. szintek egy pillantással.

Hangminőség: Ár-érték arányban kiváló

Rob Webb / MakeUseOf

Az Air4 Pro összességében kiváló hangminőséget biztosít, különösen az ár szempontjából, és minden hangerőszinten. 13 mm-es meghajtóik szilárd és tekintélyes basszusreakciót produkálnak, amely jól bírja a hangot a teljes zenei spektrumon, a hólyagos metáltól a sikító ambient elektronikáig.

Három különböző hangmóddal rendelkeznek: Normal, Passthrough (átlátszó) és ANC. Mindegyik mód tiszta és torzításmentes hangot kínál, bár azt tapasztaltam, hogy a Passthrough mód bekapcsolt állapotban enyhe sziszegést kelt, de nem elég ahhoz, hogy komolyabb problémákat okozzon.

Ha őszinte vagyok, a Passthrough módot használom a legkevésbé. Ha olyan helyzetbe kerülök, hogy hallanom kell a körülöttem lévő világot, akkor ugyanilyen valószínű, hogy eltávolítom az egyik fülhallgatót, és egy szabad fülemet a környezetemen tartom, amíg vissza nem váltok ANC módba.

  Hogyan működik az EA hozzáférés törlése?

Sokan azonban szeretik azt a nyugalmat, amelyet a beépített átlátszósági mód kínál. És függetlenül a személyes preferenciáimtól, jó látni, hogy itt gondoskodnak róla. Feltéve, hogy egy kis sziszegés sem bánja, tökéletesen használható azok számára, akik a kevésbé zárt hangmódot részesítik előnyben.

De az Air4 Pro adaptív zajszűrése az igazi ékszer a koronában. A kedvező árú fülhallgatókkal az ANC kiváló. A környezetéhez automatikusan alkalmazkodva keményen dolgoznak az összes zajszennyezés megszüntetésén. Vagyis remekül teljesítik a tömegközlekedési vizsgát.

Semmi gondom nem volt az ANC-vel itt, és a zenében is ki tudtam magam gubálni, szabadban és zárt környezetben egyaránt. Hatékony és magával ragadó, még akkor is, ha fél hangerőn működik a telefonomon.

SoundPeats Audio App: Barebone, de hasznos

Első pillantásra a SoundPeats Audio alkalmazás (iOS / Android) kissé könnyednek tűnhet. És bár méltányos kijelenteni, hogy nincs éppen túlzsúfolt funkciókkal, van elég minden ahhoz, hogy kielégítse és gazdagítsa a fülhallgatók által nyújtott általános élvezetet.

Természetesen olyan hangszínszabályzó beállításokat is talál, amelyek egyszerű, de hatékony csúszkákkal növelik vagy csökkentik a szintet, amíg el nem éri a megfelelő hangkeverést. Alternatív megoldásként használhatja a SoundPeats klasszikus EQ előbeállítását, ha nem szeretne tészta a beállításokkal, és azt fogja tapasztalni, hogy szilárd és kiegyensúlyozott hangminőséget kínál.

Ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, valamint kiválaszthatja a kívánt zajcsökkentő opciót (ANC, normál vagy áthaladó) – praktikus, ha nincs kedve az érintésvezérlőkkel végigpörgetni ezeket a beállításokat, valahányszor a fülébe csúsztatja ezeket a fülhallgatókat.

Ezenkívül megtalálja az alkalmazásban az Air4 Pro alacsony késleltetésű játékmódjának kapcsolóját, valamint az érintésvezérlők teljes kikapcsolásának lehetőségét (amit javaslok), ha ezek némi zűrzavart okoznak.

Végül, ha kívánja, kikapcsolhatja a fülbe épített érzékelést. Bár, őszintén szólva, nem tudom, miért tennéd, mivel ez abszolút nyerő.

Egyszerűen fogalmazva, a SoundPeats Audio alkalmazás kissé csupasznak tűnhet egyesek számára, de a használata intuitív, és jól lefedi az összes fő alapot.

  Háztartási névjegyek beállítása és felhívása a Google Asszisztens használatával

26 órás akkumulátor-élettartam

Rob Webb / MakeUseOf

A SoundPeats Air4 Pro 26 órás akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet, beleértve a töltőtokot is. Mindegyik fülhallgató akár hat órát is kibír normál módban, vagy szerényebb négy órát bekapcsolt ANC mellett.

Igaz, nem ez a leglenyűgözőbb akkumulátor-élettartam, amit egy pár vezeték nélküli fülhallgatóban láttunk, de elég tisztességes ahhoz, hogy a legtöbb rövid távú utazáson át tudjon menni, vagy egy napot az irodában, ha a töltőtokkal együtt van.

Ezenkívül a fülbe épített érzékelő funkció kiváló életminőséget biztosít, amely egy kis akkumulátor-élettartamot is megtakaríthat, és leállítja a zenét, amikor eltávolítja a füldugót a füléből. Ráadásul ha solo bud módot használ, akkor egyetlen töltéssel több hasznot hozhat.

Érdemes megvenni a SoundPeats Air4 Pro-t?

Rob Webb / MakeUseOf

Az ár szempontjából a SoundPeats Air4 Pro kiváló ár-érték arányt kínál.

Meglepően funkciókban gazdag, három beépített zajcsökkentési móddal, többpontos csatlakozással, testreszabható EQ-beállításokkal, 80 ms-os játékmóddal az alacsony késleltetésű hangzásért, valamint személyes kedvencemmel – a fantasztikus fülbe helyezési móddal. Sokoldalúak, könnyen használhatók, és kiváló minőségű lejátszást biztosítanak.

Az Air4 Pro fülhallgatók tesztelése során egyetlen csatlakozási problémát sem tapasztaltam. Szilárdak és megbízhatóak abban a tekintetben, ahogyan azt szeretnénk, ha minden vezeték nélküli fülhallgató lenne, és nagyszerű kézre vételi lehetőség, hogy elkísérjék A pontból B pontba.

Az egyetlen kifogásom az, hogy az érintésvezérlők kissé túlérzékenyek, mivel azt tapasztaltam, hogy a fülemben lévő fülhallgató beállítása gyakran azt eredményezi, hogy az ANC-ből normál módba vált, vagy például véletlenül kihagy egy számot. A SoundPeats Audio alkalmazás gyors látogatása azonban hamar megoldotta ezt a problémát, mivel egy kapcsolómozdulattal le tudtam tiltani ezt a funkciót.

Egy apró kifogást félretéve, az Air4 Pros több mint igazolja szerény árcéduláját (a cikk írásakor valamivel 80 dollár alatt volt), és kiváló választás, ha nagyszerű vezeték nélküli fülhallgatót keres mindennapi használatra.

Soundpeats Air4 Pro

A SoundPEATS Air4 Pro megfizethető alternatívája néhány prémium fülhallgatónak, kiváló ár-érték arányt kínál. Az ANC-vel, a többpontos csatlakozással, a testreszabható EQ-beállításokkal és a megfelelő akkumulátor-üzemidővel verhetetlenek az ár szempontjából.