Kezelje az alkalmazásértesítéseket közvetlenül az iPhone értesítési központjából

Az iOS értesítések kezelésének módja mindig is kevésbé volt ideális, de az iOS 12 javítja a helyzetet. Ennek része az az új lehetőség, amellyel közvetlenül az Értesítési Központon belül módosítható az értesítések kezelése.

Az iOS 12 megjelenésével az Apple lehetővé tette az emberek számára, hogy értesítést kapjanak, eldöntsék, nem akarják, hogy soha többé láthassák, majd mindezt megvalósítsák anélkül, hogy belemennének a Beállítások gyakran zavaros világába. kb. Ez nagy előrelépés a használhatóság szempontjából, és remélhetőleg azt jelenti, hogy a fejlesztők kétszer is meggondolják, mielőtt értesítést küldenek a felhasználóknak.

  Mi az a Denuvo, és miért utálják a játékosok?

Az Értesítési Központ értesítéseinek kezelése nagyszerű módja annak, hogy soha többé ne láthassa az idegesítő játék idejét. Ez majdnem megéri az iOS 12-re való frissítést. Miután ezt megtette, és túl sok bosszantó értesítést kapott, ahelyett, hogy elvetné, csúsztassa balra az ujját rajta.

Három lehetőséget fog látni, és az egyiket kell megérinteni, a „Kezelés”.

Ezután négy lehetőséget fog látni.

Csendes kézbesítés: Ez az opció lehetővé teszi az értesítések megérkezését, de nem adnak hangot, nem jelenítenek meg szalagcímeket vagy jelvényikonokat, és nem jelennek meg a lezárási képernyőn.
Kikapcsolás: Ez az opció pontosan azt csinálja, aminek hangzik, és kikapcsolja a kérdéses alkalmazás összes értesítését.
Beállítások: Ezzel a Beállítások alkalmazás részletesebb értesítési beállításaihoz juthat. Itt módosíthatja, hogy az értesítések hogyan jelenjenek meg, és milyen hangot adnak ki, amikor megérkeznek.
Mégse: Ez a gomb megszakítja a párbeszédpanelt, és visszatér az Értesítési központba.

  Hogyan lehet blokkolni a nagy képfájlok betöltését a Firefoxban

A megfelelő lehetőség itt az első, mert lehetővé teszi az emberek számára, hogy továbbra is olyan értesítéseket kapjanak, amelyek esetleg nem fontosak, de érdemesek is megnézni. A játékértesítések nagyszerű példái az ilyen értesítéseknek, ezért ha nem szeretne hangos értesítést kapni, de attól tart, hogy lemarad valamiről, akkor ez a lehetőség az Ön számára.

Ez a funkció önmagában sokkal jobban kezelhetővé teszi az iOS 12 értesítéseit, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy eltávolítsák az értesítéseket az életükből ott, ahol a gumi találkozik az úttal, ahelyett, hogy elriasztaná őket a gondolat, hogy elmélyüljenek a beállításokban.